12 Август, 2024 15:32 1 189 7

Джеймс Камерън разкри официалното заглавие на "Аватар 3" (СНИМКИ)

  • аватар-
  • аватар 3-
  • кино-
  • филми-
  • премиера-
  • заглавие-
  • име

Режисьорът издаде малко подробности за третата част от успешния си франчайз

Джеймс Камерън разкри официалното заглавие на "Аватар 3" (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Режисьорът Джеймс Камерън каза пред публика от 12 000 души, че „Аватар: Огън и пепел“ „няма да бъде това, което очаквате“. Това се случи на изложението D23, където американският актьор Джон Фавро също даде подробности за нов филм от Междузвездни войни, озаглавен „Мандалорецът и Грогу“, с участието на Педро Паскал.

Изложението представлява мащабна конвенция, на която Дисни оповестява най-важните новини от развитието на компанията и нейните бъдещи проекти.

Режисьорът на Аватар - Джеймс Камерън се появи изненадващо заедно със звездите на филма Зоуи Салдана и Сам Уортингтън.

Научнофантастичният епос, който трябва да бъде пуснат по кината на 19 декември 2025 г., идва след "Аватар" от 2009 г. и продължението му "Аватар: Пътят на водата", което разби рекордите в боксофиса през 2022 г. и изпревари собствената си лента "Титаник" и "Междузвездни войни: Силата се пробужда" като третия най-касов филм в историята на киното.

„Новият филм не е това, което очаквате, но определено това, което искате", каза режисьорът на публиката.

Той каза, че е "твърде рано" да споделят кадри, но пък демонстрира на аудиторията "яко концептуално изкуство", което включваше героите в небето и заобиколени от огън.

„Има нови култури, условия и същества и нови биоми,“ каза той. „Ще видите много повече от Пандора, планетата, която не сте виждали досега.“, загатна още Джеймс Камерън и обяви, че третият филм за планетата Пандора и нейното население ще се казва "Аватар: Огън и пепел".

По-рано стана ясно, че вторият и третият филм са снимани по едно и също време. На 14 ноември 2018 г. Камерън обяви, че снимките с главния актьорски състав за заснемането на изпълнение е завършено. Очаква се скоро да започнат и снимките по четвъртия и пети финален филм.

"Аватар"4 се очаква да излезе по кината през декември 2029 г. , а "Аватар 5" отново през декември, но две години по-късно - 2031 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Петров

    4 20 Отговор
    Компютърна анимация не гледам
  • 2 Последния Софиянец

    7 20 Отговор
    Аватар е краден от Хари Харисън и братя Стругацки.Кога ще платят милионите на техните наследници?
  • 3 Гост

    9 20 Отговор
    Първа част беше добре.. Но после дали заради прекалено дългото време между 1 и 2 но просто мен лично 2 част не ми хареса… даже скучно ми беше една голяма част от времето
  • 4 Къде отиваш

    7 20 Отговор
    Дано АВАТАР 3 да е по-различен. 1 беше много добър и стана емблематичен в жанра, но 2 по-скоро беше като филм на National Geographic. .

    Коментиран от #6

  • 5 Кадир

    3 20 Отговор
    Нека позная, ще са само жени във филма, нали?
  • 6 Последния Софиянец

    6 20 Отговор

    До коментар #4 от "Къде отиваш":

    Аватар едно беше краден от книгите на Хари Харисън и братя Стругацки.Велики писатели фантасти.Затова беше добър.
  • 7 Механик

    3 20 Отговор
    Нека се повторя, но има страхотна рецепта да развалиш един хубав филм. А тя е: Направи му втора серия.
    Има и друга проверена рецепта - ако искаш един хубав филм да го направиш на попара от гореща боза и онзиденшни кюфтата, то направи му и трета серия.