Last news in Fakti

5 Юни, 2021 13:00 5 828 66

Нищото

  • избори-
  • сащ-
  • санкции-
  • корупция

През юли колониалната администрация пак ще позволи да гласуваме за господари... Американци или турци да бъдат?

Нищото - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Нищо не става от нас... Същите тъпчовци, които доскоро се пенявеха по повод измислените шпионски скандали, сега вият от възторг за откритата и безцеремонна намеса на САЩ във вътрешните ни работи.

Политици и журналисти бързат да засвидетелстват подкрепа за действията на чуждата нам по култура, мироглед и интереси империя. Къде сте хукнали, продажни твари?! Със своето раболепие показвате само, че сте ненужни за народа. Във Вашингтон били замразили сметките на няколко богаташи... И к´во оттуй? Нима олигарсите не са ваше творение? По заповед се правите на праведни и ги лаете, но до оня ден раболепничехте пред тях, продавахте им се, за да ви подхвърлят някой и друг лев в червените и сините партийни каси. А колцина още неизвестни милионери живеят и грабят, без да обръщате внимание на деянията им? Не, няма по-озлобено същество от слугата, видял падналия си чорбаджия – той с наслада ще го рита и псува, ще избива комплекси!

И кой е кумирът, учещ ви на нравственост и справедливост?... Една държава с огромно социално неравенство и с нехристиански морал. Елитът ѝ контролира престъпността, организира преврати и войни по целия свят. А как само пращящият им от здраве и интелект президент получи властта... Тъй че малко сте се пообъркали с източника на вдъхновение, неуважаеми - всъщност, удряте теманета посред терариума.

Низвергнатите богаташи може да са антипатични, ала по закон остават невинни до доказване на противното. И най-важното – те са българи, наши сънародници! Не е правилно чужденци, без значение кои, да прилагат своите закони в отечеството ни и да влизат в ролята на обвинители, съдии и палачи! Хората, допускащи и възхваляващи подобно безобразие, са предатели.

През юли колониалната администрация пак ще позволи да гласуваме за господари... Американци или турци да бъдат? В системата, която търпим, няма място за чест и независимост. Докато другите усилват своите държави, тук ние сами се цаним за роби.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 106 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 странно

    79 106 Отговор
    Странно ,защо в статията не споменават и РУСКИТЕ господари и тяхната колониална администрация ,която дърпа конците на слугите си в България още от 1878 г. ?!

    Коментиран от #57

  • 2 сила

    55 10 Отговор
    ДЕДО СЛАВЕЙКОВ ГО КАЗА.....
  • 3 Петров

    60 77 Отговор
    Тоя писател знае ли изобщо на кой свят живее?
  • 4 КОЙ

    58 13 Отговор
    Самия факт американци или турци е силно притеснителен ,русия иска да ни даде урок, а Европейския съюз не му пука

    Коментиран от #21

  • 5 324

    107 66 Отговор
    Страхотна статия! На 100% съм съгласен! Телешки възторг от нещо си казано от краварите. Хайде стига колкото и да дрънкат за зависимостта ни по времето на Соца, никога не имало такова грубо и безцеремонно вмешателство във работите на България.

    Коментиран от #12, #35

  • 6 копейки

    56 89 Отговор
    Очевидно г-н Николов (автора на "злободневката") иска да "вием от възторг" само от "откритата и безцеремонна намеса" на Кремъл във вътрешните ни работи ,разбрахме.

    Коментиран от #24

  • 7 Майна

    59 7 Отговор
    ГЛОБАЛИСТИТЕ КОНТРОЛИРАТ ЕС...ЕНП КОНТРОЛИРА ГЕРБ...КРЪСТОСАНИ ПАРИЧНИ ИНТЕРЕСИ..НИЕ , ИЗНАСИЛВНИ ОТВСЯКЪДЕ, ОТГОРЕНИ СА ТЕЗИ , КОИТО УЧАСТВАТ В ИЗНАСИЛВАНЕТО НИ....ЩЕ ИМАМЕ ЛИ СИЛИ ДА СЕ ИЗПРАВИМ И ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ ИМАМЕ НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО
  • 8 АУУУУУ

    40 86 Отговор
    Отчаяна русофилска статия....От която нищо не зависи 😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #18, #50

  • 9 Петров

    32 75 Отговор
    Към автора,ти си проруско кюлхане и ахмак.

    Коментиран от #26

  • 10 Ауууууу

    57 11 Отговор
    Каква мисирка. Каква статия. Долу ГЕРБ
  • 11 Да съберем капачки

    37 20 Отговор
    Да подпомогнем Бойко
  • 12 шегоУбиец

    35 57 Отговор

    До коментар #5 от "324":

    Шегувате се (предполагам) ? През социализЪма нямаше намеса на СССР в България ,защото всички заповеди се даваха от Кремъл и се изпълняваха безусловно и мигновенно . Как ще се "намесват" руснаците във васалните си заеми ,които де факто бяха техни ?! Никой не кандърдисва слугата си - просто му заповядва !

    Коментиран от #13

  • 13 324

    73 21 Отговор

    До коментар #12 от "шегоУбиец":

    Ако е било така ти сега сигурно се кефиш от това че краварите те командват. Междудругото тези от Кремъл нямаха бази на българска земя, а още по малко нахлуваха в заводи или цехчета.
  • 14 ТаУмВзе

    17 1 Отговор
    КРУМ!
  • 15 българка

    24 48 Отговор
    Този сърдит човек нека усмири гнева си и ако е интелектуалец да промени стила си и ако е патриот, за какъвто иска да се представи, да не хули народа и да не застава на позицията на "висша непогрешима инстанция".
    Г-н Николов, просто кажете на кого служите, за да сме наясно какво точно искате да ни внушите с горните тиради!

    Коментиран от #23, #39

  • 16 dfu

    58 9 Отговор
    Статията е само против тия, които още не знаят, че държавата и ние сме в това положение благодарение на САЩ.
  • 17 Гал

    56 0 Отговор
    Нашата политическа класа, е класа от проститутки,а сводниците им, тарикатите дето окрадоха и ограбиха всичко де що може , ги подменят,връткат,парфюмират и ни ги тикатат в муцуните, и ние си ги избираме. А ние простите хорица,цъкаме,правим се на разбирачи,караме се ... а ония трият доволно ръчички и ... така си върви. И как я стопанисваме тая България,нашата държава всички виждате, а с хората, е...и им мамата. Но има и край.
  • 18 Руснаците идват

    38 10 Отговор

    До коментар #8 от "АУУУУУ":

    Къде видя руснаци, бегънков?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Шунята-шунята*

    11 2 Отговор
    Ако съберат Николов и Здравков и ги накарат да си пишат статиите в съавторство, ще се получи уравновесен поглед върху нещата.

    * Има 20 вида пустота и последният е пустота на пустотата. Нашата е пустота на етническия Аз, която означава, че всякакви етно-идентификации са лишени от реален конотат. Българин, американец - все един *** пустотни субекти.
  • 21 АЗЗЗ

    36 1 Отговор

    До коментар #4 от "КОЙ":

    Не мисля че Русия иска да ни даде някакъв урок. Най-добре е всички да спрат да се месят във вътрешните ни работи. Иначе и Русия си гледа предимно своите интереси.
  • 22 Нагарджуна

    4 0 Отговор
    С други думи, пустотата на нищото е окончателното нищо, осъзнаването на което гарантира просветление и необратима нирвана на средностатистическия индивид.
  • 23 Коментатор

    27 4 Отговор

    До коментар #15 от "българка":

    Повече от ясно Е какво иска да ни внуши. Всъщност не е необходимо даже да не го внушава всеки нормален човек ще потвърди неговата теза
  • 24 кой печели

    47 3 Отговор

    До коментар #6 от "копейки":

    От провала на Балкански поток? Турция. Кой печели от провала на АЕЦ Белене?! Турция, която си построи Акою и ще продава ток на местния пазар докат ние се мотахме толкова години. Мотането не е случайно. Тиквоча облужва и руски и турски и американски интереси. Всичко за сметка на българския интерес.

    Коментиран от #51

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 соросоидно шизо

    23 7 Отговор

    До коментар #9 от "Петров":

    Така е колега, Путин натисна Боеко и ГЕРБ да платят предварително милиарди за Ф16 без да ги получим. За да намрази бъргарина братския американски народ!
  • 27 Герб

    7 3 Отговор
    Отново ипон от Бойко Борисов.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Зачервени камба

    3 5 Отговор
    инженер по смъркане..
  • 30 До тъпчото

    5 1 Отговор

    До коментар #28 от "Тъпчовци":

    други защо не го възприемат като намеса във вътрешни работи? и с какво се намесват във вътрешни работи? когато подкрепят ГЕРБ защо не е намеса във вътрешни работи?
  • 31 Българофил

    11 32 Отговор
    САЩ са третата по многобройност на населението си страна в света, с огромния си социално-икономически, научно-технически и военен потенциал, заделяща 778 милиарда долара за отбрана, което е дванадесет и половина пъти повече от военния бюджет на Русия. Благодарения на това, САЩ успяват да поддържат ниво на въоръжение във всяко подразделение на въоръжените си сили, с две поколения по напред от другите! Освен това там се осъществяват 80 процента от научните открития на света, което я прави държавата с най голям принос за добруването на човечеството!

    Коментиран от #33, #38, #40, #41

  • 32 Правилно

    22 3 Отговор
    най-страшното нещо е робското мислене. Започваш да се люшкаш, пребоядисваш се, лаеш глупости навред. Последните 30 години затвърдиха робството у нас. Някой да не се учуди, защо е полу живял, полу образован, полу работещ, направо полу дишащ. Ето тара се управлява свят- от роби!
  • 33 Човека Коза

    29 5 Отговор

    До коментар #31 от "Българофил":

    Питай иракчаните как добруват благодарение на любимите ти кравари. Един от стотици примери ти давам .
  • 34 Владо

    10 29 Отговор
    Мисирката , която е сътворила тоя пасквил не е в час !

    Коментиран от #47

  • 35 Хахаха

    29 3 Отговор

    До коментар #5 от "324":

    Единственият автор, който се осмели да го каже в прав текст. До сега се чудих на всички, които дума не са обелили за чудовищната намеса във вътрешните ви работи. Това обяснява 700 годишният период от историята ви. Край....повече ве разчитайте някой да ви уважава в света.

    Коментиран от #42

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Случайно преминаващ

    10 1 Отговор
    Крайно време е за едно ново преселение щот на тоя ш*бан полуостров бял ден не сме видели, няма и да видим
  • 38 Хахаха

    26 7 Отговор

    До коментар #31 от "Българофил":

    До сега огромният военен бюджет винаги е бил белег на милитаризъм. Огромният бюджет отива за заплатите и корупция. С малък бюджет Русия е номер 1 в света във военно отношение. Факт е.
  • 39 Дядо Йоцо

    22 2 Отговор

    До коментар #15 от "българка":

    Само във вашето мислене някой, който си казва мнението, служи на някого. Вие друго не знаете.
  • 40 къде живееш

    27 3 Отговор

    До коментар #31 от "Българофил":

    На коя планета? Я ми посочи с какво се е подобрил живота през посредните десетилетия от толкова много американски открия и брагодад. Не само в България, а въобще по света?! Най-горямото им "откритие" е корпорациите, по-силни от нац. държава. Даже са превзели целия ЕС!
  • 41 Дядо Йоцо

    28 3 Отговор

    До коментар #31 от "Българофил":

    Правят се много открития, защото чрез размахване на зелена пачка (която те си печатат) изсмукват мозъците на света. Болшинството открития са на чужденци. Тренда, обаче, вече се сменя. Китайците, които допреди 15 години също тичаха натам, вече предпочитат родината си и по-добрите условия в нея. Резултатите не закъсняват. Доскоро бяха обвинявани в шпионаж, а сега вече се борят с "Хуавей". Защо, мислиш, зелена карта все се пада на висшисти, а?
  • 42 324

    2 6 Отговор

    До коментар #35 от "Хахаха":

    Само не мога да разбера защо нашата история, а ти не си ли българин?
  • 43 Мунчо

    18 1 Отговор
    Големия нов господар само се изпърдя на територията ........
    Ние - както сме свикнали от време оно, с рефлекса на кучето на Павлов - на.рахме се!
  • 44 Наивни

    7 3 Отговор
    Ако искате да сте независими трябва да сте богати,да държите световните банки,да управлявате науката и да имате атомни оръжия-когато си беден няма как да си независим,реално нямаме нефт,нямаме нищо ,,,как ще бъдете независими като не можете да си покриете всички нужди!Не бъдете наивни !

    Коментиран от #48

  • 45 родолюбец

    5 16 Отговор
    България е там, където са нейните чеда: В Русия те са около тридесет и пет хиляди, а в САЩ около триста хиляди! общо българските емигранти по света са, около един милион и сто хиляди души

    Коментиран от #64

  • 46 Nedelialko pika

    20 1 Отговор
    Днешния свят се управлява от психясали, алчни и арогантни джендъри за които обикновеният човек не е нищо друго освен нищожен роб..
  • 47 Не той

    10 1 Отговор

    До коментар #34 от "Владо":

    А ти не си в час, ама требва да имаш и едно нещо, с което хората мислят.

    Коментиран от #58

  • 48 Човека Коза

    17 2 Отговор

    До коментар #44 от "Наивни":

    Ако не си изнасяхме златото към Канада (в лицето на Ротшилд) можеше и да сме независими. На краваристан обаче,и на българските им копои това не е изгодно
  • 49 Матей

    13 3 Отговор
    Такова натрапване на мазохизъм все по-често се се среща напоследък.За хора,на които е отнето всичко,дори надеждата,има ли значение от кого ще дочакат възмездие,от американци или от марсианци,неведоми са пътищата господни.Радвай се народе,днес делян,утре бокан!И на изборите недейте спа,машинното гласуване дава известни възможности за избиране на истински народни представители,не като досега мафиотски представители.По-трудно се фалшифицира,неграмотни няма да се вредят,молете се в ТуРЦИЯ ДА ИМА ВЪВ ВСЯКА СЕКЦИЯ наблюдатели от България.И за да се възроди България,нали знаете,ПП Възраждане.
  • 50 Гошо

    9 1 Отговор

    До коментар #8 от "АУУУУУ":

    Това дето щатите го направиха ме кефи ,защото показаха че неможе да им се има доверие и трябва да се стой по далеч от тях Да им обица на ухото на кандидатите за професионални афериканофили
  • 51 вярно е

    9 5 Отговор

    До коментар #24 от "кой печели":

    Напълно съгласен.Тиквоча е най-големия национален предател на България,раждал се тук.
  • 52 Калмук

    7 9 Отговор
    Г-н, Николов, къде по-точно я видяхте тази "намеса във вътрешните работи" ?!?!?! Откога забраната за пътуване в щатите е намеса в българските работи ?!?!?! Освен голи емоции - нищо съществено. ... А, че у нас е пълно с всякакви "фили" и "фоби" - това не е новина.
  • 53 Спомен от 80-те

    7 2 Отговор
    Тогава САЩ ни обявиха за терористична държава. Не знам дали е имало санкции, защото не бяхме зависими от тях. Сега дали пък няма да ни натиснат за друго, за което не слушкаме...
  • 54 Казуар

    5 10 Отговор
    По време на Живковизма във всяко българско министерство имаше кабинет с надпис- съветски специалист. Специалист от КГБ.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Врачка

    9 3 Отговор
    Браво бат Ники.Заплюй в сурата всички майкопродавци и американски мекетета.Турските ги има откак я има и България но американския башибозук е на наша територия и никой друг.
  • 57 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "странно":

    Предпочитам руснаците да дърпат конците от 1878, отколкото турците да дърпат конците 500 години.
  • 58 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #47 от "Не той":

    Мисленето не е присъщо за евроатлантическият поддръжник. Той се води само от това, дали има банани на магазина (като майм*ната), дали бензина за БМВТО е на по-ниска цена, и дали ше паднат неска някой кинти от някоя далавера. Това изчерпва представите му за демокрация.
  • 59 Бай Даньо

    3 4 Отговор
    Леле какви невероятни глупости прочетох току що от поредния нашенски инфантил!? Защо!?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 От чужбина

    4 2 Отговор
    А бе, Николчо, ти направо се запени.
    Има 1-2 добри неща, които си казал, но като цяло писанието е едно обикновено плюене, което няма много общо с реалността
  • 62 мухахахах

    1 4 Отговор
    тоз и той изпълзя..аве болшевик неграмотен..усещаш ли как наближава момента за разплата ??
  • 63 титаник

    1 5 Отговор
    русофилските млади пенсионери и те са объркани
    ако не тормозят боко-казват ето на подкрепят го
    като почнат да тормозят боко-ето на колония сме
    нека не забравяме че на митрофанова и изнася да сте бедни и болни
    защото от там твърдят че корупция в бг нямаме и всичко е наред
    айде многоумните пенсионери се сетете кой ви е приятел и кой враг
  • 64 Е, според теб

    3 1 Отговор

    До коментар #45 от "родолюбец":

    миячите на чинии и имигриралите са родолюбци?
  • 65 самуил

    2 1 Отговор
    България е поробена от Израел и нейния инструмент САЩ.
  • 66 резервист

    3 0 Отговор
    Ако говорим за демокрация, то законът трябва да е над всичко. Ако претендираме да сме еталон в това отношение, не може да си позволим недоказани обвинения. Нито да очакваме всеки да ни повярва без доказателства. И къде бяхте до сега?! Или порочните практики на управление са започнали вчера? Помните ли какво пишеше в секретните рапорти на американския посланик в България за ББ преди 10 години?!