19 Август, 2024 08:43 3 754 23

Светлана Гущерова мори свекъра си Добромир с черна магия за смърт

  • светлана гущерова-
  • свекър-
  • магия

Асистент в коварното занятие е майка ѝ Кунка

Вестник „Уикенд” публикува потресаващи снимки, които са направени по време на извършването на страховития ритуал, който Светлана провежда в домашни условия. Асистент в коварното занятие е майка ѝ Кунка.

Всеки ден в продължение на 40 дни бившата еротична моделка трябва да пали заклинания на турски ходжа, като по думите му това трябвало да убие бившия червен депутат. Ходжата се кълнял, че магията е много коварна и може да умори човек сравнително бързо. Според него резултатът бил 100% сигурен и ефикасен и най-често жертвата бивала покосена от инсулт или инфаркт.

Аутопсията на лекарите никога не откривала нередности, нито отровни вещества в тялото, които биха могли да доведат до фатален изход. Магията е най-скъпата - близо 40 000 лева, и се прави само от ходжи. Толкова е дала и Светлана, която от години постоянно се допитва до астроложки и гадателки, но сега е прибягнала до тежката артилерия и се кълне, че ще умори свекъра си, разказват източниците на „Уикенд”.

Бившата Гонзовица първо се насочила към известна столична врачка, която прави главно черни магии, оставила ѝ 10 бона за гадания и заклинания, но те не дали нужния ефект. След това блондинката намерила ходжата, който ѝ гарантирал, че старият Гущеров ще се спомине до края на годината, стига да се спазва стриктно ритуалът. „Той ще се поболее и без магия, от ядове по единствения си син, който направо го разсипа” – коментират близки до фамилията.

Светлана се е подготвила да направи магия и на втората жена на Гущеров-старши - Диана, която трябва да наследи 75% от богатството на мъжа си при евентуална негова кончина. Бившата плеймейтка отдавна е вдигнала мерника на втората си свекърва, а преди дни заплашила и мъжа си, че ще го умори и него с магични ритуали.

Раздорите в семейството са от години, но в последните месеци излязоха наяве и блондинката най-после призна, че са разорени и нямат пари, за което вестникът ни писа многократно. Още с привършването на парите започнали и скандалите в многодетното семейство. Светлана и Християн обявиха раздялата си 6 години след кичозната си сватба през юли 2018 г. Седмица по-късно семейството уж се събра, като именно тогава Светлана започнала да прави магиите. Нейна първа помощничка е майка ѝ Кунка, която вместо да вразуми наследничката си, се водела по акъла ѝ и заедно с нея палели заклинанията и визуализирали смъртта на Добромир Гущеров. Кадрите са наистина зловещи и става ясно защо години наред Светлана не можеше да стъпи в черква и признаваше, че след като прекрачи Божия храм, ѝ се случва нещо лошо.

„Уикенд” научи, че в началото на юни таткото Добромир се срещнал със сина си и му поставил ултиматум, че ще се смили над него, ще погаси всичките му дългове и ще го вземе под крилото си, но само ако отиде във френска клиника за алкохолна и хазартна зависимост. Освен това трябва да се разведе с жена си. Християн бил примамен от предложението и се замислил дали да не се съгласи. Той споделил със Светлана, като я уверил, че разводът ще е само фиктивен, а ще са заедно, но тайно. Кльощавата моделка избесняла и нахулила мъжа си, заплашила го с развод и именно тогава се решила да прави черната магия, която вярва, че ще ѝ помогне да елиминира свекъра си, който се явявал пречка за семейното им благополучие.

Бившата еротична моделка пресметнала, че като наследник Християн ще получи 25% от милионите на баща си и тези пари ще им стигнат за няколко години. Именно парите я мотивирали да направи магия на Добромир Гущеров. Вече разбираме защо Светлана е искала да има голямо семейство от четири деца - явно се е надявала да наследят милионите на дядо си Добри, но той е непреклонен и дори обмисля да завещае всичко на законната си втора съпруга Диана и да остави с пръст в уста алчната си снаха.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 12340

    38 0 Отговор
    Простотия до шия!
    ... А Сашко Кадиев как е? :))
  • 3 ......па

    28 0 Отговор
    И да го умори,парите му няма да отидат при нея.
  • 4 попара

    15 0 Отговор
    Яжте си ушите,яжте си ушитееее,винаги за глупости отворениии!
  • 5 на село

    25 0 Отговор
    Сашо Къдеев е при мама на село,как къде е?!
  • 6 Цъцъ

    28 0 Отговор
    И да го умОрат, ще му похарчат наследството за 1 месец. Такива , които не изкарват пари и нищо не произвеждат, няма как да имат пари. Без един работен ден и без приходи, а само разходи.

    Коментиран от #17

  • 7 хараре

    16 0 Отговор
    И нас това трябва ли да ни интерендруса?
  • 8 Ивелин Михайлов

    14 4 Отговор
    Да направи една и на бойко българоубиеца 🤣🤣🤣

    Коментиран от #19

  • 9 Германец

    9 8 Отговор
    Българките масово са вещици

    Коментиран от #13, #23

  • 10 Сила

    11 2 Отговор
    Кунка .....готино име , готини хора , готино семейство ....традиционно за тия географски ширини

    Коментиран от #15

  • 11 1111

    12 1 Отговор
    Не ви ли е срам да учите хората на подобни неща?

    Коментиран от #20

  • 12 Почитател

    4 2 Отговор
    Светленце, я напиши една книга за живота си. Ще си я купя и ще я чета по цял ден!
  • 13 кажи

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "Германец":

    В Германия имате ли ходжи?
  • 14 Критично

    6 0 Отговор
    защо вчера не пиасахте нищо за гущерите,защо?
  • 15 абе,

    19 0 Отговор

    До коментар #10 от "Сила":

    Родителите на Гонзовата Гущерица имат предишни бракове и деца.Зарязали са ги и с години не са ги виждали.Събрали се създали са това недоразумение Светлана ...та крушката си има опашка.
  • 16 Мда-даааааа

    14 0 Отговор
    Дea и неандерталката. Примитивният ѝ мозък и стига за толкова.
  • 17 Гост

    13 0 Отговор

    До коментар #6 от "Цъцъ":

    То викаш дъртия отпадък, назначен за "бизнесмен" с откраднати от ДС мангизи на народа е голям производител на материални и нематериални блага?
  • 18 Фончо

    12 0 Отговор
    Сметай, дала 40 000 за магия, а за Факти.бг трохи. Булю булю булю
  • 19 Боко Праните Гащи

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ивелин Михайлов":

    Тая кога съм я е... с 200

    Коментиран от #21

  • 20 999

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "1111":

    Зависи от аспекта. Мисълта за убийство е грях- затова и се случват лошите неща. Правейки магия- независимо от това за добро или лошо- магията се връща върху този, който я прави- защото това е намеса в чужд живот без да има право на това. Бялата магия за любов може да накара човек да се увлече- не и да те обикне. Той усеща тази намеса и търси утеха в алкохол и др. Черната също се връща в двойна доза- по различен начин и този, който я прави- винаги е нещастен по един или друг начин- удря там където най- много ще го боли и мъчи.

    Коментиран от #22

  • 21 Евгени от Алфапласт

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "Боко Праните Гащи":

    Не е за хвалба, и аз съм я ....л.
  • 22 1111

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "999":

    Нека поръчителите го знаят и не се заиграват с това. Не правя такива неща, но съм върнала няколко.
  • 23 ганю

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Германец":

    както и долни мръсни алчни свине
    както бихте се изразили Вие германците
    има и читави ама са малко