15 Август, 2024 14:58 1 842 6

Двойка ли са звездите от "Домът на дракона" Мат Смит и Оливия Кук? (СНИМКИ)

  • домът на дракона-
  • двойка-
  • актьори-
  • мат смит-
  • оливия кук-
  • игра на тронове-
  • връзка

Актьорите изглеждат особено близки през последните седмици

Двойка ли са звездите от "Домът на дракона" Мат Смит и Оливия Кук? (СНИМКИ)  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Мат Смит и Оливия Кук са две от звездите, които набраха голяма популярност през последните месеци, особено след участието си в спинофа на HBO „Игра на тронове“ - "Домът на дракона".

Актьорите демонстрираха страхотна химия на екрана в ролите си на врагове. В продължение на два сезона те изпълняват ролите на принц Деймън Таргариен и кралица Алисент Хайтауър, а третият сезон на сериала предстои да се появи през 2026 г.

Сега изглежда, че приятелството им може да се е превърнало в нещо повече. През последните седмици започнаха да се разпространяват слухове за възможен романс между двамата. Всичко започна, след като друг актьор от "Домът на дракона" - Фабиен Франкъл публикува тяхна обща снимка в Инстаграм.

Анонимна публикация в групата Fauxmoi в Reddit породи спекулации, че актьорите може да са заедно, след снимката, на която се вижда, че пушат твърде близо и си отправят закачливи погледи.

Съобщението, придружаващо споделената снимка, гласи: „Тези двама британски актьори, които участват в успешен сериал на HBO, официално се срещат. Преди това връзката беше непринудена, но сега те се представят за гаджета пред най-близкото си обкръжение“.

„Не мисля, че те ще го направят публично достояние, като се има предвид, че с тях винаги има трети човек, за да държат слуховете настрана“, допълва анонимният източник. Мнозина смятат, че този трети човек може да са колегите им Ема Д'Арси или Фабиен Франкъл.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дам

    13 0 Отговор
    Тоя втори сезон само приказки не че първия не беше приказки та приказки тамън стегнаха багажа да се бият с тия дракони вика си сега ще бъде супер епизод, а то сезона свършиш хаха.

    Коментиран от #3

  • 2 Това го изпуснах

    8 0 Отговор
    Само не разбрах този Деймиън цял сезон вместо да помага на жена си с неговия голям дракон нали е голям рицар той се отцепи сам да си събира армия той да става крал 🤷🏿‍♂️
  • 3 Война на миндери

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дам":

    Да финала на сезона, нещо като "битката" между Шиши и Доган хаха! Човек си вика ей стана батала, а то турска боза 🤮
  • 4 ЗаинтригОван

    4 3 Отговор
    На кого му пука ве?????
  • 5 Хайко Маас

    7 0 Отговор
    Четох в интернет, че е трябвало да има още два епизода, ама не са го снимали да спестят пари.

    Коментиран от #6

  • 6 ю ка ка

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Хайко Маас":

    Уорнер Брос Дисковери губят по 1.5-3 мрлд $ всяко тримесечие. Имат 30 млрд $ дълг. Фирмата върви към фалит чаптер 11 и преструктуриране.