Last news in Fakti

18 Май, 2014 13:12 16 727 4

"Къртицата" Емил Каменов се чуди как да харчи 97 000 лева

  • "къртицата"-
  • риалити-
  • ивайла бакалова-
  • александър сано

Той призна, че преди година и половина в Монтана нямал стотинки дори за едно кафе

Още не знам как ще харча толкова много пари. Снощи си разглеждах чека в хотелската стая и се чудех какво ще правя. Това сподели Емил Каменов броени часове след като спечели 97 хил. лв. и стана ясно, че е бил "къртица" риалитито на ТВ7 "Къртицата 2: Разтърсване", което приключи снощи.

Каменов и любимецът на публиката Георги Стоянов гостуваха в тв предаването "Жените говорят", в което Емил сподели, че ще даде 1000 лв. на Жоро, защото го е прикривал през последните три седмици.

Беше ми много тегаво да бъда "къртица". Хората ме познават, знаят, че не мога да крия нищо и много се притеснявах. После имах един разговор с психолога Ани Владимирова и нещата се оправиха, сподели Емил Каменов.

Той призна, че е имал много трудни периоди в живота си. Преди година и половина нямах пари за нищо, върнах се в Монтана за 6 месеца, нашите ме издържаха. Нямах 50 стотинки да купя кафе на приятелката си, разкри колоритният здравеняк.

Относно чувствата си към Ивайла Бакалова, Георги Стоянов сподели, че няма намерение да я търси в реалния живот и двамата да изживеят някаква любовна връзка.

Видях я по телевизията и се радвам, че вече е по-добре, лаконичен беше победителят относно претърпялата тежка травма на крака красавица.

Двамата участници категорично заявиха, че са готови да влязат и втори път в шоуто, а приятели ще си останат с Александър Сано.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 7 Отговор
  • 2 Maurice

    3 5 Отговор
    Гошо се прее.а много здраво. Той знаеше,че Каменов е къртика и му напълни сметката с няколко провалени мисии, понеже нямаше представа, че ще вземе парите на групата. Дали сега не съжалява, че издъни последната мисия с което се набута 6600. Този Каменов е адски противен. Толкова глуповат човек трудно се среща извън ромска махала. Жалко е, че продукцията манипулира вота, та Емил да си прибере парите. То трябва да си сляп зрител, за да не усетиш промяната в държанието на Каменов и особено на теста му срещу Тютюнджиева беше 100% ясно, че този е къртика, като отговаряше моментално. А тези 100 бона ще ги изхарчи със замах за амфети, стероиди, проститутки и пиячка.

    Коментиран от #3

  • 3 D0kT0pA

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Maurice":

    Вместо да злобееш, може само с едно честито да минеш, ама заради такива като теб сме така в България! Вместо да сме единни и да наказваме нещастниците в тъпата ни държава от които зависим всички и да се радваме за малкото хубаво, случило се на някой, само плюете и злобеете! Вземете се малко в ръце и стига с тая злоба и агресия от народа към народа! Има много хора от които ви зависи ежедневието и бъдещето, които с всеки изминал ден ви го провалят и унищожават, за да се плюете едни други!

    Коментиран от #4

  • 4 Maurice

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "D0kT0pA":

    Докторе, ти тотално си оакал поста си. Казваш да сме единни и да наказваме нещастниците, а в същото време ме хулиш за дето съм се изказал срещу човек с IQ граничещ с 0?!?! Честито мога да кажа на всеки един друг от къртицата, но не и на толкова глупав и противен с държанието си човек. Или ти искаш да му правя евала и да се забавлявам на простащината която струи от него? Айде моля ти се не ми казвай на какво да се радвам. Когато имам негативно мнение за нещо предпочитам да го изкажа. Дори Гошо не ми е от хората за които бих се радвал. Не ми е присъщо да оценявам хора с беден речник. Само като погледнеш как избухваше когато някой го затапи или провокира и ти става ясно колко му е плитко канчето.
    П.С. Аз и Стоичков харесвах като футболист, но това значи ли, че трябва да се възхищавам на простащината му извън футбола? Научи се да оценяш истинското, а не да ми говориш за фалшив позитивизъм. Дано си го разбрал това!