8 Октомври, 2024 08:44 1 381 10

Памела Андерсън не помни половината от живота си заради тежка депресия

  • памела андерсън-
  • депресия

Актрисата разказа за живота и кариерата си по време на филмовия фестивал в Цюрих

Памела Андерсън не помни половината от живота си заради тежка депресия - 1
Снимка: БГНЕС

Памела Андерсън е убедена, че е страдала от депресия в продължение на „няколко десетилетия“, защото почти не помни тези години от живота си, пише marica.bg.

Актрисата разказа за живота и кариерата си по време на филмовия фестивал в Цюрих, Швейцария, където беше удостоена с наградата „Златно око“. Тя разкри, че почти не си спомня за живота си в светлината на прожекторите, след като се прослави в хитовия телевизионен сериал „Спасители на плажа“.


„Сега го гледам и ми се струва, че от „Спасители на плажа“ съм стигнала до Бродуей. Не знам какво се е случило между тях, всичко е едно голямо петно. Просто съм щастлива, че съм тук, в този момент, защото мисля, че имах депресия в продължение на няколко десетилетия“, заяви Андерсън.

Памела направи дебюта си на Бродуей през 2022 г., играейки Рокси Харт в „Чикаго“ в продължение на осем седмици. Тя успя да си осигури редица филмови роли, включително в „The Last Showgirl“, „Rosebush Pruning“, както и роля в новия филм „Голият пищов“, който ще излезе следващата година.

Звездата обясни, че е развълнувана да бъде заета с работа отново. Тя смята, че документалният филм на Netflix от 2023 г. „Памела: Любовна история“ ѝ е помогнал да възроди кариерата си, след като режисьорът на „The Last Showgirl“ Джия Копола го е гледала.

„Така ме видя Джия. Винаги съм знаела, че съм способна на повече. Страхотно е да си част от поп културата, но това е и благословия, и проклятие. Хората се влюбват в теб заради банския костюм. Отне ми много време, но съм тук. Мисля, че моментът е всичко. Мислех, че никога няма да имам възможност да направя нещо подобно“, каза Андерсън.

„Донякъде си мислех: „О, добре, ето какво мислят хората за мен. Просто ще се върна във фермата си, ще правя сладко и това е всичко. Ще измисля друг начин да направя живота си красив. Но излезе документалният филм, излезе и книгата, а Джия видя документалния филм. Тя сигурно е някакъв майстор, пророк или нещо подобно, но беше толкова прекрасна, че ми изпрати сценария, аз го прочетох и си казах: „О, Боже, това е нещо. Това е онова нещо, когато хората прочетат сценария и наистина осъзнаят, че са единствените, които могат да го направят. Те трябва да го направят. Това е на живот и смърт. И аз се почувствах по този начин и ме побиват тръпки дори като си помисля за това“, разказа тя.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    13 1 Отговор
    То пък все едно има нещо съществено за помнене? Обуй, изуй килотите. Живот си живеят артистчетата от лекия жанр.

    Коментиран от #9

  • 2 Глупастьй

    14 2 Отговор
    Не го помни защото като си напудри носа и почне ганг банга , въобще не гледа кой и се цъка в ус.....
  • 3 Галигео Галигей

    9 1 Отговор
    Пускам Голема либерална сълза за Помелата!😢💋👧💋😢
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 БгТопИдиот🇧🇬

    13 1 Отговор
    Памела Андерсън не помни половината от живота си заради тежка депресия.

    Аз ще и припомня :

    Др ога Сакс,фирки,дро га,сакс,фирки,дро га,сакс,фирки до към 50-те.
  • 6 Като не помни

    10 1 Отговор
    има видеозаписи. Той и боко се прави на разсеян.
  • 7 д-р Хаус

    5 0 Отговор
    белото и е изпило мозъка, не е от депресия
  • 8 дядо поп

    5 0 Отговор
    Депресирана от тояжката на Томи Лий с която се заиграваше на една яхта , а Томито показваше нагледно как от гроздова ракията може да стане сливова.
  • 9 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Тоя спермоед кюлотите си не ги е обувал изобщо сигурно от 7-ми клас докато направи 50 лета, да не се пречкат.
  • 10 Само припомням

    2 0 Отговор
    А помни ли защо ина Адамова ябълка, огромна трахея, прави ключици и колан на Адонис - все сигурни анатомични белези на мъжкия пол?!?

    Хора, събудете се! Елитът практикува задължителна смяна на пола, кланя се на Бафомет - демон с полови белези и на двата пола. Те всички са кабала-инверти. Наливат се с хормони още от деца, още в утробите преди да са се образували половите органи, им наливат хормони, потърсете какво е free martin! Потърсете Elite Gender Inversion!
    Няма власт, пари и слава без да си преобърнеш пола! Така е по света, така е и в България. Няма изключения - те всички са инверти (с преобърнат пол).