7 Април, 2014 17:53 1 098 0

Откраднаха сутиен на Мадона

  • мадона-
  • бельо-
  • сутиен-
  • дебора маркит-
  • кражба

Инцидентът станал миналия месец по време на снимки за луксозно списание

Нагли крадци откраднаха бельото на Мадона, съобщава сайтът „dna info“. Инцидентът е станал миналия месец по време на фотосесия на поп иконата за известно модно списание.

Луксозното дизайнерско бельо е било на стойност над 2 500 долара. Сред откраднатите вещи се оказал сутиен от Дебора Маркит (Deborah Marquit), който дизайнерката лично изпратила на кралицата на поп музиката за снимките.

В полицията съобщиха, че служител от списанието открил липсата на луксозното бельо веднага след края на сесията.

Самата Дебора Маркит възприела случката за досадна случайност и смятала, че изчезналото бельо скоро ще бъде върнато.

"Надявам се изчезналите вещи скоро да бъдат върнати. Убедена съм, че никой от участвалите в снимките не би се решил на кражба, защото нищо подобно досега не се бе случвало", коментира дизайнерката.

Мадона е публикувала снимки от фотосесията си в нейния Instagram профил, като се надява така да бъдат идентицирани част от изчезналите дрехи.

Сутиени на Маркит са се появявали на страниците на световноизвестни списания и са били носени от знаменитости, сред които Бритни Спиърс, Дженифър Лопес и Хилари Суонк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА