28 Септември, 2024 13:40 972 34

Глория: Това, което съм искала да се знае относно работата ми, живота ми, се знае (ВИДЕО)

  • глория-
  • 30 години на сцена-
  • музика-
  • поп фолк

Примата разказва за избора си да се занимава с музика, за пътя ѝ в живота и за ролята на майка и баба

Глория: Това, което съм искала да се знае относно работата ми, живота ми, се знае (ВИДЕО) - 1
Стопкадър: NOVA

Тя е едно от най-големите имена в музиката, основател на своя жанр, жена, която съвсем заслужено носи титлата "кралица". Глория гостува в "Събуди се" и разказа за избора си да се занимава с музика, за пътя ѝ в живота и за ролята на майка и баба.

"Тони Дачева е основоположник на този жанр, аз съм след нея", поясни Глория.

"Аз не се притеснявам от нищо - винаги съм била открита, откровена. Няма нищо, което да съм скрила - моите почитатели знаят всичко за мен. Личният живот е личен, за да не се споделя. Това, което съм искала да се знае относно работата ми, живота ми, се знае", каза тя.

"Музиката е от самото начало в моя живот - пея откакто се помня. Дете, което има дарба, веднага се забелязва. Майка ми казва, че още не съм можела да говоря, но съм си тананикала, пяла съм нещо. Винаги съм искала да се занимавам с това, но пред 1994 година станах известна, благодарение на Максим Горанов, Илия Загоров, компания "Пайнер", разказа певицата. "Попфолкът вече е изявен жанр, а когато аз започвах, нищо не беше сигурно", добави тя. Глория се определя като човек, който винаги знае какво иска, "а когато знаеш, вселената ти го предоставя".

"Свикваш хората да те разпознават и аз се радвам че ме разпознават с хубаво, доволна съм, благословена съм с това, което се случи в живота ми и с това, което правя", смята Глория. "Както във всеки бранш и в този се изисква отговорен характер и да знаеш, че имаш мисия - да показваш това, което трябва на хората", каза тя. "Предпочитам хората и медиите да ме наричат звезда, отколкото сама да се хваля", посочи певицата.

"Аз обичам да давам, да правя хората щастливи, било то в обкръжението ми или на сцената от своята енергия, харизма, талант. Неслучайно съм 30 години на сцената", заяви тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на кой му пука

    17 1 Отговор
    Аз нищо не знам и не ми трябва да знам.
  • 2 амче глорче искаме

    6 0 Отговор
    да знаем и други нещица кога и как идва хормона, с кои, как, къде, клипчета, т.н.
    Като е пълнеж да е на макс и пикантен добре сготвен
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 То това ,

    10 0 Отговор
    което не искаш да се знае , не е за пред хора !
  • 5 Налудник

    8 1 Отговор
    "Примата разказва за... "
    ----
    Тю, че неграмотна работа! "ПриматЪТ" е правилното изписване!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 фактите

    10 1 Отговор
    Не бе далеч времето, когато мутрата Жоро Илиев обръсна главата на Глория.В един момент топ нереза зарязва съпругата си Мая Илиева и заживява с днешната прима на чалгата. По това време тя е прохождаща певица
  • 12 малко инфо от гуглето

    8 1 Отговор
    Звездата на поп фолка Глория е любила поне двама топ мафиоти, гласи мълвата, която с годините се украсява все повече. Като всеки фолклор и мафиотският добива все повече нюанси с времето. В задкулисието на чалгата се шушука, че Глория била луда по боса на ВИС Георги Илиев - Главния и всъщност той е голямата й любов, дочу HotArena.

    На неговите изневери 43-годишната днес Галина Иванова пък отмъщавала, като му кръшкала с друг едър екземпляр от подземния свят – сърбина Сретен Йосич. Никой не знае цялата истина за аферите на Глория, но историята е интересна. Много фенове например подозират, че фолкаджийката сама си измислила някои от историите.

    Друга клюка гласи, че Георги Илиев налитал на бой на певачката винаги, когато се карали. Пищната дама от Русе му го връщала тъпкано, като се впуснала в прегръдките на Cpeтeн Йocич. Съществуват дори предположения, че палавницата се натискала с Йоца Амстердама дори пpeд пoглeдa нa Георги Илиeв, но той не реагирал, за да не си навлече проблеми със cpъбcĸaтa мaфия.

    Никой не знае дали е точно така, но според хора от бранша на фолка Глория се свързала с известна ясновидка, която й предсказала как ще се развие връзката й с боса на ВИС. Врачката била категорична, че ще върти любов едновременно с двама известни мъже. Шушука се, че Глория била толкова влюбена в Главния, че настоявала той да се разведе с жена си Мая и да се ожени за нея.

    Други обаче съскат, че Георги Илиев не си падал много-много по Галина и тя успяла в

    Коментиран от #15

  • 13 Жалка е

    7 0 Отговор
    Жалка работа
  • 14 фактите

    6 2 Отговор
    Глория е въртяла на пръста си двама от най-големите мафиоти на Балканите/caption Певицата най-вероятно е била със сърбина пред погледа на Жоро Илиев, целейки него да го заболи. Главния от своя страна не е можел да я спре, тъй като тогава е щял да си има работа със сръбската мафия. Така Глория се е оказала доста по-хитра, отколкото са я смятали тогава. Тя е слагала рога на двама мафиоти едновременно, което не е малко постижение. И двамата са били увлечени по нея и не се решавали да я оставят. В продължение на 3 години Гло въртяла паралелна любов с хората от подземния свят. Дори за кратко мъжете са били трима, но третият е съпругът ѝ Илия Загоров, когото тя напусна месеци след запознанството си с Георги Илиев. Говори се, че Глория е била много наранена и обидена на Жоро не само заради побоите, но и заради неговите изневери. Парадоксално или не, тя приемала любовните му отношения с Мая - законната му жена, за измяна към нея самата. Затова не след дълго, когато Йосич я поискал, фолк дивата се зарадвала. Тя видяла в него начин да си отмъсти на Главния за всичките унижения, на които я бил подложил. В крайна сметка Глория успя да излезе от този гангстерски свят, а за това спомогна, разбира се, смъртта на Георги Илиев. В момента певицата се опитва да загърби завинаги миналото си, но дали успява, само тя знае.
  • 15 Жалка работа

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "малко инфо от гуглето":

    Много жалка

    Коментиран от #20

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 456-789

    8 0 Отговор
    Противна, долна певачка, що не кажеш за Георги Илиев, смръъдло?!
  • 20 Курск

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "Жалка работа":

    Курск
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Нашийник

    11 0 Отговор
    Тия от предаването май въобще не знаят каква пачавра са поканили. А по-лошо става, ако наистина знаят и ВЪПРЕКИ ТОВА ни го представят за някакъв фактор за каквото и да е. 50 гр. напикано месо - това й е "кралското", разцепено от секс с всякакви...
  • 23 дърта , ама още може да смучее и гълта

    10 0 Отговор
    галя минета от дунав мост ха ха ха
  • 24 ИмеТо

    10 0 Отговор
    Когато обработени фотографии срещнат реалността,се получава това недоразумение от интервюто.Водещата сияеше пред самовлюбената бабишкера.Всички снимки, показани с внучето и щерката, бяха пози и суета.Фалш и цирк.А за постоянното работническо облизване на устните, няма да говоря.Колкото повече пари и изкуствен материал (гърди,задни части, устни, нокти, коси) се налива в една жена, толкова по-евтина изглежда.И баба ти Глория да беше прочела 1-2 книги, а не да пише къде и с кой е спала.
  • 25 Извинявайте

    6 0 Отговор
    ама тая да ни я давате за пример - не мерси
  • 26 90 - те години

    7 0 Отговор
    10 бона за цяла вечер по яхтите на марина Диневи, с кой, с кои, какво ли не, ужас, и сега има очи да приказва ?!!!! е аре нема смисъл , а !
  • 27 не ви ли е срам мисирки

    5 0 Отговор
    Глория - секс изтривалката и кавалджийката на мутрите по азбучен ред! Вие я каните в телевизия, да дава акъл и да представя морал! Вие не сте мисирки, вие сте престъпници!
  • 28 Абе само не разбрах,

    4 0 Отговор
    кой е този жанр?Такива като тая ги направиха известни мутрите.
  • 29 И тая има очи да се показва!

    3 0 Отговор
    Глория олинклузива на чалгата - по цял ден, по няколко пъти, навсякъде, за мутренските кървави пари.
  • 30 бай Цветко

    2 0 Отговор
    Махнете я тая вмирисана и червясала пастърма, че мирише и през екрана!
  • 31 Хейт

    3 0 Отговор
    Това било работа по скоро е блее на помия в миризливи дупки.
  • 32 Анти чалга

    3 0 Отговор
    Певачка на просташка музика за ........... Една създала стила по точно това е буламач от стилове и тези си мислят ,че правят музика .
  • 33 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    3 0 Отговор
    Една почнала а други овце я последвали и така вече много години простащина и халтура за пияндета .
  • 34 Хеви метъл

    4 0 Отговор
    Трябва със закон да се забрани показването на тези по телевизията . Да си пеят само в кочината на феновете .