30 Август, 2024 13:32 676 6

Тейлър Суифт се кани да издаде първата си книга

  • тейлър суифт-
  • книга-
  • дебют-
  • първа книга-
  • издание-
  • певица-
  • авторски права

Поп звездата е запазила правата към проект, който е започнала още като тийнейджърка

Тейлър Суифт се кани да издаде първата си книга - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

След като завърши грандиозната европейска част от турнето си The Eras Tour, човек би си помислил, че Тейлър Суифт ще иска да си почине.

Но зад кулисите американската суперзвезда вече е заета с планове за следващите си проекти. И един от тях може най-накрая да добави „автор“ към нейната изобилна автобиография и постижения, след като тя регистрира търговската марка на името и правата на дебютния си роман.

Романът, озаглавен „Момиче, наречено момиче“, е написан от Тейлър, когато е била тийнейджърка, и разказва за майка, която иска да има син вместо дъщеря.

Макар че Тейлър е била само на 14 години, когато е написала историята, тя никога не е виждала бял свят, а преди това се смяташе, че черновата е на съхранение при родителите ѝ.

Звездата не за първи път запазва търговската марка на книгата, а през 2015 г. за първи път си осигурява правата върху името ѝ. Но след като отлага проекта почти десетилетие, изглежда, че феновете ѝ вече са една стъпка по-близо до това да се сдобият с него.

Новата търговска марка покрива мърчандайз за книгата, както и аудиоверсии, поради което изглежда, че Тейлър Суифт най-накрая се готви да я пусне на бял свят.

По-рано тя разкри, че е започнала да пише разказа преди музикалната ѝ кариера да потръгне, като обясни, че е била на турне през 2012 г: „Всичките ми приятели се бяха върнали в Пенсилвания, така че нямах какво да правя. Имах това прозрение: ще бъда писателка и ще пиша романи. Това ще бъде моят професионален път.“       

Всички знаем, че музикалната кариера на Тейлър в крайна сметка се разви успешно и тя ще се върне на пътя през ноември, преди да завърши огромната си поредица от концерти на 8 декември във Ванкувър.

Тя има много други проекти в процес на подготовка, включително презаписаните версии на дебютния ѝ албум, както и на албума Reputation от 2017 г., за който феновете ѝ, честно казано, вече изпадат в истерия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    18 0 Отговор
    По безцветна и посредствена звезда не съм виждал.
  • 2 Така Така

    15 0 Отговор
    Тази натрапвана хухавела и книга
  • 3 Командо

    16 0 Отговор
    Моля те не и книга ..... не, не и не
  • 4 Ха ха

    10 0 Отговор
    Поредната кукувица! От кънтри певица я направиха поп супер звезда! Колкото се може ще муфтат от нея!
  • 5 Верно ли

    8 0 Отговор
    И кво ще пише в нея - ще разкаже ли кой точно от посредствена певица я превърна в "звезда", промиваща мозъците на тези, които я слушат?
  • 6 Наподе?

    4 0 Отговор
    Тази е сатанистка! Песните също и са против Бога! Не я слушайте и не я гледайте ,това е човек който богохулства и оскърбява Бога,концертите ,облеклата и декорите са копие на една малка сатанинска олимпиада! Пазете си децата от музиката и!