Last news in Fakti

31 Май, 2021 08:28 4 226 21

SOS за любимите на медиите политолози

  • медии-
  • политолози-
  • герб-
  • божидар чеков

Да ги видим в мътните води на политическия водовъртеж, далеч от шамандурата на ГЕРБ.

SOS за любимите на медиите политолози - 1
Снимка: bnr.bg
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Всеки си има любими писатели, спортисти или певци. Аз, като политически запалянко, се захласнах по лъжливата единайсеторка на политолозите, защото знам, че няма мач, който се играе до живот.

Способността на тази група - платени всезнайковци, които не знаят нищо освен да ласкаят, хвалят и превъзнасят, се превърнаха във ветрило на ГЕРБ и Бойко Борисов повече от 10 години. Време през което страната се обезлюдяваше, недоимъкът заливаше цели региони, забравени от централната власт, оставени на произвола на местни партийни феодали. Тази група водещи журналисти скачаше всяка сутрин от блок на блок за да замазва порочното усвояване на европейски пари, приватизирането на минерални извори с къщи за гости, купуването на гласове - остана сляпа пред ненаситната алчност на политиците. От "Мишо Бирата" до "Къщата в Барселона", от "Мата Хари" с чекмеджето пълно с тестета от банкноти и злато, произхода на парите за подслонените в пирамидите на "Артекс" политици, представителите на "Четвъртата власт", си играха на "Сляпа Баба" с българското общество.

Многобройните упреци и предупреждения от Брюксел се тълкуваха като насърчителни послания. Застоят като "стабилност"! Те никога не обърнаха внимание, че България по разлика между най-ниските и най-високите доходи е на първо място в Европа!?

Законите на демокрацията, колкото и слабо да действат в България, са направени в полза на сменяемостта. Сталин казваше "С Калашников всичко можеш да правиш, освен да седнеш върху него!" С демокрацията е същото. Дори и Бойко Борисов да си, върху демокрацията не можеш да седнеш. Поради това, с голям интерес очаквам изявите на "любимите" на медиите политолози, в мътните води на политическия водовъртеж, далеч от шамандурата на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плюс минус

    64 1 Отговор
    Да си във власта -депутат, премиер, министър, ръководител на голяма държавна фирма, означава САМО едно: дългата власт развращава и те отдалечава от проблемите на хората, от чиито данъци дебелеш физически, психически и финансово.
    Крайно време е властимащите позиции да бъдат ограничени законово до два мандата. Само два.

    Коментиран от #3

  • 2 АМИ СЕГА

    68 3 Отговор
    СЕГА ДА ГИ ВИДИМ СЕРВИЛНИТЕ КЛАКЬОРИ ...АНТОАНЕТКА ,ХАРАЛАНЧО ,ХАРИЗАНЧО И РЕД ДРУГИ ПРЕВЪРНАЛИ ПОЛИТИЧЕСКИЯ АНАЛИЗ В ...ОБОЖЕСТВЯВАНЕ НА ЕДНА КАРИКАТУРА В ЛИЦЕТО НА БАНКЯНСКИЯ САТРАП !!!??

    Коментиран от #12, #20

  • 3 Диверсант

    6 48 Отговор

    До коментар #1 от "плюс минус":

    Ти от щаба на Учиндолския череп ли си..??? Който пък е огледало на италианския Беппе Грило, който също намалява парламента, който също предлагаше два мандата, докато ги изберат обаче. След това се влиза в сделка и с дявола.

    Коментиран от #10

  • 4 Аз Негодника

    8 14 Отговор
    Прислужниците който обожествяваха КОСТОВ срещу пари,разбира се...Сега пак се опитвата да се НАМЪРДАТ в хранилката...Горе долу това е политиката,егоизъм в най ориенталския му вид...Мутри вън,да влизат нашите мутри.
  • 5 стъкмистка и мисирка

    34 0 Отговор
    Ауу, ко ши работим ако спре субсидията?!
  • 6 СЛЪНЧОГЛЕД

    35 1 Отговор
    ВЕДНАГА ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ.ОЩЕ НА 11 ЮЛИ ВЕЧЕРТА
  • 7 Хахаха

    27 3 Отговор
    Браво на ,,Факти". Един остров на плурализма и трибуна за алтернативни мнения.
  • 8 Орел

    25 2 Отговор
    Браво, Чеков!
  • 9 Бойко седя

    17 0 Отговор
    на демокрацията 12 години.
  • 10 Като влезе

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Диверсант":

    тогава ше мрънкяш, дотогава одиш улево и си траеш
  • 11 8012

    21 2 Отговор
    Господин Чеков е спестил имената на въпросните ..., по понятни причини, но ние от форума можем да обявим имената на придворните певци. Ами да започнем.
    1. Румяна Коларова

    Коментиран от #19

  • 12 ПСР

    22 1 Отговор

    До коментар #2 от "АМИ СЕГА":

    Не само са сервилни и лъжливи.Силно купени и страхливи са.Вчела,едни млади хора,проведоха поредната акция"Капачка".
    За линейка за бебета.200 хил.лева не намери този,за да я има!За хеликоптери-нямало.За Турски поток-3 милиарда!За ПИБ/чийто собственици имат самолет,яхти,имения в Гърция,апартаменти в Париж/,държавата Му,плати над 19 мнл.лева...и още стотици подобни безобразиа в годините.Пътувам по разни пътища из БГ-няма такъв ужас!А 12г.са на власт...Разбойници.
  • 13 Да,бе

    10 2 Отговор
    Какво сте очаквали от "мъж",който си плаща за секс,а от друга страна и от платения обслужващ персонал.Нагледахме се на порнография от всякакъв вид и порядък.
  • 14 Изчегъртване

    5 0 Отговор
    Шаманите на задкулисието, които държат и изнудватат де що се появи кандидат за депутат.Рестарт трябва.Като за начало, граждански лица на службите.Някой знае ли им бройката.Та шаманите спускат като разбойническо дело инструкциите във вид на графика и детайлна насока на това което трябва да се случи, ЗАКОННО и легално.Има си хора да действат.Това трябва да спре.Чухте ли я Дончева.Я какъв страх да не назначат някой в службите, които не е в играта.Дават ти верен резултат за герб и оттам нататък почва инженерството за овладяване на опозицията.Та ние дебилите до там стигнахме с изводите. Може и да е пресилено, но фактическите резултати сочат нещо от тоя вид.
  • 15 На умните

    1 0 Отговор
    Хора тези Клакьори действаха в обратна посока
  • 16 Буда бар

    1 0 Отговор
    Ами, ще пеят че иначе няма лапалома и ще гладуват. Сега са на "сладка" софра а ла банкезе...
  • 17 Б О Й К От на гербавите Т В-та !

    3 0 Отговор
    Не ги гледайте,и сами ще фалират !
    От глад да умират ! Дано ооооо !
  • 18 Гербовизия

    3 0 Отговор
    Следва кулизия.... нямат визия !
  • 19 Божидар Чеков

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "8012":

    1.Коларова 2.Харизанов 3.Мира Радева 4.Харалан 5.Стойчо Стойчев 6.Татяна Буруджиева 7.Огнян Минчев 8.Антоанета Христова 9.Андрей Райчев 10.Димитър Димитров 11.Севделина Арнаудова
    "Лъжливата единайсеторка"!

    Коментиран от #21

  • 20 Политолоз

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "АМИ СЕГА":

    Ух, кат' са сетя за тез' боклучета ...
  • 21 яяохох

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Божидар Чеков":

    Много правилно се поставя въпроса за местните феодали на ГЕРБ-такъв дерибей е закупилия си дипломата от Свищов-фактическия управник на Бяла Слатина-Тирзийски,с къщи за гости,фотоволтаици и маса други далавери..идшн от клиентите на Кьовеши,скоро мургавите го пребиха че пне им и платил за гласуването за ГЕРБ...посочвайте ги смело тези силеши в провинцията,властта им свърши