20 Август, 2024 10:44 1 602 16

6 признака, че един плах мъж е влюбен във вас

  • плах мъж-
  • влюбен-
  • признаци

Такъв човек просто не знае как да действа по различен начин

6 признака, че един плах мъж е влюбен във вас - 1
Снимкa: Shutterstock

Мъжете, въпреки че са силния пол, всъщност могат да бъдат много плахи. Не си мислете, че всички са уверени и непоклатими. Психолозите разкриват основните признаци, че един плах мъж е много влюбен във вас.

Все се стреми да не излиза от полезрението ви

Такъв човек просто не знае как да действа по различен начин. Той не може да дойде и да започне да общува, така че се опитва да компенсира това, като постоянно е наблизо. Плахият мъж се опитва да провокира началото на комуникация по този начин. Бъдете внимателни: ако във вашия кръг има някой, който винаги е наблизо в точния момент, той е тайно влюбен във вас.

Усмихва ви се често

Плахите мъже се усмихват, но го правят различно. Скриват погледа си, свеждат глави. Те са като малки момчета, които искат да ви кажат нещо хубаво, но не намират думите, затова просто се усмихват.

Той ви наблюдава тайно

Тук може да използвате помощта на приятели. Помолете ги да държат под око мъжа, който подозирате, че е привлечен от вас. Ако ви гледа, но го прави само в онези моменти, когато не забелязвате, той определено е влюбен.

Опитва се да помогне по някакъв начин

Много плахите мъже обикновено не смеят, но ако вашият човек има поне малко смелост, той ще предложи помощта си … някак си. Може да предаде нещо на някого, да направи нещо важно за вас и т.н.

Той ви защитава, макар и плахо

Например, в спор винаги е на ваша страна. Плахият влюбен мъж ще търси всяка възможност да защити обекта на своето обожание.

Активен е в социалните мрежи

Той „харесва“ вашите снимки или ви изпраща нещо забавно. Това е много важен момент, защото социалните мрежи правят човек малко по-смел. Когато не сте наоколо, той дори може да си позволи да ви направи комплимент.

Това са знаци, които винаги работят безотказно.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симптоми че ви е нападнало нпо

    2 3 Отговор
    И масонска ложа.
    Симптом номер едно
    В нищо не ви върви
    Симптом номер две
    Хората се правят че не ви разбират и че не знаят нищо

    Коментиран от #10

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Глупости

    6 4 Отговор
    На търкалета това е пълна глупост горе написаното
  • 4 Идън

    6 6 Отговор
    Не винаги тези признаци означават плахост. Тй просто е избрал да страда- вместо да те кара да страдаш.

    Коментиран от #12

  • 5 БгТопИдиот🇧🇬

    8 3 Отговор
    Статията може да е верна за тинейджЪри до 15 години.
  • 6 ооооо

    6 3 Отговор
    Статията изобразява мух.льовци наричани още като безопасни игли или СИМП, които доказват по всякакъв начин, че жените са по силен пол от тях. И разбира се смисъла на живота им е да бягат след някоя къса поличка и да изпълняват кифленски желания за да им се отвори парашута отново.

    Коментиран от #9

  • 7 кака ви кифла да ви светне вас

    2 5 Отговор
    мои посестрими:
    признака, че един плах мъж е навит във вас е да го проверите в леглото

    Коментиран от #11

  • 8 Отврат

    5 4 Отговор
    Млади дами обърнете внимание на плахия мъж иначе дъртите ви майки, щя го изядат и изплюят, така ги учат вече, че е правилно по статиите либералите, защото искат да ограничат размножаването и да си начешат дъртите, вмирисани...
  • 9 така е

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "ооооо":

    Това е другата крайност на,,смелите,,- онези, които не са влюбени, ночудесно се справят с тази роля ако набележат целта.Такива смелчаци имат точно заучен репертоар- маниери- поведение- красиви думи- външен вид...
  • 10 ха ха

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Симптоми че ви е нападнало нпо":

    Тогава цялото НПО и ложата имат голям проблем. Броят на хората не е важен, важното е, че само справедливите каузи успяват.
  • 11 Како,

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "кака ви кифла да ви светне вас":

    не е необходимо. Темпераментните типове никога не са плахи- както танцуват- така са и в леглото. но си права- проверката е майка на доверието.
  • 12 1122

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Идън":

    Я пак, че не разбрах? Не познавам мъже мъченици. Имаше един, който се самообяви за аскет, но там имат думата психолозите.😄

    Коментиран от #13

  • 13 Идън

    3 5 Отговор

    До коментар #12 от "1122":

    Нямам намерение да обяснявам нещо, от което не разбираш. Ако не си го разбрал от първото писане- няма да го разбереш никога.

    Коментиран от #14

  • 14 Напротив...

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Идън":

    Аз разбирам от всичко!
  • 15 Една БЪЛГАРКА

    2 6 Отговор
    Че коя женска ще хване плах "мъж"!? За какво й е! Те зверски настроените арогантни безмозъчни насилници едва изкарват някакви пари, а плахия филия с олио ли ще й предложи за годежа ХАхахаха
  • 16 Един признак!

    0 0 Отговор
    Проверете дали не му е станал членът!