10 Октомври, 2024 11:58 2 751 15

Младото гадже на Юксел Кадриев се оказа по-богато от него (СНИМКИ)

  • юксел кадриев-
  • венцислава велчева-
  • водещ-
  • новини-
  • гадже

Марковите чанти и скъпите бижута на Венцислава издават високия стандарт на живот, с който е свикнала

Младото гадже на Юксел Кадриев се оказа по-богато от него (СНИМКИ) - 1
Снимка: Instagram

След като я кри дълго време и само загатваше, че е влюбен отново, Юксел Кадриев най-после се осмели да покажа жената до него, която се казва Венцислава Велчева. Емблемата на новините в bTV за първи път официално показа красавицата до себе си като публикува снимка с нея в профила си в Инстаграм, придружена от думите: „Който търси, може и да намира, но само този, който вярва, получава”.

Не е ясно с какво се занимава мадамата, но определено не изглежда като момиче, което разчита на доходите си от заплата. Тъмнокосата хубавица се хвали в социалните мрежи с дизайнерски чанти, които струват между 5000 и 15 000 в евро.

Венцислава е притежателка на изключително рядката и скъпа чанта „Ермес Бъркин“, чиято цена започва от 15 000 долара и е недостъпна за средностатистическите хора. Бижутата ѝ пък са на „Картие” и „Ван Клиф”.

Тунингованата Венцислава най-вероятно е малко по-голяма от дъщерята на Юксел – Габриела. Както е видно от снимките ѝ онлайн, Велчева има няколко корекции, като устните си е увеличила още преди години. След началото на връзката си с водещия на новините по bTV тя си е сложила и обемни силиконови гърди, пише show.blitz.bg.

С какво се занимава новото гадже на Юксел, не е известно, но определено може да си позволи живот като на принцеса. Силиконката може да се похвали с доста скъп и луксозен живот. Според източник на „Уикенд” доходите на младата дама са от семейството ѝ. Родителите на красавицата развивали солиден бизнес, от който се е облажила и тя.

Връзката на Венцислава и новинаря прилича на тази между Димитър Рачков и бившата му Анита Димитрова. И двете мацки са силно тунинговани, доста по-млади от мъжете си и неизвестни, но с амбиции за слава.

Изглежда, връзката на влюбените гълъбчета е сериозна, защото новинарят на bTV вече се е запознал със семейството на младата си любима, както и тя с родителите на Кадриев, които живеят в родното Оряхово. Още през април водещият започна да отслабва и да влиза във форма, като почти всеки ден бе на Витоша. След това се разбра, че не е бил сам, а придружен от млада красавица. Любовта вдъхновява журналиста и той издаде втора книга със стихове пак по това време.

„Истинският живот на мъжа започва след 50 години” казва водещият Юксел Кадриев. На 27 март той посрещна 51, узрял за нов живот и с ново амплоа. Емблематичното лице на bTV ходи от няколко години на уроци по пеене, едновременно с това продължава и с тези по пиано. Kaдриев е започнал да пише преди няколко години, когато е бил много влюбен и че абсолютно всичко в мерената му реч е „по действителни случаи”.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хм...

    10 3 Отговор
    Помакинята свикнала на дебелия !
  • 2 Пълни небивалици

    16 4 Отговор
    Юксел винаги се е стремял към парите но мацката не е толкова глупава за да се хване с дядо си, с мъжки цици. Айде моля ви се по сериозно със съчиненията!
  • 3 Аее

    5 3 Отговор
    Юксел Накадриев нямаше ли дъщеря на нейната възраст.
  • 4 гочето

    8 5 Отговор
    дрЪт козел, млада върба лющеше...
    Ама само кога са налапа с виагра.
    Иначе предлага само разтягане на ластик...
  • 5 Хасан

    2 2 Отговор
    сар еюксил от нашит хор
  • 6 ергена

    3 3 Отговор
    трябва все пак и мъж да си вземат в семейството
  • 7 123456

    8 2 Отговор
    хайде , кажете ми , как може една чанта да струва 15000 ( без значение евро или лв) - това е просто купуване на его и опит за лекуване на комплекси . Чужди пари лесно се харчат .... Да са живи и здрави майка ѝ и баща ѝ и също стотиците хора , които гърбят за тях .... А Юкселката - да пори докато може ...
  • 8 Камен

    13 3 Отговор
    Заради този не гледам новините по БТВ от години. Той просто не може да чете, а дикцията му е на човек със СОП... Нямам идея защо стои там толкова време. Всички чуват предполагам постоянните лапцуси, провлачвания и сричания... И въпреки това.

    Коментиран от #12

  • 9 Хорейшио

    6 3 Отговор
    тая очевидно е от занаята, чичо Юксел скоро ще свърши парите и ще има "айде чао"
  • 10 ПиПи

    2 1 Отговор
    Ма да,Юксел си е намерил какче-банкоматче.
  • 11 Пюксел Простотиев

    4 1 Отговор
    Спрете да ни занимавате с тоя дебел пелтечещ чичак и циганската му наемница.
  • 12 яяя

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Камен":

    Егейската общност го подкрепя, както и евроатлантическите безценности- Може за чеп за зеле да не става човека, ама ако е от правилните - ще седи на хубаво мястоза много пари. В една западна ТВ отдавна да го бяха уволнили. В САЩ ги глобяват за лапсус по ст долара или нещо такова.
  • 13 битиви са едеоти

    3 0 Отговор
    За мен е една от вселенските мистерии защо този неграмотен, сричащ, бъркащ, оддъртял и неприятен за гледане И НЕВЪЗМОЖЕН ЗА СЛУШАНЕ пергиш е все още на екран. ТОЙ Е ПРОТИВЕН.
  • 14 лорд Евгений М

    0 0 Отговор
    Кой размер сутиен носиш, сладурче, 100 Е ли?
  • 15 шефа

    1 0 Отговор
    Трудно ми е да повярвам че тази хубава българка се занимава с тоя гну...н и некадърен ф.с,освен ако не търси покрай него някаква мижава слава,защото този е известен единствено в едни други среди като Юки.