4 Октомври, 2024 00:30 832 10

Eксперт даде съвет за начинаещи участници в групови секс партита

  • секс парти-
  • съвети-
  • оргии

На първо място, Невес препоръча „да се проведе проучване“

Eксперт даде съвет за начинаещи участници в групови секс партита - 1
Снимкa: Shutterstock

Сексологът и психотерапевт Силва Невес даде съвети на начинаещи участници в групови секс партита и подчерта, че те трябва да се подготвят внимателно, пише Women's Health.

На първо място, Невес препоръча „да се проведе проучване“, тоест да се уверят, че предстоящото парти ще отговаря точно на желанията и нуждите им. „Някои партита са подходящи за хора на определена възраст, така че е най-добре да се обадите в клуба и да попитате за редовната клиентела. Освен това всяка институция има специални изисквания за такива събития, също трябва да се информирате предварително“, препоръча психотерапевтът.

Важно е, според него, да се грижим за безопасния секс. Всички клубове предоставят презервативи и лубриканти на секс партитата, но все пак е по-добре да отидете там със собствена контрацепция, казва Невес. Също така е важно известно време след партито да се изследвате за полово предавани болести, продължи той.

На секс парти трябва ясно да определите какво ви е удобно и какво не. Помислете предварително какво искате от преживяването. Искате ли да дойдете, да гледате как другите правят секс или може би малко да се поцелувате? Бихте ли искали да участвате в по-явен сексуален експеримент? Ако да, кой точно?

Експертът подчерта, че присъствието на секс парти не означава, че някой може да докосва друг човек без негово съгласие. Добре е да кажете „не“ на никого, да отхвърлите предложения и просто да си тръгнете. Преди да влезете в сексуални отношения с някого, важно е да съобщите границите на това, което е приемливо. „Преди да докоснете друг човек, поискайте разрешение. Не се намесвайте в чужда игра, освен ако не сте поканени. Не правете видеоклипове или снимки, тъй като това е нахлуване в личния живот на други хора. Повечето клубове имат протоколи относно внасянето на устройства на партита“, заключи Невес.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    1 4 Отговор
    Лека нощ
  • 2 Буха ха

    5 3 Отговор
    Джендърите ходят на такива партита и се надяват че в суматохата някой ще им го напраска отзад.
  • 3 Камерунеца

    7 2 Отговор
    Хайде да организираме такова парти и да поканим г-жа Венелина Маринова. Аз лично ще и разпоря гъ3енцето.

    Коментиран от #4

  • 4 Вени

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Камерунеца":

    Може ако поканите Вальо Глухия да ми даде 100 лева и да ми излиже п.у.т.к.а.т.а
  • 5 Хохо Бохо

    2 5 Отговор
    Путин е категорично против. Пробвал е многократно и това не го задоволявало...
  • 6 киртачо и асанчо

    3 1 Отговор
    Да я беше публикувала Венелина тази статия преди да се хванем за "сглобката" и да седнем на некоалиционния стол! Сега е късно, нашия опит от груповите работи с Д.П и Б.Б е като от вица " тука няма ред, все нас ни......"!
  • 7 Поцинкован андроид

    4 1 Отговор
    Венке,ти си роза ти си крем
    Ти си щастие за мен!
    Хубава пеперуда имаш!
    Че се и разкрачваш!
  • 8 Бай Стойчо кривия

    1 2 Отговор
    Да здравее оня от Дунава,че да благодари са инфото от статиите
    Де го тоз индивид?
  • 9 хе хе

    1 0 Отговор
    Как е правилно - шекш или секс?
  • 10 Най-добрият

    1 0 Отговор
    съвет е да се ръгат чушки у боба, пък каквото сабя покаже...