Last news in Fakti

25 Юни, 2021 16:00 5 328 83

Слатински: Сеем ветрове, за да жънем бури в Македония

  • северна македония-
  • българия-
  • преговори-
  • ес

Да спрем с магарешкия инат спрямо Скопие

Слатински: Сеем ветрове, за да жънем бури в Македония - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Аз не изпитвам екзалтирани патриотични чувства от магарешкия ни инат по [С.] Македония.
Гордост ли е, че пречим на точно тази съседка да влезе в ЕС?

Къде нашите братя в нея ще са по-добре и по-сигурни - вътре в ЕС или в бандитския западнобалкански заден двор?
Даваме ли си сметка, че сме в абсолютна изолация? Това пита във "Фейсбук" Николай Слатински.

Не съзнаваме ли, че поведението ни е не просто неевропейско, а антиевропейско?
Осъзнаваме ли, че така само се отдалечаваме от тази скъпа на сърцата ни страна?

Не разбираме ли, че сеем ветрове, за да жънем сетне бури?
Не проумяваме ли, че това архаично, обърнато към миналото поведение винаги ни е излизало през носа и сега пак ще бъде така?

Как не можем да си дадем сметка, че Сърбия и Гърция се кискат злорадо в шепите си?
Що за балкански патрЕотарски бабаитлък е нашето?

Най-тъжното е, че пак ще сме губещи и като се правим на новите гърци на Балканите, по-късно ще се утешаваме лицемерно по гръцки, както гърците се самоутешават мазохистично, че били победили щото сега се казвало не Македония, а Северна Македония.

Демек Македония, Македония, ама Северна.
Нищо, че истината е безпощадно ясна - Северна, Северна, ама Македония!!


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    137 11 Отговор
    Слатински недостойно наведен където и когато твябва....
  • 2 Joro

    134 14 Отговор
    Досега те уважавак, Ники, но нещо май сдаваш багажа, па и на години си , откажи се докато не си станал за резил. Вече си на години, дай път на по-младите, че смешен ставаш. Като признахме пърми македония преди 30 г, какво стана - ами 30 г. по-късно прибират българи по участъците и като добитък ги бият, а риват сега, че не им викаме евалла. Трябва да разберат веднъж завинаги, че не се хапе ръкато, която те храни, щото после се лиже ботуша, който те мачка.

    Коментиран от #15

  • 3 нашия

    84 5 Отговор
    пулна с вятър глава на човек който се изживява като достоен да създава бури....смееешшшно е ако не е жалко
  • 4 Нещастник

    89 7 Отговор
    Не го знам кой е тоя ама говори от името на 10 пр обшествено мнение 90 пр от българите не си продават историята като тоя Поп Слатински!
  • 5 Рад

    77 7 Отговор
    "Не сме народ а м... а" е казал поетът и до днес продължава да има много м... и около нас. Този е един от тях.
  • 6 Трезвомислещ

    78 6 Отговор
    Слатински, не реви за нероден Петко! Тези тиквеници не са ни никакви братя, тъй че да си живуркат по северомакедонски и да не квичат.
  • 7 живял в Скопие

    88 5 Отговор
    ...не е точно така гн Слатински , ако поживеете в Македония ( ще разберете за какво иде реч и ще се чувствате отвратен от простотията и коварството на тези хора, те за минути могат да омаскарят и най свестния човек . ...Да от наша страна има хора който ей така от спортна злоба плюят македонците ,но вярвайте те са си за плюене

    Коментиран от #13

  • 8 Иван

    84 6 Отговор
    Винаги ще се намерят предатели като този!! Ние сме били инат, а промитите мозъци в скопско, които мразят по еничарски всичко българско били за ожалване..ако го срещна този ще го заплюя

    Коментиран от #30

  • 9 optimist

    70 6 Отговор
    Поредния предател се изаака!!! За сърбоманите и сръбските агенти които управляват в момента Северна Македония никакви отстъпки!
    Това че дипломацията не ни е сила си го знаем, но да се подаваме на натиск само за да се харесаме на тези които смятат че са ни господарите, няма да стане. Трябва да си напомняме че България е била Империя / МИЗИЯ, ТРАКИЯ, МАКЕДОНИЯ, ДАКИЯ, ПОМОРАВИЯ /. Сега сме слаби и всички ни мачкат, но колелото се върти!
  • 10 Ехааа

    56 7 Отговор
    И аз съм за! Не искам нищо от македонците! Не искам нищо и от сърбите и от гърците и от който и да било. Но защо те искат от нас? Признахме първи тази нова държава, дадохме и нашите танкове без нищо - и там ни беше грешката! Още тогав трябваше да си го кажем - това е част от България! Сега сърбите ще си развяват пок там байряка, а ние ще си духаме супата!
  • 11 Истински

    64 6 Отговор
    Предател джендърски.Какво минало ,като сега ни мразят и репресират хората които са с Българско самосъзнание.Какво предлагаш да де откажем от език,култура и история,за да угодим на еврогейцитеЗащо един път не вземат нашата страна и не ни защитят ОТ ЕС.ЗАЩО НЕ НАТИСКАХА ГЪРЦИЯ.28 годиниииииииии.
  • 12 Скопие лъжат че са бедни!

    8 20 Отговор
    Къде е съкровището на цар Александър Македонски Велики което е заграбил от половината свят?! Само златото е над 5 000 тона отделно хиляди тонове сребро и хиляди хиляди карати скъпоценни камъни и други!За сравнение днес САЩ имат 8 000 тона злато.Четете в интернет има и филм на английски език в YouTube
  • 13 живял в Скопие

    41 3 Отговор

    До коментар #7 от "живял в Скопие":

    да допълня ..нее сеем ветрове , по скоро е добре попа да е вързан че да е мирно селото

    Коментиран от #73

  • 14 Мешков

    33 7 Отговор
    То ако влязат в префаления Ервосаюз ще блюхосат.. Една източна страна да е цъфнала след влизане в ЕС?????? Май само цените стават европейски... А младите и икономиката се погубват.. И защо си го причинихме..
  • 15 нашия

    22 5 Отговор

    До коментар #2 от "Joro":

    е нали сега заработва париците за след пенсия...че тя пенсията една пенсия....
  • 16 Дамян

    15 5 Отговор
    Няма да ви вземем работата за събиране аспержи, ягоди, работата по кланиците, заводите, оранжериите ако влезем в ЕС. Не се страхувайте! Да си оправим първо икономиката тук, инфраструктурата е катастрофа, корупция като в африканските държави. Това трябва да се приоритетите на РСМ и БГ. Аз не искам РСМ да влезне в ЕС докато не се оправи криминал,корупция,правосъдие....ако трябва НИКОГА! България и Румъния се лош пример за това! Кой как желае нека си тълкува историята! Какви патриоти сме ние като отидем в Западна европа, работим за минимално заплащане по 10 часа на ден и живеем като кучета?
  • 17 саки

    43 5 Отговор
    Мъжкарското поведение на българския народ,означава да си отстояваш твърдо принципите с цената на всичко,когато всички са против теб. Но това лигав женчо не може да го разбере.

    Коментиран от #42

  • 18 човек от народа

    36 4 Отговор
    моята си България ми е мнооого по скъпа от букарите на повардарието ! и не си я давам ! а, тоя не беше ли от "царския" гарбидж !?
  • 19 Хайде,хайде....

    28 4 Отговор
    За мен ,не е скъпа на сърцето ми. Това са го ве да, трябва да прекъснем всякакви отношения с тях.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Да спрем?

    34 7 Отговор
    Кое?Че близо 100 години там съзнателно потискат една част от хората? Майка ми родена 1931 през ученическите си години е била в Стара Загора на квартира при изселници от Македония. На кръщелното му свидетелство на хазяин и жена му е пишело БУГАРИН. ....След 9 .09.1945 политиката на Сърбия да заличава българското семе до днес продължава.Това е тяхна национална политика наследена в Македония от Сърбите. Никакво спиране . Да мразят колкото си искат.Ние си имаме проблеми тук.Те да се оправят там.

    Коментиран от #34

  • 22 3.14К

    32 5 Отговор
    Слатински колко по-малко говори, толкова по-добре за него. До тук достатъчно се е компрометирал.
  • 23 Възраждане

    39 4 Отговор
    Слатински, ти си позор за България!

    Коментиран от #32

  • 24 Ха ха ха

    31 4 Отговор
    Този никога не е бил нищо друго през живота си освен долна подлога на чужди интереси .
  • 25 Ха ха ха

    37 4 Отговор
    Та слушай сега нищожнико ... Времето зa приcъeдинявaнe няма да дойде никога , и стига c тия мaнтри зa брaтcкия нaрoд в cкoпcкo . Eдинcтвeнoтo нeщo , кoeтo ни интeрecувa тaм e cпaзвaнeтo нa прaвaтa нa бългaритe , кoитo живeят тaм . Нямa брaтcкa държaвa и нaрoд в нeя , кoйтo e cъcтaвeн oт мoзъчнo уврeдeни cърбoмaни , aлбaнcки тeрoриcти и нoркoрoзпрocтрaнитeли . Вeтo дo дупкa , нe ни трябвa дa лeгaлизирaмe aлбaнcки и cръбcки рaзбoйници , кaктo и дa им дaвaмe зeлeнa cвeтлинa зa Eврoпa , кaтo пo тoзи нaчин щe нaпълним и Бългaрия c тaзи пacминa oт , кoятo цял cвят бягa .

    Коментиран от #45, #81

  • 26 не може да бъде

    20 3 Отговор
    Считам че г-н Слатински е прав -трябва да чакаме буря...в чаща вода!
  • 27 Въпрос

    28 3 Отговор
    До кога в България ще търпим такива долни твари да продават националните ни интереси безнаказано , и да драскат каквито си искат пасквили без да си го получават .....
  • 28 123

    25 3 Отговор
    Ех, плужек смешен!Добре ,че този и разни подобни джафкат през фейс боклука.На живо с тези реплики ще му свършат зъбките бързо.
  • 29 продажници в бг

    17 3 Отговор
    "Буря в паша вода", г-н предателю!
  • 30 ПСР

    31 3 Отговор

    До коментар #8 от "Иван":

    Точно такава е и моята теза.
    30 години,сипят само злоба и омраза .С нищо не предизвикана от нас.Абсолютно промити про-юго кратуни.Нищо не бих искал от тях-ни чукарите им,ни шкиптърите.Искам само едното цивилизовано,човешко,нормално отношение.И да спрат да се правят на голямата,великата работа,за наша сметка.
  • 31 хАнт

    6 35 Отговор
    Подкрепям Ви господин Слатински защото вашата позиция е много смислена.
    Искам да припомня, че в молитвата "Отче наш" е казано, че " и прости дълговете ни, тъй както ние прощаваме на нашите длъжници..." Така,че нека да сторим и ние като хора и държава едно добро То ще ни се върне стократно.
    Тези, които писаха през годините наша история винаги през призмата нa слагачеството, сега вдигат най много патардия. Аман.
    Нека загърбим ината и псевдо патриотизма.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 babach

    11 8 Отговор
    Така единни и яростни сме били вече три пъти. И от това територията ни се е свивала всеки път. А политиците ни стават все по-глупави, медиите - все по-продажни!
  • 34 София

    9 29 Отговор

    До коментар #21 от "Да спрем?":

    Татко ми е роден 1943 г. На кършталното не му пише националност, но е издадено од Българска Егзархия. Никога не се чуствал българин, и дядо ми също и прадядо ми. Никога не сме мразели българите, повече сме мразели комунистите во РСМ защото са били сърбомански копилета! Дали до преди 200 г. някой се е чуствал българин? рум милет знаеш ли какво означавало? Населението в македония нямало национално съзнание както и мнозинството на балканите, след тоа част се чуствало българи, част сърби, част гърци, част християни...па македонци...
    Какво е направила българия за да приобщи хората од македония последните 30г.? Тябва помалку история-пропаганда од двете страни, повече контакти помежду хората и повече проекти, това да се прави, полека...И резултатите след 5-10-15 години, а не вака!
    Никой кой се чувства българин в македония не оправдява тие постапки на БГ, епа помислете защо е така!

    Коментиран от #35, #37, #63

  • 35 Калмук

    29 6 Отговор

    До коментар #34 от "София":

    Никой не ти пречи да се именуваш и чувстваш македонец, джедай, албинос и т.н. Проблемът е, че прекръствате в "македонци" хора, които черно на бяло са заявили българското си самосъзнание. Че македонското ви самосъзнание е изградено изцяло върху антибълагризма (как пък не чух една лоша дума за фашистка Германия ?!) ... До скоро във Википедията бяхте качили корицата на сборника на братя Миладинови с отрязаната част "Български ..."
  • 36 Нормален човек

    27 5 Отговор
    Извинявай, обаче ако ти си експерт по национална сигурност, то аз съм председател на НАТО.
    Първото и най-важно правило в националната сигурност е - пази я.
    Погледни САЩ, Русия или Китай. Да си видял някоя уважаваща себе си страна да подминава безучастно такива провокации.
    Аман от измисленяци - държави и експерти.
    Стига всеки ден сте ни облъчвали с едни и същи тъпи опорки.
    ЕС казали, другите предлагали. Стига.
    България е ЕС точно толкова колкото Германия или Франция. От навеждачи и корупционери сме го докарали до там, някакви измислени държави да ни вирят нос.
    Какво ме топли кой се кикотел.
    Сърбите тепърва имат да решават толкова проблеми с Косово и Босна, че направо не им завиждам. На какво точно се хилят, че блокираме Титовските идеи за Велика Югославия ли? Нека се хилят.
    Направо незнам какво да ти кажа. От експерти като тебе тая държава е на тоя хал.
    Сваляй шапка на Президента за отличната блокада и за разкритията, че Заев е признал, че е българин и си трай.
  • 37 EU нанай

    18 3 Отговор

    До коментар #34 от "София":

    Защо бре сърбмарсианецо не четеш истинската история . В македония турският султан правиреферендум , защото българите не искат гръцки попове и служби на гръцки.Познаи , над 75 % са се определили като българи .Цевал ли си БЪЛГАРИТЕ БРАТЯ МИЛАДИНОВИ , ЗА БЪЛГАРИНА ГЕОРГИ /ГОЦЕ /ДЕЛЧЕВ , ЗА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ ПРОМЕТ МОЗЪК , ТИТОВ ПОТУРНАК .тИ НЕ СИ БЪЛГАРИН , А ЦИНЦАРИН. чЕТЕТЕ БЕ ХОРА , НО НЕ ФАЛШИВАТА СРПСКА ВЕРСИЯ НА ИСТОРИЯТА СИ , ТАТАРИ ЧИСТИ .кАТО ТЛЬОДАМ ВАШИТЕ ЛИДЕРИ , СЕТЕ ДА ЧЕРНИ , лъжят као роми , подли и вероломни И С ЛИЦА НА СРЕЗНОАЗИАТСКИ ТАТАРИ . ГАВАНКЕ КУХА , С ЕДНА ГЪНКА НА МОЗЪКА , В ГЛАВАТА ТИ ИМА САМО ЛАСТИК ДА ТИ ДЪРЖИ УШИТЕ. СЕДИ СИ НА МАРС И НЕ ЗА...СИРАЙ ПЕЙЗАЖА.АМАН ОТ ВАС
  • 38 чичо

    23 2 Отговор
    Слатински, става ни ясно, че ако зависи от теб хем да те псуват, хем да те мразят и да ти горят знамето и да те наричат как ли не ти ще ги пуснеш в ЕС! Явно не ставаш за политик, бързо се съгласяваш без да мислиш, само седиш!!!

    Коментиран от #55, #57

  • 39 Жалки шовинисти

    5 7 Отговор
    давайте, изливайте помията си на вашите долни суети.
  • 40 Бамбука

    12 4 Отговор
    Има едно определение - себе уважение. Загубиш ли го, губиш всичко за което си се родил на този свят. Да беше задал въпроса на Герб когато подписаха 2017г. онзи изключително глупав договор, но явно не си бил в час.
  • 41 дедо йоцо гледа

    21 3 Отговор
    Слатински, едно да запомниш от мен - за зло куче, здрава тояга. А това за наведената главица дето сабята не я сече, не е вярно, а примери много.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 всички

    4 7 Отговор
    комуняги трябва да се избият и да се започне да градим народа си отначало
  • 44 Калмук

    12 2 Отговор
    Г-н Слатински, Вашата "супер-прогресивно-европейска" позиция с нищо не е по-добра от наратива на патрЕотите в потури. Много жалко, че интелигентен като Вас човек с такава лекота отхвърля корени, минало, национално самосъзнание ...
  • 45 Рад

    6 5 Отговор

    До коментар #25 от "Ха ха ха":

    Не коси се бре, тя България се е напълнила с такива, че и в Европата са достатъчно сърбоманите, албанците и наркоразпространителите, сю тази разлика, че всите са си купили българско гражданство с фалшиви актове и с много пари по времето на правителството на Тиквата в лицето на един обееемен министър нарекъл се патриот.
  • 46 патриот

    8 22 Отговор
    Мисля, че високомерието на македонците се дължи на чувството им за цивилизационно превъзходство над нас, придобито по време на живота им, като гастарбайтери в цивилизованите Западно Европейските държави, когато ние имахме свободата да работиме зад граница, само в Коми и в Либийската Арабска Джамахирия. Най вероятно подобни чувства хранят към нас, гражданите и на Турция, Гърция, Албания и останалите републики от Югославия, но поради различните обстоятелства, не ги показват! Никога автора на тази статия не ми е харесвал, но сега напълно го подкрепям, защото ще си навлечем не само тяхната омраза, но и омразата на Албания, защото те трябва да вървят в пакет. Много недалновидно ще е да продължаваме да се инатим пред по малкия брат. Винаги по големия дава пример за великодушие, без да чака отплата за това! Нека да покажеме, че не сме съвсем нецивилизовани, пък после постепенно, постепенно, нещата ще си дойдат на местото.

    Коментиран от #47

  • 47 Сссс

    15 2 Отговор

    До коментар #46 от "патриот":

    Пази боже от такива патриоти като тебе.
  • 48 Рос

    13 2 Отговор
    Слатински.......ти си по мизерен и от Заев,вземи и си върни документите за самоличност в паспортния отдел и заминаващи в ЕС и Македония да кандидатстваш за документи.Лошото че на такива боклуци като теб и в Африка ще ти откажат гражданство.Когато получиш гражданство в ЕС тогава ще ми даваш акъл кое било добре за България,Ти забрави ли че Македония е в НАТО....недеи да плашиш гаргите....много за глупави ни взимаш .....мизерник мръсен.
  • 49 КОЙ

    14 2 Отговор
    Пропагандата започва, утре ще кажат че и турците са ни братя - те по братски са ни клали 500г.
  • 50 Сорош вън

    13 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Аз не изпитвам екзалтирани патриотични чувства
    ...
    То кой ли соросоид изпитва патриотични чувства. Чувствата им са грантовете.
  • 51 Край

    6 15 Отговор
    чета коментарите - отчайващо глупав народ сме.
    Бори се да не му октраднат историята - да не я натикат в един чувал и да не я продадат в Скопие на битака.

    Коментиран от #54

  • 52 А питам

    16 2 Отговор
    Аз ли нищо не разбрах, или тоя е мноо тъп?
  • 53 Запознат

    15 0 Отговор
    Какъв експерт си ти бе пич,вземи и си смени дьоптера на очилата,престанете да ни облъчвате че хората в България вече загубиха представа от какъв род и родина са. Тези публикации ги пази за внуците ти за нас Българите ....какви сме ти не си човека които ще ни прави портрет.Милиционер глупав.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 УчуденЛорд:

    7 0 Отговор

    До коментар #38 от "чичо":

    -ДЖОН ЗАЩО ГЕЙОВЕТЕ ПРОТЕСТИРАТ , НАЛИ ИМАТ ВСИЧКИ ПРАВА?! -МИ ЗАЩОТО СА СДС =Се....Де...ра ... Си , СЪР !
  • 56 мълчете си

    4 0 Отговор
    Когато се сееха ветровете не ви чухме.
  • 57 www

    7 1 Отговор

    До коментар #38 от "чичо":

    Не стават за политици онези, които подписват договори, без да са разрешили всички спорове. А после се хилят неадекватно, като че ли нямат нищо общо.
  • 58 Др МИХАИЛ НИКОЛОВ МИКОВ

    14 3 Отговор
    АМА ТЕ ГОВОРЯТ ЧЕ ВАПЦАРОВ, ТАЛЕВ, ГОЦЕ СА МАКЕДОНЦИ-ТОВА СА С ГОДИНИ ПРОМИВАНИ МОЗЪЦИ! УТРЕ ЩЕ КАЖАТ ЧЕ СМЕ МАКЕДОНСКА ИЗДЪНКА! А ТОВА ЧЕ КОМИНТЕРНА ОТ БРЮКСЕЛ ИСКА ДА ПРИЕМЕМ ДЖЕНДЪРИ, РОДИТЕЛ 1И ДВЕ, НЕ Е ЦЕННОСТИ А ДЕФОРМАЦИЯ И АКО НАСТОЯВАТ МЕСТОТО НИ НЕ Е ТАМ!
  • 59 РЕАЛИСТА

    12 2 Отговор
    СЛАТИНСКИ ТИ СЕЕШ ГЛУПОСТИ.
  • 60 Айде по пътя

    6 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Аз не изпитвам екзалтирани патриотични чувства от магарешкия ни инат по [С.] Македония.

    А кой те е питал какви чувства изпитваш?

    Навираш се тук като джендър на гей-парад, дето никой не им обръща внимание, та бият барабана да ги видят всички.
  • 61 дончичо

    8 0 Отговор
    А ти не разбираш ли,невиждаш ли , че и най шашпавия СМакедонец се държи като Александер де Грейт!!! Бил ли си там, при обичните(обикновени)хора? Държат се към българите все едно всички са братовчеди на фрау Меркель! Защото дедо му работил в Германия по времето на Тито!!!И още имат булевард Тито в Прилеп...
    Най -българския град в Македония!!! Аре у уево,и тоя ще ми разправя за Македония!!
    Македония е сърце!Македония е любов! Македония е светлина! Македония е бъдеще! Оставете Македония на македонците!
  • 62 дедо

    9 2 Отговор
    Г-н Слатински Що не заредиш метлата па да се ГРЪМНЕШ.
  • 63 дончичо

    12 2 Отговор

    До коментар #34 от "София":

    Шашпо! Дедо ми бегал од Гръция не оти бил Македонец,а оти бил БЪлгарин!Тумба знаеш дека Е? Аман од МАкедонци бре! Яне сборуваше "ПИПОНье"пипонь=пъпеш=динче...македонец
  • 64 Крум

    18 2 Отговор
    Слатински, коя беше годината, в която първи признахме Република Северна Македония ? Коя беше годината, в която подарихме на РСМ танкове, с които успяха да спасят положението с албанците ? Коя беше годината на югоембарго , а ние си затворихме очите и те преживяха това добре. А фактът, че сме си отворили границите за техните плодове и зеленчуци за сметка на нашите ? И след толкова много жестово отношението им към България не само не се подобрява, а напротив . Става все по-лошо. Поговорката е правилна. На зла круша, зъл прът. Бий да да те уважават. Сърбите им разказаха играта и затова сега са като котенца спрямо тях.
  • 65 гошо

    11 1 Отговор
    Национален предател
  • 66 !!!?

    4 17 Отговор
    И нашите възрожденци щяха да поискат още един път да умрат, ако можеха да чуят как Радев с възторжено обяви как блокирал преговорите за приемането на братска Македония в ЕС. Този президент е най-голямият предател на българският род за всички времена !!!?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Лицемерно

    6 0 Отговор
    Слатински да си беше направил труда да сравни началАта на македонската и българската конституции. Македонската конституция още в първото си изречение е сепарираща,отделаща,изключваща и сегрегационна. Към македонския народ са само славомакедонците. Славомакедонци защото тия шизофреници българи не признават. Албанци,турци,власи са спомената като съжителстващи,ноооо не и част от македонския народ. Интересно защо са споменати власите като са 0,48% от популацията,а сърбите и бошняците,разбирай горанците не са споменати като съжителстващи с македонския народ ,а са 2-3 пъти повече от власите? В статистиките поне ги споменават като малцинства,но от Конституцията са изключени.Българите въобщене са споменати никъде. За разлика от македонската Конституция ,българската императивно изключва сегрегация по расов,етнически,религиозен и и муществен признак. Поради що Ивайло Дичев ще ми вменява вина след като насреща си имаме шовиншсти и сегрегатори на собственото си население? Много лицемерно веее Слатински?
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Явно

    6 0 Отговор

    До коментар #70 от "Явно":

    Да довърша ....докато политиците и северномакедонците не разберат че 09.05. е ден на обединена европа, изпълнят хелзингските споразумения и не спрат с поругаването на български паметници и т.н.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Македонец

    1 7 Отговор

    До коментар #13 от "живял в Скопие":

    Като си живял в Скопие си опитал истинска баница со месо, и плескавици и кебапчета. И си разбрал че не може нищо да правите като хората, за това те е яд.

    Коментиран от #74

  • 74 Чапраз

    7 1 Отговор

    До коментар #73 от "Македонец":

    Който нормален българин е ходил на гости в македонска кАща остава завинаги стресиран от статуса и положението на жените им - принасят отнасят,стоят диван чапраз все едно още живеят в Османската империя.

    Коментиран от #75

  • 75 Македонец

    1 3 Отговор

    До коментар #74 от "Чапраз":

    Какво трябва да си легне с госта?

    Коментиран от #76

  • 76 Талимати

    6 1 Отговор

    До коментар #75 от "Македонец":

    Нее...драги. Отношението на мъжете им към македонските жени е като към мюсюлманки,тоест получовечки. Два пъти съм правила тая грешка да ходя на гости в македонска кАща и повече не съм стъпила защото се чувствам некомфортно при осмоно-турските талимати на мъжката им популация.

    Коментиран от #79

  • 77 Йо Несбьо

    4 0 Отговор
    Срещал съм само 4 македонеца досега и все в Чехия. С двамата се заговорихме в една обществена пералня, ами, българският им беше все едно сега пристигат от София. Вярно, диалект, ама такъв, който се говори у нас. Третият и четвъртият само поговорихме на работа, осъмнахме, че се разбираме чудесно без преводач (е, ползваха думи като "исто", "кАща", но нямаше проблем) и внезапно колегите отказаха въобще да разговарят с мен. Тук е мястото да вменя, че аз съм бил навремето в арабските страни, което ме прави по-мургав от повечето чехи, но със сигурност бях в пъти по-светъл от тези двамата "македонци". Направо се чудех кой е црънцар и кой татарин с моя съвсем лек бронзов загар и тяхната тъмна кожа.

    Коментиран от #82

  • 78 Дреме му

    1 0 Отговор
    на Слатински за макетата и за ЕС. :))

    Просто обслужва хамериканците. Също като Меркел и окупираната от САЩ Германия. И на тях толкова им пука за макетата и шиптърите.

    Сделката е между Заев и хамериканците. САЩ лобират за Анти-България (РСМ) в ЕС, изхождайки от принципа "Разделяй и владей!" (Владей ЕС!), от една страна, а от друга страна получават нова безплатна военна база в РСМ - край Куманово.

    България и ЕС да духат супата или както се e изразила Нюланд през 2014 г., във връзка с ЕС и Украйна, а Нюланд отново е в американската администрация като помощник-държавен секретар: "F*ck the EU!"
  • 79 Лъжеш

    0 1 Отговор

    До коментар #76 от "Талимати":

    В РСМ не са казва кАща. КАща е лъжливата ти кратуна. В РСМ на къщата се вика куча. Забий си го в лъжливата кратуна.
  • 80 Въпрос

    1 0 Отговор
    Какво я коментирате тая долна подлога на скопски мекерета .
  • 81 Име

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ха ха ха":

    Кои българи , тук българи няма
  • 82 Зафир

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "Йо Несбьо":

    А може би и ти нямаш български произход, щом си бял, кой ще знае.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.