17 Август, 2024 15:58 1 185 3

Деми Ловато няма да позволи на децата си да следват нейните стъпки

  • деми ловато-
  • певица-
  • кариера-
  • музика-
  • детска звезда-
  • слава-
  • известност

Дисни звездата разкри, че не иска бъдещите ѝ деца да стават известни преди да навършат 18 г.

Деми Ловато няма да позволи на децата си да следват нейните стъпки - 1
Снимка: Shutterstock

Певицата Деми Ловато е категорична, че има строги правила, когато става въпрос за бъдещите ѝ деца и евентуалното им желание да станат известни. Докато споделяше какво е научила от собствения си тежък опит с детската слава, 31-годишната изпълнителка призна, че планира да постави някои граници, когато има деца в бъдеще, които искат да последват нейните стъпки.

„Бих казала: „Нека първо да наблегнем на обучението по музикална теория и да те подготвим за деня, в който навършиш 18 години, защото няма да се случи преди това“, каза Деми на The Hollywood Reporter в интервю, публикувано на 14 август. „Не защото не вярвам в теб, не те обичам или искам да си щастлив, а защото искам да имаш детство, детството, което аз нямах.”, би обяснила Деми на децата си.

Деми Ловато смята, че бъдещите ѝ деца също така трябва да имат реална перспектива за кариерата си.

“И също така, нека измислим резервен план - това е нещо, което ми се иска да бях направила”, продължи тя. “Понякога си мисля, че е време да продължа напред, но съм в тази странна позиция в кариерата си, защото все още разчитам на музиката за доходите си.”

Деми ще разкрие повече наяве съвсем скоро в предстоящия документален филм Child Star. В документалния филм, на който тя е корежисьор, певицата, която придоби слава в продукциите на Дисни като дете, интервюира други звезди, станали известни като деца, включително Дрю Баримор, Рейвън Симон, Кристина Ричи, Алисън Стоунър, Джоджо Сива и Кенан Томпсън.

В допълнение към мислите за родителството, докато гледа назад към собственото си израстване, плановете ѝ да създаде семейство са нещо, което Деми, която е сгодена за певеца и автор на песни Джордан “Jutes” Лутс, е напълно готова.

“Неща като това да имаш семейство е наистина важно към мен. Това е същността на живота.”, казва днес певицата, която претърпя тежки изпитания в живота заради бремето на детската слава. Тя оцеля като по чудо след свръхдоза наркотици, беше сексуално насилена многократно и се бореше със сериозни психични проблеми, но днес вече е здрава и щастлива в кариерата и личния си живот след дълго възстановяване.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 456

    5 0 Отговор
    С тоя наркозависим на снимката ще роди само наркоманчета...
  • 2 Гергана Сотирова

    4 0 Отговор
    О, ще, ще. Така като й гледам, пардон, "чета" любовника, няма да стане това, което е замислила.
  • 3 Мдаа

    1 0 Отговор
    Да се помота още 10 години, и деца само с осиновяване