7 Септември, 2024 15:58 1 450 6

Екип от 8 души е помогнал на Хю Джакман да влезе във форма за "Дедпул и Върколака" (СНИМКА)

  • хю джакман-
  • актьор-
  • форма-
  • фигура-
  • тяло-
  • тренировка-
  • дедпул и върколака-
  • мускули

Актьорът преминал през тежък период на диета и тренировки, за да се сдобие със завидна физика

Екип от 8 души е помогнал на Хю Джакман да влезе във форма за "Дедпул и Върколака" (СНИМКА) - 1
Снимка: Shutterstock

Хю Джакман все още е във форма на супергерой. В сряда звездата от "Дедпул и Върколакът" сподели в Instagram селфи в огледалото с 34-те си милиона последователи. “Благодарен съм”, написа Джакман под публикацията, на която демонстрира мускулите си в огледалото.

Заедно с предизвикателната за фенките му снимка Джакман приложи близо четириминутно гласово съобщение, в която благодари на “осемте души”, които са му помогнали да влезе във форма.

“Много хор аса ми задавали въпроси за това как съм влязъл във форма,”каза той. “Какво съм правил, какво съм ял, как съм тренирал, колко е трудно на твоята възраст? Просто исках да отделя секунда и да кажа, да, трябваше да бъда там всеки ден, трябваше да правя упражнения с мъртва тяга, трябваше да ям тези ястия, но имах невероятен екип, който ми помогна. Няма никаква надежда, че щях да стигна дотам без тях."

Джакман спомена Бет Люис, която е била треньор на актьора през последните няколко години. Той също така благодари на гримьора си Уитни Джеймс, който е подобрил фигурата му за “Дедпул & Върколака”.

“Уитни, моята гримьорка, беше извикана да сложи някакво масло, за да направи кожата ми блестяща,” обясни той. “Чуваше се режисьорът Шон Леви да крещи: "Свежа смазка за Хю!" и всички се смяха.”

Почитателите и колегите му бързо поздравиха Джакман за това, че е запазил физиката си. Атлетката Линдзи Вон коментира: “Всички тези дни във фитнеса се отплатиха!” Друг потребител написа: “Хю, аз също съм много благодарен…...Благодаря ти.” Друг добави: “Аз също съм благодарен!”

През май Джакман говори пред People за подготовката си да влезе отново във формата на супергерой. Актьорът сподели, че голяма част от физическата подготовка за превъплъщението му в ролята е дошла от работата с координатора на каскадите Брайън Смърц по “тренировката на танците”, която му помагала в различните сцени.

Джакман сподели пред изданието, че “му харесва” идеята да включи танците в каскадите си, дори когато продължава да остарява.

Актьорът призна, че най-трудната част от влизането във форма за филма не са били тренировките или "хореографията", а диетата. Хю Джакман обясни, че в миналото се е налагало да “напълнее”, за да изиграе “Върколака”, което не му е било лесно.

“Трябва да ям много", обясни той. “За мен, за моя тип тяло, аз съм естествено слаб е най-трудно да се сдобия с обем. Това е частта, която ме затрудни най-много".

Колегата на Джакман Райън Рейнолдс също участва в интервюто и каза: “Да, пет, шест хранения на ден за някои хора звучи страхотно. Сигурен съм, че те си казват: "Е, това звучи страхотно." Но това не е от типа храна, която наистина непременно бихте харесали.”

Рейнолдс обясни, че въпреки че с Джакман са приятели от 17 години, се е уплашил, като го е видял на снимачната площадка. Новата физика на звездата, изиграла Върколака, уплашила Райън, който си мислил, че Хю може да го отнесе с един удар, ако не успее да удържи под контрол новопридобитата си с тежки тренировки сила.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8 химика

    7 0 Отговор
    Със ЗОБ всеки може.
  • 2 БгТопИдиот🇧🇬

    2 0 Отговор
    Sa-тани.стки глюпости лансирани от каш-ер.ни)те му събратя.
  • 3 Деси грозното същество

    1 0 Отговор
    Заповядайте на сделка при нотариуса срещу сдвр
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 БеГемот

    2 0 Отговор
    Нищо особенно в сравнение с арнолд в хищника...даже и в сравнение със Сталоун в Рамбо....въобще нещата днес са тип розова смазка на промоция ...

    Коментиран от #6

  • 6 арни

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "БеГемот":

    е 6 пъти мистър олимпия а сталоун здраво зоби в продължение на години.