Last news in Fakti

9 Юни, 2014 13:00 2 546 0

Шампионка по таекуондо е новата Мис САЩ

  • ниа санчес-
  • таекуондо-
  • мис сащ

Ния Санчес е първата победителка от щата Невада

Ния Санчес бе обявена за новата Мис САЩ, съобщи Foxnews.

24-годишната Мис Невада е от Лас Вегас. Тя спечели конкурса в конкуренцията на представителките на останалите 50 американски щата. Санчес бе коронясана след 5-часова церемония, провела се в Луизиана и ще представя страната си на конкурса „Мис Вселена“.

Тя има черен колан от четвърти дан по таекуондо. Бойните й умения са толкова добри, че Санчес станала инструктор още в тинейджърските си години. По време на специалните интервюта по време на церемонията, тя отговаря на въпроси, свързани с високия процент на сексуални престъпления в студентските общежития. Облечена в ослепителна червена рокля Мис Невада обясни колко е важно жените да могат да се защитават сами. Тя дори се пошегува с охраната на събитието, заявявайки че би могла и сама да се справи с някой натрапник.

Темата за сексуалното насилие беше водеща за конкурса през тази година, като Мис Пенсилвания Валери Гато  заяви, че е продукт на изнасилване. Нейната майка била изнасилена едва на 19 години, забременявайки с нея. В крайна сметка решила да я роди и отгледа сама.

Участничките в конкурса дефилираха по бански и вечерни рокли. Ния Санчес е първата представителка на щата Невада, печелила короната в 63-годишната история на конкурса „Мис САЩ“. Тя бе коронясана от миналогодишната победителка Ерин Брейди, която е родена в Кънектикът.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА