Last news in Fakti

27 Февруари, 2021 10:03 9 540 81

Кой изпусна/пусна и допусна биологичната война коронавирус?

  • георги марков-
  • европа-
  • пандемия-
  • война-
  • коронавирус

Ще има ли съд за виновните, пита Георги Марков

Кой изпусна/пусна и допусна биологичната война коронавирус? - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Една година Европа е въвлечена в небивала биологична война от чума, внесена от друг континент. Европа стана ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ.

Това написа депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков в профила си във Фейсбук.

Според него ЕС се провали с ваксините, защото те просто не достигат.

Не може да има съмнения, че вирусът е тръгнал от китайския град Ухан, но на версията, че източникът са прилепи от пазара в града, не вярват вече и гаргите, пише Марков и задава логичния въпрос: Защо, по дяволите, САЩ и Франция дават 44 млн. долара за тази пуста лаборатория в Ухан, без да я контролират? Дори през 2017 г. официалният сертификат е даден в присъствието на френския премиер Бернар Казньов.

Целият текст на депутата:

Приятели,

Уважаемият американски президент Байдън ще възстановява демокрацията в Америка, което значи и по света. Рекох да се възползвам от тази привилегия и да повдигна следната дискусия:

Една година Европа е въвлечена в небивала биологична война от чума, внесена от друг континент. Европа стана ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ. Бомби и разрушения на сгради няма, но разрушиха живота ни. Загубихме свободата си, няма и къде да избягаме, летищата и гарите са празни. Опустошенията са хуманитарни, психологически, икономически, та дори и политически /отиде си Доналд Тръмп/.

Не може да има съмнения, че вирусът е тръгнал от китайския град Ухан, но на версията, че източникът са прилепи от пазара в града, не вярват вече и гаргите. Ето няколко въпроса за размисъл:

1. Защо затвориха устата на именития професор Люк Монтание, който на базата на научни изследвания твърди, че вирусът е лабораторен – от лабораторията в Ухан, без да твърди, разбира се, че е пуснат умишлено? Та той е носител на Нобеловата награда в материята.

2. Защо затвориха устата на китайския вирусолог Ли Менг, рискувала си живота да избяга от Китай и отиде в САЩ. И тя твърди, че вирусът е пуснат от лабораторията в Ухан? Нарича го „биологично оръжие“, способно да убива в голям мащаб, защото е крайно устойчиво в атмосферата. Госпожата в момента я пази ЦРУ, но това не значи, че не би трябвало да говори.

3. Съвсем наскоро германският физик Роланд Визендангер по прочутата германска телевизия ZDF заяви, че 99% вирусът е от лабораторията в Ухан.

Ха, сега да видим колко въпроса може още да бъдат повдигнати:

1. Защо, по дяволите, САЩ и Франция дават 44 млн. долара за тази пуста лаборатория в Ухан, без да я контролират? Дори през 2017 г. официалният сертификат е даден в присъствието на френския премиер Бернар Казньов. Защо френските власти не обръщат внимание на големия учен Симон Хобсън от Института „Пастьор“, който предупреждава, че още от 2005 г. в лабораторията в Ухан е създаден вирус, който засяга човешките клетки /забележително лесно/? Ако вирусът по някакъв начин напусне лабораторията, каза ученият, Господ да ни е на помощ!

2. Днес е ясно, че ЕС се провали с ваксините – те просто не достигат. И големият въпрос е: защо Съюзът не вземе китайски? В Китай вече заразени няма, както ми каза покойният ми приятел проф. Чирков два дни преди да почине: „Жоре, китайците знаят молекулата.“ Нещата щяха да са много смешни, ако не бяха тъжни: Европа и САЩ ДАВАТ МИЛИОНИ, ЗА ДА НАПРАВЯТ ЛАБОРАТОРИЯ при добрите китайци, която може да произвежда биологично оръжие, а не внасят ваксини, защото „КИТАЙЦИТЕ СА ЛОШИ.“ Между другото, Орбан е отново напред с материала и купи 3,5 млн. китайски ваксини, с които ваксинира над 60-годишните. Няма добри и лоши ваксини, казва маджаринът в момента, А ТАКИВА, КОИТО ГИ ИМА ИЛИ НЯМА. Казва: „Не е важно дали котката е черна или бяла, а че лови мишки.“

Горе-долу така стои въпросът и с руските ваксини „Спутник“. Няма да взимаме ваксини от лошите руснаци. А френският президент Макрон преди време подписа 50 търговски сделки с „лошите руснаци“. Орбан купи 2 млн. „Спутник“ с думите: „Като деца се ваксинирахме с руските ваксини и не бяха лоши“.

3. Защо още на 1 януари 2020 г. Световната здравна организация и най-вече европейските институции не вдигнаха аларма до Бога и не спряха начаса самолетите от Китай, в това число и от самия 11-милионен Ухан? Целият януари бяхме бомбардирани със зараза от хиляди полети. Януари и февруари европейските чиновници бяха още в новогодишен махмурлук, та останахме дори и без маски. Приятели, март 2020 г. великата Франция няма маски, а по либералните медии твърдят, че такива маски не трябват. Днес, година по-късно, Франция и Европа СМЕ МАСКАРАД.

Чест прави на един политик Джорджо Гори – кметът на Бергамо, който си призна за голямото подценяване на ситуацията. В Бергамо няма семейство, което да не е загубило близък. Гледах в италианската телевизия със сълзи на очи как изхвърляха труповете с камиони. Хората създадоха движение „Ние обвиняваме‘‘ и са прави.

Нека си припомним март 2020 г., като изтрезняха европейските началници, почнаха да хокат Орбан – диктатор бил, извънредни мерки въвел, каква е тази карантина. Днес, приятели, орбановите мерки изглеждат като на ангел в сравнение с тези в Гърция и в Австрия, да речем.

Приятели, току-що Иванчо ми звънна и той чул за тази организация в Италия „Ние обвиняваме“, и ми вика: „Бате, като ще има обвинение, няма ли да има съд, трибунал, който да съди виновните, допуснали чумата? Не ни е ударило природно бедствие, бате, а внесена отвън чума, съд му е майката.“ Викам му: „Ти си луд бе, Иванчо! Кой ще го направи този международен съд и трибунал, бе?“ А Иванчо, нали гледа либералните телевизии, и ми вика: “Гражданското общество бе, бате, ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО ще направи съд за виновните, които пуснаха/изпуснаха и допуснаха коронавируса, и за пребогатите чичковци, които ни утешават, че си живеем винаги с него.“

Приятели, благодаря на демокрацията, че имах шанса да захвана тази дискусия. Дай Боже, Иванчо да е прав и един ден гражданското общество да спре да се занимава с втория лифт на Банско, с третия пол и македонското малцинство в България, а с виновните за трагедията, която ни е споходила, наречена коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    64 93 Отговор
    Още малко и изтрещялия агент ще обяви война на Китай. Да вирусът е най-вероятно тунингован, но не е изпуснат умишлено.

    Коментиран от #25, #60

  • 2 Кой68

    68 9 Отговор
    Док@то EU прокарва и защитава една чужда и вредн@ политика която икономически е неизгодн@ .......
  • 3 Ужаст

    59 33 Отговор
    Уеуе добре, че не съм конституционен съдия да се излагам така пред хората.
  • 4 ТаУмВзе

    89 17 Отговор
    Агент Николай има моменти на просветление, но пак си долен тиняк гербераст. Иначе вируса си е разработка на Маджестик 13 и компания.

    Коментиран от #48

  • 5 Курумпе

    116 5 Отговор
    Толкова е ПРОСТО...ВИжте пътят на ПАРИТЕ!!!
    КОй спечели, ще печели и в бъдеще.....ми той е в основата на това!?
    Не го е измислил и реализирал..беден,случаен и невинен....прилеп да кажем...
    Колко милиарда оборот има от ваксините?!..от консумативите и лекарствата..., а КОИ са собствениците на най-големите Фармацевтични компании?!
    Подкрепата им е гарантирана..и от правителствата на водещите страни..смъртността ОБЛЕКЧАВА - и здравна и социална и ПЕНСИОННА СИСТЕМА!!!Е, нещо не ясно!?“

    Коментиран от #8, #17

  • 6 Чук и Гек

    90 14 Отговор
    Хе! А помните ли как се радвахте как вируса съсипва китайската икономика и растеж, и Китай няма да е заплаха за САЩ! Сега Аау-ууууу! Пандемия! Ужаст! А такива като Боко Тиквата са направо щастливи! Даскалите също! Цяла година ваканция и още 2 пролетни им са обещани! Хлапетата се скитат по сокаци и пасища! Братчетата на Гаврош!

    Коментиран от #22, #47

  • 7 Николай

    87 10 Отговор
    Какъв е тоя вирус ,който още не е изолиран . След като не е изолиран как установяваме кой е болен от него и как да го лекуваме , па даже и ваксини измислиха. Истината е една и ви я казаха още в началото "СВЕТА НЯМА ДА БЪДЕ СЪЩИЯ".А сега наивниците нека се ваксинират " ЗА ДА СЕ ВЪРНАТ КЪМ НОРМАЛНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ".
  • 8 Николай

    86 6 Отговор

    До коментар #5 от "Курумпе":

    Тия които даржът парите не им трябват пари ,ТРЯБВА ИМ КОНТРОЛ НА СТАДОТО И КОЛКОТО ПО МАЛКО Е ТО ТОЛКОВА ПО ЛЕСНО СЕ КОНТРОЛИРА

    Коментиран от #15

  • 9 123

    68 2 Отговор
    Света няма да е същия ако не си го върнем. Ще ни тормозят и тровят с химикали, хората ще умират и ще ни казват че е от ковида.
  • 10 Просто човек

    26 16 Отговор
    Агентче, гледай си дантелата...
  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 23 Отговор
    Не вероятно,появи се унгарския мъдрец,спестовникът от следобедни закуски,след изхождане по въпроса ви убеди в това,само с едно постче....Други ви обясняваха,че е плод на лаборатория създадена от фамилия Кадафи за унищожаване на англосаксонската пасмина,но вие не вярвате....Ще дойде и това време и ще видите нова мутация на НЕЩОТО,ще бъде ....Запомняща се....

    Коментиран от #16, #31, #34

  • 12 Я виж ти

    29 4 Отговор
    Поредното послание: вирус има, ваксинирайте се, не чакайте, много е страшно, не се колебайте.
  • 13 Anonimen

    61 7 Отговор
    Който ударно продава ваксини,и който ударно агитира за ваксини-значи е замесен в умишленото пускане на вирусчето.Разбирай -сзо,Бил Гейтс,Фед,пфайзер,модерна,астра-зенека.Който ви дава ваксината,той е произвел вирусчето!

    Коментиран от #20

  • 14 Алеко КАН

    31 0 Отговор
    Всяко зло за добро както е казал народа, белята вече е станала от тук нататък всеки я използва по политически начин за себе си! Важното е всички да си вземем урок от случката! Важно е и да търсим отговорност от съучастниците на случката! Борбата между демократи и тирани, не е спирала хилядолетия и ще продължи, но за чия сметка ще буде - е големият въпрос?!
  • 15 Курумпе

    40 1 Отговор

    До коментар #8 от "Николай":

    Контролът е чрез парите!!!Искаш да имаш Власт/правителство/ молиш им се за заем?!Те ти дават..., после ти го вземат веднага, защото си принуден да пазаруваш здраве/ваксини,лекарства/ за да ти остане доброто лице за пред онези дето управляваш/унищо-жаваш/.Така има двоен,троен удар и ефект...Задлъжнялост в огромни мащаби на всяко ниво..от правителство..до кварталните бързи кредити...НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО...тези дето имат пари, искат повече и повече, защото само така могат да контролират без директна военна намеса..
  • 16 един българин

    11 12 Отговор

    До коментар #11 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    "Пасмината" ръководи света говорещ на езика и! Но кухата ти картуна вярва на североисточната империя на Злото! Оправия нема в Ганьостан!!!
  • 17 Кси

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "Курумпе":

    Точно така, всичко може да се реши с финансов инструмент/не политически, не военен/, пренаселване на планетата, недостиг на ресурси
  • 18 МИСЛЕТЕ

    26 2 Отговор
    кой ,кой ,благой! само ще вметна,че към днешна дата,държавата цион-израел е на първо място по ваксиниране! ЗАЩО ЛИ?
  • 19 незнайко

    34 2 Отговор
    Точно така ! Вече официално се говори за биологично оръжие, КОЕТО
    НЕ Е СЪЗДАДЕНО И ПУСНАТО ОТ РУСИЯ !!! Това е нещо като създаването на атомната бомба, но поразява само хората !!! Филмите на такава тематика защо мислите са правени и от КОГО ??? ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ АКО ГО ИМА !!!
  • 20 111 ИСТИНАТА

    6 24 Отговор

    До коментар #13 от "Anonimen":

    Бил Гейтс създаде евтини компютри и система за всеки обикновен, човек , позволяващ му да информационно да се освободи от тираничните медии и общува с всеки човек по света! Това не ще му простите силите на тиранията и злото - никога! То ви открадна материала който манипулирахте от 1917г насъм!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Кси

    7 13 Отговор

    До коментар #6 от "Чук и Гек":

    Ей, непоръбен какъв ти е зора от даскалите, не си вдянал нещо за ваканциите, не са 2 бр, разделен е периода, за да включи неработните дни, които са за всички, като завиждаш на заплатката, преквалифицирай се, да усетиш от меда
  • 23 JEFF

    14 1 Отговор
    На снимката е Георги Марков преди 30 години , или малко повече ?
  • 24 ke da

    10 21 Отговор
    фАКТИ ПАК ЛИ ЩЕ ИЗТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ НЕУДОБНИ ЗА СПОНСОРИРАЩИЯ ВИ В РУБЛИ?! НЕ ГО ПРАВЕТЕ, ВСИЧКО СТАРАТЕЛНО СЕ ЗАПИСВА И ДУБЛИРА - ЗА ПРЕД СЪДА!
  • 25 гост

    9 9 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Много ти разбира ,,умното нещо,, на раменете .Въобще имаш ли представа за какво става въпрос? Достатъчно е да знаеш че един от подчинените ти лаборанти е потенциално заразен,той не го знае в началото, и просто го пускаш в обществото. След работа. А докажи има ли умисъл ,или няма?
  • 26 Мдаамм

    27 2 Отговор
    Прав е човека. Прав е и има един план, да дигитализират човечеството. Събудете се бе хора!
  • 27 Аз40🏴‍☠️

    29 1 Отговор
    ГЕРБ обърнаха резбата 🤔
  • 28 ...

    4 4 Отговор
    Китай
  • 29 Как кой?

    29 6 Отговор
    Новата държава Кимерика(Китай и Америка).Едните печатат пари на ксерокса,а другите произвеждат имитации на всичко.

    Коментиран от #36

  • 30 ХИЛЪРИ

    30 6 Отговор
    : Кой изпусна/пусна и допусна биологичната война коронавирус? ОТГОВОРА Е САЩ,ИСРАЕЛ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. ОСНОВНАТА ВОЙНСТВАЩА ТРОЙКА НА ПЛАНЕТАТА. НЯМА ПО-ГОЛЕМИ ТЕРОРИСТИ ОТ ТАЗИ ТРОЙКА. : Агент Николай има моменти на просветление НО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЛУЖИ НА ШАЙКАТА И РАЗБОЙКО.
    Тoлкoвa e ПРOCТO...ВИжтe пътят нa ПAРИТE!!!
    КOй cпeчeли, щe пeчeли и в бъдeщe.....ми тoй e в ocнoвaтa нa тoвa!?
    Нe гo e измиcлил и рeaлизирaл..бeдeн,cлучaeн и нeвинeн....прилeп дa кaжeм.. --- БИЛИ ГЕЙ!!!! НЕ СЪМ АЗ!
  • 31 ЦИОНИСТ

    20 4 Отговор

    До коментар #11 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    ЦИОН ЕВРЕЙСКИ ДЪРЖИ ПАРИТЕ , ДОЛАРИС, ЕВРАКИС, ЛЕВ, ШЕКЕЛ, ЗЛАТО,ПЛАТИНА,МАНГАН,НЕФТ,ВОДА. Е ТЕ ТАМ Е СЪЗДАДЕН КОВИДАКИС ОТ ЦИОН ЕВРЕЙСКИ.
  • 32 www

    17 1 Отговор
    Щом гражданското общество ще замества международния съд, да освободим съда още сега!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 1111

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ако Господ слушаше гарваните... исках да кажа "дълбоко виждащите"...
  • 35 българка

    7 2 Отговор
    Търся причина за тези "предизборни размишления"! Няма нищо случайно и сигурно ще разберем причината в следващи "размишления" на тема "Колко успешно се справя ГЕРБ с пандемията"!
  • 36 ХАСАН

    35 3 Отговор

    До коментар #29 от "Как кой?":

    На 5 август 2019 г. Ню Йорк Таймс публикува статия за затварянето на военната биологична лаборатория в САЩ от "съображения за сигурност".
    На 11 септември 2019 г. американският център за контрол и превенция на заболяванията съобщи за 450 случая на заразяване с неизвестна белодробна болест в 33 щата. Симптомите включваха случаи на пневмония, задух, кашлица, треска, гърчове и проблеми с дишането.
    18-27 октомври 2019 г. в Ухан, Китай се проведоха Световните военни игри, в които взеха участие 200 американски военни. И все повече лекари със световна репутация говорят за това – че болестта COVID-19 се развива в противоречие със законите на класическата епидемиология и се характеризира със странни симптоми:COVID-19 е сглобен от три части: коронавирус на прилепи, коронавирус на змии и компонент на HIV (вирус на човешката имунна недостатъчност) – гликопротеинов протеин. В природата такава комбинация не може да се получи. Разпространението, особено в Иран и Италия, предполага, че вече има различен щам (на вируса), тъй като той е много по-смъртоносен; Настоящата пандемия на COVID-19 трябва да се разглежда и в контекста на неотдавнашния инцидент в Солсбъри, Англия. Въпреки широката мрежа от американски изследователски центрове в Северна Каролина, Харвард и Арканзас, голяма част от изследванията са извършени във Великобритания, в Солсбъри и Кеймбридж.Финансирането идва от Бил Гейтс, а Институтът по вирусология – COVID-19 в Ухан се финансира от Сорос.

    Коментиран от #51, #63

  • 37 Гост

    21 2 Отговор
    " Изхвърляха трупове с камиони " - до тук внимателно прочетох всичко което си написал и после спрях да те чета.
  • 38 Анонимен

    2 18 Отговор
    Китай има програма за завладяване на света. Това една от стъпките.
  • 39 Мнение

    5 14 Отговор
    Това, че е от лабораторията не значи, че не е от прилепи все от някъде се е появил в природата , в лабораторията могат да манипулират ДНК-то, но да сътворят организъм и да му дадат живот едва ли могат в лабораторията
  • 40 Вируслав

    20 2 Отговор
    Брех тоя най-накрая нещо ценно да изтърси! Ама малко (ба, бая малко) грубо се опитва да мести ГЕРБерунгелския център: късно е чадо - духате супата съвсем скоро и дано верно ви се случи гражданското... Мммда!
  • 41 Жанбо

    12 3 Отговор
    Луд за връзване. ДС. Когато говори хвърчат Вируси.
    ..
  • 42 Агента от ДС Николай

    19 4 Отговор
    Е нагъл , безочлив и абсолютно корумпиран ненужен и вреден елемент за всяко едно общество ! Чудо е появяването на подобен брутален индивид сред човеците !
  • 43 К 1929

    14 3 Отговор
    Не го обичам този ,но напълно подкрепям написаното от него.
  • 44 Страхливец

    17 3 Отговор
    Това е абсолютно вярно! Не мога да повярвам, че е написано от Георги Марков. Този политически хамелеон ме изненада приятно. Браво Гошо за откровението!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 селянин

    12 9 Отговор

    До коментар #6 от "Чук и Гек":

    Китайците са по голямо зло от Щатите, Докато Американците се водят че са демократи и имаш някакви права(избор), да кажеш нещо или направиш нещо, При китайците за една крива дума влизаш в затвора и изчезваш. Има не един два филма за правата на хората в Китай.

    Коментиран от #49

  • 48 Great

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "ТаУмВзе":

    Китай бе професоре
  • 49 Българин

    7 4 Отговор

    До коментар #47 от "селянин":

    И какво зло са Щатите Тръмп им каза да пият дезинфектанти и избяга а Китай още отказва сведения за рождението на вируса

    Коментиран от #50

  • 50 селянин

    14 2 Отговор

    До коментар #49 от "Българин":

    Това че Американците са достатъчно глупави да се тровят с дезифектанти си е техен проблем, на тебе Баце(Буци) ако ти каже да се хвърлиш от някои мост ще се хвърлиш ли?
  • 51 Great

    6 8 Отговор

    До коментар #36 от "ХАСАН":

    По големи глупости не бях чел

    Коментиран от #55

  • 52 Българин

    6 4 Отговор
    Китай бе тулупи и още крие тайни
  • 53 Счупи тъпомера

    16 2 Отговор
    Короната е глупост, съвсем съзнателно яхната политико-икономически. Не е по-опасна от грип тип А, от който се умира и сега и преди, но както се досещате, вече никой не гледа другите болести. В момента има само една болест. Който варва на облъчване е идиот, аз не вярвам на това, просто защото е глупаво. Не разбирате ли, че щом политиците разтревожено започнат да се грижат за вас, явно има далаверка.

    Коментиран от #57

  • 54 няма вирус

    14 2 Отговор
    Никакъв смъртоносен вирус няма. Всичко е преувеличено за да печелят милиарди фармацефтичните корпорации.

    Коментиран от #76

  • 55 ХАСАН 2

    3 2 Отговор

    До коментар #51 от "Great":

    О НЕОБРАЗОВАНИ ПЕЙЗАНЕ ИМА ЦЕЛА ГОУЯМА СТАТИЯ В СТРОГО СЕКРЕТНО И ВЗЕМИ Я ПРОЧЕТИ И МИСЛИ АКО ИМАШ С КАКВО!!!!
  • 56 Матей

    7 0 Отговор
    Айде сега пък французите на топа,американците и ЦРУ--непричом.Кой е виновника,който има интерес,това е групата около бил гей,те си имат теория и план за подритване на човечеството ,докато кандиса и им предаде световното управление.Борбата ще бъде титанична,с тия тъмни сатанински сили,човеконенавистни.Новия фашизъм е във възход,страните,които не му се подчиняват не са обединени в единен фронт,осъзнаването на драматизма е в зачатък,но нищо не е загубено,прогресивните сили ще победят.
  • 57 АНОНИМЕН

    4 0 Отговор

    До коментар #53 от "Счупи тъпомера":

    Това колега е батко Арни в света на вирусите! КOВИД-тeрминaтор! Дoceгa e тeрминирaл oкoлo 200-250 вируca: грипнитe и пaрaгрипнитe вируcи, рecпирaтoрнo-cинцитиaлният вируc, мeтaпнeвмoвируcът, aдeнo-, ринo-, кoрoнa- и бoкaвируcитe! Вcичкитe тия прeдизвиквaт OВИ и OРЗ! Прeз лятoтo КOВИД-a тeрминирa и хeпaтит A! Нaпрaвo чудo!
  • 58 Аман

    2 2 Отговор
    в Ухан е установен първият случай -трендафон трендафорски.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Обесен язовец

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Да. Съгласен съм с вас. Вирусът не е изпуснат умишлено, а целенасочено!
  • 61 бокошкафа

    3 0 Отговор
    кретенясъл идиот след като го викнах за депутат
  • 62 Хуян Мадурян

    7 1 Отговор
    Това бе само репетиция за бацила който ще редуцира населението до 500млн.както е написано в/у гранитен монумент в централните щати през 80-те!!!
  • 63 един българин

    2 3 Отговор

    До коментар #36 от "ХАСАН":

    Асане, БАС ДЪРЖА, ЧЕ НЕ ЗНАЕШ ТУРСКИ, А ТОЛЬКО РУСКИ! ДС ОТ КГБ КОПОЙ СИ, ТВОИТЕ МЕНТОРИ ИЗВЪРШИХТЕ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС, А СЕГА ПЪРВИ БОРЦИ ЗА ТОТАЛИТАРИЗЪМ! АМАН ОТ БАЛЪЦИ!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ЦЪЦЪЦЪ

    3 2 Отговор

    До коментар #46 от "МИХАЙЛОВ":

    ОТ СТУД И ГЛАД УМИРАТ МЪРЗЕЛИВИТЕ И ПРОСТИТЕ, АКО ЖИВЕЯТ В НЕЦИВИЛИЗОВАНИ СТРАНИ! ОТ СТУД И ГЛАД ЩЕ СТРАДАТ ВСИЧКИ КОИТО ТИ ВЯРВАТ НА ЛЪЖИТЕ БЕЗКРАЙНИ! АМА ПРОСТОТИЯТА ПО НАРОДА ХОДИ, ОСОБЕНО БЪЛГАРСКИ!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ГоШЕЕ ГошЕЕЕ

    5 0 Отговор
    Вирусът не е тръгнал бе Гошко от Ухан.
    Как да ти обЕсним разликата от: за първи път установен в Китай, и тръгнал от Китай.
    Гошко бе чети, Гошко не чете.

    Колко ти платиха да пишеш срещу Китай.
    Чети коя година Обама издава Указ за затваряне на биолаборатория в САЩ. Защо затваря биолабораторията-неизяснени смъртни случаи на военни и семействата им.
    Чети за световни военни игри и трима заразени американци, единият почива, добре че Китайски лекар се усъмнява, че не е типичен случай на пневмония.Китай се обръща към руски учени.
    Година преди това САЩ правят щатско учение за борба срещу вирус.
    Чети Гошко за над 20 починали в Грузия за една нощ, причина за смърт неизвестна-биолаборатория финансирана от Пентагона-3-4 години преди това.
    Чети предупреждението на Путин, че чужденци срещу заплащане взимат генни проби от различни бивши руски република.
    Чети за Скрипал бе Гоше, Юлия интубирана, със същите симптоми като при корона.А Портън Даун не е лаборатория и няма нищо общо, и не се намира в близост до Скрипал.

    Как може хора като вас да са в управлението на България?
    Крило от прилеп, ако е от САЩ ще кажете че е вкусно.
    И ако си толкова тъп виж преди пандемията заглавната корица на The Economist $Светът през 2019 г., там виж мравояд и панда,„конниците на Апокалипсиса“.
    ГошЕЕ, не знам кой е гласувал за теб?
    Но такива като теб и избирателите ти трябва да ви пратим в помощни училища, не е страшното, че сте неуки, страшното е, че управлявате държава.
    А

    Коментиран от #68, #80

  • 68 Гошо

    0 4 Отговор

    До коментар #67 от "ГоШЕЕ ГошЕЕЕ":

    Щом САЩ са виновни защо най-много починали има там? Няма логика.

    Коментиран от #73

  • 69 СТРАШНО Е

    3 0 Отговор
    В БЪЛГАРИЯ МУТИРАЛИЯ ВИРУС НА СОВИД19 СЕ НАРИЧА ... ГЕРБ И Е СМЪРТОНОСЕН НА 101% ................ОГЪН ДА ГИ ГОРИ !
  • 70 ЧИБАГЕРБ

    3 0 Отговор
    Гoрe-дoлу тaкa cтoи въпрocът и c руcкитe вaкcини „Cпутник“. Нямa дa взимaмe вaкcини oт лoшитe руcнaци. A фрeнcкият прeзидeнт Мaкрoн прeди врeмe пoдпиca 50 търгoвcки cдeлки c „лoшитe руcнaци“. Oрбaн купи 2 млн. „Cпутник“ c думитe: „Кaтo дeцa ce вaкcинирaхмe c руcкитe вaкcини и нe бяхa лoши“.
  • 71 ГЪРНЕВСКИ

    4 0 Отговор
    С ПРИОРИТЕТ ВАКСИНИРАТ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ЗА КОИТО АСТРА/ЗЕНЕКА Е ПРОТИВОПОКАЗАНА ........... ГЕРБ ТАКА СЕ ГРИЖИ ЗА НАРОДА ! ЗАТОВА И ОТВАРЯ КРЪЧМИТЕ ! МЪРТВИТЕ ДУШИ СА НАЙ - СИГУРНИТЕ МУ ИЗБИРАТЕЛИ НА МУТРАТА !
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Трудно ви разбирам, когато говорите

    1 0 Отговор
    На живо по ТВ, но сега сте прав за съжаление..!
  • 75 Гошко

    1 0 Отговор
    Защо не си хакер, по лесно се чете и копира, та лабораториите откога съществуват в големите , вечно големите, защо излъчват непрекъснато такива филми на уса, които и дори така в,, лента,, са ужасни, кой има интереса от всичкото това, нима не знаете....... играят големи пари, огромни суми, плюс ненавист към ,, белите,, да ги наречем.... говорете си стари и млади, та като унищожиш клетките на човек, какво остава от него....!
  • 76 Аха

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "няма вирус":

    Това го кажи на комшията до нас,дето почина миналия месец от КОРОНА ВИРУСА,а е само на 42 г.
  • 77 Генерала

    1 1 Отговор
    Ваксинираме с "АСТРА-ЗЕНЕКА"за да отървем младите от слагане на памперси.
  • 78 ДОКО

    2 0 Отговор
    КОРОНАВИРУСЪТ Е НИЩО..ПАРТИЯ ГЕРБ Е ПОГРЕБАЛНАТА АГЕНЦИЯ В БЪЛГАРИЯ ОТ НАЦИОНАЛНО НИВО..ТОЛКОВА НАРОД Е ЗАТРИЛА РАЗБОЛЯЛА И ИЗГОНИЛА ЧЕ КОРОНАВИРУСЪТ САМО МОЖЕ ДА И ЗАВИЖДА..
  • 79 АМЕРИКАНЧЕ

    1 0 Отговор
    Ееее ЗАЩО ..ЗАЩОО - много питаш !!!
  • 80 ТОЧКАТА

    3 1 Отговор

    До коментар #67 от "ГоШЕЕ ГошЕЕЕ":

    КЪМ ТОВА да добавим и историята на големият пазарлък англия/сащ!!!!!Около 50те г.те си разменят ЗНАНИЯ!!!!!Англия дава резултати за ВХ бойни газове от лабораторията в Порт Даун,пък америте технологията за атомната бомба от Лос Аламос!!!!!!!Така Британия става ядрена държава а Америка с ....МНОГО ЕФИКАСНО?ПОДЛО ОРЪЖИЕ!!!!!
  • 81 Един

    0 0 Отговор
    Дантел Марков! Явно през дантелата прозират някой неща! Явно сега е от "тази" страна , а не от другата : та затова говори!