9 Октомври, 2024 12:32 852 5

Мелания Тръмп спазва стриктно правило в диетата си при пътувания в чужбина

  • мелания тръмп-
  • хранене-
  • диета-
  • пътуване-
  • забрана-
  • правило

Съпругата на Доналд Тръмп не прави компромиси въпреки всичките си пътувания извън САЩ

Мелания Тръмп спазва стриктно правило в диетата си при пътувания в чужбина  - 1
Снимка: Shutterstock

Мелания Тръмп пътуваше често по света със съпруга си, бившия президент Доналд Тръмп, по време на времето си като първа дама. Бившият модел разказа за времето, когато е посещавала чужди страни, и за стриктното правило в диетата, което е спазвала по онова време и все още спазва всеки път, когато пътува по различни причини.

Мелания направи множество разкрития в мемоарите си "Мелания", включително и за храната, която не яде.

"Дадох да се разбере, че не ям сурова риба," споделя тя. И макар да изглежда като нормално искане, тя се сблъска с проблем, когато посещава Япония през май 2019 г. със съпруга си, тъй като двамата бяха на официално държавно посещение в Императорския дворец.

Двойката седна на официална вечеря и Мелания каза на екипа си, че няма да яде суши. На двойката им беше сервирано шестстепенно ястие от консоме, калкан с доматен сос, последван от печени телешки ребра, сезонна салата, десерт и поднос с пъпеш и грозде.

"Въпреки това положих усилия да опитам местна кухня, когато е възможно. Онази вечер в Токио ястието беше вкусна смесица от вкусове и текстури, показваща най-доброто от японската кухня, като същевременно отговаряше на моите предпочитания", обясни тя, като увери, че не е яла сурова риба.

По време на същото пътуване те посетиха традиционен японски ресторант с премиера Шиндзо Абе и съпругата му Акие Абе, а екипът на Мелания се увери, че в менюто няма суши. Вместо това ядоха печени картофи с масло, салата, телешка пържола wagyu с броколи и моркови, с ванилов сладолед за десерт.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аномалия

    0 1 Отговор
    Ако обичаш не съм ти играчка.
  • 2 В Ново Место

    4 1 Отговор
    (бивша Югославия) де да види и яде такава кухня ?
  • 3 АБВ

    1 2 Отговор
    Сръбски боклук
  • 4 Интересува ме :

    2 1 Отговор
    Надува ли още мущука
  • 5 Може би

    3 0 Отговор
    малко прилича на граблива птица.