Last news in Fakti

15 Октомври, 2012 18:25 10 635 50

ВМРО: Албанско знаме над Самуиловата крепост в Охрид?!

  • вмро-
  • крепост-
  • самуил-
  • охрид
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Албанско знаме се е развяло над крепостта на Самуил в Охрид, съобщиха от пресцентъра на ВМРО. Неизвестен младеж вдигнал знамето на стълба и после избягал.
Извън горчивата историческа ирония, поставянето на албанското знаме на крепостта на българския цар Самуил е недружелюбен и провокативен акт, който не бива да остава без последици от българското външно министерство, категорични са от ВМРО. Никой не може да си позволява гавра с българското историческо наследство.
Според ВМРО извън комичността си случаят е знаков. По тази крепост в годините на нейното действие често (меко казано) е имало български символи. Сега, уви, стои някаква съвременна приумица на една гигантска историческа фалшификация – македонизмът, смятат от партията на Красимир Каракачанов.
„Затова и няма защо да се учудват в днешно Скопие. Докато в съвременната столица на Македония строят паметници на Александър Велики и приобщават към „македонската” история знайни и незнайни средновековни и антични лица, в истинската престолнина на държавността по тези земи се развя... двуглавият албански орел“, отбелязват от ВМРО.
Така беше и когато се обяви независимостта на Косово – по-големите чествания бяха... в Скопие, а не в Прищина - отново с албанско знаме, при това огромно, напомнят от централата.
Докато търси фалшиви исторически основания и фалшива гордост, новата македонска държава губи истинските си приятели, истинската си основа и истинската си сила. Докато ненавижда българското знаме, скопският елит получава албанско, а губещи са обикновените македонски граждани. Докато се отдалечава от България, Македония се самоубива, коментира ВМРО.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бати батев

    1 0 Отговор
    македонците докато се налудуват и албанците ще си сложат знамето в центъра на скопие
  • 2 герб мафия

    1 0 Отговор
    не знам защо признахме тези келемета наречени Македонци р защото аз съм по голям македонец от тях ...

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Стига спахте!

    1 0 Отговор
    Я кажете нещо за истинската история на България --> http://www.xnetbg.com/new/40/95/539----

    А сега... --> http://www.xnetbg.com/new/40/96/216----
  • 4 333

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "герб мафия":

    za6toto te iskaha da gi priznaqt/i sega go iskat/ moje bi edinstvenoto umno ne6to ot deistviqta na ''demokrata'' j. jelev!!!
  • 5 той е !

    1 1 Отговор
    Александър Македонски в историята е лево- резбови.Нормално да ги изненадат изозадзе))))
  • 6 Съни Миланов

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "герб мафия":

    Защото ако си спомняш по онова време какво се случваше със всички бивши Юго държави , та нашите политици избързаха да признаят (правилно според мен) за да не може Сърбия да нахлуе в Македония и да стане като Босна и т.н. Проблема е в това че в последствие сръбските шовинисти си извоюваха влияние в самата република , докато нашите спаха и не обръщаха сериозно внимание на първите враждебни настроения насаждани от техни приближени във власта . И така полека -лека ни изтласкаха като сфера на влияние , измислят история , преправят паметници със български символи и всичко това под одобрителните погледи и със съдействието на власта в Белград . Но най голямата вина е , че нашите политици проявяват криворазбрана и мека политика към тези мекерета дето заслужават твърда ръка и да се поучат от гърците (колкото и да не ги уважавам) .

    Коментиран от #14

  • 7 Иво от Битоля

    1 0 Отговор
    Те това е политика бре луде.Какви политици у БУГАРСКО сакате,кави у Македония.Нема го Апостол Петков ,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,Христо Чернопеев,сега има КОМЕРСЕЛИЗАЦИЯ.Политици,ако имаше и у бугарско немаше да е като у WC,като у Македония е Големо WC.
    БРАТЯ БУГАРЕ нема ги веке войводите,сега има само ПОЛИТИЦИ
  • 8 Цеко Симфония

    1 0 Отговор
    Ако в България имаше образовани и подготвени дипломати изобщо нямаше да се стига до такива смехотворни ситуации !
  • 9 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Майко мила,какво искате?да дойде АНГЕЛ войвода,дето е жена му албанка и да ВИ тури напомника,че сте БЪЛГАРИ от нашата си
    БЪЛГАРИЯ. ......ЩО СЕ ПРАВИТЕ НА ДРУГИ БЕ!!!!!
  • 10 Македонец

    0 1 Отговор
    Како прва и основна работа цар САМОИЛ не бил Бугарин тој бил МАКЕДОНЕЦ вие бугари често си ги препишувате Македонските великани како Гоце Делчев, Јане Сандански Ѓорче Петров, Даме Груев и многу многу други дека се бугари што не е точно по ни една основа. Заборавате дека МАКЕДОНИЈА БИЛА ДРЖАВА кога вие татарите сте биле една шака народ и ден денес постои ПИРИНСКА МАКЕДОНИЈА која вие не ја признавате и негирате дека постои. Факт е дека таму сите се МАКЕДНОНЦИ се слуша МАКЕДОНСКА музика за која пак велите дека е бугарска и се збори МАКЕДОНСКИ. Ве сваќам вас бугарите дека вистината боли но тоа ви е МАКЕДОНИЈА Е НА МАКЕДОНЦИТЕ И ТАКА КЕ ОСТАНЕ ДА Ж И В Е Е М А К Е Д О Н И Ј А !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #12, #21

  • 11 Suareli

    1 0 Отговор
    още от войната в Сърбия говорех че проблемът на Балканите след време ще са шиптерите, ама на, целувахме американския г.з, наскоро признахме Косово за втора албанска държава, а вече е близо времето когато Албания, Косово и "македония" ще се обединят под едно знаме и ще плъзнат по Балканите. Докато се чепкаме едни други със сърбите, гърците и румънците за глупости, тея паразити се множат със срашна скорост и ще стане страшно.
    Зае.ете ги тея измислени макета - малко му остава на цирка в измислената им държавица - шиптерите ще ги изядат. Ние трябва да се опазим. Колкото по-рано разберем че "Каузата Македония" е безмислена и обречена в днешно време, толкова по-добре.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 haineken

    1 0 Отговор
    Макето не е толкова умно да си спомни кой първи им призна мижавата държавица.
  • 14 Suareli

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Съни Миланов":

    чиче, Сърбия загуби сърцето си - Косово под носа им, без да може нищо да направи! Какво влияние и одобритлени погледи на Сърбия търсиш още в Македония ?! Всичко на Балканите вече става с протекцията и участието на американците. Албанците им целуваха задницте и сега американското знаме е на всекъде с албанското.
    Сърбите не могат да си опазят техните области. Албанците (с американска протекция) им взеха Косово. Горе Войводина е на път да се отдели като Черна гора. А Макетата псуват и тех сърбите. Те се мислят за по-велики от всички. стига с тея Титовизми и комунизми.
  • 15 haineken

    1 0 Отговор
    Абре маке,ако не беше България ,сега щяхте да се молите на друг господ и да "зборите" на шиптарски.Забравихте кой ви даде българските танкове и оръжие , да се биете в Тетово??
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Атанас Димитров

    1 0 Отговор
    на какъв език говорите и пишете бушмени македонски
    сложил ми някво j в думата и пише вече на македонски
  • 18 Атанас Димитров

    1 0 Отговор
    македония е квартал на България!!!
  • 19 Адолф Хитлер

    1 0 Отговор
    Трябва да го хванат и да го разпънат на кръст.
  • 20 Стига спахте!

    1 0 Отговор
    Ало! ''МАКЕДОНЕЦА'' Вие сте българи братя... А мозъците са ви толкова промити от илюминацката сган, че няма на къде... Не забравяйте, че русия са ВЗЕЛИ НАШАТА АЗБУКА И СА СИ ДОБАВИЛИ 2-3 БУКВИ!!


    Хора, не забравяйте, че сте БЪЛГАРИ! В момента се води скрита война срещу славянските народи. Настройват ни един срещу друг за да се избием!!!
    Защо?
    Защото славяните сме най-непокорните народи на планетата, това ни е заложено в ГЕНА, който неможе да се изкорени.
    Могат да ни унищожат тялом но духовно да ни поробят, НИКОГА!
    Ние сме 300 000 000, половината са руснаци. Сега ще кажете, че Америка (илюминатите) сега нямат нищо общо. НАПРОТИВ!! ИМАТ!!! Точно те правят всичо чрез техните марионетки!

    Отворете си очите!!!
    Прогледнете в какъв свят живеем.
    Защо например Македония говорят публично такива простотии?
    Отговор: ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!

    Замислете се!
  • 21 Захарче

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Македонец":

    Със сигурност не си македонец и не се опитвай да провокираш всички които са прочели статията !!!
  • 22 Самуил

    1 0 Отговор
    Братя македонци( БЪЛГАРИ СЛАВЯНИ !!!!!), стига са ви промивали мозъците че сте "македонци".Дръжте се за МАЙКА БЪЛГАРИЯ за да бъдем силни!!!!!!!!!!!!!
  • 23 сандански

    0 0 Отговор
    Браво на Скопие - направи толкова паметници на ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ от историята на БЪЛГАРИЯ в собствената си столица.......ами на кого да направи като си нямат свои !!! Титовата пропаганда и идеология ви направи "други" само и само да не сте БЪЛГАРИ. ОПОМНЕТЕ СЕ БРАТЯ ОТ МАКЕДОНИЯ ! Дядовците ви българи ...... а пък вие "македонци" сега ...е как така ???? Не сте дошли от Марс , нали!!!!!!!???????
  • 24 EU CITIZEN

    1 0 Отговор
    за сведение на много знаещите, България, по точно Президента Желев признаха първи Македония за държава защото тогава имаше енбарго над Югославия и нашенските другари се възползваха да търгуват свободно с петрол и оръжие с Македония която от своя страна снабдяваше Сърбия. Далаверата беше голяма. плана на САЩ е да разцепва ЕС , да вкарва ислям в Европа и ние трябва да се радваме че Югославия като съюзник на Русия /която я предаде, изтъргува/ ми изпревари иначе имаше сценарии да се разцепи България, т.е. да се даде независимост на македонците в България.
  • 25 самуил

    1 0 Отговор
    Не е точно така "ситизен".... това е е икономическия мотив но имаше и и политически - уж да ни заобичат ...а пък те за благодарност се....на главите ни ! Още не бяхмие толсока сигурни че тотално са ги обсебили с лъжлива юго - пропаганда срещу нас . Мислехме чи кръвта и гена им ще проговори и за това им подадохме ръка ... а пък за съжеление отново разбрахме че са отсъсната българска плът.....загубена и за това с великодушие ги оставихме даси живуркат в измислената си история за македония и македонците!!!!
  • 26 Chegevara

    1 0 Отговор
    Македония е изгубена кауза за нас много отдавна. По-добре да я забравим както Беломорска Тракия, Северна Добруджа и т.н. Аз не бих умрял в безмислена война за новите македонци. Ти би ли умрял? Българите трябва да гледаме напред. Стига с тази история, тя е минало и много хора са умрели за нея. В Македония няма нищо за което си заслужава да умреш. Трябва така да направим, че да не се налага да умират хора за нещо което политиците ще пропилеят с лека ръка. Както е сталано много пъти. Поне това трябва да научите от историята!
  • 27 Chegevara

    1 0 Отговор
    Македония е изгубена кауза за нас много отдавна. По-добре да я забравим както Беломорска Тракия, Северна Добруджа и т.н. Аз не бих умрял в безмислена война за новите македонци. Ти би ли умрял? Българите трябва да гледаме напред. Стига с тази история, тя е минало и много хора са умрели за нея. В Македония няма нищо за което си заслужава да умреш. Трябва така да направим, че да не се налага да умират хора за нещо което политиците ще пропилеят с лека ръка. Както е сталано много пъти. Поне това трябва да научите от историята!
  • 28 Цар Самоил крал Македонски

    0 1 Отговор
    Престанете да се замарате со Македонската историја и со Охрид. Треба да бидете благодарни што ви дадовме јазик на кој денеска говорите,треба да се срамите за тоа што не имате окупирано,убивано и плачкосувано. Не искривувајте ги фактите и вистината.Една е МАКЕДОНИЈА.

    Коментиран от #30, #32

  • 29 Гост

    1 0 Отговор
    Ако се влезе в който и да е официален сайт на западноевропейските държави, където има карти на европа още от 00 г., ще се види, че държава Македония от тогава не е имало, та чак до наши дни. Тази държава е била векове преди Христа, Александър македонски е бил грък и по това спор не може и да има, всеки човек историк знае този факт. Аз се чудя тези хора нямат ли достъп до интернет, та да започнат да си задават въпроси, защо само техните историци говорят неща, които никъде другаде ги няма. Явно не им изнася.
    А на братята макета ще им кажа, че 99 % от Пиринска Македония казват, че са българи. Баща ми е от този край, жена ми също и много добре знам кой какво самосъзнание има. Та да не говорят много, това е доказателство кой какъв е.
  • 30 да пребъде

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Цар Самоил крал Македонски":

    куха македонска тикво, аз съм по-голям македонец от тебе, защото рода ми е от македония и е избягал в България за да се спаси от турците, познай кой го е предал,Някакъв за да си спаси жалкия живот и да предаде македония. Вие където се наричати македонци сте орда изменници и страхливци. Даже една крепост не можете да опазите от албанците, какво да говорим за Македония. Пълна скръб сте......
  • 31 Гост

    0 0 Отговор
    Бе те тия не знаят елементарни неща. Макар да се прокрадва и тук в БГ, че едва ли не Кирил и Методий имали български корени, това не е вярно. Никога не е твърдяно, че българите са измислили писмеността-кирилица. Кирил и Методий са гърци и по това също не може да има спор. Целта е била да се измисли писменост за противопоставяне спрямо латините. Опитали са се да я прокарат първо във великоморавия и този район, но не са могли. Просто ние сме първите, приели тази писмености доразработили, след което сме я разспространили. Нито ние, нито "македонците" са я измислили. Измислили са я изначално и в онзи и вид двамата гръцки братя Кирил и Методий.
  • 32 Цар САМУИЛ (българин)

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Цар Самоил крал Македонски":

    Какво остава, като се изкъпе един македонец? Един чист българин и малко мръсна вода!
    Вие сте нация, толкова, колкото са и шопите и власите. Аз съм шоп и това, че дори не може да се определим като етнос не ме притеснява изобщо. А вие сте свикнали някой друг да ви казва какво да правите. Преди бяха сърбите, а сега са албанците. Няма да минат и 20 години и официалния език в "Македония" ще е албанския, а вие ще поднасяте ибриците на новите си господари.
    И ще пишете на латиница, нали вебе азбуката ви е заразена от присъствието на чужди букви. Ама какво да ви разправям. То тикви вместо глави да имахте, щяхте да знаете къде ви е коренът ...
  • 33 македонски б,лгарин

    1 1 Отговор
    Зашто вси~ки се замарет се Македониа аз като Македонски б,лгарин пове~е не се казвам Б,ЛГАРИН в Македониа а знаете ли зашто каде е тук Б,лгариа да заштити Б,лгарите в Македониа ве нама никаде те които возеха с блгарски номера колите правеха им проблеми по улиците а в Македониа а Б,лгариа ни с малкиолт прст не мрдна да ги заштити когато цхакахме по митниците и ни беше забранено да влизаме в собствената ни држава Б,лгариа никаде ја нјамаше да писне за теророт които ни правеха над нас б,лгарите од Македониа затова сега м,лк и да не сте писнеле повече за нас Б,лгарите от Македониа видохме колко ви пука за нас , каде е Б,лгариа да се побуни зашто нјама Б,лгари в уставот на Македониа , зашто не си струва рамковниот договор и за Б,лгарите от Македониа но само шиптари се вработват по државната администрациа каде е тук да писне б,лгариа и да заштити б,лгарите в Македониа нјама ве никаде затова не се интересувајте се повече за нас Б,лгарите от македониа ние сами ште се оправим и така до сега од Б,лгариа нјамамве никаква поткрепа ама апсолутно никаква поткрепа ние не трсиме пари тук само правата затова не се интересувајте повече за това какво става с нас Б,лгарите в Македониа ниту ште ходим да гласуваме за никого от Б,лгариа мерси до тук беше затоа преко таковото мие од клјукарки за македониа и за б,лгарите в Македониа

    Коментиран от #49

  • 34 никсън

    0 1 Отговор
    какъв е повода за провокациите - да се види общественото мнение и след това се действа според тях или се бездейства !!!!!!!!!! в кой век живеем , че още се делим и не виждаме ГОЛЯМАТА КАРТИНКА - как ни заробват икономически и вече няма значение дали са българи , македонци , албанци - всички сме в кюпа !!!!!!!!
  • 35 Цар Самоил крал Македонски

    1 1 Отговор
    Гледајте си државичката тамо и оставете не нас МАКЕДОНЦИТЕ доста не тероризиравте преку вековите и уште Охрид го сакате е нема. Светот знае која е МАКЕДОНИЈА и кои се МАКЕДОНЦИТЕ и што значи ВМРО (Внатрешна Македонска Револуционерна Организација), а не Блгарска, за ослободување од Бугарските,Српските, Грчките и Албанските окупатори. И ако зема да ви говора за се нема да има крај и знајте дека ние МАКЕДОНЦИТЕ сме тие што располагаме со факти и докази а вие само говорите на празно.
  • 36 МАКЕДОНЕЦ

    1 1 Отговор
    Абе жални блгарчета зашто гробо на цар Самоил е в МАКЕДОНИЈА а не в блгарија,зашто тврдината негова е во Охрид МАКЕДОНСКИ најубав град а не во Софија? Хе хе хе хе смешни сте, ама некој ве е лажал през целото време.

    Коментиран от #39

  • 37 Цар Самоил крал Македонски

    0 1 Отговор
    Ние МАКЕДОНЦИТЕ немаме ништо против никого во Светот само другите имаат против нас а тоа е ако им се остави и допушти да ја окупираат цела МАКЕДОНИЈА. Посебно Охрид Балканскиот Ерусалим.
  • 38 KOMANDANT

    0 1 Отговор
    Нема никакво албанско знаме на Самоиловата тврдина во Охрид тоа се груби лаги и шпекулации од ниски и слаби политичари кои сакаат да соберат ефтини политички поени.На Самоиловата тврдина гордо стои МАКЕДОНСКОТО знаме. ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА; ДА ЖИВЕАТ МАКЕДОНЦИТЕ.
  • 39 тъпан

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "МАКЕДОНЕЦ":

    Многооо сте прости веееее... сами си отговаряте на въпросите и пак не разбирати. Защо Кенеди не е погребан в България??? Амиии... защото България никога не е Била негова.Българите се погребват в България.Хамериканците в Хамерика :)))))А Вие македонски наденички сами се пържете на шиптарския огънлАаааа.... и се научете да пишете на вашета си азбука , в нея буква"" j """ няма :))) или и вие македонски драскачи гук сте училе на сръбска машина") .... цял свят ви се смее. Ти го прюеш, то си месли , че дъжд го вали :))
  • 40 МакеДоналд!

    1 0 Отговор
    Малеее, лелеле... МакеДОНАСД ХАХАХА... ОГРАНИЧЕНИ И МАНИПУЛИРАНИ! Македонци питайте някой германец (например) или няко швед (например) дали е чувал за Македония? Тук в Италия не са чували, поне тези които познавам аз! Двама професори ми казаха, че сте била БЪЛАРСКА ТЕРИТОРИЯ на времето (което е вярно)!! Какъв х.. знае света за вас? То х.., да ви го набие човек... Ама акъл, няма как.

    Прочетох един коментар (номер 20), предлагам да го прочетете и вие., защото мисля, че е вярно!

    "Ало! ''МАКЕДОНЕЦА'' Вие сте
    българи братя... А мозъците са
    ви толкова промити от
    илюминацката сган, че няма на
    къде... Не забравяйте, че русия
    са ВЗЕЛИ НАШАТА АЗБУКА И СА
    СИ ДОБАВИЛИ 2-3 БУКВИ!!
    Хора, не забравяйте, че сте
    БЪЛГАРИ! В момента се води
    скрита война срещу
    славянските народи.
    Настройват ни един срещу друг
    за да се избием!!!
    Защо?
    Защото славяните сме най-
    непокорните народи на
    планетата, това ни е заложено
    в ГЕНА, който неможе да се
    изкорени.
    Могат да ни унищожат тялом
    но духовно да ни поробят,
    НИКОГА!
    Ние сме 300 000 000,
    половината са руснаци. Сега ще
    кажете, че Америка
    (илюминатите) сега нямат
    нищо общо. НАПРОТИВ!!
    ИМАТ!!! Точно те правят всичо
    чрез техните марионетки!
    Отворете си очите!!!
    Прогледнете в какъв свят
    живеем.
    Защо например Македония
    говорят публично такива
    простотии?
    Отговор: ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!
    Замислете се!"
  • 41 Братя МАКЕДОНЦИ

    0 0 Отговор
    Истината боли братко българин! Особено, когато не желае да я научи и приеме. Ние никога не сме ви натяквали, че Македония е била наша територия преди, не и публично, както вашите медии и политици правят това.Това вече е обида... Не обиждай, защото обиждаш и МАКЕДОНИЯ като бивша територия на БЪЛГАРИЯ...
  • 42 Дани

    0 0 Отговор
    Защо им обръщате толкова внимание на макетата не мога да разбера?!?! Те не го заслужават дори. Нека да си лаят от калта, а шиптарите и гърците ще си свършат работата :)
  • 43 mutanta

    0 1 Отговор
    Долу някъде из коментарите пишеше "...Българите в Македония..."

    Хора , не разбрахте ли че в Македония има Българи , и Българи с промити мозъци от измислена втълпена в главите им история с удобно изкривени факти-наричащи себе си Македонци !

    Едва ли ще си го признаете защото Ви промиват съзнанието постоянно , но това е истината !!!

    И друго нещо да Ви кажа - Българите от България не ви мразят , по скоро ви съжаляват - защото в момента сте роби на измислена история !

    Пиша това с най-добри чувства и дано не съм обидил някой !
  • 44 Иво от Битоля

    0 0 Отговор
    Ке кажем на тия МАКЕДОНЦИ у форома ке не са македонци а албанци нека прочетат ,какво е казувал ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ аз българина....,има го докоментирано бе неуки .
  • 45 Кирилизатора

    0 0 Отговор
    Драги "македонци" много скоро ама много скоро ще се молите за бЪлгарски пасоши.
  • 46 Горд Българин

    0 0 Отговор
    Жалка измислена нация,не на време не на място.Винаги ще сте какви да е с тези тикви на раменете,ново историци.Живейте с измисленото минало,ние с историята ще си вървим на пред бавно ,но напред....където сме били винаги с място в световната история,но Вие не знаете какво е.
  • 47 TUHLA

    0 0 Отговор
    Не се хабете ! Нещата се случват бавно, но пътят е един. В Македония има много хора които знаят и помнят. Македонското самосъзнание е факт и е необходимо да съзреят като народ и държава. Жалко, че пътя към това минава през манипулацията на цяло поколение и конфронтация с БГ.
  • 48 бен тен

    0 0 Отговор
    нали сте големци от ВМРО идете го свалете или само си лаете да ве е.а и мижитурките
  • 49 Цар САМУИЛ (българин)

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "македонски б,лгарин":

    За съжаление си много прав. Държавата ни я няма никаква (България). Политиците ни се държат като ощипани госпожици и чакат някой от "големите" да им каже какво да правят. В това отношение двете ни държави си приличат - и двете са абсолютно неадекватни. Вашата обаче ще ви продаде на албанците.
  • 50 Кирилизатора

    0 0 Отговор
    Македония е единствената бивша югославска република за ,която не се проля кръв.Задавате ли си въпроса "защо" или "зашто"!?!?!?Имам готов отговор.Ако сърбите бяха окупирали Македония ,там щеше да влезе Българската армия.А сърбите са ни яли попарата на нас.Крайният резултат щеше да е пагубен за сърбите и македонистите.Братя македонци ,нямаме нужда от шиптърландия ,дали сме ви достатъчно кръв и семе ,по време на "окупацията" на Македония.