Last news in Fakti

19 Август, 2021 16:00 37 803 96

Опърничавият трябва да бъде укротен до няколко дни

  • слави трифонов-
  • итн

Това, което прави Слави силен в боя - че е единствен господар на всички явни и тайни дела в партията си, че е и владетел, и пълководец, и ковчежник, му пречи да сключи примирието, което най-вероятно и той самият желае

Опърничавият трябва да бъде укротен до няколко дни - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Опърничавият трябва да бъде укротен до няколко дни. И ще бъде - не от тези, които не пожела да му бъдат съюзници, а от този, който го създаде, за ги неутрализира като врагове.

За да бъда максимално ясен - Сараите/Доган/библиотекарите, а най-точно казано - Кремъл, ще нашока канчето на Слави и той ако не с действия, с бездействия ще подкрепи създаването на кабинет с третия проучвателен мандат. Който най-вероятно ще отиде при БСП.

Това, което прави Слави силен в боя - че е единствен господар на всички явни и тайни дела в партията си, че е и владетел, и пълководец, и ковчежник, му пречи да сключи примирието, което най-вероятно и той самият желае. Затова цялата "демократична общност" трябва да помогне на най-заклетия му враг, за да помогне на себе си. А в най-заклет враг на Слави ще се превърне получилия трети мандат - независимо дали е Корнелия, Христо или Мая.

И тримата са говорили срещу Слави и като шоумен, и като (кандидат) партиен лидер. Искали са да му обявят "война", но не са. "Защо" е тема на друг разговор, сега само ще кажа, че ако го бяха направили преди 5 години, "Има такъв народ" нямаше да е първа или втора политическа сила. Сега войната стана "от само себе си", и то по начин, най-изгоден за "партиите на протеста". Съдбата им предлага съюз, който в други условия би бил немислим и невъзможен, но е единственият начин да бъде спрян опонент, който няма заден ход.

Това е едно от нещата, които "нормалните политици" не разбират у Слави. Той няма заден ход, защото неговата, да я нарека деловитост, която проявява и с която живее от десетилетия, не му позволява да спре, доволен от успехите си. И ако Слави и в бъдеще продължи да търси успехи, по-големи от досегашните - а той ще продължи - и "нормалните политици" не предприемат срещу него нищо решително, помислете какъв може да бъде краят...

За да са успешни, действията трябва да бъдат на два фронта - взаимодействие при съставянето на правителство сега, и принципни атаки срещу несистемността на партията на Слави винаги. Българската политическа система няма да издържи още една "Атака".

Заслужава да се помисли и прецени и в какво състояние са работите на Слави. Защото те нито вървят добре, нито сегашното му положение е за завиждане. Слави не би се впуснал в политиката, ако знаеше, че ще спечели толкова много, че ще му се наложи да управлява. Той затова провали два правителствени мандата. Надяваше се, че ще е трети, най-много втори, и ще пречи на когото трябва (Бойко Борисов и ГЕРБ) колкото трябва, но се излъга. Това най-напред го обърка, защото стана против неговото очакване, и после му създаде голяма тревога. Слави се чуди как да излезе от политиката, в която зорлем го вкараха, с най-малки щети за себе си. Е, този, който го създаде, трябва да му обясни,

че начинът е да не пречи на съставянето на правителство с трети мандат. Мисля даже, че вече го е направил. А тези, които Слави не прие за съюзници, трябва окончателно да разберат, че условията, неблагоприятни за него, са благоприятни за тях, и да се залавят за работа. За да не се срамуват после, че не са посмели да извършат това, което Слави би направил с тях, ако имаше подобна възможност.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 136 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИТН в същност ДПС

    264 68 Отговор
    ГРОЗНА МУМИЯ И ПРОСТ КУМИК НЕ ЧАКАИТЕ ТОЯ ЦЪРВУЛ ДА СПАСИ ДЪРЖАВАТА

    Коментиран от #24, #74, #77

  • 2 Неуловимият Слави

    124 18 Отговор
    И с Интерпол не можеш да го "осветиш"..
  • 3 Раданч Татлъту

    149 62 Отговор
    Мноо умен тоа аналлизатор,щом свързва Слави с Кремъл!👍
    Сега да свърже Ицко и Прокопий с дедко от Унгария,и всичко ще е точно!😎🔯👍

    Коментиран от #13, #40

  • 4 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    176 55 Отговор
    СТИГА СТЕ ГО ПРЕДСТАВЯЛИ ЗА ОПЪРНИЧИВОСТ,ИНАТ И ТЕМ ПОДОБНИ С ЦЕЛ ДА ПРИКРИЕТЕ ОСТИНАТА ЧЕ СИ Е ЧИСТА ЗАВИСИМОСТ ПТ ДПС!!!

    Коментиран от #68

  • 5 Ти да видиш

    181 44 Отговор
    толкова ли няма читави хора в ИТН, които да се озъбят на глания чалгар ?
  • 6 Тра-ла-ла

    122 35 Отговор
    Що слагате снимката на голия 🐌 той май е само формален лидер! Там най-вече се вихри 🐒 африкански! 😂😂😂
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 КовидманЯк

    29 8 Отговор
    Калин Манолов...😂🤣😂
  • 10 ГАЦО БАЦО

    150 37 Отговор
    УЧИНДОЛСКИЯ ЧАЛГАР ПОДВЕДЕ МНОГО ХОРА ИМАЩИ НАДЕЖДА ЗА ПРОМЯНА , А СЕРВИРА ДОЗИНА НЕКОМПЕТЕНТНИ КАЛИНКИ "ОДОБРЕНИ" ОТ НЕГОВ КАСТИНГ......ДА СЕ СМЕЕ ЛИ ЧОВЕК ,ДА ПЛАЧЕ ЛИ....КАТО ГЛЕДАМ КОМПЕТЕНЦИЯТА НА .....КЪСИЯ , СЪДРАНИЯ И КРЪГЛИЯ........ЖАЛКА КАРТИНА.......! ПРОСТО КУ КУ 2021....!!
  • 11 Кака Мара

    93 29 Отговор
    Со кротце, со благо и малко кютек. Тук трябва малко повече от последното. А Слафчу не командва ордата ви каза отдавна Черепа. Като излезе втора глава на Магнитни и опраскат и ковчежника Орльо ще се укротят и опърничавите .

    Коментиран от #48

  • 12 Тоя ли

    134 34 Отговор
    Диван Паша щял да управлява с купената диплома за цигулар - смех, както казват Учиндол
  • 13 3.14К

    36 44 Отговор

    До коментар #3 от "Раданч Татлъту":

    И той е от концетричния на Доган кръг- прокопиевия, на чичко им Сорос. Без Русия те не могат да създадат теза.
  • 14 Бойкикев съм

    100 22 Отговор
    Слави? Какво беше това георой от детско филмче или нещо друго? Кога някой е видял Сектанта на живо... Според мен Славиту е холограма по ТВ
  • 15 SH BG

    89 29 Отговор
    Вида му показва, че Славуца скоро ще отиде в Ада, а няма да успее да докара Ада тука (както се заканва)...!!!

    Дааа...!!!
  • 16 Буха ха

    53 22 Отговор
    С едно допълнение, ако Чалгаря имаше 121 депутати нямаше да се поколебае да управлява?

    Коментиран от #51

  • 17 Българка

    86 36 Отговор
    "Cлaви ce чуди кaк дa излeзe oт пoлитикaтa, в кoятo зoрлeм гo вкaрaхa, c нaй-мaлки щeти зa ceбe cи. E, тoзи, кoйтo гo cъздaдe, трябвa дa му oбяcни,чe нaчинът e дa нe прeчи нa cъcтaвянeтo нa прaвитeлcтвo c трeти мaндaт. "
    Слави направи ИТН като задкулисен проект на сараите и това го разбрахме. Но ако иска ИТН да не приключи още преди да е участвала в политически живот и ако мисли за себе си, трябва да се смири и подкрепи краткосрочен кабинет с трети мандат

    Коментиран от #20, #23, #45

  • 18 Сатана

    65 21 Отговор
    Задкулисието и Козяк са бесни на ИТН.Те на това се казва Изчегъртване.
  • 19 Бамбука

    46 17 Отговор
    Добър коментар, но изводите куцат. ДПС, библиотекари, Кремъл нямат изгода да накарат ИТН да направят "компромиси" и да подкрепят гласно и/или негласно правителство на третия мандат. Досега за цуцали покрай проекта Герб, надяват се и в бъдеще да продължат. "Златния прашец" само ги подпомага в действията им, защото няма как да не е взел кинти от тях.
  • 20 Пръц

    43 16 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Избори,избори трябват а не мандат.

    Коментиран от #34

  • 21 пешо

    54 31 Отговор
    Егати тъпата статия .Прочетох само първите 5 реда,
  • 22 По - тъпа

    47 28 Отговор
    Статия едва ли има, остава да пишете, че ИТН са зависими от марсианците още......
  • 23 Тра-ла-ла

    55 17 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    За чудене си е, защото след досега му с политиката се компрометира напълно. От тук нататък ни шоу ни нищо! Ще ходи на кино да гледа филма ,,А сега на къде?"😂😂😂
  • 24 Ще нашока канчето на Слави ?

    35 30 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН в същност ДПС":

    Какъв боклук сте пуснали да пише тука? Затова ви наричат мисирки.
  • 25 Пунта Канна

    42 28 Отговор
    От както Слави започна да плюе по соросоидите стана враг №1
  • 26 кайлъка

    73 25 Отговор
    Какъв пълководец е този бекярин?Учиндолски паткан!
  • 27 Мюнхен

    31 11 Отговор
    Не особенно коректно мнение, което ще се види само след няколко дни.
  • 28 яяяяя

    38 21 Отговор
    Тежката артилерия на соросоидната олигофрения!!! Как не се сети да го свърже с Пекин, тоя АНАЛизатор?
  • 29 Ender

    31 20 Отговор
    Оооо, платена статия и платени коментиращи, що е то!?!?
  • 30 XYZ

    47 21 Отговор
    Чиcтeнe трябвa, oщe чиcтeнe! И ГEРБ и ИТН - кoлкoтo пo-мaлкo в Пaрлaмeнтa, тoлкoвa пo-дoбрe! Нe ca тaм, зa дa рaбoтят зa нaрoдa, a дa врeдят!
    A Върхушкaтa нa ДПC - щe e пo-труднo, нo нe e нeвъзмoжнo! Дa cпoмeнeм c дoбрo aдвoкaт Мaгнитcки!

    Коментиран от #49, #95

  • 31 Ender

    21 74 Отговор
    Спокойно, на следващите избори ИТН ще е с пълно мнозинство!

    Коментиран от #38, #90

  • 32 Всеки е "шут на краля"

    30 8 Отговор
    Лошо е когато "краля" е неизвестен, в сянката на пълна "анонимнгост" и със съмнение, че няма крал, а регети. Кои са регентите от "сянката"? Политици, олигарси, мафиоти? Всеки показал, че е годен за шут, става "шут на краля". Един от годните. Пее в шоу "боят настана", върви срещу негодните за ШУТОВЕ!
  • 33 Калине, не ги хващаш некой работи

    12 5 Отговор
    .!. , Е толкоз ти е ясно положението.
  • 34 ттт

    35 11 Отговор

    До коментар #20 от "Пръц":

    И докато съберете удобно мнозинство престъпниците няма да бъдат наказвани, защото един Каскет ги закриля.
  • 35 тулупов

    42 11 Отговор
    Слави, ако застана срещу вас и твоите сценаристи ще ва направя като чайници. Ще фъщите като локомотиви. Вода нямате, пара вдигате.
  • 36 Кико

    32 5 Отговор
    За Карлуково е пациента!
  • 37 Конник

    16 6 Отговор
    Да, на тебе само конформисти ти допадат. Александър Стамболийски го обезглавиха слад като вкара в ред хазната след ПСВ. И той само напред гледаше. Нямаме нужда от идеята ти за зомбита.
  • 38 Ддс

    21 6 Отговор

    До коментар #31 от "Ender":

    Я влязат, я не! Особено пък ако изнорите са мажоритарни.
  • 39 горски

    41 11 Отговор
    Патологията на Слави е ясна....Въпроса е депутатите от ИТН от какво са заразени,та не могат да се усетят на къде ги води....

    Коментиран от #50, #52

  • 40 Кви ги дрънкаш ,ма!?

    11 4 Отговор

    До коментар #3 от "Раданч Татлъту":

    Дедко е персона нон грата в Унгария.
  • 41 Не, не

    31 20 Отговор
    Не е нужно, да бъде укротяван! Нужно е хората да се сетят. Лица, които са били много по-малък трън в петата на ГЕРБ, отколкото Слави изглеждаше, са били смачквани уставно (понякога не съвсем уставно), а на Слави му се размина. Нито го спукаха с ревизии, нито го привикваха през ден за справки, нито му прекъсваше електрозахранването. Въпросът е ЗАЩО и той има само един отговор. Той е в една чудесна българска поговорка: "Не ме гледай, какво ти говоря, виж ме, какво правя!" От ГЕРБ много добре са знаели, какво ще направи! Действията му са съгласувани с ББ. Да видим, сред депутатите му има лица, които все приемам като достойни хора. Дано не са се оставили, той да мисли и решава заради тях.
  • 42 ИТН

    14 53 Отговор
    Ще бъде с по голямо мнозинство на предстоящите избори.Успех.
  • 43 ХАН КРУМ

    56 2 Отговор
    ТРАГЕДИЯТА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА Е, ЧЕ ПРОСТАКА ,НЕГРАМОТНИКА ,ПРОДАЖНИКА И НАГЛЕЦА ВИНАГИ Е НАДЕЛЯВАЛ .ДАНО ТОЗИ ПЪТ НЕ Е ТАКА.
  • 44 Страшен

    15 14 Отговор
    буламач си надраскал авторе! От космоса се вижда, че си евтина калинка! Дори не можа да го надраскаш малко по умно! Пред последният куплет, го има под всяка статия на Слави и ИТН, от евтин трол! А може и това да си ти! Мишок!
  • 45 Аха

    22 17 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Знаем как разбираш! Срещу някоя монета от мерзавеца ристьо, с парите на прокопиев! И глупавите тролове на дб, започват да се излагат с еветини лъжи! Дори герб е по достойна партия от дб! Евтини лъжи, като от някоя гето! И нивото ви същото!
  • 46 dron

    16 9 Отговор
    Странен анализ... Липсват само ам.посолство и извънземните в него.
    Нещата са по-прости и ще излязат да 5-7 дена.
  • 47 ежко

    15 15 Отговор
    Глупостите са невероятни:)
    ДПС-Кремъл,ИТН-Кремъл,Атака-пак Кремъл,Възраждане -Кремъл, БСП-Русия и т.н. Ако наистина Кремъл дърпаше конците на изброените партии, досега да сме яаст от Русия и никакви натовски бази нямаше да има в България.....
    Калине, стига внушемия!Ако имаш данни, факти, доказателства -давай ги в ДАНС.
  • 48 изрод от ГЕРБ

    8 3 Отговор

    До коментар #11 от "Кака Мара":

    А на тебе ти трябва по вече в междуушието!!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 само това

    29 8 Отговор

    До коментар #16 от "Буха ха":

    не ни достигаше до пълното щастие, Славуц да управлява държавата пък дали със 121, с 201 или колкото си ще депутати. "Тогава предвиждам такъв живот, че само си викам дано...опази Бог многострадална България!"( да ме извини Богдана Карадочева, че злоупотребих с думи от нейна песен).
  • 52 не подлагай

    35 6 Отговор

    До коментар #39 от "горски":

    на съмнение депутатите на ИТН. Те са избирани с кастинг, не от кой да е, а от "новия месия".
  • 53 еееее

    46 9 Отговор
    Купен за няколко десетки милиона чалгар. Когато се продаваш няма значение дали е за 30 сребърника или за повече.
    Излъга ни!
    Целта беше да разводни работата и всичко да се забрави.
    Никога повече Тошковци и Славита!
  • 54 яя0000

    30 16 Отговор
    Гласуваш за Слави, получаваш ГЕРБ!

    Коментиран от #91

  • 55 Гого

    45 12 Отговор
    Един голям Учиндолски Боклук
    20 години от телевизията ми говори за морал и достойнство а се оказа един мръсен селянин!!!
  • 56 Баба Марта

    21 2 Отговор
    Какво искате от. Пижо и Пенда ?!!!
  • 57 Болярин

    38 10 Отговор
    Тоя учиндолски цикаджия се опитва да направи България манеж за клоунада !
    Нарцистичен психопат !!!
  • 58 Иван

    16 11 Отговор
    Все бях чел глупости,но тая е върхът.
  • 59 Просветен илюминат

    13 1 Отговор
    Всички вие знаете,че на изборите си избирате едни кукли на конци от които нищо не зависи и продължавате да си губите времето и енергията в безсмислени спорове и коментари.
    Ефекта от всичко е нулев.
    Нормално ли е в свят с такива технологии и изобилие да има постоянно криза за пари и вдигане на цените?
    Нали парите се печатат и след като се развива бизнеса и има такова предлагане работата върви?
  • 60 Абе умен съм ве

    30 7 Отговор
    Интересна статия, но с една малка забележка. Славотинката не е единствен господар и командир на партията си. Това е партия на дъщерните формирования на ДС, а той е назначен за генерален фейсбук секретар на партията.
  • 61 Гената

    21 5 Отговор
    Значи и тука Кремъл...ти да видиш! Що ли ми идва наум лафът на Тошо Тошев в един диспут преди няколко месеца : " Аз искам първо да разбера, с какво рубладжията е по-лош от доларджията?"
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Ana

    13 0 Отговор
    100 млн са си 100 млн!
  • 64 ДоМисирчетата

    15 28 Отговор
    С кеф ще гласувам пак за тях. За пръв път има някой който да има истинска позиция и да е последователен! Стига вече политическа проституция и алъш вериш!
  • 65 ЕвалаСлави

    12 12 Отговор
    Няма да им даваш да лапнат кокала тия на твой гръб. На никакви пропаганди и демагофий небива да се поддавате. Каквото има да става ще стане и ситината ще излезне наяве кой какъв е! Нито какпка страх нито крачка назад!
  • 66 Гошко

    12 4 Отговор
    Е нема толкова малоумно мнение! Калин Манолов май е за жълта книжка.
  • 67 аз съм Веска

    12 3 Отговор
    Калинчо не се сети и едно изречение да напише , за чувствата и статута на " целокупният български народ " .
    Това е политически цирк .
    То цирка изгоря , но защо ни е .
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 незнайко

    6 2 Отговор
    (Публикувано във факти.бг: ще нашока канчето на Слави ) В тълковния речник не намерих думата НАШОКА !!!
  • 70 Бойко

    28 5 Отговор
    Опърничав бил!?! :)))))
    Просто е един самонадеян глупак, който няма кураж за нищо велико, камо ли да поведе икономиката на една цяла държава! Човек който без двете си патерици - Милко и Морко(Тошко и другия) е мозъчен инвалид.
  • 71 Тренда на

    6 28 Отговор
    ГЕРБ е надолу. Слави ги знае и иска всички тези 60 депутата за себе си. Затова ще има избори докато Слави не вземе поне 100/110 гласа а ГЕРБ не останат с 15. Така че стягайте коланите. Поне още за 2/3 избора.
  • 72 мамун

    22 1 Отговор
    много неща и хора са тъпи в бг.
    затова сме последни в ес
  • 73 Гост

    25 4 Отговор
    Махайте се продажни и прозди куклуводи и сценаристи
  • 74 Коко

    6 13 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН в същност ДПС":

    Добре де и така да е Слави е чалгар, ясно е . А Боко къв е , пожарникар и мутра. Този ли да оправи държавата .Дванадесет години я оправя, резултата е корупция, още няколко нови крадливи милионери , и един беден народ...кое е за предпочитане?

    Коментиран от #89

  • 75 ИТН всъщност машата

    16 11 Отговор
    На Радев,Решетников.Нещо не им се нареждат картите,въприки юмрука,или точно заради юмрука.
  • 76 Байдън

    4 16 Отговор
    Аз съм зад него и няма назад. Опичайте си акъла. Писна ми от тъпия ви български манталитет да плюете всичко и всички. 100 души 200 мнения и само професори и разбирачи. Избори до дупка докато ви дойде акъла. Прост народ слаба държава. Ще се оттегля и ви чакат още 500 години турско робство.

    Коментиран от #80

  • 77 Оракула

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН в същност ДПС":

    Господар ,пълководец и Цар,
    ама гол... Слави !
    Човека не може повече ,
    не го насилвайте, да се самоубива?
    Чисто и просто Шоуто привърши,
    сега идва ред на разни продължения?

    "Барбейдос, след изборите"?

    Да изнасят парите,
    КОИТО ПРИБРАХА,
    че , може да им ги запорират,
    с някое ИЗВРАТЕНО ЧСИ,
    -от Джуджетата, на Иван Гешев!

    Коментиран от #82

  • 78 Антикомунист

    14 3 Отговор
    Видяхте ли бе тъпаци до къде я докарахте. Ще забравите скоро претъпканите кръчми, плажове и гръцка граница. Грешката на Борисов е че не ви смаза жандармерията като в нормалните държави с ненормални . Били бити келешите, ако бяха бити сега трябваше да ходят с поне два бастуна.
  • 79 гого

    3 13 Отговор
    Славчо мачкай яко, това все някога трябва да приключи.
  • 80 Под игото

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "Байдън":

    Колкото и минуси да цъкате на Байдън това е самата истина.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Байдън

    4 2 Отговор

    До коментар #77 от "Оракула":

    Тъпак, Барбадос не е офшорна зона. Явно си тотален невежа. Виж списъците на почетните консули и ще видиш къде са парите. Прост народ, слаба държава.
  • 83 Шаран БГ

    9 3 Отговор
    Само Слави, ИТН и Русия са виновни. Всичко друго наоколо е само ангелчета - херувимчета. От Хр.Иванов, през М.Манолова и К.Нинова, че чак до Карадъйъ и поне по 50 човека около всеки един от тях. Пърхат с нежни крилца, неподкупни, честни, почтени и пълни / тъпкани от петите до теметата на главите си/ с непорочни и здравословни мисли за целокупния български народ, даже и за тези, които са зад граница, НО с български паспорти !!
    За това / от много мисли за самоя него/ обикновения българин ходи умислен, отвратен, от политици и си брои жълтите стотинки, които вече никой не иска.
  • 84 Монте

    8 1 Отговор
    "Видяла жабата , че коня вдига крак да го подковат и тя вдигнала крак."
    Не се влиза в полиртиката без ясна политика!
    Само с ТВ пропаганда, скечове и анархизъм не се управлява държава макар и с ленив народ.
    Добре са си американците само с две партии. Така отлюспват еднодневките. Ама ние още се упражняваме на ДЕМО-КРАЦИЯ. Трябва да си я изстрадаме за да еволюираме. Още Дарвин го е дефинирал.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Шердан Българов

    9 2 Отговор
    НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОВА ! ГРУПА ИЗМАМНИЦИ МАНИПУЛИРА ЧАЛГА ОБЩЕСТВОТО В БЪЛГАРИЯ ОТ ИМЕТО НА УМИРАЩИЯ УЧИНДОЛСКИ СЛАВЕЙ ОПИТВАЩ СЕ ПРЕДСМЪРТНО ДА СТАНЕ ПОЛИТИК !
  • 89 Чикаго

    3 3 Отговор

    До коментар #74 от "Коко":

    ИТН -ПАТЕРИЦАТА НА РЕШЕТНИКОВ-РАДЕФ, ИЗБОРИ ДО ДУПКА! ЯЛОВО ПРАВИТЕЛСТВО ! ПЪЛНО РАЗГРАБВАНЕ АКТИВИТЕ НА ДЪРЖАВАТА.... НИКОЙ НЕ НОСИ. ОТГОВОРНОСТ ! ПАНДЕМИЯ, ЕМИГРАНТИ - ТЪЛПИ МЛАДИ МЪЖЕ, СМАЗАНИ И УНИЖЕНИ СЛУЖБИ ПО СИГУРНОСТА! ПРЕЗИДЕНТСКА ВЛАСТ ! РЕПУБЛИКА НА СССР-РУСИЯ !
  • 90 Е нема такава държава

    3 4 Отговор

    До коментар #31 от "Ender":

    Глей ти ква опозиция... първата и втората партия спечелили изборите плюс ДПС (2/3 от НС) са опозиция... най после се сбраха ЯВНО... Славче, Доган и байХ0я!!!
    Славче се провали с гръм и трясък, И т. н. ОТТЕЧЕ У КАНАЛА... залезе преди да изгрее... предаде протеста и достойно изпълни заръката на задкулисието на ДПС и ГЕРП... за политик не ставаш Славе, ти си будалаааа...
    А иначе Славе е най важен в Бг...без него не може ни управа, ни опозиция... ТИ ДА ВИДИШ!!!
    А и гаргамелите да не се дуят кат пуяци, знаем как ни приватизираха с командира, а и как забатачиха ИЗБОРА на ново правителство....
  • 91 ТИ ДА ВИДИШ

    5 3 Отговор

    До коментар #54 от "яя0000":

    Еееех Славче щом иска да е опозиция, щом е роден за опозиция да бъде сигурен, че народа (СУВЕРЕНА) ще го изтипоса в ново НС да бъде наистина малка опозиция пак заедно с байХ0я, а може и най добре ще да е СУВЕРЕНА да ги изрита и да гледат НС през крив макарон!!!!
  • 92 Иван

    5 3 Отговор
    През оная работа му е на чалгаря, за тези които гласуваха за него и въобще за народа. Той си изпълнява задачата от кукловодите, да обърка и съсипе България, за да остане под руско влияние. Но откъде акъл в прошляците гласували за него, да разберат това. Целта е това проруско чучело Радев да остане втори мандат.
  • 93 Байдън

    2 0 Отговор
    Ей много тролове тук. Дреме му на Слави. Целта е ясна, всички които са били вън.
  • 94 Антикомунист

    0 0 Отговор
    Какво нередно имаше в коментар#87 бе безгръбначни плазмодии от"факти" долни боклуци.
  • 95 kakalaka

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "XYZ":

    соросоидчо червено
  • 96 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    1 0 Отговор
    Г-Н ТРИФОНВ, ВЛЕЗТЕ В ИГРАТА ИНАЧЕ НА СЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ МОЖЕ И ДА ЗАГУБИТЕ.
    МЕН МЕ ЗАГУБИХТЕ, СЕГА АГИТИРАМ СРЕЩУ ВАС.
    ОЧАКВАХ РАЗУМНА ПОЛИТИКА ЗА НАРОДА, ОЧАКВАХ ДА УПРАВЛЯВАТЕ КУЛТУРНО И ВЪЗПИТАНО ЗА НАРОДА.
    ПОЛУЧИ СЕ ТАЛИБАНСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ И ЧЕШЕНЕ НА ЕГОТО СИ.
    ЖАЛКО.
    ВИДЯ СЕ ЧЕ НЯМА НАДЕЖДА И ВСИЧКИ КОПИРАТЕ БОЙКО БОРИСОВ.