8 Септември, 2024 14:27 4 340 9

Мат Лебланк се появи в неузнаваем вид за първи път след смъртта на Матю Пери (СНИМКИ)

  • мат лебланк-
  • матю пери

Актьорът е забелязан на обществено място за първи път от декември месец насам, когато за последно беше сниман малко след смъртта на своя приятел

Мат Лебланк направи рядка публична поява в Лос Анджелис в петък. Звездата от сериала „Приятели“ изглеждаше в добро настроение по времена посещение на шоурум с автомобили в покрайнините на града, съобщава Daily Mail, цитиран от blitz.b.

57-годишният актьор, познат в цял свят с ролята си на Джоуи Трибиани, носеше небрежен аутфит с черна тениска, тъмни дънки и сиви кецове.

Лебланк е забелязан на обществено място за първи път от декември месец насам, когато за последно беше сниман малко след смъртта на своя приятел и колега от сериала Матю Пери.

 

 

Мат беше сред последните актьори от сериала, сред които Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Дейвид Шуимър, които бяха видени на публично място след смъртта на Пери.

Матю Пери, който изпълняваше ролята на Чандлър Бинг в „Приятели“, беше намерен мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври 2023 г.

Малко след това Лебланк написа в Инстаграм: „Матю. С натежало сърце казвам довиждане. Времето, прекарано заедно, е едно от любимите в целия ми живот. За мен беше чест да деля сцената с теб и да те нарека свой приятел. Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб, и никога няма да те забравя. Никога.

Разпери криле и лети, братко, най-накрая си свободен. Много обич. И предполагам, че ще задържиш 20-те долара, които ми дължиш“.

В края на октомври петимата главни актьори от сериала пуснаха общо изявление за загубата на Пери.

Източник: blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кортни Кокс

    8 1 Отговор
    е още по-голяма симпатяга от младите и години в сериала. Винаги съм се чудил защо по-голяма част от мъжете харесваха Дженифър.

    Коментиран от #6

  • 2 Нашийник

    5 3 Отговор
    Какво е "аутфит"?

    Коментиран от #3, #7

  • 3 Иван

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Нашийник":

    Хора които не знаят български я употребяват

    Коментиран от #4

  • 4 Нашийник

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Иван":

    Благодаря!
  • 5 Гост

    2 9 Отговор
    Изпаднал депресия и още му е мъка по наркомана колега .
  • 6 Може би

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Кортни Кокс":

    Заради зaдните чaсти. Кортни Кокс е симпатяга ,ама фигурата на Анистън изглежда по добре. По стройна е някак.

    Коментиран от #8

  • 7 Марко

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Нашийник":

    Аутфит е аут след финт на противников бранител. Много гадно за нападателите положение във футбола. Търчиш, надръгваш се, финтираш, а после....те ти аутфит....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Констатираща

    4 1 Отговор
    Загубата на колега и приятел е винаги много тежка, но трябва някак да се преживява.