6 Август, 2024 10:58 1 753 5

Били Рей Сайръс финализира разводa с младата си съпруга, която няма да получи нищо

  • били рей сайръс-
  • майли сайръс-
  • съпруга-
  • развод

Кънтри певецът се забърка в доста каши заради вече бившата си млада съпруга, която го скара със семейството му

Били Рей Сайръс финализира разводa с младата си съпруга, която няма да получи нищо - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Били Рей Сайръс финализира неприятната си раздяла с Файърроуз, която си тръгва без пари при уреждането на развода им.

Адвокатите на Сайръс потвърдиха пред Page Six, че певецът и изпълнителката, родена като Йохана Роуз Ходжис, са подписали и подпечатали документите си за развод в Тенеси. Бившата двойка, която сключи брак през октомври 2023 г., беше обявена за разведена в понеделник сутринта.

35-годишната австралийска певица ще получи 0 долара от бившия си, но 62-годишният Сайръс ще предаде претенциите си за кредити и авторски права за песните, които са написали и издали заедно. Тя законно е променила фамилията си на Сайръс и бащата на шест деца смята, че се е омъжила за него само по тази причина.

"Това беше абсолютно най-безумната налудничава измама, за която някога съм чувал. Да не говорим за факта, че аз съм точно в центъра и на практика съм мишена на схемата", заяви Сайръс в изявление, изпратено чрез адвокатите му. "Жалко е, че всичко се разви по този начин. Не само че беше мрежа от лъжи, която ме изложи на физическа опасност, но беше и сърдечен въпрос. Любовта е сляпа, това е сигурно."

Сайръс подаде молба за развод през май, като посочи като причина за раздялата непреодолими различия и неуместно съпружеско поведение. Той също така поиска анулиране на брака на основание измама. През юни кънтри певецът обвини Файърроуз, че е изтеглила 96 000 долара от кредитната му карта, и поиска временна ограничителна заповед срещу нея, за да ѝ попречи да използва неговите карти.

В собствената си съдебна жалба певицата твърди, че е имала достъп до няколко кредитни карти на Сайръс, откакто са заживели заедно през 2022 г. Тя също така твърди, че никога не ѝ се е налагало да се съобразява с някакъв лимит и трябва да може да използва брачните им пари, за да поддържа новия си начин на живот.

В насрещна жалба Файърроуз тогава обвини бившия си в "непредсказуемо и изменчиво" поведение, което се равнява на "изключително вербално, емоционално и психологическо насилие". Тя твърди, че поведението на Сайръс е повлияно от неговата "постоянна употреба на наркотици, придружена с консумация на марихуана".

Сайръс отхвърли обвиненията и заяви, че всъщност тя е била тази, която е злоупотребявала и е заплашвала да разруши кариерата му, ако се разведе с нея. Блондинката също така твърди, че Сайръс ѝ е устроил "засада" с документите за развод един ден преди да ѝ бъде направена двойна мастектомия.

Били Рей Сайръс има два други брака зад гърба си. Той беше женен за Синди Смит от 1986 до 1991 г. След раздялата им той сключи брак и с Тиш Сайръс от 1993 до 2022 г.

57-годишната Тиш и Били имат три общи деца: Майли, на 31 г., Брейсън, на 30 г., и Ноа, на 24 г. Изпълнителят също така осиновява двете деца на Тиш - Бранди, на 37 г., и Трейс, на 35 г., от предишния ѝ брак.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    8 0 Отговор
    "Тя също така твърди, че никога не ѝ се е налагало да се съобразява с някакъв лимит и трябва да може да използва брачните им пари, за да поддържа новия си начин на живот." Ей на това се казва ма-сти-я.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 яяя

    9 0 Отговор
    Тоя па бастун - като иска 30 години по-младоа гадже, ще плаща! За безплатно да беше взел някоя женица на 55.
  • 4 на кой му пука

    4 0 Отговор
    Не слушам кънтри, а този го виждам за първи път!
  • 5 Факт

    2 0 Отговор
    Комерсиарен продукт с всички атрибути!