Last news in Fakti

6 Януари, 2013 13:18 4 521 16

БСП: Управляващите от ГЕРБ показаха, че не тачат името и саможертвата на Ботев

  • бсп-
  • герб-
  • христо ботев-
  • сопот
БСП: Управляващите от ГЕРБ показаха, че не тачат името и саможертвата на Ботев - 1
Мъжкото хоро в Калофер. Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В деня, в който цяла България се прекланя пред гения Христо Ботев, пред неговия величав дух, в Калофер управляващите от ГЕРБ показаха, че не тачат името, не уважават и саможертвата му за свободна  България, изразиха становище от Областния съвет на БСП - Пловдив.

Според тях, това показало поведението на областния управител на Пловдив област Здравко Димитров, който регистрирал медийно присъствие единствено в ранните часове на днешния ден, но пренебрегнал отбелязването на 165-годишнината от рождението на Христо Ботев.

"Сигурно е медийно примамливо представителят на държавата да се включи в Мъжкото хоро във водите на река Тунджа. В Калофер обаче мъжете не се познават само по това. Мъжко е да застанеш в делничен ден до жителите и да посрещнеш с тях трудностите, да откликнеш на неволите им", смятат червените активисти.

Къде беше областният управител, когато в Калофер едно държавно предприятие се подигра с работниците си, давайки им жълти стотинки за изработеното, запитаха те и продължиха: Къде бе Здравко Димитров, когато работещите в Интендантско обслужване гладуваха, къде беше и когато във ВМЗ Сопот недоволството от държавата премина в гражданско неподчинение?...

"Днес, с целия политически цинизъм на ГЕРБ, чийто представител е, управителят на Пловдив област влезе във водите на Тунджа. Дали не обърка посоката? Защо днес поне не отиде в Сопот? Тунджа, същите тези води,  преди близо половин година причиниха бедствие в града. И този политически, а не държавен представител и до днес не е помогнал ни на йота Калофер да получи дължимото и да бъде укрепено коритото на реката, за да не се повтарят наводненията. Работата по тези въпроси обаче не е медийно примамлива. По-лесно е да се празнува, пък неволите на хората...да се справя друг с тях!", обобщават от ОС на БСП.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    НАРОДА РЕЧЕ И ОТСЕЧЕ!
  • 2 васил стоянов

    0 1 Отговор
    маи вече няма каква друга глупост да кажат тия умници...направо съм в шок,ама от друга страна с нетърпение чакам да жидя каква ще е следващата тъпа спекулация
  • 3 БГ

    4 1 Отговор
    БСП /БКП/ги е яд,че бяха забранили БЪЛГАРСКИЯ празник но,както България така и Българите напук на техните ибрикчийски напъни с ДПС - ги има !
  • 4 Горския

    1 4 Отговор
    помнете ми думата на изборите Герб няма да са първи,най глупавото управление са до сега точно те!

    Коментиран от #9

  • 5 хитър петър

    1 2 Отговор
    А бе господа от БСП по точно БКДП/Българската крайно дясна партия/ що ревете там дето не трябва. Я поревете над сътворения от вас геноцид над българския народ със закона за плоския данък. Що сте като щрауса . Не забравяте ли че задника ви е гол и се вижда
  • 6 ivan_td

    0 1 Отговор
    Не разбирам защо трябва да се чества рождението на Ботев!? На такива хора е прието да се чества смъртта им, защото никой не може да реши къде ще се роди но някои могат да решат по какъв начин и за коя кауза ще дадат живота си! Рождението честваме само на един и той е син божи!
  • 7 Гост

    3 1 Отговор
    Оу, комундетата уважавали свят българин и правят забележка на други?Сергей не се базикай!

    Драги българи колкото и да е неприятно, комундетата и турчолята пак ще ни управляват от следващите избори, но този път прошка няма да има!Ще ни смелят до крак!Бойко и лош да е пак нещо прави, но българина понеже е много учен ще върне украинския еврейн да го бастише като за последно.

    Коментиран от #10

  • 8 Коста

    0 1 Отговор
    Каквито и да ги плямпат тези, няма да гласувам за тях.
  • 9 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Горския":

    a ti pomni moite dumi Stanishev i bandata mu kradci niama da opravliavat.nikoi negi shhte
  • 10 Пича

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    що бе мъжки Тиквата какво е направил за изчистването на България от турци?Я вземи и се събуди да не те намеря и да те събудя аз!

    Коментиран от #11, #12

  • 11 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Пича":

    shto plashish choveka be cherven?are ela men da me namerish be ......
  • 12 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Пича":

    shubelia si
  • 13 бай хой

    0 1 Отговор
    Интересно как Г..БЕРАСИТЕ реват че боце бил правил нещо.Защо това нещо е толкова секретно че никой не го е видял.За положителни действия става въпрос.На човек му е нужен един кръст и опечалените да му го сложат след кончината му.Тук някои си слагат сами преждевременно кръстове и то в неограничени количества.Ухахахаха

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "бай хой":

  • 16 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    Станишев избива комплекса си за малоценност. Докато управляваше неговото правителство в годините на най-големия икономически бум в Европа, той за 4 години не успя да построи нито една магистрала, да открие един музей, да финансира една археология, да построи една спортна площадка. Това заяви вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, по повод изказванията на Сергей Станишев в телевизионно интервю.