15 Октомври, 2024 04:54 1 116 5

Кремена проверявала редовно Маги дали е тъп

  • маги халваджиян-
  • кремена халваджиян

бъдещата съпруга на продуцента тествала интелекта му с кръстословици

Кремена проверявала редовно Маги дали е тъп - 1
Снимка: Фейсбук

Кремена Халваджиян, която срещнала бъдещия си съпруг Маги Халваджиян през 1988г., решила да тества тогава интелекта на ухажора с кръстословици, пише България Днес, цитиран от burgas24.bg.

Артистичната виолончелистка подходила снизходително към цирковия акробат, който напористо я канел на срещи, и на третото им виждане изведнъж отсякла: "Искаш ли да решаваме кръстословици?". Без да дочака отговор, 19-годишната тогава красавица извадила от джоба си книжка с ребуси и я връчила на влюбения Маги.

"Тогава тя ме проверяваше редовно дали съм тъп, защото не се познавахме. Стори ми се безумно да решава кръстословици, но казах - добре, давай да решаваме", през смях разказва продуцентът и признава, че днес семейство Халваджиян не попълва квадратчетата.

Семейството има две внучета от единствения си син Бебо Халваджиян и неговата изгора - балерината Алекс Енева.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой

    8 0 Отговор
    е по - по тъп ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 въх малее

    0 0 Отговор
    въпроса не е дали е тъп а кой е по-тъпя в семейството но след тази статия се разбира че обичайното се доказва кременчето има с една гънка по-малко от магдаленчето което пък прави общия им сбор в цялото семейство 5 гънки
  • 4 Георги Железов

    0 0 Отговор
    А моята ме тестваше в леглото, казваше ми, че съм умен и това било ясно, но дали ще си паснем в интимните отношения не било ясно. В крайна сметка се справих на "изпита", изкарах една тройка и продължихме напред, оттогава макар и да не съм от отличниците съм любимия ученик на съпругата и си минавам в следващ клас

    Коментиран от #5

  • 5 Така е брато -

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Георги Железов":

    Важното е, да завършиш с випуска от 180 ученици на жена си! Пък, кво като е с тройка.