3 Октомври, 2024 08:33 1 099 6

Днешният лунен ден е празник за секса - време за изпробване на нови сексуални техники

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Идеалното време да се добави към сексуалния живот нов нюанс, нещо вълнуващо, твърдят астролозите

Днешният лунен ден е празник за секса - време за изпробване на нови сексуални техники - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Везни до 14:23 ч. на 4 октомври

Човек сега става особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Лесно се постигат компромиси. Хората сега са по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да почивате. Нараства желанието за похапване на сладко, така че внимавайте.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса. Подходящо е да се пият билкови чайове за прочистване на бъбреците и кръвта.

Луната във Везни подкрепя чувството за красота и естетика. Посетете салон за красота, поглезете се с грижа за кожата, косата, разкрасяващи вани, спа процедури, маникюр, педикюр. Направете си почистваща маска за лице. Борба със стриите и целулита. Масажирайте проблемните зони с груба кърпа по посока на часовниковата стрелка, след което нанесете подхранващ крем или масло. Подходящи етерични масла и аромати: розово масло, роза, мускус, портокал, жасмин.

Лунен календар: продължава 1 лунен ден до 07:56 ч на 3 октомври

Следва 2 лунен ден от 07:56 ч. на 3 октомври до 08:58 ч. на 4 октомври

Символ на деня е рогът на изобилието. Даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите. В този ден молитвите имат голямо значение, особено произнесени в храм.

Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момента. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия.

Днес избягвайте негативни мисли и емоции, както и конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото предпочитайте веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Втори лунен ден е празник за секса. Най-доброто време за изпробване нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да се добави към сексуалния живот нов нюанс, нещо вълнуващо.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некой

    9 1 Отговор
    Желая да се изхвърля върху стъпалата на г-жа Маринова!
  • 2 Порно

    3 0 Отговор
    Като пробвате нещо ново, внимавайте после да не боли пър дялника
  • 3 Име

    3 0 Отговор
    Само за несъстоятелните!
  • 4 Валя

    2 1 Отговор
    Ох как искам някой да изпробва с мен техники, нови, стари, все тая.
  • 5 гладна кокошка техники сънува

    1 1 Отговор
    Не се научиха женорята.
    Не е въпроса до новите сексуални техники, а до новите сексуални партньорки.
    По възможност нова версия.
  • 6 Най евтините стари техники се знаят

    0 0 Отговор
    Това са , Овчарска , Хайдушка , Войнишка. И от време на време като е по топло , Полегнала е Гергана , в промоция.