1 Октомври, 2024 15:32 970 4

Анджелина Джоли оттегли съдебния иск за скандала с Брад Пит, сложил край на брака им

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • брак-
  • раздяла-
  • скандал-
  • развод

Двойката се скара жестоко в частен самолет през 2016 г. пред очите на децата им

Анджелина Джоли оттегли съдебния иск за скандала с Брад Пит, сложил край на брака им - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актрисата Анджелина Джоли официално оттегли иска си срещу Министерството на правосъдието и ФБР във връзка с инцидента със самолета през 2016 г., в който участва бившият ѝ съпруг Брад Пит. Новината, потвърдена от E! News, бележи края на една спорна юридическа глава за звездата, носителка на "Оскар".

Според съдебни документи, получени от E! News, оттеглянето е финализирано, което означава, че делото не може да бъде заведено отново. Споразумението предвижда всяка от страните да поеме собствените си съдебни такси и разноски.

Искът първоначално беше подаден през април 2022 г. по Закона за свобода на информацията (FOIA), като Анджелина беше идентифицирана в съда като анонимната "Jane Doe." В исковата молба се искаше да бъдат публикувани документи, свързани с предполагаем инцидент на домашно насилие, който се е случил на борда на частен самолет.

В иска на Анджелина се излагат подробни данни, че по време на полета Брад "предполагаемо е нападнал физически и вербално" нея и децата им, което е довело до "трайна физическа и психическа травма." Твърденията отразяват подробности от доклад на ФБР, който се появи след полета от Европа до Лос Анджелис на 14 септември 2016 г.

Според E! News по-рано бе съобщено, че по време на този полет Брад е обвинен, че е нападнал Анджелина и едно от шестте им деца - Мадокс.

Въпреки сериозния характер на обвиненията, федералните власти в крайна сметка решиха да не повдигат никакви обвинения срещу Брад, който също отрича обвиненията.

В съдебния си иск по Закона за свобода на информацията Анджелина твърди, че достъпът до документите на ФБР е бил от решаващо значение, за да могат децата ѝ да получат необходимите медицински грижи и консултации за травми. Според E! News тя също така е поискала делото да бъде засекретено - това искане обаче е било отхвърлено от съдия.

След инцидента със самолета Анджелина подава молба за развод на 19 септември 2016 г., като посочва деня след инцидента като дата на раздялата им.

Въпреки че двойката е обявена за законно разведена през 2019 г., тя продължава да води продължителни правни спорове относно бившата си съвместна собственост върху Шато Миравал, лозе и винарна във Франция.

Наскоро юридическият екип на Брад критикува Анджелина, че уж се е впуснала в "лов на сензации", след като е поискала комуникация от Брад относно инцидента от 2016 г.

В защита на Анджелина адвокатът ѝ подчерта желанието ѝ за разрешаване на проблема, заявявайки: “Докато Анджелина отново моли г-н Пит да прекрати кавгите и най-накрая да постави семейството им на ясен път към изцеление, ако г-н Пит не оттегли иска си, Анджелина няма друг избор, освен да получи необходимите доказателства, за да докаже, че твърденията му са неверни.”


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    2 0 Отговор
    Не ме друса!
  • 2 Идън

    4 0 Отговор
    Както пеят Деф Лепърд-,, Too Late For Love.,,-в превод,,Късно е либе, за китка- резето на вратата щракна,,

    Коментиран от #3

  • 3 Жената

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Идън":

    Се сети, че има нужда от любов. Но никой не иска да я обича!
  • 4 Месарят

    1 0 Отговор
    Тази яко обича шпека.