8 Октомври, 2024 13:58 1 395 9

Ал Пачино се раздели с 30-годишното си гадже една година след като станаха родители

  • ал пачино-
  • раздяла-
  • гадже-
  • нур алфала-
  • син-
  • бебе

Говорител на звездата съобщи, че с Нур Алфала сега са приятели, които отглеждат сина си

Ал Пачино се раздели с 30-годишното си гадже една година след като станаха родители - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кино иконата Ал Пачино прекрати връзката си с филмовата продуцентка Нур Алфала.

Въпреки значителната разлика във възрастта, 84-годишната холивудска икона и 30-годишната хубавица се сближиха по време на пандемията, като дори посрещнаха сина си Роман на бял свят през юни 2023 г.

Наскоро Пачино беше попитан за сегашния си романтичен статус, на което той отвърна "Няма такъв. Приятели сме".

Говорител на Пачино допълнително обясни, че двойката се е превърнала от партньори в приятели и са се посветили заедно на отглеждането на детето си: „Ал и Нур са много добри приятели и сега заедно отглеждат техния син Роман."

Пачино, чиято романтична история включва връзки със звезди като Даян Кийтън, Бевърли Д'Анджело и Катлийн Куинлан, е баща на три други деца. Освен новородения си Роман, той има 34-годишна дъщеря Джули от учителката по актьорско майсторство Ян Тарант и 23-годишните близнаци Антон и Оливия от актрисата Бевърли Д'Анджело.

В предстоящите си мемоари „Sonny Boy“ Пачино говори за брака като за „вход към влака на болката“, споделяйки личното си виждане за обвързването с People: „Всичко е билет за влакът на болката. Билет или нищо."

Той разяснява своята гледна точка за връзките, като предполага, че макар бракът да работи за някои, той никога не се е чувствал подходящ за него:

"Бракът може да ви подхожда по някакъв начин. Но аз просто не чувствах, че някога ми е подхождал по каквато и да е причина. Обичах да живея с жени, а после... Ако живеете заедно с някого, трябва да имате това общение. Ако не го направите, това е почти инвазия. Така че, искам да знам дали мога да намеря човек, с когото мога да се свържа."


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПиПи

    6 0 Отговор
    Кино-иконата Ал Пачино прекрати връзката си с филмовата продуцентка Нур Алфала. НЕМА КЕКС. ОЧАКВАХМЕ МАЦАТА ДА СЕ ЧУПИ ОТ ТАЯ ВРЪЗКА. Да са живи и здрави хората.
  • 2 Един

    7 0 Отговор
    Те станаха родители , детето прилича на мене , майката докато се навежда , с едната ръка се подпира , с другата клати количката...... Ква е тая американска работа...?!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Наблюдател

    5 1 Отговор
    Ние с жена ми много се разбираме и се разбрахме вече да не правим секс
  • 5 Опитен

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ирина Kypoтрошачката":

    Дървар с огромен топор срещу заявка цепи всички материали на клиентката ! 300 евро за час , 800 за два ! За денонощие или влизане в роля - договорка !
  • 6 Гориил

    8 0 Отговор
    Дарвин не е отразил задънените клонове на произхода на видовете в своята теория. Следователно тя трябва да бъде напълно забранена за преподаване в училищата.
  • 7 Чичака

    6 0 Отговор
    Тия тотално са изпращели от фентанила. Viva Mexico!!!
  • 8 Ал Пачино

    5 1 Отговор
    Тя тая нива си иска оран , а моя плуг вече не държи
  • 9 Умирам от смях

    3 1 Отговор
    83 годишен ще направи дете кога си види ушите. Ай стига глупости.