14 Ноември, 2018 21:19 32 321 98

Борисов пак с грешен ход

  • бойко борисов-
  • владислав горанов-
  • цветан цветанов

Помните ли коя беше любимата реплика на премиера години наред?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Райко Байчев

Как Борисов отиграва протестите и задава ли се нова зима, като онази през 2013-та? Много вероятно. Само че този път още по-тежка, понеже дори голямата гордост на премиера - алхимичната му връзка с народа, започна да дава на късо.

В предишните си два мандата Борисов имаше изключителен рефлекс и може би дори талант в справянето с гражданско недоволство. Почти нямаше случай, в който да не вземе отношение към различни брожения.

Понякога дори даваше заден ход. Това се знаеше и му носеше точки. Посланието беше: ГЕРБ не е като БСП, ония правеха каквото си искат, сега и ГЕРБ правят каквото решат, но ако настъпят някоя мина внимателно викат сапьор-популизма на помощ и гледат да потушат напрежението. С времето обаче този рефлекс залиня.

Властта обгърна Борисов и той започна да действа с изключителни закъснения. В първия си кабинет Борисов щеше да махне Московски много по-рано и нямаше да чака ужаса край Своге. Щеше да принуди Фандъкова да отмени 1.60 за билетчето, макар и кахърен заради орязването на приходи.

Нямаше как да не изслуша майките на деца с увреждания още в първата седмица, вместо да ги чака да протестират цяло лято и цяло есен. После едва ли щеше да запази Симеонов и да позволи патриотите да му извиват ръцете. Помните ли коя беше любимата реплика на премиера години наред?

"Нося си оставката в джоба". Това донякъде вършеше работа, правеше добро впечатление. Станишев и Орешарски никога не си носеха оставките в джоба - ето пък най-сетне един, който е готов да подава оставки. Разбира се, по-досетливите се сещаха, че това е техника по създаване на имидж, чиято цел е декларацията за жертвоготовност да отмени истинските жертви и да не си подадеш оставката тъкмо защото си уверил добросъвестно, че може да го направиш. Но все беше нещо.

Какво направи до момента Борисов по отношение на протестите срещу високите цени на горивата и високите данъци за колите? Пусна Цветанов и Владислав Горанов да говорят, а това е нелеп ход. Нима мисли, че точно Цветанов и Горанов са фигурите, които могат да укротят протестите? Цветанов бързо изрече най-грешното нещо в такъв момент.

На пресконференцията казал: "Гражданите трябва да изберат - хаос или стабилност". Познайте какво ще изберат гражданите. Те мислят точно по схемата на Цветанов, но с обратен знак. За тях управлението е хаос, а протестът - стабилност. А после допълни безумие в негов стил - протестите оказвали стрес на децата и на родителите им, които трябвало да ги прибират вкъщи, а пътните артерии били блокирани.

Ако толкова мислеха за стреса на децата, не трябваше ли първо да помислят за децата с церебрална парализа? Протестите въобще причиняват стрес, неудобство, не са хубаво нещо, съветва умно Цветанов, а Бойко дори не се усеща кой точно е пратил на амбразурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българче

    323 55 Отговор
    Да се маха.

    Коментиран от #10, #11, #12, #78, #90

  • 2 бау

    298 59 Отговор
    Тоя е грешка на природата......!!!
  • 3 гост 3

    213 43 Отговор
    Спокойно ,сега сценаристите са включили нов месия -Слави Трифонов. Дори и без Борисов сметката им излиза.

    Коментиран от #21

  • 4 Caci

    286 60 Отговор
    Долу герб!!!

    Коментиран от #7

  • 5 Жидомасов Гроб

    251 58 Отговор
    Хелоуин мина - Тиквата да си ходи, няма да го чакаме пак да краде суджуците за зимата на хората!
  • 6 Усмивката

    248 38 Отговор
    Стабилно що значи .Да погледне какво се случва на границата .Стабилно напущане на хора млади с квалификация и образование.
  • 7 ИМПЕРИАЛИСТ

    197 48 Отговор

    До коментар #4 от "Caci":

    ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА!!! /reshetnikov/
  • 8 Хаджи Папурко

    181 30 Отговор
    Щом и проправителствения сайт факти се включи срещу еднокнижния,явно ските са му намазани.
    Пък, после проституцията била по-древна от журналистиката..
  • 9 Боко

    70 18 Отговор
    А кой е Райко Байчев?
  • 10 ИМПЕРИАЛИСТ

    55 208 Отговор

    До коментар #1 от "българче":

    Българче, Бойко Борисов е работил РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“.
    ... Пък Бойко е хитър шоп за ужас на безродните комунистически лакеи на масква? Знаещ ли, че ТРИМА комунистически министър председатели на България са били полковници от КГБ? Не е трудно да се досетиш, че руската агентура е проникнала до всички нива на обществото.

    Коментиран от #26, #27, #36, #58

  • 11 ИМПЕРИАЛИСТ

    41 165 Отговор

    До коментар #1 от "българче":

    Българче, Бойко Борисов е работил РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“.
    ... Пък Бойко е хитър шоп за ужас на безродните комунистически лакеи на масква? Знаещ ли, че ТРИМА комунистически министър председатели на България са били полковници от КГБ? Не е трудно да се досетиш, че руската агентура е проникнала до всички нива на обществото.

    Коментиран от #25, #31, #87, #97

  • 12 Маке

    39 96 Отговор

    До коментар #1 от "българче":

    А кой ке дойде?
  • 13 mediator37

    257 30 Отговор
    Приказките на Менда Стоянова, а днес и на Борисов, как от 1-ви януари 2019г. като вдигнат данъка на стара кола два пъти, въздухът ще стане по-чист са обида за интелигентността ни.
    Какъв е механизмът, по който човек като плати два пъти по-скъп данък за старата си кола и ще почне да диша чист въздух? Много са долни! Безподобни мърши станаха, самозабравиха се. Откровен геноцид над бедните са данъчните им закони.

    Коментиран от #88

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 смешна медия

    65 221 Отговор
    Всичкото журналя в тази медия се надпреварва да ни Убеждава как виж ли ББ е некадърен и виновен за всичко в България. На мен много ми е интересно, защо всички вие тласкате България към хаос и провал. по-успешна политика не сме имали и няма и да имаме. Дайте ни по-добра алтернатива на това управление и ще я приемем, но какво ни предлагате? НИЩО - защото едно управление на тетката Курнелка и Радко президентчето ще бъде последният пирон в ковчега ни. Тамън надигнем глава и има и добър бюджет и всичко тръгне нагоре и не намери някое журналистче да се направи на умно. Или по-скоро за смешни 500 лв и си скъсва задника да измисля популистически лозунги и статийки. Смешен си човече и ще го разбереш ако имаше заплата поне 3-4000 лв. Тогава щеше да видиш колко си малък.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 метлата

    41 156 Отговор

    До коментар #16 от "КОЧА":

    АКО НЕ се измете РАДко, ние ще го изметем. Такива не ги търпя ама хич.
  • 18 Румяна

    181 13 Отговор
    Има бедни и бедни.Кой провери досега как хора на социални помощи карат лични автомобили.Колко от ромите без книжки и трудов доход карат такива коли.Ясичко е такъв буламач.Депутатите с 90 лв нагоре,а ограбените от труда си пенсионери издъхват и са оставени на една шепа млади работещи хора да работят и за тях.И какви са тези тъпотии,че ще връщат българите напуснали страната ни.Някой вярва ли на тази глупост?

    Коментиран от #72

  • 19 5555

    91 16 Отговор
    РАЗСТРЕЛ
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 госттт

    125 14 Отговор

    До коментар #3 от "гост 3":

    Абсолютно си прав . Сега се подготвя Слави Трифонов за роля в 29 - годишната политическа постановка . Трифонов е техен човек . Скоро му беше нагости един от протестиращите и като заговори че в България народа нищо не избира защото изборите са фарс и че партиите в парламента са една и съща организация - Слави Трифонов го скастри и завоалира всичко .
    То не бяха царе , мутри-пожарникари ,..... сега селски простак ще гледаме в парламента и какво ще стане ? Нищо . Народа изчезва , наказани няма , виновни няма ....

    Коментиран от #29

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 пътника

    109 26 Отговор
    Айдеее!Боковата банда отива на пангара и пайдос.....
  • 24 Пророка

    93 23 Отговор
    До месец оставка. Служебно правителство от Нова година . Избори на пролет. Нов месия срещу БСП , те са вечни, но втори. СДС, НДСВ, ГЕРБ, какви бяха тия?
  • 25 Дивуй

    48 9 Отговор

    До коментар #11 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Само империалисти нямаше тука.
  • 26 гнида

    95 19 Отговор

    До коментар #10 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    А аз се чудех , що полицаите страдат от бай мангау .... Ми ето , с такива учители се стига до тук ! Но това не е най-важното ! В момента този субект с напълно натурално държане , придобито през първите седем години , ръководи държавата ни ! СРАМ И ПОЗОР !
  • 27 Баш Майсторът

    107 27 Отговор

    До коментар #10 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Айде да си смениш хапчетата,ама си запиши в тефтерчето,че току виж си забравил.ББ,е една голяма нула,дупка,въздух.Не зная дали ,и какво е преподавал,но и за там се искат връзки,а на него не са му липсвали(баща полковник),самият той е "фазан"-ШЗО Плевен.За тези хора има една приказка,,,,,Чисто и просто....Колкото до оставката в джоба му,два мандата си я беше приготвил,но да третия,беше споменал,че ще е докрай,да,да ама не ,както казваше,големият П.Бочаров.

    Коментиран от #59

  • 28 Plovdiv

    110 5 Отговор
    Циганите са проблемът на България!
  • 29 LOW

    82 26 Отговор

    До коментар #21 от "госттт":

    Абсолютно си прав-Слави Трифонов е патерица на ГРОБ
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 сори

    68 15 Отговор

    До коментар #11 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Затова ли са толкова тъпи ченгетата ... че са обучавани от Тиква ...тикви станали
  • 32 Курнела крадлата

    23 46 Отговор
    Идвам със голямата кошница

    Коментиран от #66

  • 33 ОБИКНОВЕНА

    112 15 Отговор
    ТАКОВА КРАДЕНЕ И ДРАНЕ НА НАРОДА И ПО ТУРСКО ВРЕМЕ НЕ Е БИЛО.

    Коментиран от #34

  • 34 Ники Дудука

    29 91 Отговор

    До коментар #33 от "ОБИКНОВЕНА":

    По турско не, ама по съветско беше по-голямо
  • 35 гост

    15 54 Отговор
    Що не го харесвате Бойко?
  • 36 ЛЕСЛИКАРУЧКА

    30 4 Отговор

    До коментар #10 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Кон добър вечер, и лека нощ.
  • 37 Много лош бил тоя Бойко бе...

    37 84 Отговор
    Ама то наистина било страшно бе...преди да съществува ГЕРБ нямало престъпност, корупция, на всеки ъгъл имало кухня с безплатна храна за деца и възрастни хора, безплатно електричество обществен транспорт били гарантирани от конституцията ,деца не са се раждали с увреждания, ако пък случайно се роди такова дете майката получавала 3000 лв до края на живота си дори да почине детето...
    Ама дошъл Бойко и всичко опропастил... Народа помни този земен рай ,не било556 толкова отдавна

    Коментиран от #51

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 onq s konq

    36 60 Отговор
    Нормално е "грешното" за едни да е "правилно" за други.Колкото до статията-адмиирации-написана е с много вътрешен заряд,пламенно и с убийствена сатира.Което пък опровергава лъжата,че в България имало цензура и липсвала "свобода на словото".Естествено въпросният литературен източник "Актуално" е орган на Опозицията и целта му е да оплюва Правителството по всевъзможни начини...което и прави според демократичните закони в България.Според същите закони обаче аз като привърженик на властта имам право да не чета подобни писаници,а ако ми попаднат в писмен вид на хартиен носител-на топче и в кошчето за боклук.В общи линии подобни "подробности" нямат особено значение,защото в края на краищата е важна бройката бюлетинки в урните на изборите,което определя и начина ни на живот.Затова и дано БСП си остане вечна "опозиция"-ще го преживеем без проблем,защото ако стане обратното и спечели макар и с малко...тогава всякаква Демокрация ще отстъпи пред неминуемата Гражданска война!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Hinkel

    28 1 Отговор
    решетки!
  • 44 Патриот

    18 46 Отговор
    Парашутът на комундетата се отвори веднъж на 9ти септември 1944 и след като се скъса по времето на некадърния им социализъм вероятността да се отвори клони към НУЛА
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 пипи дългото чорапче

    56 13 Отговор
    Герб мразя Ви безплатно.Махайте се

    Коментиран от #95

  • 47 Uflaf

    79 10 Отговор
    Не знам за колите ,но когато получите писмата от данъчното за имот и смет ,ще се наложи всички да излизат на улицата. Сега тези дето нямат коли ,много много не ги интересува ,че олекваш за пробити каузи като уж чистия въздух или безопасността на Мерц Е класа 1999 год срещу пластмасовия последен модел Ренде или цитрон ама 2013 примерно. Ай Би Ес ли ,Тракшън контрол или климатроника ще сравняваме или катализатора .А колко замръсява бензиновия 2,3 с газово от 2000 лв почти последен модел ? Но тази поредна кражба ще е нищо в сравнение с това ,че най-вероятно апартамента Ви е станал с двойна квадратура , а за боклука още умували. Щото той пък за сега зависи от данъка на вече оскъпения Ви имот. Значи и за него двойно. Чака ни зима на работа и от работа на улицата. Така или иначе скоро може или да няма къде да се приберете или да няма смисъл да се ходи на работа за да плащаш данъци,глоби,застраховки, акцизи,ДДС на всичко и ....

    Коментиран от #98

  • 48 Поздрави от Путин

    16 43 Отговор
    Като ви гледам ,,протестиращите,, да ви покая на ФАКТИте. И Решетника яко се издъни с избора си за президент. Много празноглав ГАРГАМЕЛ. Става само да носи поздрави на ПРЕМИЕРА.
  • 49 Шаран БГ

    48 5 Отговор
    Няма нищо грешно !! Има десетина града, които "дишат". Болшинството села и градчета мизерстват, циганската пасмина върлува, властта имитира управление чрез увеличение на данъци, акцизи,такси и прочие тегоби на всички нива, по всички направления на живота. Много от младите и трудоспособни хора са извън граница и продължават да се изнасят. Редуват се във властта две-три партии с единствената цел, да ни покажат кой колко може да краде, без да носи никаква отговорност. Всичко е точно! Бати Бойко не може да греши !! Да дойдат на власт другите хайдути - те са абсолютно безгрешни .... същински ангелчета небесни ........

    Коментиран от #55

  • 50 Усмивката

    53 13 Отговор
    Обяснете ,на бабата и дядото на село ,с лада за 350 лв.,и граданска и винетка и преглед на година 1200 лв и пенсия общо 400 лв ..че премиерът Бойко Борисов ,ръководителят катедра МВР и т.н. много ги обича.И че след има няма 7,8 години ги очаква по добър живот с по високи пенсии.
  • 51 Виновен

    14 29 Отговор

    До коментар #37 от "Много лош бил тоя Бойко бе...":

    Виповен, за наводнепия земетресения, вулкани,Фокшима, Беслан, пожарите в Гърция и калфортия.
  • 52 СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ БЕ ПО ДЪБЪР С НАС

    27 8 Отговор

    До коментар #40 от "Siegfried":

    ОТ ЕС. МУТРИТЕ ЗА ПРОДАЖБИ И ПОКУПКИ МИСЛИТЕ А НЕ ВИЙ ЯСНО ЧЕ ПРОСТО НИ ПИСНА ОТ МУТРИТЕ ВИ......
  • 53 махай се

    42 11 Отговор
    да се маха не го иска българския народ
  • 54 бббббб

    34 8 Отговор
    Да отлита в политическото небитие.
  • 55 Гостилничаря

    13 8 Отговор

    До коментар #49 от "Шаран БГ":

    Възможно е (даже е много вероятно) редуването на партиите в управлението да си е уговорка между тях, а конфронтациите, исканията за оставки и вотовете на недоверие да са един театър на привидно противопоставяне. В крайна сметка Ком партията е люлка на всички тях.....
  • 56 Мисли с главата

    40 6 Отговор
    Срам и позор. Дано герб да паднат, а паднат ли пада и олицетворението му-бойко. Знам, че българина се лута в търсене на месията, може и да е бъркал много пъти, но по този начин ще бъде прекършено егото и мечтата на "нашия" за растящ и вечен. ПРОВАЛЪТ тябва да е най-голямото отмъщение.
  • 57 240 еничара има там

    31 8 Отговор
    Аз се чувствам роб,а Вие?
  • 58 Николай

    19 36 Отговор

    До коментар #10 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Бойко е достатъчно умен. Вижте как говори без празни приказки и заучени фрази. Няма да подава оставка. В момента се правят опити за мобилизация и продължаване на протестите. Ако искате нов Бареков в лицето на Слави Трифонов продължавайте с глупостите. И във Франция има протест за цените на горивата.

    Коментиран от #75

  • 59 ГосТ

    37 6 Отговор

    До коментар #27 от "Баш Майсторът":

    Аз знам че бб е завършил пожарно дело,ай са да разплетем този не толкова запленен случай. Как така пожарникар ще преподава, забележете, ПСИХОЛОГИЯ на служители на МВР ?! И това докато е бил бодигард на комунистическия режим ли го е правил ?! Ееееххх българска действителност....
  • 60 афирим ашкусум

    33 9 Отговор
    От 2007год.повтарям като латерна,тоя му знам номерата и лъжите на изуст.Простоват човек е,но трябва да се разкара по най бързия начин...Той е тук да краде,с цялата пасмина около негол
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 pppppp

    14 35 Отговор
    Има да ви бъде мъчно за Бойко, като сте на опашките за хляб.
  • 63 Бай Благой

    39 2 Отговор
    Борисов явно не знае че точно този Цветанов дразни адски много хората!
    Но явно човека е дал много обещания за поръчки и сега няма как да пусне кокала, защото всичко ще се разпадне като купчина карти.
  • 64 Малена

    12 28 Отговор
    Нека да има протести но те повечето не знаят за какво протестират.Като искаме високи доходи трябва и да работим здраво.Ееее когато БСП управляваше бяхме милионери!!!

    Коментиран от #85

  • 65 бсфн

    24 7 Отговор
    боко не е ръководил никаква катедра той е пожарникар през1989г. охранява житата в Дулово напуска пожарната като капитан и става охранител с фирмата си ипон
  • 66 Zara

    17 6 Отговор

    До коментар #32 от "Курнела крадлата":

    Наглост,арогантност,самозабравяне-това показват ежедневно управляващите.веиждсме ги в парламента,в медиите и в общинските съвети.загубили са чувствителност за проблемите ни незаменими няма
  • 67 Лулу

    10 6 Отговор
    Защо искате да събаряте държавата? Нали знаете, че всичко пак ще почне от начало с идването на ново правителство и нови хора, като ГЕРБ пак ще има много депутати. И така, докога по рачешки.?
    В Англие не са съгласти с Брекзит, но не свалят правителство!
  • 68 Валери

    11 1 Отговор
    Личи полицейския подход в политиката. Проблемите се оправят с глоби. И като ни глоби за старите коли и ние ще купим нови.
    А тия дето го хвалят за българската демокрация, дали са подходили по неговия начин? Не, помагат за закупуването на нови автомобили и създават предпоставки за това.
    Нашите политици доста превратно разбират европолитиката.
  • 69 Софиянка

    14 6 Отговор
    Бойко вече е с чувство на несменяем. Но и другите като Корнелия са същите. Трябват нови интелигентни хора. Кой организира бунта не е важно. Това което се казва е истина, но за да се размият проблемите се изтъква, че бунта е организиран от опозицията срещу ГЕРБ. На народа никак не му е лесно. Пример гражданската вече е с 100 лева повече Тихомир мълком, а сега още 700 отгоре искат и ако си мълчим ще стане. Народе събуди се.
  • 70 Едо

    13 5 Отговор
    КАТО ВИ ГЛЕДАМ ПЛОСКИТЕ АКЪЛИ, НИЩО ГРАДИВНО! ТАКА-ОНАКА, ЗЛОБИЦА, СТАРИ КЛИШЕТА, ВОДИЦА ОТ ДЕВЕТ МОРЕТА И ТАКА ВЪРВИ, ТАКА ПОГЛЕЖ, ДИИ, КРАСТА, ДИИ!!! Е, ДОБРЕ, НО С ТЕЗИ ТЪЙ НАРЕЧЕНИ КОМЕНТАРИ, ВИЕ ВСЕ СЕ ВЪРТИТЕ В КОЧИНАТА, КВИЧИТЕ ЗДРАВАТА, ПРЕДУСЕЩАЙКИ СКОРОШНОТО СИ ЗАКОЛЕНИЕ! А, ИЗХОДЪТ Е ПРОСТ! РАДИКАЛНА СМЯНА НА СИСТЕМАТА! ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ! АКО СТЕ ПРЕПУСКАЛИ НА ПОЧИВКА ДО ГЪРЦИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ, ИЛИ ИТАЛИЯ, ИЛИ ФРАНЦИЯ, ИЛИ ДО НЯКОЕ ДРУГО ПРИЯТНО МЕСТЕНЦЕ, ДА СЕ КЕФИТЕ И РАДВАТЕ НА СВОБОДАТА СИ, ИЗГАРЯЙКИ ТОНОВЕ ГОРИВО, А СТЕ ПРЕНЕБРЕГНАЛИ ШВЕЙЦАРИЯ, ПОДЦЕНИЛИ СТЕ НЕЙНОТО МНОГОВЕКОВНО ПРЯКО НАРОДНО УПРАВЛЕНИЕ, КАТО СТЕ СИ МИСЛИЛИ, ЧЕ ТАКОВА НЕЩО В БЪЛГАРИЯ Е НЕВЪЗМОЖНО, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТРИЯЛ, НЕЩО, КОЕТО КАЗА ТОДОР И ГО КАЗА И БОЙКО ОХРАНИТЕЛЯ, ТО ВИЕ, ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ, СТЕ СБЪРКАЛИ ПОСОКАТА И СТЕ СЕ ЗАБЛУДИЛИ! МЕКО КАЗАНО! А, ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ИЗИСКВА, ДА СТЕ ИЗРАСНАЛИ ДУХОВНО, ДА ЗАГЪРБИТЕ ДРЕБНАВОСТИТЕ, ДА СИ ПРОСТИТЕ ХУЛИТЕ И ОБИДИТЕ, ДА СТАНЕТЕ СКРОМНИ И СМИРЕНИ ГРАЖДАНИ, СЪЗНАВАЩИ СВОЯТА ОБЕДИНЕНА МОЩ СРЕЩУ ВСЕКИ ПОРОБИТЕЛ! ШВЕЙЦАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ИЗДИГА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН НА НИВОТО НА ДЪРЖАВНИК! ЗНАЧИМОСТТА НА ОТДЕЛНИЯ ЧОВЕК СЕ УВЕЛИЧАВА, НО И ОТГОВОРНОСТТА РАСТЕ! НЯМА ВЕЧЕ ТАТО, НЯМА БАТО, НЯМА НАТО, НЯМА КОЙ ДА ТИ КАЗВА, КАКВО ДА ПРАВИШ, ЗАЩОТО ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЦИРК СИ Е ЗАМИНАЛ! НЯМА КОЙ ДА ТЕ КРАДЕ! НЯМА ДА ИМАШ ОПРАВДАНИЕ ЗА НЕКАДЪРНОСТТА СИ И ЛЕНОСТТА СИ! ЩЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ ДА УЧИШ, АКО СИ ПОДЦЕНИЛ ОБРАЗОВАНИЕТО С ПРАКТИЧЕСКА НАСОЧ
  • 71 Никой не те пита

    15 5 Отговор
    Времето ви изтече, вън от Парламента! Със жалкото си присъствие позорите най- висшата институция вече 30 години. Народен съд очаквайте като продължение
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Едо

    7 1 Отговор
    ЩЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ, ДА УЧИШ, АКО СИ ПОДЦЕНИЛ ОБРАЗОВАНИЕТО С ПРАКТИЧЕСКА НАСОЧЕНОСТ И ЗДРАВО ДА РАБОТИШ! ПО ТОЗИ НЕЛЕК НАЧИН БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТРЪГНЕ КЪМ НАПРЕДЪК И ,, ЩЕ СТРОШИ НА КЛЕВЕТАТА ЗЪБЪТ!" КОИТО БЪЛГАРИ СА ГОТОВИ, ДА КАЖАТ АМИН! ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ОБНОВЕНАТА НИ РОДИНА, РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
  • 74 Незаменим е

    8 3 Отговор
    Няма лошо, че е "фурнаджийска лопата" и самонадеян популист. Лошото идва от това какъв стил на управление налага и кой ще го отнесе, на края. Обзалагам се, че няма да е той, а ние дето ни наричат електорат, народ (една част), най-бедни в Европа. Уж, там. ама в така нареченият "трети свят" - при аборигените (да ме извинят родените като аборигени). Лошо ем че Бпйко Борисов ни прави такива!
  • 75 Унуфри

    14 3 Отговор

    До коментар #58 от "Николай":

    И във Франция има протести пич и в други държави също ,но не са мирни ,мирните протести ни изядоха главите ,ако не бяха мирни, нещата ще изглеждаха по друг начин.
  • 76 стоян

    9 13 Отговор
    Интересно как тук 90 процента от коментарите са против власта а на избори когато се сброим не е така По това си личи че коментарите са на платени тролове от кгб с няколко ника и постоянно плюят против законно избраното правителство с цел дестабилизация на България
  • 77 Бачо

    1 0 Отговор
    Но всичко е точно...........
  • 78 БЪЛГАРИЯ

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "българче":

    По БЪРЗО !!!
  • 79 klnhj

    14 5 Отговор
    КАКВО СТАНА БЪЛГАРИ, СЪБУДИХТЕ ЛИ СЕ НАЙ ПОСЛЕ? ИЛИ МОЖЕ БИ ОЩЕ СПИТЕ ? СПЕТЕ, СПЕТЕ ТО ВЕЧЕ ДЪРЖАВАТА ОТИДЕ В НЕБИТИЕТО. ФАЙДА ДА СЕ СЪБУЖДАТЕ НЯМА. КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА СТЕ БУДНИ И НАПРАВИТЕ НЕОБХОДИМОТО ВИЕ СПАХТЕ, ДРУГИ БЯХА ЗА ГЪБИ, ТРЕТИ ЗА РИБА. Е В ТАКЪВ СЛУЧАЙ НИКОЙ НЕ ВИ Е ВИНОВЕН САМИ СИ ПОГУБИХТЕ ДЪРЖАВАТА. БОГ ДА Я ПРОСТИ, КАКТО И ВАС. АМИН.
  • 80 тръмп

    9 16 Отговор
    Всички пишещи в този сайт сте Русофилски безродници.

    Коментиран от #82

  • 81 Бубу

    8 16 Отговор
    Нека да видим кой протестира, майките на деца с увреждания, добре Тези майки които получават 1000лв и нагоре месечни помощи, да имат нужда децата от лекарства, рехабилитации и т н, но нима едно уж здраво дете има не по малко разходи Ако искаш да го направиш човек и то полезен човек ти също трябва да вложиш пари и то не малко Едно здраво дете също трябва да получи добро образование, ти даваш пари за допълнителни уроци, за езици, за спорт, за занимания по интереси и също макар и по рядко, пари за лечение Тези пари ние си ги даваме от нашия джоб, затова майките на болните дечица, по кротко, по смирено. Някак не върви с крясъци и налагане на властта искаме този да се махне, не върви вие да кадрувате. На протестите на много места начело са едни хора с джипове за десетки хиляди лв, а някои от джиповете с руски регистрационни номера Те ли изнемогват или поскоро са мутри и лузъри, които само търсят конфронтация За мутрите е ясно Понеже държавата и правителството „удариха„ много от олигарсите, те сега си го връщат Е нали за това упреквате непрекъснато управлявщите, че не се борила срещу мафията, сега пък защо се бори, защо тези а не онези и т н. Прав е Бойко, че като си купиш медии, не означав, че можеш да крадеш, да переш пари и тн и ставаш недосегаем, както впрочем си мисли сигурно Прокопиев, защото в противен случай надаваш вой до небесата че се е нарушила свободата на словото ти Та така, олигарсите са ясни , много яко ги настъпиха и сега са бесни, та ще се скъс
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Първи

    10 23 Отговор
    Бойко, да си жив и здрав!
    Дръж вярната посока!
    С ГЕРБ СМЕ!
  • 84 ОГНЯН

    19 4 Отговор
    Минимална работна заплата 1200 лв., минимална пенсия 1000 лв.. Ако не, ОСТАВКА!
  • 85 Пешо

    12 1 Отговор

    До коментар #64 от "Малена":

    И кой според теб работи - половин милион чиновници - калинки ли? В Холандия при по-голямо население чиновниците са повече от десет пъти по-малко. Ако се изпратят българските калинки във фабриките ще плуваме в пари и охолство. Че сега изяждат повече от десет милиарда годишно и за пет пари работа не вършат.
  • 86 Фют

    2 5 Отговор
    Нека да мине Бюджетът ,пък после да правят каквото искат.Никой не мисли,че без гласуван бюджет няма да има нищо!Или глад или гражданска война!Ако се спречкат поддръжници на Борисов и тези дето само пречат в момента,какво ще стане?
  • 87 Капитана

    9 6 Отговор

    До коментар #11 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    СЕГА ИЛИ НИКОГА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ СВОБОДНО МИСЛЕЩИ ДА ИЗМЕТ ЕМ ТАЯ СВИНЯ БОКО ТИКВАТА ОТ ВЛАСТ !!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ НА ЛЕВСКИ НА БОТЕВ НА КАПИТАН ПЕТКО НЕ НА МУТРАТА БОРИСОВ !!!
  • 88 MEDIATOR 36

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "mediator37":

    Имаш миша интелигентност. Нямаш ПРАВО да подвеждаш с твои умопомрачителни заключения.
  • 89 Прауд то би булгериън

    3 12 Отговор
    Най-успешният политик на България. След хан Аспарух.
    Нищо не разбирате.

    Коментиран от #94

  • 90 бл.134 в Зап. парк

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "българче":

    А така , да се маха . Дойде време Ахмет Доган да стане премиер
  • 91 Човека

    1 0 Отговор
    Силни приказки за Бойко какъв е бил ама в фашизма човек се бори за да оцелее ида В статията се прави че не е на земята вече той си носи неговия камък и ние не трябва да се виним хората затова има избори
  • 92 ДАММ

    3 2 Отговор
    Кучетата лаят, кервана си върви. Които и да доиде каквото и да се случи за да се направи нещо толкова голямо с такава структура като управление на държава няма да стане за ден, 2 или 5години а можеби 2 поколения. Т. Е 2 следващи поколения в България трябва да имат за цел да строят...... Ако някой гледа по далеч от утре ще ме разбере
  • 93 Що имам

    3 4 Отговор
    Като гледам плюенето тука.Много комуняги са се събрали,на едно място.И всички с дененция за моналото,каква мизерия преживяхме,при предните.
  • 94 Кольо Ф

    1 1 Отговор

    До коментар #89 от "Прауд то би булгериън":

    Да живее БКП И НЕГОВИТЕ БИВШИ И НАСТОЯЩИ ЧЛЕНОВЕ.Да живее вожда и учителя от ГЕРБ !!!
  • 95 Цвъкльо

    2 3 Отговор

    До коментар #46 от "пипи дългото чорапче":

    Мразя само комунистите от ГЕРБ безплатно - останалите обаче САМО ПЛАТЕНО.
  • 96 onq s konq

    0 1 Отговор
    Язе съм добре при тая влас и мноо мразим ората къде са протиф нея
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Зайко Байко многознайко

    0 1 Отговор

    До коментар #47 от "Uflaf":

    Правилно, водят народа на заколение.