15 Февруари, 2019 13:00 2 438 10

Сляпата Темида да си сложи силикон и джуки

  • българия-
  • темида-
  • правосъдие

Думата „к*р“ да се направи национален символ

Сляпата Темида да си сложи силикон и джуки - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Предложения за изменения и допълнения в Конституцията на България.

Да се назначат още 240 народни представители. Със сегашните 240 да станат общо 520. Така ще представляват по-добре.

Да се направи реформа в образованието и вече 240 и 240 да прави 520.

Да се направи втора реформа в образованието, така че да имат право и неможещите да четат да завършват училище. Нали не искаме расизъм. Така де, дискриминация.

Всеки ром да има право. Точно така! Да има право!

Да се вдигне минималната работна заплата два пъти. Тоест от сто на двеста лева. Това като следствие от реформата на образованието.

Както има маломерно престъпление да се въведе и прекомерно престъпление. Така злоупотребите над един милион лева да не се преследват от закона. И без преследването на такива престъпления е само хабене на ресурс.

Да се въведе здравеопазване чрез СМС-и. То и без това е такова. Поне да е законно. Да се задължат всички магазини до касите им да се монтират кутии за помощи. Лекарите да минат курс по астрология.

Да не се купуват самолети за българската армия, а парите да се изфукат на лотарийни билетчета. Така ще се стимулира икономиката. Нали така?

Да се занижат критериите за мръсен въздух. Стига сме дишали тази гадория. Моля ви се.

Да се уволнят всички калинки и да се назначат ку*ви във всяко министерство. Поне да е честно. А и така всичко ще излезе наяве и ще се пресекат всякакви шушукания и слухове.

Да се заменят в държавния герб лъвовете с гепарди. Два гепарда и по средата България. И гепардите с мълниеносна бързина гепят каквото могат.

България да се изписва с малки букви. Или направо да се замени с „Бентли“. (Ако се замени с Бентли да се изписва с голяма БУКВА).

Черно море да се замени с осрано море. Щото иначе е подвеждаща реклама. И туристите може да се разочароват. Нали така?

Сляпата Темида да си сложи силикон и джуки. И задължително минижуп. Да е по-перверзна, когато се пуска за пари.

Баналното „Съединението прави силата“ да се замени с „Тук е далаверата“ или с по-разбираемото “ Да го д*хат бедните.“

Слоганът на София „Расте, но не старее“ да се замени с по-модерното „hubavoe“.

Цветовете на българското знаме - бяло, зелено и червено с по-евтини цветове. Това да се съобрази с промоциите на платове. Да се пести от бюджета.

Да се направи нещо с държавните граници, така че да станат частни. Нали живеем в капиталистическо общество, моля ви се. Как така държавни?

Да се въведе данък „работна седмица“. Така де, не е честно само уикендът да е обложен.

Всеки престъпник да му бъде дадена възможност да се освидетелства в ТЕЛК. Така няма да се затормозяват адвокатите излишно.

Корупция да се замени с усещане за корупция.

Опа, това вече е направено.

Думата „к*р“ да се направи национален символ. Така всеки път, когато някой прочете „к*р“ на улицата или в чужбина или на Хеопсовата пирамида или където и да е ще се изпълва с национална гордост и ще го облива топла или студена вълна от патриотизъм. В зависимост от сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 прогресивен

    27 1 Отговор
    Браво!Много добри предложения!Предлагам също изразите"нулева толерантност","да оставим компетентните органи да си свършат работа","няма етническо напрежение","независима комисия","интеграция"да се изписват с кликването на отделни бутони на клавиатурата.
  • 3 ИСТИНАТА

    16 1 Отговор
    Браво на момчето Йотовски - писано е "......ИСТИНАТА ЩЕ НИ СПАСИ......."
  • 4 ABV

    13 1 Отговор
    Браво!Хареса ми!Особено последния абзац-пиши К*Р и бегай!
  • 5 Каракуд

    8 0 Отговор
    Да се забрани употребата на думи които уронват престижа на институциите като прасе (3 броя), тиква, суджук, калинка, лъжец, крадец, престъпник, мутра.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Смотаняци 33

    2 0 Отговор
    Така си направо да ни дават по един патлак да се самоубиваме, ако се родим бедни.
  • 8 Смотаняци 33

    1 0 Отговор
    С извинение към някой политически привърженици. Но реалното ми положение в момента мога да го сравня с изтеглянето на германците от Сталинград. Всеки доктор който е преценявал кой на къде да го прати дали да продължи да се бие или просто да бъде лекуван или изтеглен сами се поинтересувайте как е бил лекуван или изтеглян.
  • 9 Гостът

    3 0 Отговор
    Ами те нещата са си точно такива каквито ги е описал автора. Само трябва да се изпълни препоръката и тогава със сигурност корупцията ще намалее може и да изчезне.
  • 10 Един

    1 0 Отговор
    Сляпата темида - слепи ги ражда!