Last news in Fakti

12 Юни, 2019 10:00 3 335 89

"Аполо" и кремчета за разхубавяване

  • кеворк кеворкян-
  • телевизии-
  • медии

Днешният българин се щура из медийното царство и се чуди на кого/какво да повярва

"Аполо" и кремчета за разхубавяване - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Официалните“ медии - това по нашенски означава временно привързани към поредната власт - съпровождат посланията си обичайно със скърцане на зъби: повярвай, защото иначе лошо те чака.
В това отношение най-много се престарават телевизиите.

Дори и в случаите, когато организират полемики, те са притворни.
Веднага проличава на кого симпатизира телевизията или водещият, зад когото стоят няколко настървени каки.

От тези „сблъсъци“ Истината излиза натъртена - и си остава все толкова недостъпна.

Има и други медии/източници, които обаче, за жалост, са недостъпни за широката публика.
Именно те имат навика да чоплят всичко, което им подхвърлят наготово - или са скептични към светите истини на Властта.

Шансът обаче някой любопитен читател да попадне, примерно, на статията на Румен Воденичаров „В космическата орбита на лъжата“ във вестник „Нова зора“ на Минчо Минчев е нищожен.

Специално този вестник никога няма да бъде цитиран по телевизията, защото минава за ляв – макар Луната да не е нито лява, нито дясна.

Но именно от този вестник незомбираният читател може да научи как Левите/Съветите са продали Луната на Десните/САЩ – като прикрият истината за „Аполо 11“.

Телевизиите са заети с друго: да обругаят в максимална степен учителката Булева, която преди време каза на учениците си, че „Американците може и да не са били на Луната. Не всичко в Интернет е истина“.

Това предизвика скандал.

Нищо осъдително обаче няма в тези думи. Те само подхранват разумната любознателност на децата, а защо не и разумният им скептицизъм.

Но това днес сякаш е забранено или най-малкото не се поощрява.

Телевизионните водещи не четат по принцип - освен указанията, които им набутват.
Но на учениците на Булева не е лошо да им пратят по един екземпляр от „Нова Зора“ /броят от 4 юни тази година/; още по-добре би било да поканят на среща самия автор Румен Воденичаров. Което едва ли ще се случи.

Разномислието не се поощрява - румените медийни бузи никак не си падат по него. Те предпочитат шармантните дами.

Например, тяхна любимка е небезизвестната приватизаторка на кремчета Елена Поптодорова.

Преди няколко седмици тя нахално излъга един вестник за срамната си афера на Варшавското летище.

Ето какво каза тя: „„Случаят е окончателно приключен и е много важно да се знае истината за него. Производството в полския съд е прекратено без постановяване на каквато и да е присъда – нито условна, нито друга. Това е истината“.

Обаче същият този вестник прояви милозливост към нея, понеже още преди половин година /25 ноември 2018/ бе публикувал следното:

„Съдът прекрати условно делото срещу бившата посланичка на България в САЩ при едногодишен изпитателен срок. Това означава, че ако през тази една година тя извърши НОВО престъпление, делото ще се върне в съдебната зала“.

Цитирани са и думите на полски съдебен репортер: „Съдът няма никакви съмнения, че тя е извършила престъплението, признава я за виновна, но не я наказва. Това, че се е извинила на фирмата собственик на крема и го е заплатила, признанията, които е направила, са смекчаващи обстоятелства, които дават възможност за условно прекратяване на производството“.

Това означава съвсем друго, нали?

При това положение, напълно естествено е въпросната дама да е главен търговски проповедник, или да се самопредставя като такъв, при покупката на Ф-16/блок 70.

Американците със сигурност са наясно, че при всяка поява на Поптодорова по телевизията всички зрители се сещат за присвояването на кремчето - и нищо друго не ги интересува.
Знаят това, но няма какво друго да направят - още по-комичен ефект ще предизвикат Соломон или Плевнелиев.

Тия дни Дамата с кремчето обяснявала, че гласуваната от американския Конгрес цена за 8-те изтребителя е 1,6 милиарда долара/ близо 3 милиарда лева.

Това било „тавана“, тоест на „Локхийд Мартин“ се забранява да иска повече - понеже българските будали могат да платят и по-висока цена.

Но Тодор Тагарев каза преди време - а той не е крал кремчета, беше военен министър, че Конгресът определя най-ниската цена.

Също от него научихме, че Ф-16/70 си е чист фантом засега, има го само на хартия и ще стане реалност, ако го платим - и то предварително, това е елемент от процедура, която американското правителство неизменно спазва.

Схемата била следната: плащаш предварително и тогава започват работа по поръчката ти, американците могат да отпуснат заем на държавата ни - толкова, никакви други пазарлъци.

На кого да вярваш?
То и няма смисъл, понеже всеки говори, каквото му падне, с убеждението, че всичко се забравя след един ден.

Само Луната си е все там - но тя пък служи на късните американофили да обругават всеки, който прошепва някакъв скептицизъм.

При това положение, сякаш е време да направим паметник на „Аполо 11“ - и да го чучнем до паметника на американските летци, които бомбардираха София /загиват 2477 души, сринати са 12 568 частни и обществени постройки - 1/4 от сградния фонд на столицата, материалните щети се оценяват на астрономическата сума от 24 милиарда лева/.

„Аполо 11“ поне не бомбардира Луната, а може би дори и не я одраска. Знае ли човек.

Не съм привърженик на конспиративните теории, ни най-малко.
Обаче Сноудън, например, ни поднесе истини, които направо са зашеметяващи.
А пък Стенли Кубрик, великият американски режисьор, който заснема кацането на „Аполо 11“, казва в края на живота си, 2014 година:

„Полетът до Луната беше фикс идея на президента Никсън… Извърших огромно мошеничество с участието на НАСА и правителството на САЩ. Кацането на Луната беше фалшифицирано, всички снимки бяха фалшиви и аз бях човекът, който засне това…“
Обаче ние мачкаме учителката Булева.

Всъщност, мачкаме друго - децата и тяхното любопитство.
***
Има някакъв необясним, дори налуден страх в нашите политици временници - да не кажат нещо накриво срещу всичко американско.

Сякаш така ще издялат кривите им образи в планината Ръшмор - редом до бащите на Америка.
Най-много да ги издялат в някакъв монумент на лакеите.

Коментарът е от Фейсбук


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лелелелел

    18 50 Отговор
    "При това положение, сякаш е време да направим паметник на „Аполо 11“ - и да го чучнем до паметника на американските летци, които бомбардираха София /загиват 2477 души, сринати са 12 568 частни и обществени постройки - 1/4 от сградния фонд на столицата, материалните щети се оценяват на астрономическата сума от 24 милиарда лева/."

    А комуноидите избиват 30 000 души които са елита на държавата и прогонват над 60 000 души между 1944 и 1947 година когато чуждата окупаторска армия се изнася от българия и оставя управлението на страната на едни неграмотни опортюнисти.

    Коментиран от #4, #6

  • 2 Бай Благой

    47 15 Отговор
    Страхотна статия....прочетете я !!!
  • 3 гост

    43 13 Отговор
    браво Кево
  • 4 лелелелел

    17 48 Отговор

    До коментар #1 от "лелелелел":

    Забравих грабежите! За тези няколко години комуноидите оставят руската армия да заграби всичко което може да се изнесе от страната - ценности, исторически архиви, произведения на изкуството и тнт. Естествено грабежите продължават и след това, някъде до 1990те година всякакво производство се изнася за СССР на много под пазарната цена. А обратно получаваме оръжия на баснословни цени, често ниско качество и с сериозни дефекти, с които да "плашим" съседите.

    Коментиран от #71

  • 5 Крумов

    36 14 Отговор
    Много истини казани наведнъж. Браво.
  • 6 Социумът

    27 3 Отговор

    До коментар #1 от "лелелелел":

    А комунизмът е създаден от кого,драги?
    а)Западът
    б)Русия
    в)Мично Празников
  • 7 Социумът

    17 3 Отговор
    Хората,които претендират,че милеят за България трябва да разберат едно и това е животинската природа на човека.Това,че никой не обича слабия и по тази сила,никой няма да помогне на българския народ,ако Той сам не си помогне и не престане да разчита на "братски" сантименти от тук и там.Всичко е само и единствено въпрос на позиции и интереси.Никой няма да ни помогне заради милуте ни очи!Така че се хващайте за ръце заедно,без значение кой е циганин,кой е арменец,кой е българин или турчин.Всеки трябва да работи само за едно и това е Отечеството,което е едно и ни е завещано да го пазим.Член 51 от Конституцията на България четете всеки ден!
  • 8 гост

    21 12 Отговор
    Е В А Л А !
  • 9 плевен

    12 18 Отговор
    Статията е отлична. Кеворк може да не се подписва- стилът му е уникален. Но да се жалваш, че са стреляли по теб по време на война е несериозно. Все пак София не е Дрезден или Хирошима, и войната не е благотворително парти. Ние Одрин да не сме го превзели с кремчета за лице?

    Коментиран от #53

  • 10 Социумът

    3 2 Отговор
    Член 59!Простете за грешката,не 51.
  • 11 SuperM

    15 24 Отговор
    "Аврора" е виновна за всичко. А жалкото е, че в ушите на автора още кънтят залповете 'и.
  • 12 ТтТ

    17 26 Отговор
    Само като знам, че си руска подлога, нЕмаш шанс да ти повярвам.
  • 13 Българин

    20 34 Отговор
    Руската подлога и доносник на ДС, с агентурно име Димитър, може да предизвика единствено погнуса и отвращение с писанията си. Този път съвсем се олял като е включил в един материал почти всички опорни точки на руската хибридна пропаганда, американците не са казали на Луната, F-16 е само на хартия, американците бомбардирана София, бля-бля-бля. Просташки и примитивно. Може би като тези, които ще клъвнат на писанията на агент Димитър.

    Коментиран от #20

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ТтТ

    9 8 Отговор
    Като си обявил война, ще очакваш всичко! В война не падат цветя и рози!
  • 16 ТтТ

    9 6 Отговор
    Като си обявил война, ще очакваш всичко! Във война не падат цветя и рози!

    Коментиран от #66

  • 17 не на либерал идиотизма

    19 11 Отговор
    велик журналист, но жалко че днешните лакеи в журналистиката не дават форум на такива талантливи и обективни журналисти по "обществените" медии
  • 18 Социумът

    14 3 Отговор
    Всички вече знаят,какво е положението в България,всички наши съседи и цяла Европа.На елементарно ниво,никой друг народ не приема българите на сериозно. Знае се,че се краде и се знае,че народа застарява и бива изтребван.Знае се,че има проблем с циганите и се знае,че българите са най-бедни в Европа.Всеки един,който говори български език е българин и трябва да прави това,което му е по силите,за да промени най-напред средата около себе си.Най-близки роднини,приятели и т.н.Да не се приема цялата зараза,която се излива под форма на музика-чалги разни,да не се приема предателството и пошлостта,а на тяхно място да се толерират фолклора ни и моралните ценности.И това,ако всеки го прави,крачка по крачка,нещата ще се променят.И да се спре с тази зараза русофили и русофоби !Това е долна зараза и омагьосан кръг!Успех на всички и приемете това,като Ваша мисия.Човек е толкова голям,колкото са големи враговете му,а нашите врагове са много и големи.Докато се кара народа,врагът не спи,а действа.

    Коментиран от #21

  • 19 666

    13 12 Отговор
    Само глупаци в днешно време могат да си мислят, че американците са ходили на Луната! Виж, че БГ им подлоги Евроатлантици крадат по гарите е е доказан факт!
  • 20 Насрана соросня

    18 11 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    Българин си май само на хартия, какъвто е засега и Ф-16 блок 70! Човекът лъжа не е написал, защо така рипаш посран и спеня на уста, соросня? Ти си антибългарин, предател.. май Джендър от 1 до 31 са ти кацали в мозъка и са ти забили знамето с цветовете на дъгата в задния двор, затова си толкоз изтрещял!

    Коментиран от #22

  • 21 Българин

    14 16 Отговор

    До коментар #18 от "Социумът":

    Няма русофоби, приятелю.

    Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските примати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

    Коментиран от #23, #73

  • 22 Българин

    12 16 Отговор

    До коментар #20 от "Насрана соросня":

    Първо, трудно може да наречем една руска издухота подлога като доносника Димитър човек. Той е едно злобно маразматично същество, което с удоволствие сипе тонове кал и друга мръсотия върху всичко, което не може да разбере и приеме. Второ, не може най-различни боклуци подобни на гореспоменатата същество да определят, това кой е българин и кой не е. И трето обидите, които сипеш показват, че си едно малко кеворкче, на малко по-примитивно ниво, но все пак кеворкче!
  • 23 Социумът

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    Това е силата на доминиращия,да определя значението на думите.А американците са толерантни и се вслушват в мнението ни?Казвам ви спрете да се карате за това и излезте от този филм!Има България и това е,но да не бъдем като Кубрат.Не се репчи на по-силен,а отстоявай своето,когато е точния момент.Какво носи враждата между хората в българия?Докато се карат,друг ги гъзи и купуваш домати от испания и от къде ли не.Няма добри и лоши,има само иинтерес.Българин за българина се превръща в животно,а трябва да си помагат.Да се излезне от филма с разделението и да се приеме доктрина за българско единение.Няма лесно,приятелю.Аз не обичам да лижа задници на запад или на изток,но когато интересите се пресичат се възползваш или чакаш още 50г или незнайно колко.

    Коментиран от #24

  • 24 Българин

    10 9 Отговор

    До коментар #23 от "Социумът":

    Русофилите никога не са били и никога няма да бъдат българи, приятелю. За тях съществува единствено Русия и руския интерес. По заповед на Москва са избили повече българи, отколкото са загинали през войните.

    Коментиран от #25

  • 25 Социумът

    6 7 Отговор

    До коментар #24 от "Българин":

    Но са ги избили българи,приятелю.А не са пратили руснаци да ги избиват.Българи са убивали българи,както и сега се карате по цял ден и се убивате с думи.А явно не знаеш,за наставленията от Чърчил и квотите.Осъзнайте се!

    Коментиран от #28

  • 26 Социумът

    8 5 Отговор
    Ще ти дам прост пример.Аз съм домоуправител и искам да ви сложа такса паркинг от 2лв на ден,но не ,защото сте заедно.Затова аз идвам при теб и ти казвам,съседа закача жена ти,а на съседа казвам,че му крадеш от компотите в мазето,които аз съм му откраднал.Докато вие се карате,аз ви слагам такса паркинг от 2лв без проблеми, защото вие се мразите и не може да имате обща позиция.
  • 27 Социумът

    7 3 Отговор
    Народ,който живее в миналото,няма как да види бъдещето си.А вероятно знаеш,че човек има два основни инстинкта.Да осигури оцеляването и,ако го осигури,да се развива.Докато се карате,кръвта ви от мозъка отива в мускулите и не можете да мислите.Това е смисъла,да се карате постоянно.Да сте в конфликт,вместо да сте заедно и да създавате.От една година се коментират ракетите с400 и се излива ежедневна помия от коментари.Как не се уморихте,не мие ясно.Много омраза в българина,а любов му трябва.Любовта създава,омразата само руши.Няма лесно,приятелю.Като не можем сами да се оправяме,други ще ни оправят-без вазелин,защото е скъп,а българските задници носят и така.
  • 28 Българин

    8 6 Отговор

    До коментар #25 от "Социумът":

    Руският еничарин е всичко друго, но не и българин, макар, че в повечето случаи е роден в България, носи българско име и има български документи. Но неговата духовна родина е Русия и е най-големият душмани на независимата от руската кочина България. С българофоби като тях никога няма да има разбирателство. И това разделение се култивира е подхранва от Русия от 1878 година да днес. Русофилите са национални предатели и българофоби. За тях България може да съществува единствено като функция и васал на Русия.

    Коментиран от #29

  • 29 Социумът

    2 3 Отговор

    До коментар #28 от "Българин":

    Със сигурност има и такива.Предложи решение тогава,но да не ставаме смешни и да си мислим,че ще стане с омраза или по пътя на агресията..В България има агенти и от много други държави.Това е съдбата да живееш на кръстопътя.Нямам намерение да споря и не споря.Щом ви харесва, мразете се.За мен това не е пътя.Само не забравяй,че няма време,стремително ни заличават.Когато голямото колело се завърти веднъж,малкото пуши.Коя е България?Никога няма да бъде военна сила.Само децките мозъци виждат Света идеален,за съжаление не е и трябва да приемете, че България е едно икономическо и политическо джудже и единствения й шанс да оцелее е по културен и духовен път,а той изключва омразата.Другия вариант е групово харакири с гордо вдигната глава,но в днешно време това би изглеждало смешно.

    Коментиран от #31

  • 30 Социумът

    4 2 Отговор
    Детските*
  • 31 Българин

    7 6 Отговор

    До коментар #29 от "Социумът":

    Най-големите вреди на България са нанесли руските агенти и русофилите. С такива безродници помирение не може да има. Тяхната визия за България е единствено като руски протекторат или като Задунайска губерния. И както ти чета приказките за помирение и ти възприема тяхната концепция.

    Коментиран от #33

  • 32 ТОЧКАТА

    6 4 Отговор
    това ,естествено е трудносмилаемо за соросите....И се цапат обилно изозадзе....
  • 33 Социумът

    3 4 Отговор

    До коментар #31 от "Българин":

    За съжаление никога България няма да е сама в този свят и независимостта е илюзия.Сега понеже не е губерния умира и е най-бедната в Европа.А морално няма смисъл да говоря,пълен пропад.

    Коментиран от #35, #36

  • 34 Вагабонто

    3 3 Отговор
    Ама защо толкоз много слова? Нарича се кратко демагогия! Ето го и приетото определение за нея: е стратегия за спечелване на влияние чрез въвеждане на публиката в заблуда с цел демагогстващият да я убеди в „своята правота“. Кратко и ясно и защо да коментираме това , а не че заплащаме свободата да говорим каквото си искаме с унищожението на селата, от които се хранехме с качествена храна за да ядем зеленчуци, пълни нитрати и наподобяващи по вкус и вид на пластмаса, както и месо фрашкано с метаболитни остатъци на хормони за бърз растеж, умираме по на 40-50 години, след като сме получавали мизерни за нужния стандарт на живот възнаграждения и ето тук е най-грозната истина, погледнато на кратко - получаваме демагогия, която заплащаме с живота си!
  • 35 Българин

    6 4 Отговор

    До коментар #33 от "Социумът":

    И ти мислиш като рубладжия. Задай си въпроса защо не сме по добре. Кой пречи? САЩ и ЕС ли? И дали под крилото на руската кочина щяхме да живеем по-добре? И защо на нито един от знаковите рубладжии децата не учат или работят в Русия и защо нито един от тях няма авоари в рубли?

    Коментиран от #37

  • 36 смях

    5 5 Отговор

    До коментар #33 от "Социумът":

    А алтернативата каква е? Ако сега сме най-бедните в ЕС, то с Русия ще сме посредствено богати в сферата на руско влияние, тоест в пъти по-зле от колкото сега. Не, мерси!

    Коментиран от #38

  • 37 Социумът

    7 5 Отговор

    До коментар #35 от "Българин":

    Турция е 17тата икономика в Света и избра бизнеса с Русия.Вероятно ти си по-запознат от най-голямата мюсюлманска сила.А твоето мислене,какво е?Не съм ти давал оценки и не ме вкарвай в просташкия ти тон.

    Коментиран от #40

  • 38 Социумът

    2 3 Отговор

    До коментар #36 от "смях":

    Нарича се еластичност,друже.Българина явно не умее да лавира.Свикнал е да е подлога на един или друг.Честно казано не е нито под Русия в момента,нито под Ес.Сега е обикновен падишах.
  • 39 Мисъл

    11 4 Отговор
    Защо ми се струва, че тоя Кеворкян е с няколко нива интелигентност над всеки един соросоиден грантаджия!?

    Коментиран от #41

  • 40 Българин

    4 5 Отговор

    До коментар #37 от "Социумът":

    Не ми пробутвай мъдрости какво избрала Турция. Путин им прави големи намаления, затова избират да търгуват с тях. А АЕЦ -а им е на принципа ВОО, тоест няма никакви държавни плащания и гаранции /влез в нета и прочети какво означава, /. Само, че с С400 преиграха и ще си носят последствията. И в последните 5 години няма Турция а Ердоган, не забравяй това. Но всички русофили сте си плюли в устата да представяте Турция като пример за независимост и управление, което отчита националните интереси. Но изобщо не е така и скоро ще си проличи

    Коментиран от #42

  • 41 Българин

    5 6 Отговор

    До коментар #39 от "Мисъл":

    Прав си, единствено русофилите могат са оценят мъдростта на писанията на агент Димитър!
  • 42 Социумът

    3 2 Отговор

    До коментар #40 от "Българин":

    А Германия и Северен поток,какъв пример е?Чети ти момче,но не в интернет,а в старите книги с жълтите страници.Сноудън затова избяга в Русия,защото мн му харесваше това,което е знаел.Не съм обиждал никой,за да обиждаш .И нямам време да ти наливам акъл.Чашата не може да побере океан.Сей омраза,трудно е да си човек.

    Коментиран от #45

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Социумът

    4 3 Отговор
    Забелязвам,че липсата на аргументи и срещата с истината, кара някои хора в този форум да се опитват да елементаризират и принизят диалога до обиди,лични оценки и епитети.Слабо,много слабо,но и показателно.
  • 45 Българин

    5 3 Отговор

    До коментар #42 от "Социумът":

    Типично по руски наричаш посочването на истината за Русия сеене на омраза. И с какво съм те обидил? Много си чувствителен. А за да наливаш акъл, първо ти самият трябва да имаш такъв. Но ако го имаше щеше да знаеш, че той не може да бъде наливан. Хайде със здраве и си прави пропагандата, под прикритието на неутрален патриот.

    Коментиран от #46, #47, #48

  • 46 Социумът

    4 1 Отговор

    До коментар #45 от "Българин":

    Е поне не защитавам пристрастно този или онзи.Много си малък,за да ме обидиш.Опитвам се да ви обясня да не се карате.В Библията пиле за такива като теб."Не хвърляй бисерите пред свинете,защото ще ги стъпчат."Дали може да бъде наливан или не,това е игра на думи,която отново показва манипулативното ти и елементарно водене на диалог.
  • 47 Социумът

    4 3 Отговор

    До коментар #45 от "Българин":

    Нищо не посочвам за Русия и не отричам ппроблемите им.Ти обаче отричаш проблемите на Запада,което говори какъв патриот си ти.Опитвам се да ви изкарам от омагьосания кръг на омразата,но такива като теб вкарват хората в елементарно обяснения за света.Не си прави труда да ме определяш,много си малък,за да ме разбереш.Ниско ти е нивото.

    Коментиран от #49

  • 48 Социумът

    3 3 Отговор

    До коментар #45 от "Българин":

    И не видях обяснението ти за Северен поток.Неудобните теми не ги ли коментираме?Правиме се,че ги няма,а?Хехе трагедия...
  • 49 Българин

    3 5 Отговор

    До коментар #47 от "Социумът":

    Нищо не посочваш директно за Русия, защото правиш мека, зававоалирана пропаганда в нейна полза. Как Турция и Германия търгували с нея и прочие русоиди внушения. А за нивото - никой не може да слезе на нивото на руския форумен трол. Единствено президента Радев има успешни опити.

    Коментиран от #50

  • 50 Социумът

    4 3 Отговор

    До коментар #49 от "Българин":

    Хаха трагично...Е изкоментирай,защо Германия прави Северен поток де.Напъни се малко.Хахахха тра ге ди я
  • 51 Социумът

    4 4 Отговор
    Виждаш ли,друже.За мен не са важни плюсчетата и минусчетата,а неудобната истина.И тя е ,че българите са се превърнали в простаци и ограничени люде.А това,че ми слагаш минусчета за мен е радост.Показва,че не съм като овцете.Виж аз дори не си правя труда да ти слагам минусчета.Това е разликата между мен и теб-човекът,който мрази.За мен ти си просто едно объркано човече,жертва на обстоятеловцете,което има нужда от специализирана помощ.
  • 52 Социумът

    6 3 Отговор
    Виждаш ли,друже.За мен не са важни плюсчетата и минусчетата,а неудобната истина.И тя е ,че българите са се превърнали в простаци и ограничени люде.А това,че ми слагаш минусчета за мен е радост.Показва,че не съм като овцете.Виж аз дори не си правя труда да ти слагам минусчета.Това е разликата между мен и теб-човекът,който мрази.За мен ти си просто едно объркано човече,жертва на ообстоятелства ,което има нужда от специализирана помощ.До скоро,друже.

    Коментиран от #54

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Психиатър

    4 3 Отговор

    До коментар #52 от "Социумът":

    Много "колеги" с руско самосъзнание се навъдихте и все за лечение приказвате. Но историята знае как "лекувате" в психушките. А и самата путлерастия е форма на омраза към целия свят, който не желае да бъде управляван от руските получовеци и техните слуги.

    Коментиран от #55

  • 55 Социумът

    3 3 Отговор

    До коментар #54 от "Психиатър":

    Развивай се.Кажи тогава нещо за Борис Джонсън,който е половин руснак?Или нещо за Тръмп,който обвиняват "случайно" в контакти с Русия.Или нещо за Северен поток да кажеш?Хаха трагедия...Нийъде не съм писал нищо за Русия,нито съм ги защитавал,но точно такива като теб не приемат друго мнение освен това в промитите им глави и слагат етикети и клишета,защото иначе не могат да си обяснят Света.Нужен ти е враг,чети Оруел,защото си неволен герой от неговото произведение.

    Коментиран от #56

  • 56 Психиатър

    4 3 Отговор

    До коментар #55 от "Социумът":

    Войната е мир, робството свобода, невежеството сила! Символ веруюто на русофила. На първо място разбира се са "Русия е велика", "Путин е гениален"!

    Коментиран от #57

  • 57 Социумът

    3 3 Отговор

    До коментар #56 от "Психиатър":

    Теб ти е много изтъркана плочата,друже.Не знам за какви русофили говориш.Болест е твоето положение.

    Коментиран от #59

  • 58 Бай Чончон

    6 5 Отговор
    Кеворк е срам за арменците, щом на дърти години изпадна до там, че да агитира за теория на конспирацията, че американците уж не са кацали на Луната. А иначе истината е, че първият космонавт кацнал на Луната е арменец, всеки го знае Ян Бибиян!

    Коментиран от #68

  • 59 Психиатър

    4 3 Отговор

    До коментар #57 от "Социумът":

    Русофилите са индивиди принадлежащи към твоя социум.
  • 60 Социумът

    3 2 Отговор
    Е при такова ниво на обществото,не се учудвайте ,че България е толкова пропаднала.На сила хубост не става,а резултатите говорят.Последни по всичко.Нека ви гърбят циганите тогава,заслужавате си го.

    Коментиран от #61, #62

  • 61 Психиатър

    2 3 Отговор

    До коментар #60 от "Социумът":

    5 часа киснеш във форума за да споделиш, колко зле се живее в България. Ти сигурно си в Русия дето "не ви гърбят", защото всички сте били хора и православни християни?
  • 62 Психиатър

    2 3 Отговор

    До коментар #60 от "Социумът":

    Пардон цели 7 часа виснеш тук от, от 10.16 за да ръсиш русофилски истини и скодоумия, поне добре ли ти плащат?
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Социумът

    3 0 Отговор
    Хаххаха мн болни мозъци сте вие двамата.Ми мога да позволя и по 24 часа.Проблем?
  • 65 Социумът

    4 0 Отговор
    И кой пише за Русия? Вие сте много изпилени мозъци.Пиша всички в България да спрете да се мразите без значение кой от кои е.Извинявам се ,но вие двамата сте за диагноза.И откога е проблем да пишеш във форумите?Нещо ви пречи?Жълти зъбки и нерви лабави.Ще загубите битката,защото сте слабаци и нередовни.За България и за малкото,които се борят там за нормален живот.Обречени сте да загубите.

    Коментиран от #67

  • 66 И кой я обяви войната :

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "ТтТ":

    Монархофашисткото правителство за което е съдено от народния съд.
  • 67 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "Социумът":

    Защо се харчиш да спориш с тия двамата? Не виждаш ли, че за тях който не е с тях, е против тях. Черно-бяло, червено-синьо...плоски мозъци с претенции. Не им се връзвай. Дружески съвет.
  • 68 Д-р Ломброзо

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "Бай Чончон":

    Съгласно Теория на конспирацията Ф-16 са 16--то поколение опашката на Фют. Дъртият шоп такива ги е забъркал, че "Логхийт" ще плаща авторски до припадък. Да живеят българските дебили.
  • 69 Полу - защитник

    2 1 Отговор
    К.К. е един перфектен занаятчия. Каквото му поръчаш - това пише. Със същият успех ще ти напише статия с точно обратно мнение. Изобщо - "парите в брой и аз съм твой". Такива " гениални" маниполатори са изключително вредни за всяко едно общество.

    Коментиран от #72

  • 70 Д-р Ломброзо

    2 0 Отговор
    Съгласно Теория на конспирацията Ф-16 са 16--то поколение опашката на Фют. Дъртият шоп такива ги е забъркал, че "Локхийд" ще плащат авторски до припадък. Да живеят българските дебили.
  • 71 Румяна Костова

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "лелелелел":

    Ало, тук става въпрос за крадливото Ленче, което ни рекламира американски самолети. Дано да получи добра комисионна, че да има пари да си плаща козметиката, вместо да я краде. И още за демокрацията в училищата, където на децата е забранено дори да се замислят дали идеалния образ на американците е наистина толкова идеален Ама къде ти ще го разбере кратуна, която каквато и да е темата, влиза тук само за да си извика лозунга за лошите комунисти?
  • 72 Румяна Костова

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "Полу - защитник":

    Дайте координати къде Кеворкян възхвалява американците.
  • 73 Румяна Костова

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    То е ясно, че си преговаряте изтърканата русофобска песен как руснаците искат света да им се подчинява. Защото няма шанс да подкрепите тезата си със смислени доводи.Доколкото ми е известно американците, а не руснаците размахват икономическа и политическа тояга и заповядва на целия сеят (без Китай и Русия) кой с кого трябва да търгува или да си играе!
  • 74 стоян георгиев

    3 2 Отговор
    интересно кеворкян как не е забелязал освен снимикте на кубик,многократните директни включвания на екипите на аполо от луната и как е забелязал полета на гагарин документиран с магнетофон!!!кеворкян беше някога наи-добрия ни журналист ,а се оказа една лесна за манипулиране марионетка.жалка работа .
  • 75 Сава Муткуров

    5 2 Отговор
    Комунизмът ни бомбардира така ,че и след 100години няма да се оправим. Във всяка българска фамилия вкара по един Агент Димитър да докладва на русоробите и националните предатели. Що не говориш за това бе Кеворкчо , загрижил се за Луната и за американците. Ще ми цитира Румен Воденичаров , тоя не беше ли с оня с народната пенсия Велко Вълканов дето двамата трябваше да си пият хапчетата , а ги предложиха за президентска двойка . От това не те ли досрамя . Но теб те интересуват повече кремчетата на Поптодорова и да ли била осъдена. Ти кажи кога мракобесниците ,национални предатели ДС ще бъдат съдени , кога ще съдим тези които насилваха българи да стават македонци ,а сега леят сълзи за неудачите на българо-македонската комисия. Докога червено-боклучестата ви пасмина ще гази свещената българска земя , другари червени рубладжии.
  • 76 Българче

    4 2 Отговор
    БРАВО Кеворк , накара БГ сороснята да се размириши на изпражнения !

    Коментиран от #77, #88

  • 77 Льотчик Рътев

    1 3 Отговор

    До коментар #76 от "Българче":

    Не си знаеш името бе Коминтерновец . Браво ама на кого , на агент Димитър или на арменските му еквилибристики.

    Коментиран от #80

  • 78 М Коралски

    3 3 Отговор
    Кеворк вярваш ли си. Деменцията ти се ускорява. Съветите се продали за луната , айде бе и то веднага след чешките събития . Доживяхме през 2019 да ни подхвърлят пролетарска пропаганда , такава каквато и през 1969 не вървеше в соц България. Сега очаквам да ни залееш с информацията ,че България е изнасяла тоалетна хартия за САЩ ,понеже те нямали с какво да се бършат. Забрави ли за клизмата която си правеха всички българи като се бършеха с мокри вестници ,как пръстът им влизаше някъде надълбоко в соц пещерата им.
  • 79 Димчо Несторов

    4 3 Отговор
    Кево , винаги ме изумяваш със словесната си еквилибристика. Нерде Ф16 , нерде Поптодорова с кремчета , нерде луната. Искаш с 1 статия да покриеш цялата хибридна война на руските орки.
  • 80 Българче

    2 2 Отговор

    До коментар #77 от "Льотчик Рътев":

    Затова пък , ти за 10 минути си измисли цели три имена ! Слабо тролиш , нещо от годинките ...?

    Коментиран от #83

  • 81 Браво Кево

    3 1 Отговор
    Все още има надежда за българската журнлистика.
  • 82 Ген Вазов

    4 3 Отговор
    Кево до Нова Зора ли стигна бе човек . Р.Во и М.Минчев . Единствено което ви свързва е ДС - тримцата. На всичкото отгоре и това фейк признание на Станли Кубрик в същото толкова фейк интервю . Много си паднал бе Кево. Естествено първо статията на Р.Воденичаров за Космическата орбита на лъжата , а после машиниста М.Минчев за това как Съветите били се спазарили за истината за кацането. Естествено , нали българските будали ще се запитат ,защо след като не са кацнали , Великият Съветски съюз не го оспорва и трябва ченгетата рубладжии да намерят някакво сносно обяснение. Аз предлагам да вземем да питаме Путин , но даже и той не би си ползволил да се изложи като го оспорва или може би той като дете е дал честна пионерска дума ,че ще спазва омертата. Тези Ф16 много ви бъркат , аз лично нямах никакви предпочитания , но след като Радев Грипена , Червените , Цялото ДС и Оня Румен Пишльото се разреваха ,ясна е поръката и препоръката от Задунайската Мужишка Империя.
  • 83 Бакалин

    4 2 Отговор

    До коментар #80 от "Българче":

    Смех в зале! Ха-ха-ха! Добре ,че бе Нова Зора да ни отвори очите. Кево кат защитаваш другарката учителка как смяташ да ли е стигнала до собствено заключение или и тя завалийката е чела Нова Зора. Воденичаров и Минчев се оказват корифеи на световната истина. Целувайте паметника на българската демокрация , щото тя ви даде възможност да бълвате толкова фейкове ,колкото и в-к Работническо Дело не си е позволявал. Почна да ми става наистина мъчно за соца , поне тогава 99% не вярваха в него и му се подиграваха . Кево да ли бяхме изнесли компютри за Япония или ни върнаха компотите , я помисли.

    Коментиран от #84

  • 84 Българче

    2 2 Отговор

    До коментар #83 от "Бакалин":

    Браво , още 2 ника ! Само да не разтегнеш !

    Коментиран от #86

  • 85 1944

    3 1 Отговор
    в какво му плащат на арменския кореспондент на работническо дело - в рубли арменски драмове? май обича зелени американски гущерчета?
  • 86 Бакалин

    3 1 Отговор

    До коментар #84 от "Българче":

    Чети "Българче" и вниквай в това което ти се казва , не брой никовете от тях нищо няма да вденеш и без това думата е американска ,ти нали мразиш американците , що я използваш . Това ,че си се писал " Българче" нищо не значи . това е просто ник нали така . Щом ника ти е"Българче" - толкова си и българин. Ти си един фейк в интернет пространството.
  • 87 Румяна Костова

    4 2 Отговор
    Цитираният вестник Нова Зора . ми звучи по скоро като Нова Лъжа.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    ,,нито условна,присъда,ни друга.ЗНАЧИ,НЯМА И ОПРАВДАТЕЛНА.Ми НИЙ,АУДИТОРИЯТА,НЕ СМЕ ВИНОВНИ,че такива,ги канят,по ТВ-та.А ПОСЛЕ,ТАКИВА,ОНАКИВА,СМЕ БИЛИ.РИБАТА,СЕ ВМИРИСВА,ОТ КЪДЕ ГЛАВАТА.