Необходими продукти:
- свинско месо - 500 г филе;
- масло - 1.5 к.ч.;
- праз - 1 - 2 стръка;
- зелен лук - 2 - 3 стръка;
- домати - 3 бр.;
- люти чушки - 3 бр.;
- черен пипер и сол на вкус;
- червен пипер;
- яйца - 5 бр.
Начин на приготвяне:
Филето се нарязва на кубчета и се запържва до златист цвят. Месото се изважда и в същата мазнина се изпържват нарязаните праз и зелен лук, наситнените чушки, доматите и подправките.
След като остане на мазнина се прибавя и изпърженото месо. Отделно от яйцата се приготвя омлет.
Като разбитите яйца се изпържват в порционно тиганче. В омлета се завива приготвената кавърма, пише gotvach.bg.
Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Гориил
10:09 18.05.2025
2 Пич
Коментиран от #6
10:22 18.05.2025
3 амет дуан таткуту на шишиту съм
10:28 18.05.2025
4 Монахът
10:48 18.05.2025
5 Боби
11:02 18.05.2025
6 Боби
До коментар #2 от "Пич":
Сериозно ли мислиш такаКоментиран от #7
11:03 18.05.2025
7 Пич
До коментар #6 от "Боби":
Аз мисля !!!11:47 18.05.2025
8 Праволинеен
23:00 18.05.2025