28 Август, 2024 13:45 2 521 11

Краси Радков, Ивет Горанова и Станислава Ганчева са водещите на „Бягство към победата 2: Съкровището“

  • бягство към победата-
  • втори сезон-
  • водещи-
  • краси радков-
  • ивет горанова-
  • станислава ганчева-
  • btv

Телевизионното трио ще съпътства участниците в динамичната надпревара и ще съпреживява с тях всички приключения по пътя към голямата награда

Забавното риалити със състезателен характер „Бягство към победата“ тази есен ще се завърне в ефира на bTV с нов формат и нови водещи. Играчите в „Бягство към победата 2: Съкровището“ ще се впуснат в едно различно пътуване из България, за да опознаят българската природа, култура и история. Водещите Станислава Ганчева, Ивет Горанова и Краси Радков ще съпътстват участниците по пътя до финала и ще станат свидетели на техните бързина, издръжливост, ориентация, съобразителност, способност за работа в екип и обща култура.

Чаровната Станислава Ганчева ще въвежда настървените за победа играчи в особеностите на различните задачи и местата, на които ще ги отведат те. Стаси ще бъде основен източник на информация за тях и доверен партньор, благодарение на когото зрителите ще успеят ще съпреживеят емоциите на двойките участници.

Предизвикателства под формата на изображения, логически и технически задачи и загадки ще дебнат зад всеки ъгъл, а основен мотиватор за участниците в състезанията ще бъде българската олимпийска шампионка по карате Ивет Горанова. Родната Лара Крофт ще бъде рамо до рамо с играчите по време на изпитанията, ще следи всеки техен ход и няма да позволи някой да даде нещо по-малко от най-доброто от себе си.

Въпреки че предаването е изпитание на тялото и духа – дълги преходи без почивка, неблагоприятни понякога метеорологични условия и товар от собствения багаж на участниците, забавлението и хубавите емоции също са неизменна част от „Бягство към победата 2: Съкровището“. За тях ще се погрижи водещият Краси Радков, който ще ръководи една част от задачите, подготвени за участниците. Неповторимият хумор на Краси няма да остави състезателите равнодушни, дори и в най-напечените моменти.

Освен това Краси и неговата съпруга Стаси въвеждат заедно състезателите в специален „бивак“, чрез който зрителите могат да „влязат“ в главите на двойките, да вникнат в чувствата, взаимоотношенията и историите им, както и да проследят стратегията им за победа.

Станислава Ганчева, Ивет Горанова и Краси Радков ще бъдат неотлъчно до участниците в динамичната надпревара от начало до край и ще съпреживеят с тях разнообразните приключения по пътя към голямата награда – „Съкровището“.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едно не разбирам

    25 3 Отговор
    Защо Краси Радков трябва да мъкне на всякъде некадърната си и досадна жена? Не разбраха ли, че не става за водеща!

    Коментиран от #8

  • 2 Нищо оригинално

    15 3 Отговор
    От посока Слави Трифонов не може да ес очаква нищо оригинално- Бягството към победата е римейк на Amazing Race. само че побългарено, с Краси Рядков (може би трябваше да го кръстят Честов, че през седмица -две е по някое предаване), бездарната му съпруга и Ивет- танцьорката. Няма да се гледа !

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ами,

    15 0 Отговор
    Не ме кефят нито Радков нито жена му.С удоволствие ще пропусна.
  • 8 Така е!

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "Едно не разбирам":

    Не само некадърна, но и много отблъскваща!
  • 9 абе,

    15 0 Отговор
    Радков беше ужасен водещ на Денсинг Старс.Той си е единствено за при Славчо с Гацо Бацо и баба Вуна-който иска да си го гледа там.За нищо друго не става,жена му също.Има лигав простафелски маниер.Не,благодаря.
  • 10 много сме крайни

    6 0 Отговор
    Но истината и обективността са важни.
    Краси изобщо не става за водещ, това не се оспорва.
    Съпругата му е много симпатична, справя се значително добре, дори много по-добре от Краси.
    Въпросът е, защо ги бутат заедно двамата. Някак много шуробаджанашки изглежда от страни. Все едно борба за семейно оцеляване. И няма как след загубените години при Слави, да не са объркани и да търсят здрава почва под краката си.
    А Ивет......малка, млада, има време за експерименти, за да намери точния си път.
  • 11 Тв критик

    1 1 Отговор
    Пак някаква простотия по просташка телевизия . Хляб и зрелища за селяните .