8 Август, 2024 14:15 2 969 10

Антонио Бандерас вдигна трета сватба?

  • антонио бандерас-
  • тайна сватба-
  • никол кимпел

Дългогодишната му приятелката му Никол Кимпел вече се представя като г-жа Бандерас

Антонио Бандерас вдигна трета сватба? - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Напоследък в пространството се коментира, че Антонио Бандерас е сключил брак за трети път с дългогодишната си приятелка – Никол Кимпел. Слуховете са породени от това, че в социалните мрежи Никол е сменила псевдонима си на Никол Бандерас и ежедневно получава купища поздравления за новия си социален статус.

Ако сватбата е факт, то това е трети брак за 63-годишния актьор. Първата му съпруга бе Ана Леса, с която се раздели защото се влюби в Мелани Грифит. Антонио и Мелани бяха женени 19 години, като тя е майка на единствената му дъщеря – Стела дел Кармен. Разделят се през 2015 г., припомня woman.bg.

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Banderas (@nickykim2807)


Сега Бандерас живее с Никол Кимпел и това доказва, че любовта не познава граници като националност, разстояние или възраст. Двамата се срещат на парти по време на Фестивала в Кан. Тогава Антонио все още е женен за Мелани Грифит, затова първата среща с Никол е приятелска. След финализирането на развода двамата обявяват, че са заедно. Актьорът прави изненадващи изявление, че напуска Холивуд за неопределено време, за да се занимава с други свои интереси. Двойката заминава за Лондон, където Антонио учи моден дизайн, а след завършването на курса, заедно започват работа по линия за облекло.

Дълго време живеят между Англия, Испания и САЩ, но в момента са се установили в Андалусия.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    5 2 Отговор
    Вандерас вече не участва ли във филми или ще е само по модни ревюта? Сред моделки,като дете в сладкарница.Бааасиии кефа!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Щом го влече,

    1 0 Отговор
    да вдига.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Много

    2 1 Отговор
    точно му е взела мерките.
  • 6 Сватба вдига, а дали го

    7 1 Отговор
    вдига? Мадамата чака парите!
  • 7 Механик

    3 2 Отговор
    За мен бе чаровен актьор. С мачовско излъчване и харизма.
    Остаря и той, но какво да се прави.
    А инак му желая още дълго ка качва мацките на шпагата на Зорро. А , ако вече и изпуска вече хидравликата, да ползва калъфа и. Добрият фехтовач и с дрянова пръчка върши работа.
  • 8 Идън

    1 2 Отговор
    Бандерата винаги ми е харесвал- таланлив и работлив. Освен артист е и добър певец- със Сара Брайтман- невероятен глас във Фантомът от операта. От парфюмите му-Diavolo- мъжки. Страхотни са на първата снимка. Бих я нарекла-ПАСО ДОБЛЕ.Love and Long Live!
  • 9 Гост

    2 2 Отговор
    Мале тоя е сбръчкан и на Кан като стафида тая май не довижда , но е с него защото някога беше актьор . Актьор но не чак толкова добър и със хубави филми . Стават за едно две гледания . А за тези който е правил в Испания по добре не ги гледайте отврат .
  • 10 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ..." НЯМАШ ПИШКА - ДА ЧУКАШ МИШКА ---ПОДАЛ СИ ЗАЯВЛЕНИЕ- ДА ЧУКАШ АРТИСТИЧНО НАСЕЛЕНИЕ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!