Last news in Fakti

28 Август, 2020 19:00 6 981 99

На 2 септември трябва да сме бесни и яростни

  • росен миленов-
  • нап-
  • мвр

Има разлика между мутра и държавна мутра. Държавните мутри са мекотели - при тях няма чест и достойнство

На 2 септември трябва да сме бесни и яростни - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Българските граждани трябва да натиснат със сила, с мирни протести не става, когато насреща стоят хора с престъпно мислене. Хората трябва да се бесни! България трябва да е на всички българи, а не само на престъпниците. Има разлика между мутра и държавна мутра. Последните са силни с бухалките на прокуратурата, МВР, ДАНС, НАП. С този проект на конституция Бойко Борисов и ГЕРБ фактически сложи един голям кръст на всичко в тази държава. Отпред са Пеевски и Борисов, зад тях орди от хиени.

А ако искаше Гешев да покаже, че е чист и се води само от върховенството на закона, трябва да арестува Пеевски и Борисов. Тогава целият български народ щеше да го носи на ръце. Българският народ щеше да го охранява.

Това казва за Фрог нюз бившият служител на ДАНС и ГДБОП и активен участник в протестите Росен Миленов.

Интервю  на Красен Бучков:

- Имат ли хоризонт протестите в София?

- Първата стъпка е 2 септември. За тази дата е насрочено Българското национално въстание, както е обявено. Българските граждани трябва да покажат, че могат да натиснат и със сила. Видя се, че с мирни протести не става. А протест означава да окажеш натиск, натискане със сила. Особено когато насреща стоят хора с престъпно мислене, обременени напълно от престъпления. С тях не може да водиш по друг начин диалог. Ти искаш едно, а те се правят, че не разбират. Затова първа стъпка е втори септември - всички български граждани, които имат достойнство и чест, трябва да са пред новата сграда на парламента, за да се осуети влизането в парламента на депутатите и изпълняване на правомощията им. А щом не могат да изпълняват правомощията си,  има основание за подаване на оставка. И затова хората трябва да са бесни. Всеки, който е осъзнал как е ограбен, как е ощетен през държавата, която е пробита като институция и окрадена като пари, а това означава и народът, защото съдържанието на държавата е народът.

Всеки трябва да е бесен! Бесен, трябва да има ярост. Всеки, който е осъзнал, че са му нарушени правата, свободите, прецакан от някакви престъпници, трябва да излиза и мачка. Това е думата - "мачка". България трябва да е на всички българи, а не само на престъпниците. Защото в момента имама държавни мутри. Има разлика между мутра и държавна мутра. Държавните мутри са мекотели - при тях няма чест и достойнство. Докато мутрите, силоваците от улицата вече не са между живите. Той е престъпник, но е мъжкар, защото излиза и се бие. А държавните мутри като Борисов и Гешев са без никакви качества. Те са страхливи, нямат достойнство. И затова са силни, когато са застанали с бухалките на прокуратурата, МВР, ДАНС, НАП, всичките контролни органи. С тях натискат гражданите, не могат да излязат в пряк двубой.

- Борисов наистина го е страх от диалог с гражданите, защото вчера не се появи да резне лентата на третия лъч на метрото?

- Страх го е. Ако се появи Борисов, се появява основният генератор на проблемите в България. Хората ще го пометат. Престъпниците се страхуват. И това вчера е факт, показателно е. По принцип Борисов никога не е пропускал да пререже лентичката на някой инфраструктурен проект. Вчера го нямаше на метрото - една от гордостите, които той си приписва.

- Казват, че палатковият лагер от Орлов мост трябва да се премести в Триъгълника на властта, защото така натискът върху управляващите ще е по-голям. Вие как смятате?

- Най-важното е да бъдат блокирани институциите. Орлов мост е емблематично място. Но наистина за да има ефект, трябва да се блокират институциите. Проблемът е в институциите, не в това инфраструктурно съоръжение, а в Народното събрание, в Министерския съвет, в Съдебната палата. Като се блокират институциите и не могат да влязат вътре служителите, те не могат да си изпълняват правомощията. И това е записано като основание във всички устройствени закони и устройствени правилници за подаване на оставка. Идеята на подготвяното за втори септември въстание е именно да се блокира в осем часа НС, да не се позволи на народните представители да влязат вътре и напишат конституцията на Бойко.

- Как ще коментирате този проект на конституция на ГЕРБ?

- С този проект на конституция Бойко Борисов и ГЕРБ фактически сложи един голям кръст на всичко в тази държава. Това е пълна глупост. Ако някой се връзва на това, че той действително иска да променя конституцията, значи е много заблуден. Не може човекът, който е царят на политико-олигархичният модел, който е кулминацията му, да иска да сменя този модел. Това е моделът, който разруши цялата държава като институция. В смисъл, че по най-нагъл начин окраде всички публични средства като бели якички, не на улицата. С по едно документче за обществена поръчка с комисионна за всеки един кмет. Затова те обичат да казват, че има видими резултати, но невидими комисионни. Говорим за бутикова корупция на ГЕРБ, а те дойдоха на власт след като бяхме приети в Европейския съюз, с наливането на много пари за инфраструктурни проекти, както и много пари от бюджета за тези проекти, което даде възможност за отклоняване на средства. До 50% излиза ощетяването и комисионни влизат в джобовете на премиера, министри, кметове, директори на институции и шефовете на строителни фирми. Затова те не могат да правят нова конституция.

Как да я правят? Нали чрез този модел и благодарение на него Борисов е премиер. А това е  моделът на клиентелизма, на сумрака, на чичковците с мръсните пари и ченгесарските номера, библиотекарски и други такива политики, както и ченгета, които всеки ден сноват при президент, премиер, министър и определят кой става и кой не става. Те са най-опасни - ченгесарите. Отпред са Пеевски, Борисов и други видни фигури, които са само лицата. А отзад има орди от хиени. Това са т.н. дедесари, старите умряха, но има нови. Това са бивши ръководители на ДАНС, БОП, полиция. Те имат доста информация и са в основата на кадруването, на всички интриги, на разпределянето на поръчките, на ходатайстване за държавни длъжности.

- Г-н Миленов, каква е вероятността, че като дойде ново правителство това ще се прекъсне и се смени този модел?

- Гаранция ще има , само ако се позволи на гражданите да участват в управлението със средствата, които са предвидени в конституцията. Да можеш, например, да махаш всеки пряко избран, да можеш да правиш референдуми за всеки лобистки закон. А то 99% е лобизъм в Народното събрание. Всяко назначение е лобизъм. Пеевски назначава главният прокурор. Най-отрицателната фигура на прехода назначава върховния блюстител на закона в България. Е, това е парадокс, ние за какво говорим.... Затова хората трябва да са бесни. За тридесет години - 200 милиарда...И затова аз в момента съм бесен. Искам да потроша това Народно събрание, или прокуратурата. Ама да има някой вътре...

- Не те ли е страх, че ще те арестуват?

- Ами да ме арестуват! Аз съм си плащал всички данъци и всички закони съм спазвал...И не може на някой, на който му е гласувано доверие на избори, да мачка всичко наред - да мачка човешки съдби, да мачка закона, да мачка конституцията. И накрая да се подиграва, че ще сменя модела.

- Вашето мнение за това, че под предлог че е заплашван, главният прокурор вече живее и се охранява в резиденция "Бояна"?

- Всеки си намира оправдание. Човек ако е чист, може свободно да се разхожда из улиците, дори да е президент, премиер, главен прокурор и т.н. В Западна Европа премиери и министри се разхождат с колела. И то там, където геополитическата позиция ги поставя в изключително рисково положение, тъй като тези държави имат влияние на геополитическата сцена. А Гешев от кой го е страх - от тези марионетки на държавата ли - олигарси, политици, министри? Без държавата те са никой.

- Цирк ли беше съвещанието, което направи Гешев в Бояна?

- Гешев направи това съвещание за да защити по някакъв начин своята личност. И се крие зад останалите прокурори под легендата за опазване на независимостта на прокуратурата. А ако искаше Гешев да покаже, че е чист и се води само от върховенството на закона, трябва да арестува Пеевски и Борисов. Тогава целият български народ щеше да го носи на ръце. Българският народ щеше да го охранява.

- Има един ММА боец-Стъки, който задава няколко въпроса към Отровното трио за това, кой спонсорира протестите? Кой плаща на протестите.

- Нека да дойде да ме пита мен. Всички ми знаят телефона. Никой не ми е платил на мен, нито съм видял на барикадите да се разнасят пари, да се плаща на калпак. Петдесети ден съм на протести, бил съм непрекъснато на Орлов мост, през деня и нощта, никой не ми платил. Това си е от моето време, от моя бизнес, от времето за семейството и т.н. Така че нека да дойде и ми го каже в очите. Да заповяда на Орлов мост.

Затова съм бесен. Бесен съм на всичко, което се случва. И съм категоричен, че протестът ще има резултат, когато има натиск, силен натиск. Хората трябва да осъзнаят, как и какво са ограбили от тях. Един живот живеем и кой ни го прецака! Кой ни взе всичко. Това не може да продължава. Трябва да сме бесни!


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 81 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    126 54 Отговор
    БЪЛГАРИ събудете се да изметеме мутрите мафията герб

    Коментиран от #24, #52

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    111 49 Отговор
    трябва да се вземеме в ръце и да свалиме хунтата герб
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ЗА ПАРИ ЛИ

    53 99 Отговор
    САМО ГЛУПАЦИТЕ МОГАТ ДА ВИ СЕ ВЪРЖАТ НА ТЪПОТИИТЕ.
  • 7 автора

    41 48 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "На 2 септември трябва да сме бесни и яростни"...............и ако не сме, ще се обеся.
  • 8 СКОРПИОН

    80 38 Отговор
    БОРИСОВ ГЕШЕВ слушат началника им ПЕЕВСКИ да изметеме герб
  • 9 ВЕЛИКАН

    62 33 Отговор
    КАТО СИ БИЛ В ДАНС И ГДБОП ,КАКВО НАПРАВИ С КТБ И БОЖКОВ??

    Коментиран от #11, #92

  • 10 М13

    48 78 Отговор
    Пак се появи някакво нещастно юмруче да подстрекава хората. Защо ли ги е обзел такъв бяс, нещо не им се получава долната игричка.

    Коментиран от #34, #35

  • 11 Гост

    46 35 Отговор

    До коментар #9 от "ВЕЛИКАН":

    Той сега е сърдит та за това плюва... Яд ме е такива : бивши политици кадри от структоритр дето не са се докопали до пая та сега използват нас хората ....

    Коментиран от #36

  • 12 антрашпиц

    14 17 Отговор

    До коментар #5 от "месара":

    Срещу такива като теб.
  • 13 яверт

    31 50 Отговор
    Значиии, на 2ри с пуканките да ви гледам сеира. Ама искам хубаво да се натегнете, щото ще има и камери и микрофони по момчетата, дето са на крак заради глупостите ви. И ще има ихуууууу. Хоро ще играете и баница ще правите. Ще разберете защо Бг има най-голям брой полицаи на глава от населението.

    Коментиран от #37, #59

  • 14 Иво

    44 59 Отговор
    Че от какво да сме бесни държавата върви добре.
    То не бяха кризи и проблеми а и Боико добре се справя в гео политиката.

    Коментиран от #28

  • 15 Госあ

    23 23 Отговор
    Пънка в България умрЕ. Всъщност има във Франция и Япония. Може би и Германия. Какво може да се очаква от сдухани хипстърчета и ресторантьори ? Позьорчета.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Бат Вальо

    40 25 Отговор
    А бе, тия от ЛГБТ не избързват ли много с прайда, правеха го някъде на пролет, пък сега на 02.09 ...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 анонимин

    22 13 Отговор
    Касиерчето на си.к,да подава оставка и в пангото!Там му е мястото!

    Коментиран от #31

  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    39 27 Отговор
    това което КОМУНИСТИТЕ построиха ДЕМОКРАТИТЕ го унищожиха

    Коментиран от #39, #66, #71

  • 21 Ужас!

    39 39 Отговор
    Толкова злобно четиво, че започвам да се замислям наистина за качеството на "материала" у нас. Авторът сигурно не може да се нарадва, че има сайт, който публикува брътвежите му без възражения от етично естество

    Коментиран от #27

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този с

    36 36 Отговор
    промития червен мозък кой е. Много ярост,много злоба,гнус отвсякъде. И той ще променя системата. Малко ти е бил боя в детството

    Коментиран от #30

  • 24 Българите

    23 31 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Жалко че сме шубета. Иначе бихме били бесни и да обсадим къщите на #хунтата, ама сме пъзльовци и блокираме кръстовища да терорим овцете

    Коментиран от #77, #80

  • 25 ПЛУРАЛИСТИ

    22 9 Отговор
    ПРЕКРАСНО НАСЪРЧАВАТЕ ПЛУРАЛИЗМА С ТАКИВА ЗАГЛАВИЯ
  • 26 ДОЛУ ГЕРБ

    38 29 Отговор
    Бесни сме! Мутри вън!
  • 27 Голата истина

    28 26 Отговор

    До коментар #21 от "Ужас!":

    винаги изглежда УЖАСНА . Но е прав за всичко . Припознавам се в него . БРАВО 👍🇧🇬👁️👀🧐
  • 28 Прости хора има

    24 20 Отговор

    До коментар #14 от "Иво":

    Ти нормален ли си бе момче? България е на последно място по всичко. Този изяде еврофондовете и сме на едно ниво със Сърбия.
  • 29 Лигавник герберски

    31 20 Отговор

    До коментар #16 от "Другия с коня":

    Ами да ни арестуват бе коне. Бунт срещу мутрите КОИТО КРАДЪТ КОЕТО ГИ ПРАВИ НЕЛИГИТИМНИ ТЪЙ КАТО ПО КОНСТИТУЦИЯ ВЛАСТТА ПРОИЗТИЧА ОТ НАРОДА. Не ми се прави на юрист , защото издишаш. Никой закон не противоречи на Конституция.

    Коментиран от #43

  • 30 Или теб са

    24 17 Отговор

    До коментар #23 от "Този с":

    те били повечко🤯 . Въпросът е спорен . Прав е за едно ИСТИНАТА голата ИСТИНА боли и за това никой не я казва въпреки че всички я виждат . ПРАВО е момчето .👍🇧🇬🧐
  • 31 Бат Вальо

    15 6 Отговор

    До коментар #19 от "анонимин":

    Ти за това си "смел", щото си анонимен ...
  • 32 Странно

    32 19 Отговор
    Да не би да призовава към метеж?
    Да разбирам ли че този призовава към насилие?

    Това ли е?
    Значи , ако българите не искат да протестират - ще ги накара с насилие?
    Значи - на това му казват искане за права и демокрация!
    На мен на опит за диктатура ми мирише!

    Коментиран от #41

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Не си много

    10 12 Отговор

    До коментар #10 от "М13":

    убедителен от дивана в хола . Иди на при него на протеста и му го кажи 👎
  • 35 goni

    9 10 Отговор

    До коментар #10 от "М13":

    Чукни му името в гугъл. Момчето си признава само. Работи с чуждестранни агенти! Не се шегувам.
  • 36 Хората ги

    15 11 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    използва всеки както се използват овцете за вълна и мляко и маймуните за забавление . Ти определи ли се ? ГРАЖДАНИТЕ като този мъж си търсят правата и се борят да си върнат Държавата 🇧🇬🧐
  • 37 Ти да не

    5 4 Отговор

    До коментар #13 от "яверт":

    си полицай . Не се обиждай просто питам 🤭

    Коментиран от #61

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Мисля че

    4 5 Отговор

    До коментар #20 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    са едни и същи КРАДЕЦА си е крадец без значение като какъв се е нарекъл . ЕДНИ и СЪЩИ СА ,🧐
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 СТРАНЕН и УНИКАЛЕН НОС

    5 4 Отговор

    До коментар #32 от "Странно":

    имаш .Гранична полиция мисля че търсят подобни таланти да пазят Границата . Ако съм ти бил полезен натисни + Благодаря.🤭
  • 42 оня с коня

    28 22 Отговор
    Протестиращите са решили на 2-ри да си организират Празник.НА 3-ТИ ОБАЧЕ...АРЕСТИ за всеки,нарушил нормалния Живот в Държавата с Нерегламентирани шествия,Палатки,Скандирания и т.н.Искат Протестиращите Правов ред?- не само ще го получат,но и ЩЕ ГО УСЕТЯТ!
  • 43 Другия с коня

    19 16 Отговор

    До коментар #29 от "Лигавник герберски":

    ти пък не се прави на Съдия.Само Съда може да Осъжда за Престъпления .От една МАНИПУЛИРАНА снимка ли стигма до извода.че някой Краде....Това е Несериозно,Пич....Това е Много несериозно и по-добре се замисли за Действията си,преди да ги предприемеш...С добри чувства ти го пиша.Това не е Начина да върнете БСП на власт....Няма Сила,която вее да ги върне след Тоталната Разруха,която оставиха Червените цървули след себе си за 65 години Управление...
  • 44 Предложи нещо

    12 13 Отговор

    До коментар #40 от "Такаа":

    протеста е за това иди поговори с някой от протеста. Не ни пиши тука дето четат 5-6трола и 2-3орки . На протеста ще намериш сродни души ако си българин разбира се 👍 ако съм ти бил полезен натисни + ако съм ти противен - . УСПЕХ

    Коментиран от #47

  • 45 ИМПЕРИАЛИСТ

    19 10 Отговор
    Пълно игнориране на болните мозъци като тоя...Това ще ги довърши.

    Коментиран от #48

  • 46 Прост фатмак

    21 16 Отговор
    е резидента на БГ. Този келеш, толкова ли е тъп или се навежда на Радев. Тъпчо колко години си работи в системата преди да те изгонят. Калтак такъв колко ти бе заплатата при Сергей гей и колко получават твоите бивши колеги сега. А защо те ритнаха на хранилка при Бошкоф ли бе, а мисля че още си.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Добър ход

    4 5 Отговор

    До коментар #45 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Казваш ако съм те разбрал правилно без тролове и орки 🤭 Благодарим 👍🇧🇬🧐
  • 49 Голем смях

    26 18 Отговор
    Аз съм бесен на такива простаци и на лумпените ,които блокират София.А на 02 09 ще съм на морето и ще се плацикам .А глупаците да гонят Михаля.
  • 50 kayzer

    16 15 Отговор
    Това ченге на какъв се прави само не разбрах

    Коментиран от #57

  • 51 Б о й к о Т!

    20 6 Отговор
    Та вие и сега сте бесни и яростни, но това не ви пречи да сте 200 души!
    Б о й к о Т!
  • 52 Комбина

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Б о й к о Т !!!

    Аз го измислих! Запазил съм си го!
  • 53 kayzer

    11 9 Отговор

    До коментар #47 от "Такаа":

    След оставката ще спрат всички кранчета от ЕК и те така.
  • 54 да се чудим и маем

    12 6 Отговор
    Много станаха в нашата държава хората с херостратско самосъзнание начело с Венсеремоса - всички искат да палят държавата, че да останат в историята, ама дали и с какво?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 карамфила

    15 6 Отговор
    Истината и справедливостта в България излизат само от едно място,от дулото на АК-47.
  • 57 карамфила

    8 10 Отговор

    До коментар #50 от "kayzer":

    На БЪЛГАРИН и не е менте като шкембе войвода или боико майсъла
  • 58 Перо

    17 17 Отговор
    Това момче е новобранец със стаж в мутренска служба на мекотели,олигофрени,неграмотници и слугинаж,без никакво достойнство,но е разбрал истината и истината го е направила свободен.Ясно е че хората,които искат промяна са изправени срещу държавни и криминални престъпници,които очакват възмездие и няма да се спрат пред нищо.За това няма армия,но на един работник се падат 5 полицаи,на негова издръжка.Всички на 2.09.,иначе,вечно робство!
  • 59 Перо

    20 12 Отговор

    До коментар #13 от "яверт":

    Нито един полицай не е бил в армията и държи пистолета като х-й! Ще се срещнат с някои асоциации! Всички на 2.09.срещу бандитите от правителството!Нека да подслушват престъпниците от анти-българските служби!

    Коментиран от #64

  • 60 антифатмаков

    12 10 Отговор
    Ти ли бе предател, Ти ли ще оправиш държавата, само лаладжии получават трибуна тука !!!!
  • 61 гйклкж

    11 4 Отговор

    До коментар #37 от "Ти да не":

    То не е обидно. Само къде съм от добрите, дето като като стане белята идват. Много ми е интересно защо всички накрая звънят на полицията. Уж лоши и подкупни, ама все 112...пратете полиция. Не се обиждай.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Петър

    13 9 Отговор
    Обещавам да протестирам бясно от дивана във фейсбук. Поздрави от Борован.
  • 64 фхннж

    7 1 Отговор

    До коментар #59 от "Перо":

    Аххххахххаххх. Да не ти дава живота да се срещнеш с пистолет. Те и в щатите не ходят в казарма, aма добре пуцат. За инфо...всочки минават подготовка с късо оръжие, държат се изпити, има редовни стрелби и държавни състезания.
  • 65 Ще ви напиша

    3 7 Отговор
    и върху другите които използват за примамки . Като този честен мъж . Ще напиша само примамка те ще го изтрият 🤯
  • 66 ТАКА Е

    8 2 Отговор

    До коментар #20 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ЗА КОСТОВ ЛИ ГОВОРИШ???
  • 67 Пророчица

    16 11 Отговор
    Е да, ама виждам и вътрешни войски тогава! В началото бяха хиляди, в средата стотици, а в края десетки! Тези протести за два месеца нищо не постигнаха освен да настроят половин София срещу организаторите им, а протестиращите опоскаха около 30-40 милиона на Черепа и Цветан Василев. Така ако се развиват нещата и естествено ако са им останали още парици на плащачите, тези протести ще продължат до мукавей в понеделник на 2048 година когато ще изпопадат като круши от глад И ЖАЖДА последните КЛОШАРИ на Орлов мост...
  • 68 Госあ

    4 6 Отговор
    На консуматорчетата ви треа малко евтин кич и могат да се гаврят с вас колкото пожелаят 🤣
  • 69 ураааа

    14 3 Отговор
    Напъна ще е сериозен. Ще се мобилизират всички сили и резултата ще е грандиозен ..... една плажна кърпа на площада.
  • 70 Вирус

    16 15 Отговор
    Не разбрах от какво трябва да сме бесни:
    -защото правителството се справи прекрасно с ковид19
    -защото се справи с емигрантския натиск
    -защото повиши заплатите
    -защото се повишиха пенсиите на родителите ни
    -защото прави магистралите
    -защото влязохме в банковия съюз
    -защото направиха метрото
    -защото започна реално борбата с битовата престъпност
    Не виждам причина народа да е бесен.

    Коментиран от #72

  • 71 С АТ А Н А !!!!!!

    10 14 Отговор

    До коментар #20 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ПОСТРОИЛИ !? КАКВО и КОГА !? Една съсипана, ограбена, гладна България, до-преди 10 години ! Като погледна символа на комунизма на връх Бузлуджа, се просълзявам! Комунистите от цял свят събраха пари за тази грамада, ОГРАБИХТЕ и своя символ, както направихте и с България, няколко пъти, унищожихте истинските комунисти за да не ви пречат да грабите ! Къде във вашите деиствия се проявяват заложените в комунизма идеи за равенство, брадство, законност ?! Сега пак се облизвате за кръв и грабеж ! Обикновени, Алчни, Злобни, Некадърни Терористи ! Чула жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак !
  • 72 Другия с коня

    19 11 Отговор

    До коментар #70 от "Вирус":

    Народа не е бесен.бесни са Червените цървули от БСП,които са Извън Управлението повече от 10 години и според Рейтинга им поне още 100 години няма да Управляват.Бесни са 10 Олигарха Извън РАЯ си в Ареста със запорирани откраднати милиони и имущество.А двамата Най-богати Цървула избягаха Без шанс да се върнат .Много ги БОЛИ....Боли ги...Престъпната Шайка от БСП е Бясна....
  • 73 Анонимен

    19 12 Отговор
    Цяла София ви мрази, вдигайте си миризливите палатки и си ходете!
  • 74 Hoho Boho

    13 17 Отговор
    На 2-ри септември трябва ЦЯЛА България да се вдигне!

    Коментиран от #89

  • 75 Фолклор

    14 10 Отговор
    Тоя пат иска с 500 - 600 Чиляка да сваля власта. Кой си ти бе оило , заради 0,40 процента серсеми , да се връщаме десет години назад. Има избори , ако сте кадърни ще се впишете в картинката , иначе последна дупка на кавала , демек оставате в досегашното си положение. Смешници.
  • 76 Ръдеф

    9 7 Отговор
    Другарите да са бесни а другарките ТЕСНИ
  • 77 Хухуху

    4 3 Отговор

    До коментар #24 от "Българите":

    Въпроса е да сте тесни
  • 78 Шамара

    5 4 Отговор
    Да още малко ще ви търпя и наистина ще стана яростен и бесен ,и ще ядеш шамап
    Рите!
  • 79 ВЕНСЕРЕМОСТ

    14 8 Отговор
    ПАЗЕТЕ СЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ ,ОСОБЕННО АКО ИМАТЕ МАНДРА НА 02 09 2020КОМУНИСТИТЕ ЩЕ СЛИЗАТ ОТ БАЛКАНА ГЛАДНИ И ПРОКУДЕНИ ДЕСЕТИЛЕТИЕ ОТ ВЛАСТА .ТОЗИ ПЪТ НЕМОЖАХА И ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ ДА ДОЧАКАТ ГЛАД ГЛАД ГЛАД ЗА ВЛАСТ И ПАРИ

    Коментиран от #93

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 уау

    4 1 Отговор
    Къв си ти бе педро ?
  • 82 psf

    9 11 Отговор
    Факти не тряба да дава трибуна на хора като този, които призовават за преврат за насилственно вземане на власта , защото те стават съучастници в заверата. След безумните изпълнения на Радев, единството на нацията е силно разклатено, и всички които продължават да антагонизират народа, трябва да бъдат заклеймени!
  • 83 пламен

    5 8 Отговор
    Шапка свалям на "Другия с коня", за справката с Наказателния Кодекс на Република България. Дано това охлади страстите, за превземане на власта, зад гърба на народа!
  • 84 Георги

    8 7 Отговор
    Абе каква е тая епидемия на всички мераклйи за нещо си, които Борисов не е удоволетворил да побес-яват и да му искат оставката?!Този господинчо не беше ли онзи дето ходеха с още един зам .министър по телевизиите по време на карантината да предлагат как държавата да излезе от кризата с пандемията,искаха и среща с правителството обаче никой не им бил обърнал внимание и сега ето какви ги дрънка тоя,чест гост на учиндолската мут-а.Егати освирепелите пс-та.Срамота
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 BG EU

    8 5 Отговор
    На какво си бесен ти ве ,че неси във власта и никой не те брои за слива.За десет години народа забогатя колко апартамента изкупиха стоителите не смогват да строят.Всичко похубаво се изкупува на зелено.Всеки които му се работи си намира добре платена работа,я в БГ я в чужбина.Ама с писане по форуми цял ден нестава
  • 87 СКОТОБОЙНА ВЪЗ СТАНИК

    7 9 Отговор
    РОСКО ,ТИ СИ БЕСЕН,ПОНЕЖЕ СИ ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ!БОЙКО Е ВЪРХЪТ,А ТИ И ДРУГИТЕ ОТРОВНИ НЕГО...НИЦИ НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИТЕ И ПОСТИГНЕТЕ,КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ВИ ОКОШАРЯТ БАРАБАР С ОНЯ С ЮМРУЧЕТО,МИЖАВИЯ ФЪРФАЛЕТКО
  • 88 йокин

    10 4 Отговор
    Да ги изметем,а на тяхно място,КОЙ,КОЙ ДА ВОДИ,БАЩИНА ДРУЖИНА.ПАК,КЕ НИ ИЗЛАЖАТ.Божков,Нинова,Радев-ТИЯ,ЛИ ЩЕ НИ ОПРАВЯТ?
  • 89 А ще се вдигне

    7 5 Отговор

    До коментар #74 от "Hoho Boho":

    зада ви измете от кръстовищата,вмирисани пияници
  • 90 Български Гражданин

    7 5 Отговор
    Абе Миленов,ти и твоите шепа протестиращи не разбрахте ли,че всички Българи спазват законите в България и само законните редовни избори са решението на този казус.Народа Български на редовните парламентарни избори ще кажат кой да ги управлява.
  • 91 12453

    6 5 Отговор
    Пътво теб да арестуваме, после радев. СТИГА СТЕ ПОДСТРЕКАВАЛИ КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА.......
  • 92 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "ВЕЛИКАН":

    Затова е напуснал, защото сам не може нищо да направи срещу мафията.
  • 93 Комуняги те и сега са на власт.

    4 1 Отговор

    До коментар #79 от "ВЕНСЕРЕМОСТ":

    Кои не са комунисти? Не се сещам.
  • 94 Стършел 65

    3 1 Отговор
    Лустрация, а не насилие. За досегашния " елит" от общинар до президент - и него, и жена му, и родата, и слугите, повече от 52та рода?
  • 95 РЕВОЛЮЦИОННА СИТУАЦИЯ

    2 1 Отговор
    МИ НИЕ СМЕ СИ БЕСНИ И БЕЗ ДА НИ НАСЪСКВА НЯКОЙ , САМО ДА НИ ПАДНЕ МОМЕНТА ЧАКАМЕ !
  • 96 МРЪШИ

    2 1 Отговор
    НАРОДА Е БЕСЕН ОЩЕ НА ТОДОР , ОЩЕ НА НЕГО И НЕГОВИТЕ НЕ СМЕ СИ ВЪРНАЛИ !
  • 97 ТОЙ Е ВСЯ И ВСЬО

    3 2 Отговор
    РАДЕВ КАЖЕ ЛИ - СКАЧАМЕ ВСИЧКИ !
  • 98 :D:D:D

    0 0 Отговор
    Не ги искам тия мутри.Но този ме отказа точно тук ''Българските граждани трябва да покажат, че могат да натиснат и със сила. Видя се, че с мирни протести не става''
  • 99 ХХЛ

    1 0 Отговор
    Ще очакваме септемврийското въстание. Можеше да го насрочат и за Девети септември.