Last news in Fakti

13 Февруари, 2019 10:00 2 375 17

Културата на аборта е религия на смъртта

  • аборт-
  • религия-
  • смърт

Не може да сееш смърт и да жънеш живот

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Какво точно е психическото състояние на феминистки, които плачат за убито коте и се радват на убито бебе?

Тези дни мнозина феминистки-любители на серийното убийство на бебета, узаконено през годините са се притеснили да не се повреди любимата им индустрия на смъртта. Явно гневът срещу нанасящата глобални поражения либерална лудост придобива нежелан за тях локален интензитет. Сакън, да не посегне някой на т.нар. аборт и така да спаси живота на някое планирано за убиване бебе.

Шокиращо звучи, нали? Неприемливо звучи, човек е готов да го отхвърли – ама как така феминистките пречат да бъдат спасени деца от смърт.

Шокиращо звучи, ама това е истината.

Истината е, че това е битка за живот. И тази битка започва с битка на думите.

Затова за привържениците на убийството на бебета е толкова важно да го наричат аборт. Съзнателното, безпричинно от медицинска гледна точка прекъсване на бременност на здраво дете се нарича убийство. Убиват едно малко, невинно човече. Напълно невинно. Напълно беззащитно.

Така ли е? Това факт ли е? Да, това е факт.

Какво точно „човешко право“ е да убият бебе? Дяволско безправие е това, не е човешко право. Никой няма етичното право да убива невинни бебета.

Ето това е истината. Цялата истина.

За разлика от половинчатата и толкова любима феминистка теза – „чия е утробата? Утробата си е моя“.

Да, тези дни я отупаха от праха и тази феминистка мантра. Демек – „женска си е утробата, к’вот’ си искамЕ, това ще си правиМ“.

Стара болест на феминизма е да говорят от името на всички жени. Феминистките така и не могат да си представят колко много жени ги гледат с недоумение и неодобрение, или с откровено възмущение и презрение.

Защото тези умни жени и майки знаят – не са вдъхнали те жизнено дихание на своето бебе, за да отнемат това жизнено дихание и да го връщат обратно.

Бог е вдъхнал живот на това бебе, създадено от мъж и жена.

А фактът, че това бебе расте в женската утроба и излиза от нея – какво точно право дава на феминистките да искат смъртта му?

По силата на кой закон на естественото право?

Кой закон?!

Това, че днес в България всеки ден убиват 70 деца, и то само регистрираните убийства, без нерегистрираните – това за хвалба ли е? Това за радост ли е?

Когато 200 хиляди двойки у нас се молят за дете и се измъчват във върховни усилия да се сдобият с рожба по всякакъв начин – ин витро и какво ли още не – в България една групичка продължава да играе тоя соросоиден танц на смъртта, наречен „право на аборт“.

Това са терористи-убийци в рамките на закона, с право да убиват и да подстрекават към смърт!

Това са религиозни фундаменталисти, основали своята религия върху аборта под името „права на човека“.

Културата на аборта е религия на смъртта.

На тези религиозни фундаменталисти – пилигримите на смъртта трябва да се говори истината направо в очите, да бъдат показани в целия им фалш и позор на лъжливи пророци на Сорос, да бъдат лишени от кървавия им монопол на езически шамани и да бъдат натикани в отбранителна позиция. И то като начало.

Защото те самите не са плод на аборт, нали така? Тези кървави жреци на тази кървава религия – те са истинските хомофоби, мразещи хората. Те са истинските религиозни фанатици, представящи езически мрак и човешки жертвоприношения като „прогрес и свобода.“

Те, които не са плод на аборт и чиито майки са загърбили „човешките си права“, за да ги родят – те отричат правото на живот на други човешки същества!

Това какво е!?

Те, които леят сълзи и припадат заради убито коте, защото ги е жал и защото котето има право да живее – същите те се радват на убийството на бебе и отричат правото му да живее?!

Какво точно е психическото състояние на такива хора – привърженици на „човешкото право на аборт“?!

Говорих веднъж на една прекрасна дама, преди време лежала месеци наред да защити детето си, което лекари са я съветвали „да абортира“. Но тя е устояла. За да роди една чудесна принцеса, вече на 20 години.

Защо според теб толкова много хора у нас имат проблеми със зачеването – попита ме тя.

Защо Бог да изпраща живот в една земя, в която всеки ден му връщат обратно душите на над 100 убити бебета в регистрирани и нерегистрирани убийства от касапницата, наречена „аборт“?

Защо?

Да, това обяснява всичко. Звучи абсолютно логично – кимна тя след първоначалното си стъписване.

Това е истината – всичко е свързано в нашата Вселена. Всичко има последици.

Каквото посееш, това ще пожънеш. Не може да сееш смърт и да жънеш живот. Не може да убиваш и да искаш да раждаш със същия интензитет. Убийството на бебетата е в човешки ръце – да, за съжаление. Но духът на живота не е. Духът на живота е жизнено дихание на Създателя.

Затова или ще ценим живота, или няма да го намираме в земята си, в обезлюдяващата наша България.

Веднъж прочетох, че парите се зарекли никога да не отиват при хора, които не ги ценят.

С живота е същото. Животът спира да се появява там, където не го ценят.

Защото животът е много повече от парите.

И много повече от „човешките права“ на днешното либерално-феминистко безумие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идиотистки

    11 7 Отговор
    Когато дадеш на идиот мнение, какво очакваш да стане? Да каже нещо умно ли?
  • 2 Boxer

    18 4 Отговор
    Където феминизмът вирее, там раждаемост няма! Феминизма върви заедно със сектите, наркотиците и джендаризма, атакувайки традиционните общества . Така се освобождава място за патладжаните, които се развъждат и заливат Европа. Така се подготвя перфектна взривоопасна смес...
  • 3 Boxer

    16 4 Отговор
    Въпрос към феминистки те : Ако ти родиш на 40 (кариерата ти е най-важна) и възпиташ твоята дъщеря с повелите на феминизма, и тя роди на 40, ти феминистке, на колко години ще си? И дъщеря ти няма ли да се чуди, чий памперс да сменя по-напред, на бебето си или твоя?
  • 4 Мини

    20 2 Отговор
    Изключително "трезва" статия! Наистина смело! Едно общество, което води брутална война срещу собствената си плът и кръв, срещу собственото си потомство е обречено. Колко заслепени и безбожни са поддръжниците на аборта, за да вярват, че масовото унищожаване на невинни бебета е нещо добро, дори желателно!?!? За тях, очевидно нищо друго не е свещенно, освен аборта!
  • 5 Batushka

    2 14 Отговор
    Абе, религията води до идиотизъм!Тва е положението....иначе може да плющите яйца ..Бог и петела е вдъхновил...

    Коментиран от #9

  • 6 Ходжата

    9 4 Отговор
    Хората станаха атеисти какво е религия какво е господ -бог не знаят не искат да знаят ,да убиеш невинно дете чрез аборт то е най големия грях,в корана е забранено това,и е много голям грях,недейте да го правите после демографска криза,къде е правителството,къде са родителите,те младите и възрастните са като животните, а бе хора ние не сме животни,кога ще почнем да живеем като хора,религиозните часове да са задължителни в училищата това е ,всичко не е секс,ядене пиене,всичко си има граници
  • 7 Отново ...!

    5 5 Отговор
    Сте с точна статия,господин Урумов,но аз винаги имам резервно Но,след като е решила ,,тази ,,да направи аборт ,тя не става за майка ,пък и по добре ,защо да се мъчи хайванчето. в този грешен свят....!!!!

    Коментиран от #10

  • 8 Отново ...!

    2 4 Отговор
    Сте с точна статия,господин Урумов,но аз винаги имам резервно Но,след като е решила ,,тази ,,да направи аборт ,тя не става за майка ,пък и по добре ,защо да се мъчи хайванчето. в този грешен свят....!!!!
  • 9 Мини

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Batushka":

    Да, само, че РЕЛИГИЯТА НА СМЪРТТА води до идиотизъм!
  • 10 Мини

    9 1 Отговор

    До коментар #7 от "Отново ...!":

    Аборти правят не само нераждали преди това жени,а и такива които са вече майки!!! Статистиката показва, че "най- абортираното" дете е третото(т.е майката има вече 2 деца)! А да му се дари живота на "хайванчето" не е мъчение, да му бъде отнет е мъчение!
  • 11 Емил

    5 9 Отговор
    Не лъжете хората! Човешката душа напуска тялото постепенно - 40 дни след смърта. По същият начин навлиза в човек след раждането - 40 дни. Затова кръщение се прави след 40 дни, затова до 40 дни очичките на бебетата са мътни и т.н. Абортът не е убийство за бебето, а шок за жената!

    Коментиран от #14

  • 12 Не религиозен

    4 1 Отговор
    "Говорете всеки с ближния си истината" (Ефесяни 4:25). Говорете истината, назовете нещата с истинските имена. Убийството е ГРЯХ. Аборта е убийство. Това е начин да се пробуди "заспалата" съвест. За "прегорялата" Бог ще се погрижи.
  • 13 Иван

    3 4 Отговор
    Сашо, много си прост!
  • 14 Мини

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Емил":

    Заблуда и лъжа! Човека е "одушевен"(т.е дарен с душа) и то от самото начало! По твоята логика значи, могат да се убиват до 40 ден дори и новородени бебета, щото още не им се е нанесла душата???!!!
  • 15 Знам ги аз тия

    2 1 Отговор
    Вижте какво , то е лесно да се проповядва в тая насока , ама за изпълнение е далеч по-трудно . Защо не идете тия работи да ги кажете на ония безделници в парламента , та да се хванат с политика насърчаваща жените да раждат . То раждането е лесна работа , ами после това дете нали трябва да яде , да се обгрижва т.е. финансовия фактор тук защо не се взима под внимание ? В България масово не се наемат с деца поради точно тази причина , ще го родиме ама после ще трябва и да го поизмъчиме от глад , тая работа не е толкова проста в нашата държава за съжаление....

    Коментиран от #16, #17

  • 16 Мини

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Знам ги аз тия":

    ..."финансовия фактор тук защо не се взима под внимание ?"- Цитат от края на статията "Защото животът е много повече от парите."
  • 17 Не религиозен

    3 2 Отговор

    До коментар #15 от "Знам ги аз тия":

    А Исус Христос като поучаваше каза на учениците:"И тъй не се безпокойте и не мислете, какво ще ядем или какво ще пием или какво ще облечем, понеже Небесният ви Отец знае, че се нуждаете от това. Но ПЪРВО търсете Неговото царство и Неговата правда и ВСИЧКО това ще ви се прибави." (Матей 6:32,33). Онези, които са му се доверили с вяра в сърцето, са опитали верността на това обещание. Защото по-добро е малкото със страх ( респект) от Господа, отколкото много съкровища с безпокойствие. (Притчи 15:16) Ето остарях и не видях праведния да проси. Време е да се замислим за нашата праведност според Божиите изисквания.