13 Август, 2024 08:54 1 435 6

Бен Афлек и Дженифър Лопес тайно са приключили бракоразводната процедура

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • развод

„Те подадоха документите си за развод преди месец и чакат подходящия момент, за да кажат на света.", твърдят запознати

Бен Афлек и Дженифър Лопес тайно са приключили бракоразводната процедура - 1
Снимка: БГНЕС

Съвсем не е тайна, че нещата между Бен Афлек и Дженифър Лопес не вървят по мед и масло. Двамата неведнъж показаха, че връзката им е сложна, а според някои медии звездите дори вече са се развели тайно.

В интернет се появи информация, че Бен Афлек и Дженифър Лопес са приключили бракоразводната си процедура. Освен това, според запознати лица, двойката се била развела доста отдавна.

„Те подадоха документите си за развод преди месец и чакат подходящия момент, за да кажат на света. След това ще публикуват съвместно изявление, в което казват, че се обичат много и са се борили да спасят брака, но не са успели“, каза източник пред Heat Magazine.

Съобщава се, че причината за раздялата са непреодолими различия. Бен и Дженифър стигнаха до извода, че връзката им е изживяла времето си и спряха да общуват напълно.

Изглежда, че раздялата на Дженифър Лопес с Бен Афлек не е толкова лесна, колкото изглежда. Певицата, която вече е преодоляла етапа на паник атаки и емоционални изблици, сега се опитва да убеди бившия си любим в своето благополучие. Според запознати обаче тези опити приличат повече на игра за публиката.

Телевизионната водеща Уитни Порт каза в своя подкаст, че Лопес прибягва до услугите на папараци, за да създаде сценични снимки, демонстриращи нейния щастлив и безгрижен живот.

Като доказателство Порт цитира скорошен инцидент, при който Дженифър уж случайно е била заснета от камера, докато кара колело. Въпреки това, очевидци, след разговор с телевизионния водещ, изразиха съмнение относно спонтанността на фотосесията, отбелязвайки неестественото поведение на певицата.

Според анонимен източник Бен Афлек, наблюдавайки опитите на Лопес да му докаже нещо, не изпитва ревност, а по-скоро изпитва облекчение, че връзката им е приключила. „Просто го кара да се чувства облекчен, че вече не трябва да живее в нейния фантастичен свят“, каза вътрешен човек, цитиран от In Touch Weekly.

Затова пък за Бен се заговори, че му е ред за нова връзка, с нова Дженифър. Този път става въпрос за актрисата Дженифър Анистън, пише tialoto.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Табаков

    9 0 Отговор
    И аз какво да направя по тоя щекотлив въпрос?
  • 2 Борката

    5 0 Отговор
    Кво ми дреме за тия п.е.ч.к.и?
  • 3 баста,

    6 0 Отговор
    На света им е само до поредния развода на някакви артисти....живота продължава.
  • 4 Механик

    4 1 Отговор
    Много полезна новина. Браво!
    п.п.
    Как е кралицата? Скоро не сте писали за нея.
    Ама не ни оставяйте така неосведомени по важни теми, де!
  • 5 провинциалист

    5 0 Отговор
    Важното е да се вдига шум, да се поддържа пазарната стойност и да върви алъш-вериша. Устойчивият брак днес е с етикети "средновековие" и "путинизъм".
  • 6 Арахнофоб с цигара

    2 0 Отговор
    Той тоя Бен мнол просто момче излезе. Навремето оня Мат Деймън му разправя- не се занимавай с тая тлъстосереста циганка, аз знам за к’во става въпрос, не. Гони я, гони я, бий ме обичам те та накрая се и ожениха и сега- аре при адвокатите. За к’во му беше да го настъпва това гребло, ем хората го беха предупредили.