Необходими продукти:
Плънка:
- гъби – 200 г;
- сол, подправки на вкус;
- кашкавал – 100 г;
- варени яйца – 2 бр.;
- майонеза – 3 с.л.;
- 700 г месо (пилешко филе);
- 3 яйца;
- 150 г брашно;
- олио за пържене.
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала и сварените яйца, посолете и поръсете с черен пипер. Добавете майонезата, разбъркайте.
Нарежете гъбите. Запържете в достатъчно растително масло и посолете. Добавете към пълнежа, разбъркайте всичко заедно.
Нарежете пилешкото филе на тънки филийки. Удобно, когато месото е леко замръзнало. Покрива се с плик и се начуква от двете страни.
Поставете плънката върху парче месо. По желание може да добавите топено сирене. Завийте го на руло.
Потопете рулцата първо в брашно, а след това в разбито яйце. Пържете на умерен огън по 10 минути от двете страни, пише flagman.bg.
Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА