13 Септември, 2024 12:42, обновена 14 Септември, 2024 19:59 6 217 13

Започва новият сезон на "Игри на волята" ВИДЕО

  • игри на волята-
  • участници-
  • павел николов

Най-мащабният риалити формат в България се завръща за своя шести сезон тази вечер

Най-мащабният риалити формат в България - “Игри на волята” се завръща за своя шести сезон тази вечер от 20:00 часа по NOVA с вълнуващ премиерен епизод, предаде dariknews.bg.

Екстремното предаване номер едно ще предложи на зрителите зрелищни битки, заплетени истории, както и чисто нови локации, арени и предизвикателства, които ще изненадват феновете на формата през целия сезон.

За първи път в историята на “Игри на волята” племената ще влязат в пряк сблъсък за територия още на старта на своето грандиозно приключение. 24 участници, сред които психолози, циркови артисти, каскадьори, компютърни специалисти, европейски и световни шампиони и инфлуенсъри, ще се изправят в ожесточена борба, която може да се окаже ключова за тяхното дългосрочно оцеляване в предаването.

Домакин на шестия сезон на екстремно риалити номер едно ще бъде Дивият север, а кандидатите за 100 000 лева ще могат да тестват своята сила, воля и хъс за победа на три чисто нови арени, изпълнени с още по-сложни, заплетени и невиждани препятствия. Резиденцията и Стопанството правят своето триумфално завръщане, но Дивата река ще бъде заменена с две чисто нови локации, готови да изпитат нервите и издръжливостта на всички, дръзнали да ги доближат - Блатото и Брегът на отчаянието.

Водещи на шести сезон отново ще бъдат любимците на българската публика Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които ще бъдат неизменно до участниците, готови да им предоставят както добри съвети и помощ в нужда, така и укор и назидание, в случай на грубо нарушение на правилата.

Веднага след края на премиерния епизод на “Игри на волята” се завръща и официалният подкаст на предаването - “След игрите”, който ще зарадва своите фенове с ново студио и нов водещ - една от най-добре представилите се жени в историята на “Игри на волята България” - Ваня Запрянова. Нейни специални гости ще бъдат двама от най-изявените и поляризиращи участници от сезон 5 - Мартин Николов-Елвиса и Денислава Велкова.

В социалните мрежи изтече скандално видео с участниците от новия сезон.

От видеото видяхме, че се очертава забавен сезон, изпълнен с много интриги.

За никого не е тайна, че певецът Павел, който наскоро се раздели с Венци Венц, е един от участниците. Едната близначка от Сузи и Рени, които нашумяха в Тик-Ток е другата популярна личност, която ще се впусне в това предизвикателство, пише show.blitz.bg.

View this post on Instagram

A post shared by ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria)


24-годишният Никола Караолис, който по професия е рисков мениджър, е официално обявен от продуцента Витомир Саръиванов. Той уточни, че работата му е свързана с банкови транзакции, и като цяло гледа да не се източват картите на хората, преди си купят нещо в Интернет.

Никола разкри, че е завършил Софийската математическа гимназия с успех 5.93, а после е учил в Единбург за бакалавър финансова математика.

Той е получил наградата на декана, която се дава за най-високия успех във всички специалности, а след това е записал магистратура в Амстердам със специалност „Наука за риск“.

За себе си каза също по NOVA, че 11 години е тренирал водна топка в Славия, и се е занимавал също с футбол, баскетбол волейбол.

Специално от САЩ пък за „Игри на волята“ 6 пристигна Станислав Христакиев. Той е роден в Хасково, но от 2015 година живее във Флорида, където преследва американските си мечти.

И една от тях вече е сбъдната, след като се снима заедно с най-добрия футболист в света Лионел Меси в реклама за Супербоул осем дни на плажа.

Станислав практикува седем вида спорт, включително и културизъм, и теглене на гума с автомобил.

Признава, че животът му в Щатите не е попречил на голямата му любюв – народната музика.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освалдо Риос

    8 3 Отговор
    Ще се харесат на китайския зрител. Такъв потенциал не се похабява с лека ръка и вечер след уморителните плажни битки се снимат и креватни премятания за външните пазари.
  • 2 сбруя

    9 1 Отговор
    Голям и зелен празъ!
  • 3 Сексуален козирог

    8 0 Отговор
    сЮрьознУ....
  • 4 Прошко

    7 2 Отговор
    Аз ги знам от много време участниците. Те са мутрафон 1, чалгар 1, мутрафон 2, чалгар 2 и други
  • 5 Хейт

    16 1 Отговор
    Важното е роднините и приятелите на участниците да го гледат. Защото останалите обикновено сменяме канала.
  • 6 Наблюдател

    9 1 Отговор
    Майка украинка, баща руснак, живее в Айдахо....и говори перфектен български! Или е вундиркинд или от Игрите отново мислят, че българите са идиоти, които могат да бъдат лъгани най-нагло!
  • 7 Режисьор

    7 1 Отговор
    А не са ли обявили и кой е победителят? Не, че имам колебания кой ще е...
  • 8 Иван

    8 2 Отговор
    Телевизиите клонинги БТВ и НОВА , се надпреварват кой ще направи по-тъпо предаване. За съжаление винаги има още какво да се измисли, щото продуцентите са майстори на тъпите предавания, за което получават неприлично много пари. В края на краищата кой го е грижа за зрителя........
  • 9 Тв критик

    8 1 Отговор
    Ще пропусна не гледам безсмислици .
  • 10 Тъпо

    4 2 Отговор
    много тъпо
  • 11 😈😈😈😈

    6 1 Отговор
    Новина важна за шепата фенове на тази тв и това задръстено шоу. Да гледаш как някави се претрепват за слава и пари не е интересно.
  • 12 Айде ве

    7 0 Отговор
    Станислав практикува седем вида спорт, включително и културизъм, и теглене на гума с автомобил.

    Къв е тоя спорт, теглене на гума?

    Коментиран от #13

  • 13 Дупничанин

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "Айде ве":

    Малоумен, таман като за него.