Last news in Fakti

12 Март, 2019 10:00 3 728 77

За кого дойде Царят?

  • господ-
  • исус христос

Присъствието му носеше свобода за хората, напускане на всеки мрак и всяка демонична сила

За кого дойде Царят? - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Още и демони с крясък излизаха от мнозина, като казваха: Ти си Божият Син. А Той ги мъмреше и не ги оставяше да говорят, понеже знаеха, че е Христос.

Лука 4:41

Царят на царете бе дошъл на земята и врагът бе напълно безпомощен срещу него.

Присъствието му носеше свобода за хората, напускане на всеки мрак и всяка демонична сила.

Но Иисус нямаше нужда демоните да свидетелстват за неговата Божествена идентичност.

Яков пише в своето послание: „Ти вярваш, че има един Бог, добре правиш. И демоните вярват и треперят“.

Но това няма да ги спаси.

Не демоните са призовани да изричат името на Христос и да го наричат Божий Син. За тяхната раса вратата е завинаги затворена.

Царят на Вечността дойде на земята заради хората.

Царят на Вечността умря на земята заради хората. Възкръсна заради хората. Възнесе се заради хората.

Ще се завърне заради хората.

Спасението е предназначено единствено за повярвалите сред човешката раса.

За хората вратата към Небето е все още отворена.

Името на тази единствена врата е Христос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 волен сидеров

    6 13 Отговор
    промивка на мозъка ,като талибаните -едно към едно
  • 2 Грую

    24 6 Отговор
    За този дето пишете не знам ама нашият си дойде заради имотите!

    Коментиран от #3, #71

  • 3 Бачо Киро

    21 5 Отговор

    До коментар #2 от "Грую":

    Тц, имаш грешка, нашият е миндил, никога не е бил цар. Някогашен престолонаследник - да. Пияница - да. Пройдоха и комарджия - да. Мошеник отвсякъде - да. Но цар - не е бил никога за късмет на всички.

    Коментиран от #6, #8, #9, #70

  • 4 666

    9 10 Отговор
    Уф, пак започна религиозният психотерор. Накъсана реч. Безпочвени аргументи. Гръмки обещания. Нулева фактология. Те са характерни за финансовите пирамиди, но и тук блестят с пълна сила. Това ли се включва в прокламираните "мнения с широк спектър от гледни точки"?!

    Коментиран от #12, #17

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Смотаняци 33

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бачо Киро":

    Дано и да нямате цар никога.
  • 7 Царя на неблагодарните анали

    1 5 Отговор
    Предлагам да унищожим идиотите неблагодарни и да заживеем щастливо. Христос предлага идиоти за вечни роби. На сатаната. Какъвто и цар на тия да им дойде все са неблагодарни.
  • 8 Смотаняци 33

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бачо Киро":

    Данък Христос някой плащал ли е?
  • 9 Смотаняци 33

    0 5 Отговор

    До коментар #3 от "Бачо Киро":

    Явно го познаваш тоя Христос помня, че с него ходеше пиеше. Хммм я виш колко малък бил светът. Ето още един за кръста.
  • 10 Юда

    0 4 Отговор
    Брей тоя Христос такива ги направи, че ме направиха светец.
  • 11 Гъдю Гъдев

    0 3 Отговор
    Ега ти заглавието.
  • 12 Ma Claire

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "666":

    Уфф пак почна мрънкането и плюенето. Ми кат ти е психотерор тичай на психиатър или не чети такива статии. Сам са буташ и после ревеш.
  • 13 666

    3 2 Отговор
    Виждам клакьорите вече са си изпили кафенцето и са се юрнали на амбразурата да защитават публикуваните в материала лъжи.

    Коментиран от #16

  • 14 Смотаняци 33

    0 2 Отговор
    Гледайте сега колко е хубаво. Предаваш своя цар за спасение, а се окаже, че ви в затвора. Християни ти казвам.
  • 15 Адолг Хриплер

    3 0 Отговор
    Кой е дал право на хората да съдят да лъжат, а и да продължават да мамят Бог ли. Едва ли!
  • 16 Нерелигиозен

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "666":

    Виждам, че след като скимтя вчера като напъдено кученце и не се появи цял ден, днес отново си събрал "смелост" да джавкаш за кокалче...
  • 17 Не религиозен

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "666":

    Да! Исус Христос е Царят на царете и Господ на господарите. На Него принадлежи и силата и славата во веки ! Амин!. И всяко коляно ще се преклони пред Него и всеки език ще славослови Името Му !
  • 18 Иванов

    2 4 Отговор
    Хитър е бил Савел, но Мохамед е бил още по- хитър и от него. Самозвал се е Дух на Истината и последния Пророк. Край, след него и нищо! Та да видим какво казва той- Бог е един, вечният Бог. Той не ражда като жена, нито е роден от жена и няма никой подобен нему! Прав е, но и Савел е прав. Е заради това се избиваме вече 1500 години, защото всеки е прав за себе си, защото исламът е създаден да воюва срещу църковното християнство, ако и двете религии да упорстват в твърдението си, че са мирни и любовни. Начинът да те убедят да станеш техен човек е почти един и същ. Тази статия потвърждава, че Бог е един, ако и да се подпира от бесовски твърдения, а не от Закона, където това нещо е ясно разписано. Затова братя и сестри да се придържаме към Тора, а пророците, светците и учителите като Моше, Йешуа, Мохамед и Дънов да уважаваме. Само тогава ще настъпи МИРЪТ МЕЖДУ ХОРАТА! А без мир нищо не става.

    Коментиран от #19, #23

  • 19 666

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "Иванов":

    Някои от религиите са прекалено консервативни. Те никога няма да се съгласят на това, понеже единствено себе си виждат в бяла светлина и то толкова ярка, че всичко останало е за тях черно.

    Коментиран от #22

  • 20 Не религиозен

    2 2 Отговор
    …"срещнаха го двама, хванати от бес, които излизаха от гробищата, твърде свирепи, така, че никой не можеше да мине през оня път. И извикаха :Какво имаш със нас ти Божий Сине? НИМА СИ ДОШЪЛ ТУК ЗА ДА НИ МЪЧИШ ? А надалече от тях имаше голямо стадо свине, което пасеше. И бесовете му се молеха казвайки: Ако ни изпъдиш, изпрати ни във стадото свине. И Исус им рече: Идете ! И те като излязоха( от двамата човека), отидоха в свинете; и цялото стадо се спусна към езерото и загинаха във водата" ( Матей 8: 28-32). Всяка прилика с действителни лица Е СЛУЧАЙНА. Но ако някой се припознава, има изход и спасение - Името Му е ИСУС ХРИСТОС - Царят на царете и Господ на господарите !

    Коментиран от #21

  • 21 Иванов

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Не религиозен":

    Демоните го наричат Син Божи, а не Господ. Господ е Светият Израилев. Името Син Божи навежда, че той не е обикновен човек, а Ангел. Тези Ангели не са от Земята, а от Небето. Закария Сичин много точно ги описва откъде са.
  • 22 Иванов

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "666":

    Разбира се, че са, нали получават заплати и облаги от това.Я им кажи да служат на Бог без пари.))))))

    Коментиран от #24

  • 23 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Иванов":

    О, Иванов и какво излиза, че светът е спрял да се развива след Тора ? И си стои все там ? Застинал и скован в правила и норми? Без свобода и без надежда за избавление ?

    Коментиран от #25

  • 24 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Иванов":

    От средства за хляб и храна ВСЕКИ се нуждае, даже и този с ник 666...
  • 25 Иванов

    0 2 Отговор

    До коментар #23 от "Не религиозен":

    Ти не разбираш, а неразбирането ти явно произтича от средствата за препитание... Аз призовавам човеците да се придържат към Тора. Там Моше ясно е дал указание как да се разпознае истинският Пророк от лъжепророците. Разбира се, Животът се променя и новите неща идват вече чрез Учителите. Но никой Пророк или Учител не може да промени Закона, а само да Го изпълни и това го запомни добре. Има безброи зловредни преводи за тези хилядолетия. Даже и на Дънов са правили някакви " художествени редакции", нещо немислимо и напълно престъпно. Единствено Тора е остананала в оригинал, но е само на иврит. Английският и руският преводи също не са много точни въпреки самоотвержеността на преводачите. Но това е за тези за които Истината е пред салама.

    Коментиран от #33

  • 26 Мини

    2 0 Отговор
    Исус Христос дойде, за да свидетелсва за истината- Йоан 10:37 "Затова Пилат Му каза: Тогава, Ти Цар ли си? Иисус отговори: Ти казваш, че Аз съм Цар. Аз затова се родих и затова дойдох на света, за да свидетелствам за истината. Всеки, който е от истината, слуша Моя глас."
    Исус Христос дойде за да спаси света, "да потърси и спаси изгубеното", всички, които искат да бъдат спасени - Йоан 3:17 "Понеже Бог не изпрати Сина Си на света, за да съди света, а за да бъде светът спасен чрез Него". Исус Христос дойде, за да имаме вечен живот, за да имаме перспектива отвъд смъртта- Йоан 10:10 "Крадецът влиза само за да открадне, да убие и да погуби. Аз дойдох, за да имат живот и да го имат изобилно." Неговото идване, смъртта Му на кръста и Неговото възкресение дават надежда, че един ден смъртта ще принадлежи на миналото, че след "Разпети Петък идва Великден". Но за тези, които ИСКАТ да бъдат спасени, за тези, които СЛЕДВАТ Неговите заповеди.

    Коментиран от #27

  • 27 Иванов

    0 2 Отговор

    До коментар #26 от "Мини":

    Ха сега извади меча и почвай по неверниците, защото който не е с теб е срещу теб! Навярно си била някой инквизитор в придишен живот или от друга вяра.

    Коментиран от #28, #29

  • 28 Не религиозен

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Иванов":

    О, Иванов , и до "прераждането" ли стигна? А ти какво си "бил" ? Моля те...голяма каша стана и накрая Дънов за "подправка.

    Коментиран от #30

  • 29 Мини

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Иванов":

    Нее, Иванов! Грешно си ме преценил! Не следвам принципа "око за око, зъб за зъб". А чета какво Христос е казал и заръчал на онези, които искат да Го следват. Матей 5:43-47 "Чули сте, че е било казано: Обичай ближния си, а мрази неприятеля си.“
    44 Но Аз ви казвам: обичайте неприятелите си и се молете за онези, които ви гонят,
    45 за да бъдете синове на вашия Отец, който е на небесата; защото Той прави слънцето Си да изгрява и над злите, и над добрите; и дава дъжд и на праведните, и на неправедните.
    46 Защото, ако любите онези, които любят вас, каква награда имате? Не правят ли това и бирниците?
    47 И ако поздравявате само братята си, какво особено правите? Не правят ли това и езичниците?"

    Коментиран от #31

  • 30 Иванов

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "Не религиозен":

    С попадии не разговарям!

    Коментиран от #34

  • 31 Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Мини":

    Една трета от досегашните ти коментари не отговарят на това ти твърдение!!!

    Коментиран от #36, #42

  • 32 Смотаняци 33

    0 0 Отговор
    А сега разбрах те ли, че няма измъкване тарикатчета всички в кюпа и еняне докато не ни простят.

    Коментиран от #40

  • 33 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Иванов":

    Средствата ми за препитание са от заслужен труд през целия ми живот. Работих за благата на държавата доста години... Сега ми подхвърлят малко от това, което заслужавам, колкото да оцелявам... НО, БОГ НЕ ме е оставил нито гладна, нито жадна. , нито в недоимък за каквото и да е. Имам в изобилие ВСИЧКО, от което се нуждая за един добър и спокоен живот. И това Той прави за ВСИЧКИ, които му се доверяват и го следват! Но толкова хора, които не познават Бог в сърцата си, живеят на ръба на оцеляването … Ето заради това те подкрепям в копнежа ти за справедливост. Но, СПРАВЕДЛИВОСТТА идва от Отца на висините... Не чрез човешка сила, не чрез мощ, но чрез Духът на Бог. И това е пътят за Избавление и Спасение, не само тук на земята, но и за вечността.

    Коментиран от #38, #43

  • 34 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Иванов":

    Хайде сега Иванов, защо като малко дете се сърдиш..".На си ти куклите, дай си ми парцалките"
  • 35 Мини

    0 0 Отговор
    След като твърдиш, покажи! Но ако се вярва на твоето твърдение, то 2/3 доказват моето твърдение...Но не ми се ще да губя време в подобно препитание...

    Коментиран от #37

  • 36 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Иванов":

    Не отговарят, на кое твърдение ?

    Коментиран от #39

  • 37 Мини

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Мини":

    Корекция- в подобно препиране, а не препитание.
  • 38 Иванов

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "Не религиозен":

    Това тук ми заприличва на кеч от Световната федерация. Един излиза, друг влиза и т. нат. Аз съм скромен човек и не търся победи. Жал ми е за народа, защото нямат истинско знание, а суеверия. И в това е коренът на Злото.

    Коментиран от #47

  • 39 Иванов

    0 1 Отговор

    До коментар #36 от "Не религиозен":

    Това тук ми заприличва на кеч от Световната федерация. Един излиза, друг влиза и т. нат. Аз съм скромен човек и не търся победи. Жал ми е за народа, защото нямат истинско знание, а суеверия. И в това е коренът на Злото.
  • 40 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Смотаняци 33":

    А ти изглежда си по-проницателен от някои, нищо, че играеш хамелеон.
  • 41 Vladimir

    3 0 Отговор
    Александре, благодаря ти за статията.

    А на тези, които плюят, мога да им кажа, пак да се замислят. Някои от тях сигурно са на заплата, назначени да плюят в коментарите и да настройват хората срещу определени партии, и идеи, които пречат на техните работодатели. Използват най-долнопробни цинизми, и пишейки неща къде близки до разума, къде нямащи нищо общо с него, според каквото им дойде в главата, или според както са ги инструктирали. От тях да очакваш да изкажат лично мнение - трудна работа. На тях каквито и доводи да им извадиш за каквото и да било, те си отстояват интересите на работодателите им. И въпреки това, нищо не им пречи, да се замислят, просто ей така, за собствена полза, в крайна сметка и те са човеци като нас, имат нужда от любов и спасение, както и ние които вярваме в Господ Иисус Христос - Божият Син. Защото този живот е много кратък, дори и да стигне 120 години, те са толкова малко и летят толкова бързо, че всеки от нас помни как като, че ли вчера беше дете.
    И след като дойде момента да напуснем тази земя, тоест тялото умре, и душата ни(личността ни), излезе от тялото. Навлизаме във вечността. И там има само 2 възможности - или завинаги при Бога, или завинаги на вечни мъки. И там вече няма възможност, за поправка, след смъртта ни, ако отидем на вечни мъки, няма вече как да се поправи нищо, завинаги ще сме на вечни мъки в езеро горящо със сяра и огън, приготвено за Дявола и падналите ангели, както и за всички, които не са пожелали, Госпо

    Коментиран от #48

  • 42 Не религиозен

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "Иванов":

    ИСТИНАТА, Иванов, ВИНАГИ Е 100%. Не по-малко ! Когато някой започва да спестява от ИСТИНАТА, накрая тя става като сол, която НЕ ОСОЛЯВА. И тогава такава сол се изхвърля и се тъпче от хората.( Матей 5 : 13).
  • 43 Мини

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Не религиозен":

    "Но толкова хора, които не познават Бог в сърцата си, живеят на ръба на оцеляването … " Добре казано! Идването на Христос едва тогава можем истински да го оценим, когато знаем за "ситуацията" на тези, които не познават Христос в сърцето си, които нехайно пускат греха в сърцето си. Намират се в такава ситуация, от която вече немогат сами, не могат вече със собствени сили да излязат, в която и няма друга възможност, освен помощ отвън, или най-добре "отгоре". И това състояние е толкова ужасно и безнадеждно, че бива в Библията описано като духовна смърт(Ефесяни 2:1).
  • 44 Vladimir

    2 0 Отговор
    И там вече няма възможност, за поправка, след смъртта ни, ако отидем на вечни мъки, няма вече как да се поправи нищо, завинаги ще сме на вечни мъки в езеро горящо със сяра и огън, приготвено за Дявола и падналите ангели, както и за всички, които не са пожелали, Господ Иисус Христос, да ги спаси. Не са го потърсили, когато Той им е говорил, било то чрез човеци, или по някакъв друг начин, да дойдат на Църква, или да прочетат Новият Завет, или просто да се помолят и да го попитат в молитва, ако съществува да им се октрие и т.н.

    Също тези, които нападат Господ Иисус Христос, в какво го обвиняват? Чели ли са поне едно от 4-те евангелия в Новият Завет на Библията, за да видят кой е Той, и какво е вършил?
    Той не е направил никакво зло, напротив, помагал е на хората, изцерявал ги е от неизлечими болести, учил ги е на любов и смирение. А не на омраза, война, боричкане за власт и пари, и материализъм.

    Защото нравственият упадък, и последващият го материализъм, съсипва хората. Дори и богатите не са щастливи, какво като имат лъскави коли, скъпи имоти и големи бизнеси. И те разбират, че в крайна сметка парите могат да им купят само вещи, и хората, които са около тях, не са с тях заради тях самите, а заради парите им. Може и да имат сред объркжението си хора, които истински ги обичат и държат на тях, и дано да имат такива.
    Но реално разбират, че многото пари, не значи много щастлив. В крайна сметка, ако имаш достатъчно, да си плащаш сметките и да живееш нормалн
  • 45 Vladimir

    2 0 Отговор
    , тоест да можеш да си снабдяваш нуждите, повечето пари не носят някакъв бонус.
    Напротив повечето пари, и лукса, тоест да показваш някакъв висок статус, че си нещо повече, те ограбва, защото ти уврежда мисленето и ти пречи да видиш, че просто имаме нужда да сме хора, да си помагаме, да сме приятели, да се обичаме, да ни е приятно като се видим. Тогава парите нямат значение, защото когато всички сме приятели, и си помагаме, можем да постигнем всичко, което ни е нужно от материалните неща.

    Тоест любовта между хората, води до това щастие, където и бедни и богати все го търсим. Ако я има любовта между нас, тогава материалните неща лесно ще си ги набавим.
    Тогава богатите биха подкрепили, тези които нямат, дали чрез средства за образование, за да започнат по доходна и квалифицирана работа, дали просто да им помогнат да почнат работа в техният бизнес, и там да вървят в йерархията, ако имат желание за учене и им се отдава този тип бизнес и т.н., варианти много, според това кой как иска да помага. И тогава богатите биха били истински щастливи, виждайки как с това, което разполагат могат да помагат на останалите, да се чувстват добре. Просто като я има любовта между хората - всичко останало в материалният свят върви.

    А за тази любов, говори Господ Иисус Христос. Да обичаме Бога, и да се обичаме помежду си.
    И да знаем също така, че заради лошите неща, които сме вършили в този живот, заслужаваме смърт, колкото и малко да са те в сравнение с други по-лоши от
  • 46 Vladimir

    2 1 Отговор
    от нас хора.
    И той затова дойде, и умря вместо нас, за да не умираме ние. И да ни каже, че след този живот - има вечен живот има и вечни мъки. И времето, в което се решава къде ще бъдем във вечността, е сега тук на земята, докато приключи земният живот, приключи ли, от там натътк поправка няма - или вечен живот или вечни мъки.

    А ако някой го интересува къде може да прочете повече по тези неща. Всички тези неща са написани в Библията. Раждането, живота и учението на Господ Иисус Христос са описани в Новият завет(последните страници на Библията), а сътворението на земята и човеците, и как се е развила човешката История след това, Ноевият потоп и всичко по-важно до раждането на Господ Иисус Христос е описано в Старият завет(първите страници на Библията).
  • 47 Мини

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "Иванов":

    Както се казва- ако искаш да промениш нещо, то започни първо да променяш човека, който виждаш всяка сутрин в огледалото.
  • 48 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "Vladimir":

    Благодаря, Владимир! Мъдро казано! Така е! В незнанието си те не се замислят за злото, което причиняват не само на себе си... Има толкова други хора, които не трябва да останат объркани и разколебани от тези "инструкции", а да направят добрия избор. Защото Бог не иска никой да погине. И всеки един е скъпоценен за Господ.
  • 49 666

    1 2 Отговор
    Едно от най-мрачните постижения на Хомо Сапиенс Сапиенс е измислянето на понятието "бог". В негово име хората са дали най-много безсмислени жертви, дори цели цивилизации са били избивани.

    Коментиран от #51, #52

  • 50 Смотаняци 33

    0 0 Отговор
    Браво браво брависимо брависимостаре бавоментаре бравесимо.
  • 51 Не религиозен

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "666":

    Сериозно ли ? Това ли измисли, докато се "ослушваше". Кои цивилизации? Я разкажи, конкретно и с доказани факти. Нали обичаш факти и доказателства... Или още мислиш по въпроса за "псевдо вярата". дето щеше друг път да ни обясняваш?
  • 52 Не религиозен

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "666":

    Или хвърляш димката и бягаш...Лъв те гони. Лъвът от Юда !

    Коментиран от #53

  • 53 666

    0 1 Отговор

    До коментар #52 от "Не религиозен":

    Да бягам? Не, радвам ти се!

    Коментиран от #54, #55

  • 54 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "666":

    "Радваш ми се". Е тогава ме зарадвай. Хайде обясни подробно за "псевдо вярата". Нали обеща преди 2-3 седмици, специално да говориш за това... Или дума - дупка не прави? Въздух под налягане. Общи приказки за абдали.
  • 55 Не религиозен

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "666":

    Ако искаш тук да се дуелираш, първо трябва да инвестираш: четене, частни уроци и консултации с преподаватели иначе ще отпаднеш Както поета каза: "Друг ще ТЕ смени, какво тук значи някаква си личност". А най- добре би било да прочетеш внимателно думите на #41 и продължението им, да размислиш и да намериш изхода.
  • 56 666

    0 0 Отговор
    Не се нервирай, радвай се на идващата пролет.

    Коментиран от #57

  • 57 Не религиозен

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "666":

    Нали ти казах, че си балонЧе..., пълно с въздух. Ако не е така, ''обясни" ни за "псевдо вярата"...Дръж на обещанията си и се защити ДОСТОЙНО. МЪЖКИ. Ако имаш достойнство или се оттегли кротко...
  • 58 666

    1 2 Отговор
    Малко търпение и сдържаност биха били от полза.

    Коментиран от #62

  • 59 Смотаняци 33

    0 1 Отговор
    Христос си пие пиенето а тоя 666 голям Ангел ви казвам. Напълни ми душата Ко ще ми обясниш кога ще ми обясниш. Е то как да ти обяснят нещо дето не е за обяснение. Въпрос на вяра е.
  • 60 СмотанРа

    0 0 Отговор
    Нека аз да ви кажа нещо за вярата потъпкването на една нация води до отклонения. Без значение дали вята. Дали нормална политика дали дадена раса.
  • 61 СмотанРа

    0 0 Отговор
    Господ е милостив прощава но не забравя враговете си.
  • 62 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "666":

    Вземи пример от Иванов. Разумен мъж. Търпение и сдържаност... За милост ли говориш. Ти, който презираш, всеки.
  • 63 СмотанРа

    0 0 Отговор
    Не ми нападайте ангелите...."Пътят към ада е осеян с добри намерения".
  • 64 Batushka

    1 2 Отговор
    НА ЛЪВОВЕТЕ!

    Коментиран от #65

  • 65 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "Batushka":

    Сдържаност ли? Погледни си ВСИЧКИ постове назад. Виждаш ли сдържаност в ПРЕЗРЕНИЕТО, което хвърляше към автора, не само като човек, но и като писател. Публична личност с доказано признание в обществото. Презрението КЪМ ВЯРАТА МУ
  • 66 Не религиозен

    1 0 Отговор
    Сдържаност ли ? Погледни си ВСИЧКИ постове от самото начало. Не хвърляше ли презрение към автора? и Като човек и като публична личност, с признание в обществото? Не презираше ли вярата му и вярата на тези, които тук подкрепят публикациите му? Не отхвърли ли Бог, без никакви доказателства? Не се ли подиграваше самонадеяно? Каквото сееш - това и ще жънеш. Един от първите библейски ПРИНЦИПИ. Търпение ? Не получи ли достатъчно. Или имаш право да подлагаш на изпитание търпението на останалите...Полза ? За кого? Да не се опитваш да ме сплашваш?...Върви си с мир и прояви разум.

    Коментиран от #67

  • 67 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "Не религиозен":

    Пост 66 се отнася за #58 . На Batushka - поздрави от Кийт Флинт.
  • 68 СмотанРа

    0 0 Отговор
    Каква сдържаност може да има онзи на който някой е живял на чужд гръб и се е възползвал. - Доказана личност - Превод за промитите мозаци. Каква сдържаност може да има някой на база отнети мечти и таланти каква, каква сдържаност може да има човек към палачите си. Има мноко романи на тази тематика, а религията е спасението на тези хора не дей да ми разправяш тенекиени приказки. Не оправдавам никой, но един баланс нарушен някога винаги криви в различно посоки Физика пичаги. Замисляли ли сте се какво ще стане ако не му трябват на човек пари? .... ??? За доказаните говоря??
  • 69 СмотанРа

    1 1 Отговор
    Религиозни психопати.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Димитър Кънев

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Грую":

    Да Симеон дойде заради имотите които не са негови,нито на баща му и дядо му.Дойде за да ги открадне защото знае колко са продажни българските управници.
  • 72 Димитър Кънев

    2 0 Отговор
    Гроздан Караджов говори идиотщини.Пенсионерите преди 2000 година не са ощетени с 20% а са ощетени от циганина Иван Костов и Иван Нейков повече от ТРИ пъти.Та Гроздан не говори ГЛУПОСТИ само и само да ни напомняш че още си жив и слугуваш на комуниста Бойко Борисов.
  • 73 Димитър Кънев

    2 0 Отговор
    Първо на първо пък и на второ Симеон не цар.Той е просто про до ха като дядо си Фердинанд.А дядо му е УЗУРПАТОР на българският трон благодарение на мъдрият се на дайсет левовата банкнота най големият ПРЕДАТЕЛ в третото Българско Царство Стефан Стамболов.Ега ти скапана та държава в която почитат ПРЕДАТЕЛИТЕ.
  • 74 ЗЛОБЕН

    0 1 Отговор
    Към ДИМИТЪР КЪНЕВ. ОЩЕ В 1984 год. ТОДОР Живков прехвърля пенсионният фонд събиран с десетилетия към държавния бюджет. ДЕСЕТИ НОЕМВРИ НИ ЗАВАРИ С ПРАЗЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД. ЕДИН РАБОТЕЩ ХРАНЕШЕ 3 ТРИМА ПЕНСИОНЕРИ. КАКЪВ КОСТОВ , КАКЪВ НЕЙКОВ? ЯВНО НЕЩАТА НЕ СЕ ЗНАЯТ. ГЕРМАНИЯ Е СМАЗАНА ОТ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ, А ПЕНСИОННИЯТ ФОНД НЕ Е ПИПНАТ. ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА Е НА СОЛИДАРЕН ПРИНЦИП. ЖИВИТЕ ЖИВЕЯТ С ПАРИТЕ НА УМРЕЛИТЕ. В БЪЛГАРИЯ ПАРИТЕ СЪБИРАНИ С ДЕСЕТИЛЕТИЯ ГИ НЯМА. СЕГА ВСЕКИ МЕСЕЦ РАБОТЕЩИТЕ СЪБИРАТ 70% ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ А ОСТАНАЛИТЕ 30% СА ОТ ДЪРЖАВНИЯТ БЮДЖЕТ. ТОВА СА РЕАЛНОСТИТЕ.. КОСТОВ, НЕЙКОВ, СОФИЯНСКИ ТОВА СА КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРИКАЗКИ БЕЗ ГРАМ ИСТИНА.

    Коментиран от #77

  • 75 Незнаекадесенамира извънземните

    1 0 Отговор
    Какво стана тука по господите.
  • 76 ЗЛОБЕН

    1 0 Отговор
    А, А, А ЗАБРАВИХ СИСТЕМАТА ЗА СЪБИРАНЕ НА НОВ ПЕНСИОНЕН ФОНД Е ИМЕННО НА ИВАН КОСТОВ И СЕ РАБОТИ ТОЧНО ПО НЕЯ И САМО ПО НЕЯ И СЕГА 18 год. СЛЕД ИВАН КОСТОВ.
  • 77 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "ЗЛОБЕН":

    лъжеш,педал.....