Last news in Fakti

12 Март, 2014 13:24 4 993 0

Donna, Pavell & Venci Venc’ дават рецепта за вечен живот (видео)

  • donna-
  • pavell & venci venc’-
  • ново парче-
  • видеоклип

Тримата изпълнители излизат на музикалната сцена с нов хит и видео

Атрактивната изпълнителка Donna, която заяви своя талант още в първия сезон на X Factor, като част от дамската формация Suga Мamma’ представи новия си сингъл и видеоклип към него.

Песента се нарича „Ще живеем вечно”, а във видеото освен тримата артисти, се появяват и лицата на техните музикални вдъхновители, както и на легендарни личности-символи.    

Това е първата колаборация на младата изпълнителка с едни от най-актуалните имена от българската хип-хоп сцена – Pavell & Venci Venc’. Двамата хип-хопъри имат вече доста проекти зад гърба си, но спечелиха вниманието на феновете си най-вече с парчето си „Батман” и участието си в един от хитовете на миналата година „Знаеш ли кой видях?“ заедно с Ангел и Моисей, и музикалния продуцент Dexter. 

Павел Николов – Pavell е автор на музиката, аранжимента и текста на песента „Ще живеем вечно”. Видеото е продукт на Flashmedia в партньорство с Вирджиния Рекърдс.

В клипа артистите Donna, Pavell & Venci Venc’ отдават респект към вдъхновителите си и към легендарни личности, които ще живеят вечно в паметта на хората. Те показват своето уважение и държат портретите на колоси в музиката като Боб Марли, 2Pac, Фреди Меркюри, Уитни Хюстън, Майкъл Джексън и Еминем, както и на хора - символи като Васил Левски, Нелсън Мандела и Мохамед Али.    

Стилното видео е снимано в студио, както и на красиви арт локации, изрисувани от креативния графити екип 140 Ideas. Специалната роля на бъдещата вълна в изкуството е поверена на трима талантливи тийнейджъри на 14 години - Габриела, Калоян (Duru) и Ирник.

Артистите Donna и Pavell & Venci Venc’, между които се създаде истинско приятелство покрай проекта „Ще живеем вечно”, обмислят да работят заедно и в бъдеще.

)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА