Last news in Fakti

13 Май, 2014 06:34 4 317 2

Прелестната Исис е разголено копие на Натали Портман

  • исис стоко-
  • натали портман-
  • модел-
  • бразилия

Тя е в списъка на най-красивите жени от цял свят

Да бъдеш сравнен с някой друг понякога е доста неприятно и неудобно. Това обаче може да бъде и много приятно освен ако ви сравняват с някоя световноизвестна личност.

Точно както е в случая с Исис Стоко. Бразилската красавица често е била оприличавана и сравнявана с неустоимата Натали Портман.

В списъка на най-красивите жени от цял свят, холивудската звезда винаги е попадала на върха на класациите за красота и това е само плюс за Исис.

Бразилският модел в момента държи титлата Мис Парана 2013 където конкуренцията и беше наистина жестока. Ако се случи да прегледате Facebook страницата на конкурса ще разберете, колко сексапилни красавици обитават Бразилия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РОСЕН ВЕЛИНОВ

    1 0 Отговор
    Харно е момето...нема да я върна или бавя много, много.....
  • 2 TODOR STOYANOV

    1 0 Отговор
    КРАСОТА...