Last news in Fakti

15 Май, 2014 22:27 1 824 0

Спешно се търсят кръводарители

  • кръв-
  • спешно-
  • кръводарители

Александър се нуждае от кръвопреливания с кръвна група Б отрицателна

Александър Спиров от гр. Луковит, който е с левкимия недоуточнен вид от тип Б, е приет за химиотерапия в плевенската УМБАЛ Георги Странски. Необходими са кръвопреливания с кръвна група Б отрицателна.

„Моля всички граждани, които са от тази кръвна група, независимо къде в страната се намират да подадат ръка на Александър. Нека заедно му помогнем да се върне жив и здрав при семейството си. Нека подарим този подарък на него и близките му без да има повод и голям празник. Българи, аз вярвам в добротата ви и големите ви сърца, вярвам, че зад напрегнатото и забързано ежедневие на всеки от вас се крие един чист и свят човек . Нека направим добро днес, за да ни се върне и на нас утре. Освен, че ще направите добро на Александър дарявайки му кръв и спасявайки му живота, вие ще направите добро и на себе си, защото с даряването на кръв вие получавате и напълно безплатни изследвания за четирите опасни вируса предавани по кръвен и полов път.  Надявам се да откликнете на молбата ми и тази на семейството на Александър, вярвам, че ще го направите, защото още от едно време се знае, че българите сме единни и сплотени и умеем да помагаме на ближния си !“ призовават от фондация "Христо Гешов".

Всеки от вас, който е с кръвна група Б отрицателна може да дари кръв във всеки един от кръвните центрове в страната ни и да помогне на Александър Кирилов Спиров от гр. Луковит, който лежи в болница УМБАЛ Георги Странски гр. Плевен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА