Last news in Fakti

30 Юли, 2021 19:00 2 965 14

Кадрите

  • бсп-
  • кадри

Сборището по интереси на «Позитано» 20 унищожи светлата идея у нас

Кадрите - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В България не се изпълняват значими индустриални проекти. Вместо заводи откриват партийни клубове. Тези нечисти места привличат рояци безделници, индивиди със сложна житейска съдба, любители да хапнат на аванта и всякакви други лекета. Читав човек, изкарващ прехраната си с честен труд, няма място в политиката. Да, там се печели... Но такова има̀не не носи хаир, рано или късно ще се наложи да платиш за омърсената съвест.

Тук приключвам с встъпителните думи и бързичко преминавам към съществото на темата, защото е жега и няма време за мрънкане.

Миналата неделя БСП проведе пленум. Загубилите нашето доверие умуваха как да продължат да ни управляват. По същото време тяхната опозиция вдигаше олелия на улицата. Партията – мащеха прокуди поддръжниците и сега чезне в самота, неразбираща себе си и реалността. Вероятно щях да оставя без коментар тъжното зрелище, ако сред групичката дюдюкащи не бях мярнал плакат с надпис: «Национализъм и консерватизъм не се равняват на социализъм». Необяснимо е възмущението на автора... Нима да обичаш отечеството и да се бориш за неговото процъфтяване е лошо? Или трябва да продължаваме да слугуваме на чужденците, на които ни подхвърлиха превратаджиите през 1989 година? А благочестието излишно ли е? Въпросите са простички и явно нещо в мозъците и гените на опонентите не е наред, щом се налага да ги задаваме.

За споменатия в неравенството «социализъм» ще премълча, понеже сборището по интереси на «Позитано» 20 унищожи светлата идея у нас. Защо «сборище по интереси» ли? Защото без държава, морал и мисъл не може да има партия. Затова между мумиите, заели креслата в бялата сграда, и разпасаните кресльовци отвън няма разлика - те са от едно котило.

Сега от кумува срама социалистите се питат един друг за причините за поредния изборен провал. За да не губят време в увъртания, ще им подскажа (и без друго това няма да промени нищо): загубата е свързана с кадрите.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    5 17 Отговор
    Нинова е троянски кон на Глобалистите.
  • 2 888888

    15 2 Отговор
    те бяха комунисти и плюха на идеята си!Каква подкрепа чакат?
  • 3 Причината

    10 2 Отговор
    Е в 80-те процента

    Коментиран от #9

  • 4 Слави позор

    9 2 Отговор
    Върни мандата
  • 5 Последния Софиянец

    6 7 Отговор
    Слави изработи Корнелия.В последните секунди изгони кандидата и Илиев.

    Коментиран от #6

  • 6 Кочо

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Слаби ви извози всички

    Коментиран от #7

  • 7 Последния Софиянец

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "Кочо":

    Напротив!Чу гласа на протеста и изгони Илиев.
  • 8 Сссс

    12 1 Отговор
    Браво Нинова! Много остро и правилно изказване! Само от разплутите в креслата в бялата сграда кога най сетне ще се освободите от тях. Приличат на чакали чакащи да направите грешна стъпка и да се нахвърлят върху вас. Браво достоен отговор на едно лекер син на друг, който предаде властта уж да предотврати кръвопролитие.
  • 9 Виталия

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Причината":

    Винаги е била там! Просто стадо, работят си го както си искат. Никога не съм била или гласува за ГЕРБ, но партията е само 1 човек Лидерът Борисов. Е, той да не е фокусник?
  • 10 Георги

    14 3 Отговор
    Много силно искам мекеретата на мафията да не овладеят БСП че тагава няма да има вече България.Дано и другите партии от протеста да подкрепят Корнелия
  • 11 Колобър

    16 2 Отговор
    Социалистите в последните години са последователни в политиката си спрямо народ и държава! Погледнете и прочетете,тогава и плюйте ако са казали нещо против народа! За другите партии не мога да кажа това! А вие? Я ми кажете какво е сторено за добруването на народа ни? Магистрали ли? Добре платени работни места ли? Медицина и образование ли? Правосъдие ли? Нищоооо! БСП бяха опозиция,а властимащите нищо хубаво не направиха! Грешна политика и лични интереси ни показаха! Щом СДС са към тях - работата им не е читава! СДС унищожиха икономиката на България,армията , разузнаването и т.н. .... какво повече да кажа???

    Коментиран от #12

  • 12 Виталия

    9 4 Отговор

    До коментар #11 от "Колобър":

    Кои социалисти? 12 години само Лидерката Корнелия Нинова правеше политика и успя да запази БСП. Тъпанари в партиите е равно на разпадаща се държава!
  • 13 антрашпиц

    0 0 Отговор
    Към автора : Как по-точно да се инвестира тук и да се правят заводи,като няма кадри ?
  • 14 безпартиен

    0 0 Отговор
    Третото изречение казва всичко!