ФАКТИ.БГ
  • плевнелиев-
  • промяна-
  • случи-
  • румен радев-
  • втори мандат

Плевнелиев: Промяната може да се случи, ако няма втори мандат на Румен Радев

Служебното правителство е популистко, променя неща от днес за утре. То реши да се заиграва с помощите за възрастните хора, смята президентът на страната 2012-2017 г.

Публикувана: 24 Октомври, 2021 13:06
178 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 3845
Плевнелиев: Промяната може да се случи, ако няма втори мандат на Румен Радев  - 1
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 1.8 от 115 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Популизмът изцяло завладя публичното политическо пространство. Промяна в България ще се случи само, ако няма втори мандат на Румен Радев. Модернизацията на държавата е спряна. Доброто име на България в Европейския съюз е поставено под въпрос. За всички тези проблеми можем да посочим като отговорен действащия президент. България трябва да направи Национална програма за развитие 2030, която да бъде приета с консенсус на КСНС при държавния глава.

Борба с коронавируса означава ваксинация, означава план, разписан по седмици, по месеци, който да е валиден за обществени групи. Доктори и учители не може да разберат от днес за утре, че няма да бъдат допуснати до работа.

Членството на РС Македония в ЕС може да стане само, ако те извършат реформи и спазват европейските ценности. Спазването на правата на българите, отказът от езика на омразата и спазването на Договора за приятелство с България са част от тези европейски ценности.

Тези разсъждения изложи в интервю за БГНЕС Росен Плевнелиев, Президент на България (2012-2017 г.).

„Можем да посочим кои са популистите, хората вече го виждат и го усещат. Служебното правителство е популистко, променя неща от днес за утре. То реши да се заиграва с помощите за възрастните хора. Взеха парите от магистрала „Хемус“, за да ги разпределят популистки на възрастните хора за изборите. От една страна днес имаме президент-популист, който пося семето на популизма в България, направи го модерно, то завладя президентската институция. От друга гледна точка имате популистки партии, които се борят за властта и има голям шанс да я вземат“, заяви държавният глава.

Според него популистите знаят как да се заиграят със страховете на хората. Възходът на популизма е свързан с миграционни кризи, терористични атаки и бедността. Навсякъде, където има нерешени проблеми в обществото, има два начина за разрешаването им. Единият е популисткият – лицеви опори, обещаваме безумни неща, само и само да вземем властта. Другият е работещ, устойчив, проактивен начин – как да адресираме проблемите на обществото, за да дадем работещи решения.

Президентът Плевнелиев заяви още, че действащият държавен глава Румен Радев не е дал нито едно такова работещо решение. Според него последният единствено говори как системата не работела, как управляващите са корумпирани, но вече около година Радев има цялата власт в държавата.

„Веднага може да разделим нещата на две – политици, които идват и казват – Аз виждам България след 5 или 10 години, в дългосрочен план, приоритети, обърнати в ясни решения, обърнати в личности. Обратното е това, в което днес България е загубена – противопоставяне, разделение, заиграване с надеждите на хората, някаква измислена генералска битка, някакви програмирани действия на хора, които са се възприели като почтени и сочат държавния глава като обединител на почтените. Последно това е правено във Ваймарската република“, каза още Плевнелиев.

Той е категоричен, че никой не може да се изявява като морален съдник в обществото. Според него гражданският комитет, който е подкрепил проф. Анастас Герджиков за кандидат-президент на Република България, наистина е намерил отговор на критичната ситуация, в която се намираме. Президентът допълни, че проф. Герджиков със спокойствието си, с идеите си, с мъдростта, която излъчва, с институционалната си култура – да подаде на всеки ръка, а не юмрук – е един лъч надежда.
„Промяна в България ще се случи само, ако няма втори мандат на Радев. Оттам започва промяната. Ние видяхме в първия му мандат какво се случи – популизъм, в резултат на който в последната година няма нито една чуждестранна инвестиция. Нула по статистиката на БНБ. Нещо повече, статистиката на БНБ показва, че чуждестранни компании продават капитала си на български компании, т.е. те се изнасят. Как няма да се изнесат, когато Президентът на Републиката години наред обяснява как държавата е мегакорумпирана и се управлява от мутри и от мафия. По този начин президентът Радев не спазва Конституцията на Република България, която го задължава да работи за доброто име на родината и да води външна политика, базирана на върховенство на правото. Върховенството на правото казва, че не можеш да даваш присъди – независимо дали на главния прокурор, или на министър-председателя, или на законно избрания парламент. Единственият, който може да прави това, е съдебната система. Президентът Радев многократно и системно наруши Конституцията и законите на Република България. Той не заслужава и не бива да получи втори мандат“, категоричен е Плевнелиев.
Той определи настоящия държавен глава Радев като разединител на нацията – защото противопоставя хората едни на други. Това не помага да намерим правилните решения, защото такива решения се намират, когато всички се обединим. Само заедно можем да се справим, подчерта Плевнелиев. Според него ни трябва умерен човек, какъвто е проф. Герджиков и донякъде Лозан Панов. Последният би могъл да бъде алтернатива на Радев.

„Народът е казал – „Рибата се вмирисва откъм главата.“ Дайте да сменим главата. Тогава ще започне промяната, което означава нов президент, убеден демократ, който да може да лекува раните в обществото от раздялата, от противопоставянето, от неизпълнените обещания, от раздадените, но с нищо неподплатени присъди на президента Радев. Считам, че е добре, че вече я има тази алтернатива и искрено ще се надявам в останалите седмици хората наистина да видят популистките действия и да се сблъскат с тях. Виждате – в енергетиката наблюдаваме пълен хаос, никакви решения. В борбата с коронавируса отново наблюдаваме пълен хаос. Дори модернизацията на държавата спря. Доброто име на България в Европейския съюз е поставено под въпрос. За всички тези проблеми днес, ние можем да посочим президента Румен Радев и да кажем – „Той е виновен“. Той трябва да си понесе наказанието. Нека да започнем начисто“, призова Плевнелиев.

Държавният глава продължи, че решенията на проблемите могат да бъдат много елементарни и те се делят на два вида – работещи и неработещи. Президентът очерта многото неработещи решения, на които се натъкваме всеки ден – борбата с пандемията, модернизацията, управлението на еврофондовете, политическата криза. Всеки българин вижда, че днес живеем в абсолютен хаос, за който няма алтернатива и план. Плевнелиев сподели, че миналата седмица е имал среща с председателя на Европейския съвет Шарл Мишел, който е казал, че страната ни няма план и посока. Единствената възможна алтернатива според държавния глава било намирането на работещи решения. Ако погледнем към другите европейски държави, ще разберем, че всички те вече са намерили такива работещи решения. Милиони човешки животи и икономики са били спасени. Плевнелиев попита реторично дали ние сме най-големите експерти, които ще посеем семето на съмнението в прогреса. Той определи президента Радев, неговия министър-председател и неговите министри за основните виновници за тази ситуация.

„Да, през март 2020 г. ние бяхме изненадани. Но дали си спомняме, че тогава имаше Национален оперативен щаб, който взимаше решения отговорно и пред очите на хората? Дали си спомняме, че тогава имаше добра комуникация с хората? Достойни българи като ген. Мутафчийски, като проф. Балтов, бяха изчегъртани, защото спасяваха хиляди човешки животи. Те излязоха през март 2020 г. открито пред целия български народ и казаха – „Това ще стане. Дайте да вземем тези и тези мерки“. Къде са тези най-елементарни неща днес? Успехът е и база на добрата комуникация. Днес сме поставени в хаотична и невъзможна ситуация от хора, които не разбират какво правят. А решенията са много елементарни. Борба с коронавируса означава ваксинация, означава план, разписан по седмици, по месеци, който да е валиден за обществени групи. Доктори, учители, не може да разберат от днес за утре, че няма да бъдат допуснати до работа и тази сутрин българските лекари не могат да лекуват хилядите имащи нужда от лечение пациенти, а биват принудени да се редят на опашки, защото някакъв провален министър, който е антиваксър, се упражнява с живота на българите. Имате и един президент Радев, който не му поиска оставката, тоест той е пряко отговорен за случващото се в държавата“, заяви Плевнелиев.

„По отношение на енергийната криза – когато аз бях президент на България, имахме план „България 2020“. В него имаше ясни приоритети за българската енергетика. Енергийна диверсификация, либерализация и енергийна ефективност, от която печелят милионите българи. Имаме национална програма за саниране на панелните блокове. Излезе президентът Радев и каза, че това е много корумпирана програма и я спря. Нещо повече, в новите еврофондове пари за саниране на блокове вече няма. Отговорността за това е на Радев. Сега ще се насочат пари към нова ядрена централа. Аз не съм против. Но винаги бих избрал санирането и удължаване на живота на панелните блокове. В енергетиката винаги сме имали – план, посока и приоритети“, допълни държавният глава.

Парите за бизнеса – 40 млрд. лв. – подготвени, договорени, спрени от президента Радев, който каза, че планът не работи и трябва друг. За една година вицепремиерът Атанас Пеканов не бил свършил нищо, посочи Плевнелиев. С една година закъснение, последни на опашката и постоянно обяснявайки как Европейската комисия е виновна за нещо, ние не сме били получили един лев аванс. Плевнелиев подчерта, че именно в тези действия си проличавал популизмът. Популистите обичали да се заиграват с Европейската комисия. България зависела от производството на въглища, а ние дори не произвеждаме въглища – копаем буквално кал, толкова нискокачествени са нашите въглища, допълни той.
Сега някой се заиграва със съдбата на 20 хил. български миньори. Това е президентът Радев, който се опитва да играе като добрия герой, който защитава правата на българските миньори, с лошата Европейска комисия. Това създава траен проблем за България. Първо, Европейската комисия няма да се поддаде на това елементарно упражнение. Трябва да имаме ясна стратегия как и кога ще приключим. Второ, този подход на президента Радев не е честен към децата на българските миньори, защото те трябва да знаят, че професията на бащите им няма бъдеще. Спомнете си един велик политик – Маргарет Тачър. През 80-те години тя отиде при миньорите и каза „Вашата професия няма бъдеще. Да, държавата ще ви помогне, ще ви квалифицираме, ще ви помогнем, но няма да копаем повече въглища, защото така замърсяваме и вашите деца ще страдат“, отбеляза Плевнелиев.

Според него бруталният популизъм, с който сме залети, е същият като в Италия, Унгария и в Бразилия. Популистите не дават дългосрочни работещи решения. Той даде пример с Италия, която е потънала в криза, защото нито един от проблемите ѝ не е решен.

„България трябва да направи Национална програма за развитие 2030. Тя трябва да бъде приета на КСНС при президента Радев, така както аз приех Националната програма за развитие 2020 с пълен консенсус. Тогава ще гарантираме, че което и правителство да бъде на власт до 2030 г. ще изпълнява зададените приоритети“, заяви президентът Плевнелиев.

Той посочи, че това ще ни осигури подкрепата на ЕК и ще получим европейските милиарди.
„Ще имаме легитимност да ги поискаме, защото с консенсус на всички политически партии и общество сме казали, че през 2030 г. искаме България да постигне това и това“, каза Плевнелиев.

Приоритетите в Националната програма 2030 трябва да бъдат съответстващи на целите за устойчиво развитие на планетата до 2030 г., за да можем да гледаме света в очите и да можем да изпълним зададените приоритети на ООН. Тези цели трябва да бъдат разписани година за година с ясни индикатори за успеха, за да знаем година по година къде се намираме.

Той припомни, че вече сме правили веднъж подобно нещо.

„През 2013 г. постигнах пълен консенсус по националната програма за 2020 г. От тогава се смениха 7 правителство и нито едно не е нарушило Националната програма 2020, защото ЕК застана зад нея и европейските милиарди бяха обвързани с националния план за развитие“, каза президентът Плевнелиев.

Днес българско общество е силно противопоставено, но през 2013 г. не сме били в по-различна ситуация.

„През 2013 г. ние бяхме в сходна ситуация, при която, обаче, служебното правителство с вицепремиер Илияна Цанова договори за месец и половина 15,2 милиарда евро по абсолютно легитимен начин. Българските граждани и бизнесът дори не разбраха колко ефективно договорихме и вкарахме тази пари в действие. За месец и половина. Сега се мотаем една година и половина и сме последни. Защо? Защото тогава имахме План 2020. Като държавен глава можех да отида при канцлера Меркел и при всички останали и да кажа: Ние имаме съгласие по национален план за развитие. А ЕК се гордее тогава, когато държавите отидат там с план за развитие, а не с популистко заиграване с тясно национални проблеми. “, каза Плевнелиев и призова всички отговорни политически играчи у нас да приемат подобен план с хоризонт до края на това десетилетие.

По отношение на позицията ни за РС Македония Плевнелиев заяви: „Прави чест на всички поколения български политици, а и на днешните политици, че успяват да поддържат този консенсус. Зад този консенсус стои българското общество. Ние сме единни в това, че истината за историята, историческите манипулации, европейските ценности трябва да бъдат в основата на решението и само тогава то ще бъде устойчиво“.

Единственото, което трябва да направят българските политици е да подобрят комуникацията с глобалните сили и Европейската комисия, за да може да стане ясно решението.

„Обръщам се към нашити приятели в Скопие – лидерите и обществото в РС Македония – трябва да е ясно. НАТО е геополитика, а ЕС са ценностите. Именно защото НАТО е геополитика България подкрепи безусловно РСМ за членство в този най-силен отбранителен съюз на демократични държави. Именно защото ЕС е съюз на ценности България тук е в пълното си право да посочи проблемите със спазване на европейските ценности и да каже, че единствено възможното решение на спора между София и Скопие е решението, което е базирано на европейските ценности. Друго решение не може да има“, категоричен е президентът Плевнелиев.

Той посъветва управляващите в РСМ да не прибягват до натиск и лобиране, защото нищо няма да се получи.

„Ще стане с реформи, които доказват, че европейските ценности са на въоръжение и се изпълняват от обществото и управляващите в РСМ. Европейските ценности са записани в Копенхагенските критерии. Ние имаме проблем именно по отношение на тези ценности. И тук България се явява адвокат и защитник на тези европейски ценности. Искаме да помогнем проблемът да бъде осъзнат от управляващите в Скопие. Решенията не са трудни. Вие трябва да направите това, което направиха в Албания. Ако направите това, няма кой да ви спре по пътя на европейската интеграция“, заяви Плевнелиев.

Той изброи най-важните неща, които властите в Скопие трябва да направят, ако наистина искат да започнат преговори за присъединяване.

1. Европейска ценност е върховенството на правото, но Договорът подписан между правителствата на България и РСМ не се спазва. Това е нарушение на върховенството на правото. Дайте да спазваме този Договор, иначе няма как България да даде зелена светлина.

2. Европейска ценност са правата на всички граждани в едно общество. Но днес все още българите в РСМ нямат същите права каквито имат сърби, албанци, турци, власи и др. Дайте права на тези граждани на РСМ, които се определят като българи, такива каквито имат сърбите или останалите народности. Дискриминацията не е европейска ценност и няма място в ЕС.

3. Европейска ценност е отказът от езика на омразата. Ние все още наблюдаваме език на омразата навсякъде, включително и в държавните медии на РСМ, в учебниците, с които се обучават младите хора. А ние искаме точно обратното. Искаме да няма граница за младите, които заедно да ходят на ски в Банско и на ресторант в Охрид. Младите хора няма как да бъдат първи приятели и братя, ако учебниците в РСМ казват, че българите са татари и фашисти.

Плевнелиев даде за пример Албания, която е извършила всичко необходимо, за да стане член.

„Те посочиха истината за комунистическия режим в своите учебници – и доброто, и лошото. Отказаха се от идеологиите, които насаждат омраза. Направиха честно национално преброяване и всички групи в обществото го приеха. Решиха тежките си териториални проблеми с Гърция. Албания днес е две години напред в своите отговорни действия и реформи, демонстрирайки европейски ценности. Никой не може да ги спре“.

Президентът Плевнелиев се обърна към управляващите и обществото в РСМ:

„Уважаеми приятели и управляващи в Скопие направете това, което Албания прави и няма кой да ви спре. Вие дължите на децата на РСМ отговорите за историята, за комунистическия режим, за идеологията, учебниците, които да бъдат европейски. Започнете реформите. Това ще ви се отплати и не само защото няма кой да ви спре, а защото вие ще напреднете много по-бързо в евроинтеграцията. Който се въоръжи с европейските ценности, прогресира бързо напред. Това е нашият съвет към Вас и сме готови да ви помогнем“, каза президентът на България (2012-2017 г.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 1.8 от 115 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
малиии
1 Отговор
Мистър Бийн пак се изцвъка неподготвен по въпроса

Коментиран от #173


Оценка:
-10 +326

Скрий се
2 Отговор
Боклук

Коментиран от #35


Оценка:
-10 +319

ДП1
3 Отговор
Плевнята да ходи да чисти американските бази или да прави сахер на Меркел.

Оценка:
-10 +272

Радко пиратко
4 Отговор
Го чака импийчмантттт, съд, затвор

Оценка:
-270 +16

Много
5 Отговор
Е прав президента Плевнелиев!

Коментиран от #58, #71, #126, #136


Оценка:
-309 +10

Колуминация
6 Отговор
на наглостта и гьонсуратлъка ! Бръщолевици без стойност , будещи само гняв и отвращение !

Оценка:
-5 +286

Долу Мерките
7 Отговор
Аман от джендъри и предатели

Оценка:
-8 +234

MeToo
8 Отговор
Най-слабият президент на съвременна България, може би е по-добре да мълчи засрамен и да не си вдига погледна по-високо от върха на обувките си.

Оценка:
-8 +289

9
Този коментар е премахнат от модератор.
Фин
10 Отговор
Да се върнете с чекмеджето, нали?! И пак от начало!...

Оценка:
-3 +207

ИВАН
11 Отговор
ЗАЩО НИ ГО ПОКАЗВАТЕ ТОЯ ПАРЦАЛ?

Коментиран от #16


Оценка:
-2 +241

На кратко
12 Отговор
Прецедент нон стоп.Плевнелиев.

Оценка:
-2 +142

Стела
13 Отговор
Румен Радев е най-слабият президент който сме имали.

Коментиран от #17, #65, #76


Оценка:
-247 +12

SAAB
14 Отговор
........магарето на един главанак !

Оценка:
-1 +147

ДАСКАЛ ГЕНЧО
15 Отговор
ИЗВИНЯВАЙ ТЕ , ВИЕ КОЙ БЯХТЕ??????
МНОГО МИ ПРИЛИЧАТЕ НА ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО БЕШЕ НАЗНАЧЕН НА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ ОТ ЕДИН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ.
ЖАЛКА РАБОТА.
ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДАТЕ БИЗНЕСА И СЕМЕЙСТВОТО.

Коментиран от #174


Оценка:
-3 +193

мнение
16 Отговор

До коментар #11 от "ИВАН":


ПФУ!

Оценка:
-0 +93

SAAB
17 Отговор

До коментар #13 от "Стела":


мини през банята......и си смени килотитИ .....вониш !

Коментиран от #34


Оценка:
-3 +109

Някой
18 Отговор
Тя, подмяната, става пред очите ни. ГЕРБ доволно потриват ръце в ъгъла, макар техният кандидат да е супер неподготвен. Ще си имаме Плевню 2. От сега го виждам, как ще се допитва до Бащицата какво да каже, или къде да отид.

Коментиран от #59, #60


Оценка:
-4 +121

бай онзи
19 Отговор
ТОЯ ФАТМАК СЕ ИЗЧЕРПА,АМА И ТИЯ ДРУГИТЕ.ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОК

Оценка:
-121 +6

Роско е смешник
20 Отговор
Промяна,би имало, единствено,ако Радев е президент и ако се състави правителство без ГЕРБ и ДПС!

Оценка:
-6 +151

попангелов
21 Отговор
Скиорът от Аспен,Колорадо,хахахааа.....

Оценка:
-0 +98

веселяк
22 Отговор
Баце силно го е удрял този по главата и затова резултата е такъв!

Коментиран от #39


Оценка:
-2 +133

Милев
23 Отговор
Пускайте го повече този шебек. Така се гарантира победа на първи тур за Радев.

Оценка:
-2 +141

Подлец
24 Отговор
Този е първият, и надявам се последният пръЦидент на България, от който съм се срамувал и отвращавал истински.

Оценка:
-2 +136

Ганчо
25 Отговор
Колко са много злите сили, които искат да унищожат България! Плевнелиев е един от техните маши - противен физически, психически и по всякакъв друг начин, той, като ехиден смръдлив язовец успява да се навре навсякъде и да си пусне миризмицата.

Оценка:
-1 +131

Швейк
26 Отговор
Ру-Ра, ква стана тя? - на това му се вика артилерийски огън
Само Дългият и Ристю засега мълчат, време е да слагаш каската че да не фръкне пъпеша още преди изборите!?

Оценка:
-59 +6

тиуредлиси
27 Отговор
Ефремова кой да си изгуби времето по такава обстойна статия за тоя "капацитет"?

Оценка:
-1 +75

Мазньо
28 Отговор
Плевньо, червясъл глист нещастен, само като ти видя мутрата и ми иде да се ваксинирам даже!

Оценка:
-2 +94

ГОРСКИ
29 Отговор
Знай че ще има втори мандат,а ти никога няма да повториш защото ти знаеше за далаверите на Борисов но мълчеше!!!!!!!

Оценка:
-2 +92

Тото
30 Отговор
От 12 май до днес 6(шест) месеца. Програмата за възстановяване можеше да бъде внесена от Борисов преди 12 май вместо сега да приплакват е особено ако е била толкова добра.

Оценка:
-2 +63

Българка
31 Отговор
Пуделът на мафията обилно ни облъчва с нищоказване, но с напоително оплюване на Радев и служебните кабинети. И той е чел и взаимствал от разписаните опорки на ГЕРБ
Промяната може да се случи само и единствено при втори мандата на Румен Радеш и мнозинстшо ш парламента на ПП, ДБ, ОБГНИ, които подкрепени от здрашата юаст ш ИТН и БСП, могат да излъюат редошен кабинет, а НС да гласуша нувните реформи. И една от пършите е прашосъдната и шкаршането след достойни присъди на престъпниците, които разкостиха Българич и натикаха българите ш септиюна чма

Оценка:
-3 +74

Стан
32 Отговор
Плевнев е мистър БИН и става за анимация

Оценка:
-2 +72

Гост
33 Отговор
ОХЛЮВ,ПИТА ЛИ ПРИМАТА ОТ БАНКЯ ДАЛИ МОЖЕ ДА ГОВОРИШ.............................МЕКОТЕЛО ПРОДАЖНО

Оценка:
-2 +79

Стела
34 Отговор

До коментар #17 от "SAAB":


"Килотите" ми, миришат Chanel. Това което ти вони, е може би устата ти.

Коментиран от #40, #109


Оценка:
-47 +5

24666
35 Отговор

До коментар #2 от "Скрий се":


Долен при това

Оценка:
-0 +34

Само Плевнелиев!
36 Отговор
Най-достойният! Смел като орел! И не ходи със зелени чорапи.Путин трепери от него и не смее да стъпи в България! Роско му взе страха.Герджика да се откаже доброволно и Роско с фатмачката да тушират Радев и Йотова.Напред!

Коментиран от #48


Оценка:
-80 +8

Ако
37 Отговор
този направи още две три изказвания и Радев няма нужда да ходи на избори.Победата му е от воле!

Оценка:
-3 +85

Аз бе
38 Отговор
Ти пита ли жена си да се обаждаш а плужгув

Оценка:
-2 +70

мис гащи
39 Отговор

До коментар #22 от "веселяк":


Боко са го удряли по силно,затова резултатът е много по плачевен. ,,Ъъъъ язе имам торта сахер,,

Оценка:
-1 +50

Стельо
40 Отговор

До коментар #34 от "Стела":


Радев ще ви дере на изборите и ще роните сълзи без кюлоти!

Оценка:
-5 +63

Maris
41 Отговор
Йори теб никой не те пита, всъщност никога не са те питали !! Ти винаги си бил президент с чуждо мнение, това на Борисов!!

Оценка:
-1 +54

Плевнъо Банев
42 Отговор
Росенчо:Незнам какво ще е времето у вас, но у нас много ще духа!

Оценка:
-0 +50

Българка
43 Отговор
Чехльото защо не призоваваше да сменим "главата" Борисов, когато корупцията източваше/ ограбваше по 8 - 10 милиарда годишно? Това е обявено официално и от ЕС. Нима чак сега е прозрял, че рибата се вмирисва от главата? И да трябва да се отсече вмирасаната глава, но на мафията. Гаранция за това са втори мандат на Радев и озборна победа за ПП, ДБ и ИБГНИ, които да започнат реформите/ рязането на вмирисанат глава

Коментиран от #45


Оценка:
-1 +63

Го4о
44 Отговор
Радев е злодея, който съсипва България вече цели 5г.! Хора опомнете се!

Коментиран от #46, #63, #69


Оценка:
-76 +3

Тошко
45 Отговор

До коментар #43 от "Българка":


Дай доказателства, а не червени опорни!

Коментиран от #56


Оценка:
-47 +2

46
Този коментар е премахнат от модератор.
Пацо
47 Отговор
Абсолютно точно и вярно.
Браво,Плевнелиев.

Коментиран от #50, #128


Оценка:
-61 +3

На някой
48 Отговор

До коментар #36 от "Само Плевнелиев!":


късното ставане от сън не му влияе добре!

Оценка:
-0 +38

Българка
49 Отговор
За какъв план за диверсификация говори този лъжец? Та нали точно Борисов и Теменужка Петкова саботираха диверсификацията като за няма 2 години с ограбени от българите 3 милиарда построиха в чужд интере руски газопровод, който няма разклонение за България, а отвежда руска газ към Сърбия. За сметка на този грабеж умишлено се бави изграждането на интерколектора към Гърция, умишлено не са внесени 80% от много по- евтината азерска газ. И да не забравяме, че всички управленски/ ръководни постове са назначения / бетонирания на калинки на ГЕРБ, които сега умишлено създават хаос, корупция и енергойна криза. В енергетиката няма сменен нито един борисов кадър. И питам къде е пътната карта за руско-турски поток?

Коментиран от #97


Оценка:
-1 +58

А вие
50 Отговор

До коментар #47 от "Пацо":


онова пацо ли сте ,или другото пацо!?

Оценка:
-0 +17

Пучо Капучо
51 Отговор
Чехльо, стига с тоя популизъм, бе! Изказване нямаш без да вкараш този термин "популизъм". Като папагал повтаряш - популизъм, популизъм...Поне да знаеше какво е популизъм, Чехльо, питай метерооложката, тя може и да знае.

Оценка:
-2 +47

ссссс
52 Отговор
абсолютно всеки път мнението на Плюювналиев съвпада с мнението на Борисов от както Пюювналиев е в политиката!! Обикновена Мисирка! Този няма собствено мнение, а освен това мислите ли, че тоя не знае НЕОДОБРЕНИЕТО на хората от неговите изказвания?

Оценка:
-1 +45

Хи. Ху
53 Отговор
Ирландската пастирка да върви до говедата си за да не ги изгуби

Оценка:
-1 +41

23239835
54 Отговор
Изобщо няма да чета тоя чаршаф с празнословие на един послушен на диктаторското управление човечец, малка душица.

Оценка:
-2 +43

Офтопик
55 Отговор
В България бяха създадени условия за избуяване на корупцията. И не е виновен само Борисов, той е просто един даровит актьор, мошеник и лице на мафията. Виновни сме най-вече ние, че се връзваме на популисти като него.

Оценка:
-0 +39

Буци
56 Отговор

До коментар #45 от "Тошко":


Кюлчо Еврев Чекмеджиев,трябва ли още!?Това е най-малкото!

Оценка:
-0 +31

Не е правилно
57 Отговор
В неделя да ни разваляте настроението с това противно създание. Плужек безхарактерен и предател.

Оценка:
-1 +38

хахахахаха
58 Отговор

До коментар #5 от "Много":


само от едно изречение доказваш колко ти е трудно дори невъзможно мисленето… и казваш плевенлиев ни е президент браво на теб

Оценка:
-1 +26

наблюдател
59 Отговор

До коментар #18 от "Някой":


Не е задължително. Просто трябва да отидем да гласуваме.

Оценка:
-0 +21

Бибитко
60 Отговор

До коментар #18 от "Някой":


Ти си напълно прав. Анастас Герджиков е от същата порода като Росен Плевнелиев, който е лишен даже от чувство на скромност и непрекъснато говори, че той бил едва ли не най-успешния президент, който България е имала, колкото "най-успешен" премиер бе Тиквата, която го назначи и която го водеше на каишка като пуделче. Румен Радев не за първи път показва, че може да поема отговорност, за разлика от Борисов и неговите мишоци, които винаги я прехвърлят на чужд гръб, независимо от окаяното положение, в което оставиха страната след 12 годишно некадърно и корумпирано управление!

Оценка:
-0 +43

Geй лоби
61 Отговор
Роска хвали Анастасия. Жива да не бях. Никой не иска втори пудел назначен от Тиквите за президент.

Оценка:
-0 +34

62
Този коментар е премахнат от модератор.
изрод от ГЕРБ
63 Отговор

До коментар #44 от "Го4о":


И как бре Гоче я съсипа България Радев,след като той няма достъп до изпълнителната власт? Иди да тролиш в Скандално,тук вече се изчерпа!

Оценка:
-0 +39

4verme
64 Отговор
От прочетеното разбирам, че под термина ПРОМЯНА експрезидентът влага смисъл за връщане на времената от управлението на експремиера г-н Борисов, на щаба описващ пандемията, смирена и обслужваща другите външна политика, харесваща се на самозванците от Брюксел... Та това не е промяна, а нагазване още по-дълбоко в блатото на световната глобалистка криза в световен мащаб и запазване на прословутото статукво в национален мащаб.

Оценка:
-0 +33

А кой
65 Отговор

До коментар #13 от "Стела":


Каза мутри вън? Плевню няма топки за такива думи, той е мишок! :))))))

Коментиран от #80


Оценка:
-1 +39

Скакауец
66 Отговор
Дo кoгa щe ce дaвa думaтa нa тoвa мeкoтeлo дa ръcи клишeтa? Дo кoгa щe ни ce нaпoмня, чe e бил прeзидeнт зa cрaм и пoзoр нa инcтитуциятa? Пo бeзгръбнaчeн индивид в пoлитикaтa, чe и държaвeн глaвa, дo ceгa нe cмe имaли! И тoзи кaтo Буци - вce Рaдeв му e нa eзикa! Плeвню, кaквoтo и дa злocлoвиш пo aдрec нa дeйcтвaщия прeзидeнт и нa мaлкия пръcт нe мoжeш дa му ce кaчиш, зaщoтo cи мекотело!

Оценка:
-0 +39

КЪРЛЕЖИ ПКП
67 Отговор
ПРОМЯНАТА Е - МУТРИ ВЪН , НО ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ЗАТВОРА !КУЧИЩАТА ОТ ГЕРБ НЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗАТ ОТ ЗАТВОРА , ПЛЕВЕЛ !

Оценка:
-0 +32

68
Този коментар е премахнат от модератор.
Гочо
69 Отговор

До коментар #44 от "Го4о":


Кой те еб@ толкова лошо? Радев ли? А измекярино неграмотен!

Оценка:
-0 +28

Реалист
70 Отговор
Каква промяна ще идва бе мекотело? 12 години правехте промяна и унищожихте България!

Оценка:
-0 +38

Стрелата
71 Отговор

До коментар #5 от "Много":


Гербажийска пуфня дето го сравни с Магаре дава акъл. Чьоо ве

Оценка:
-0 +31

ПРЕЦЕДЕНТ
72 Отговор
РАДЕВ ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА , А БОЙКО КРАДЕЦА ДА СЕ ВЪРНЕ - ТОВА Е ПРОМЯНАТА СПОРЕД ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ И НЕ СЪВСЕМ НОРМАЛЕН ЧЕХЪЛ !ЯВНО Е ЧЕ В КЪЩИ ПАК ГО БИЯТ !

Оценка:
-4 +33

В е л и к и я
73 Отговор
Премини на другия бряг и ще имаш промяна , но не давай акъл ... цървул ....!

Оценка:
-0 +29

ПЛЕВНЮ КОМ.СЕКРЕТАР ТАТИ БКП СЕКРЕТАР
74 Отговор
КАК КРАДЕШЕ ОТ ПОМАЦИТЕ ДАВА ИМ РА 500 МАРКИ А ОТ НЕМЦИТЕ ВЗИМА 2000 ДОБРЕ ЛИ Е? МАСЛАРОВА ДАВА КВОТИ НАЛИ ПЛЕВНЕЛИЕВИ СА КАДРИ ВА БКП !!! ТОВА МУ БЕШЕ БИЗНЕСА НА ТОЗИ !!!

Оценка:
-0 +33

Румен
75 Отговор
Кой успя да прочете всичко това?

Оценка:
-0 +32

Скакауец
76 Отговор

До коментар #13 от "Стела":


А кой е най-силният, когото сме имали? Този ли? За твое сведение в момента рейтингът на Радев е над 45%, а на индивида на снимката в края на мандата му беше някакви си 5%...Това нещо да ти говори? Най-добра оценка за дейността на един политик дава народът, а 5% говорят и за авторитета му като държавен глава...

Оценка:
-1 +39

Безочлив противен тип
77 Отговор
Плевнелиев,разбирам напразните ти напъни,но колелото на историята никога не се връща назад! А що се отнася до популизма и демагогията,ти и мутрата Борисов,никой не може да ви бие,дори и прехвалената от тебе Маргарет Татчър,която навлече такива поразии на Англия с наглата си политика,че още не може да се оправи! А края и не беше никак завиден!

Оценка:
-0 +32

Мутренския отпадък
78 Отговор
Долно нищожество.

Оценка:
-0 +31

Казуар
79 Отговор
Другарю Плевнелиев, как ще стане слугата на Борисов кандидатът за президент Герджиков да направи промени. За Борисов думата реформа е мръсна дума.

Оценка:
-0 +30

Стела
80 Отговор

До коментар #65 от "А кой":


Защо не конкретизира, кои са мутрите? Това са празни приказки с които яхна протеста. От тогава, държавата е по нанадолнището.

Коментиран от #123


Оценка:
-26 +5

Крис51
81 Отговор
Плювню няма как да не се обади, за да ни напомни за кого не бива да гласуваме. За такива плюнки като него. Малко му дърпа ушите ББ.

Оценка:
-0 +28

ТАКА ЛИ Е
82 Отговор
РАДЕВ ОЩЕ МЪЛЧИ ПО ВЪПРОСА КАКЪВ ГЕНЕРАЛ Е БОЙКО И ВСИЧКИ ПРОИЗТИЧАЩИ ОТ ТОВА ПОСЛЕДСТВИЯ , КАКТО И ЧЕ БОЙКО Е ПРОВОКИРАЛ НЕГОВОТО ИЗБИРАНЕ ЧРЕЗ ЦЕЦА СТРУГАРКАТА !?

Оценка:
-11 +9

Активист на БКП
83 Отговор
ПЛЮВНЬО🇹🇷🎃 Бухахахааааааа 🎃

Оценка:
-0 +25

Перо
84 Отговор
Заради тоя червен пом@чор, пребоядисал се потомствен номенклатурчик,трябва да се премахне привилегията,въведена от Симеончо да се плаща на бившите президенти,а тоя е бивш ПреЦедент,до живот издръжка на офис,секретарка,охрана,кабинет,кола и заплати! Ние не сме САЩ!

Оценка:
-0 +30

Комсомолски
85 Отговор
Външният вид не греши и зодията в този случай няма никакво значение!

Оценка:
-0 +15

86
Този коментар е премахнат от модератор.
ПЪЦИ ПЪЦИ
87 Отговор
ПЛЕВНЯТА Е ДОКАЗАТЕЛСТВОТО ЧЕ БОЙКО НЯКОГА Е МОГЪЛ ДА НАПРАВИ ОТ МАГАРЕ ПРЕЦЕДЕНТ ! ..............СЪЩИЯ ТОЯ ПРЕЦЕДЕНТ ОБАЧЕ ДА МИ СВЕТКА ЗЕЛЕНИЯ СЕМАФОР НЯМА ДА СТАНЕ НИКОГА , НИТО ПЪК БОЙКО Е МОГЪЛ НИТО ЩЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТОАЛЕТНА .............. СЛЕД КАТО И В КЪЩИ НЕ УСПЯ ДА Я УПРАВЛЯВА И ГО ПОДСЛУШВАХА ТОЧНО ТАМ - ТОЕСТ И ЗАЙЦИТЕ МУ СА ПРЕДАТЕЛИ !

Оценка:
-0 +27

Пенди
88 Отговор
Еееййй, о н ан и с т! Олигофрен и бастун. Махай се женчооо!

Оценка:
-0 +23

Чехльо
89 Отговор
Много ви дразни Радев. Още повече, като каза, че президентството не му е на всяка цена. Само драпате, ама видяхме какво можете. Пък ти специално, четири години жена ти се кри от срам да се покаже до теб.

Оценка:
-0 +28

90
Този коментар е премахнат от модератор.
91
Този коментар е премахнат от модератор.
Риналдю
92 Отговор
Абсолютно вярно.Румен е кукла на конци,марионетка на Кремъл и псевдо патриот.Българите обедняха драстично,само за няколко месеца управление на служебните некадърници и ченгета,назначени от фуражката.За "борбата с епидемията",не си струва да коментираме-пълен провал.

Оценка:
-30 +2

фбр
93 Отговор
Пастирката пак раздава акъл, дето изобщо му липсва! Забрави как Тулупа го дърпаше за ухото ! Герберска подлога ! Абсолютна шушумига !

Оценка:
-0 +28

Sieg
94 Отговор
Плевенлиев скрий се бе предател на България, заслужаваш линчуване и гилотина!

Оценка:
-0 +29

аз па викам че ше има промяна ако
95 Отговор
тиквата доган шиши и каскета бъдат елиминирани

Оценка:
-0 +24

Гост
96 Отговор
Преди време Ти скъсаха снимката по Националната телевизия, а сега с удоволствие бих се изхрачел върху лицето ти!

Оценка:
-0 +26

Перо
97 Отговор

До коментар #49 от "Българка":


Това е така,защото на американските компании е забранено със закон да дават подкупи за обществени поръчки,а с руските олигарси няма проблем. Няма друга причина за толупа. Даже руските специалисти се чудят,защо не сме продължили тръбопровода от Ихтиман до сръбската граница /170 км/ с всичките му разклонения, а се строи нов,близо 500 км от Гърция! Всичко е вътрешен проблем и е свързано с чекмеджето!

Оценка:
-0 +24

Дядо курти от село Пиперково
98 Отговор
Toзи плъх е по жалък и от тиквата

Оценка:
-0 +29

Курбанколи Пардимагомедов
99 Отговор
Кой ли е писал това дълго словоизлияние на Чехльо?

Оценка:
-0 +27

XYZ
100 Отговор
Не щем твоята "промяна", Плевнелиев !?!
Видяхме какво искаш и какво можеш - и то беше само вреда за народа и полза за КЪРЛЕЖИТЕ като тебе!
Много време си прахосал да напишеш горното - няма нищо, не го четем! А ти продължавай да пишеш, после книжка ще издадеш - я виж и Иван Костов издаде книжка, да се похвали колко е умен! Продължавайте с книжките, хората ще си палят печките на село, ама не се бъркайте в управлението на държавата, защото май не ви се удава!

Оценка:
-0 +24

ДА ДА
101 Отговор
ШИЗО..ФРЕНИК! ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ ЩЕ ПУК..НЕШ! НЕ СТИГА, ЧЕ ОТ ТЕБ И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА, НО СИ ТРЪГНАЛ АКЪЛ ДА ДАВАШ.
МРАЗИШ ЛИ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ - МРАЗИШ ГО, ЗАЩОТО ВИ ВРЪТНА КРАНЧЕТАТА, ОТ КОИТО КРАДЯХТЕ? ИЗПАДНАХТЕ В ЗЛОБА И УЖАС, ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ДА КРАДЕТЕ!
КРАЙ! СВЪРШВАТ КРАЖБИТЕ ВИ!

Оценка:
-0 +33

Дансаджия
102 Отговор
Мафията герб ,квичи на умряло..Значи ,Радев е правилният избор...

Оценка:
-0 +34

нено
103 Отговор
Господи прости му на Плевела, той не знае какво прави и говори!!!Такова недоразумение на природата, представете си прави характеристика на достоен генерал и вместо да се скрие в миша дупка той ръси всеки път омразата си и простащината срещу Президента Радев.Жалко тази 30 годишна глупост ни докара много предатели, простаци алчни и беди на обикновените хора!!!!

Коментиран от #152


Оценка:
-0 +29

ронг
104 Отговор
Това е най-големият б0клук, който е бил президент в цялата човешка история!

Оценка:
-0 +30

Юлияна Плевнелиева
105 Отговор
За нищо не става този боклук..Добре,че се отървах от него...

Оценка:
-0 +32

ФАКТ Е
106 Отговор
ЗАЩО ЗАНИМАВАТЕ НАРОДА С ШУТ ЗА ПАРИ?

Оценка:
-0 +28

Перо
107 Отговор
Тоя пом@чор и потомствен номенклатурчик от третия,селски ешелон на БКП,пребоядисал се като джендър,още продължава да ръси “мозък”. Толупът като го назначаваше го даде за пример как м@г@ре да върже ще го направи ПреЦедент!

Оценка:
-0 +29

ттт
108 Отговор
Ей, Пантофке (не мога да използвам "Чехъл", защото е от мъжки род ), преди първия мандат на Радев, промяната защо не се случи?

Оценка:
-0 +29

ЖАР
109 Отговор

До коментар #34 от "Стела":


Не Стели ,душата му вони

Оценка:
-1 +16

ууу
110 Отговор
Това помаче пак се показа от мазето ...

Оценка:
-0 +30

БОЙКО СОДЖУКА
111 Отговор
ПЛЮВКО- ПУДЕЛА НА МАФИОТА РАЗБОЙКО БОРИСОВ!!!!! ОТВРАТИТЕЛЕН, НАХАЛЕН И БЕЗМОЗЪЧЕНА ПОДЛОГА НА МАФИЯТА.

Оценка:
-0 +24

Мдаа
112 Отговор
Явно тази сутрин другарят Кюлчев е изритал от топлото легло другаря Чехльо с думите " Стига си се търкалял със синьоптичката, бе. Оди да кажеш по талавизора некоя глупост за Радев, че съвсем ни забравиа тия." И шмульото изпълнява. Маа с опашчица и чека похвала.

Оценка:
-0 +28

Долу ПЛЕВНЬО!!!
113 Отговор
В затвора тоя нечистоплътен палячо!

Оценка:
-0 +25

чехлю
114 Отговор
Скрий се ма пача.

Оценка:
-0 +27

ПКП
115 Отговор
РАДЕВ , ДА СИ ГО ПРЕМЕСТИ !

Оценка:
-0 +22

Ники
116 Отговор
Драйфа ми се като го видя това нещо.

Оценка:
-0 +27

Бамбука
117 Отговор
Пиши ясно, кратно, смислено. Ако не можеш ( очевидно ) питай мъжа в семейството - синоптичката.

Оценка:
-0 +23

dron
118 Отговор
Мислех и аз да напиша нещо против тоз паразит , но като
видях ,че от всички коментари няма един положитен ,
приемам ,че всичко е казано.

Оценка:
-0 +26

Шаран БГ
119 Отговор
Изобщо не прочетох и ред ! Такива плюнки затриха хубавата страна и работливия народ !!!

Оценка:
-0 +22

иван иванов
120 Отговор
стига му давахте трибуна на тоя плужек...срам и позор за България...най-голямото мекотело от всички политици. Изключително противна личност...този е олицитворение на слугинаж,на шут за забавление...ГНУСНО същество без капка чувство за чест и достойнство....ПФУ...

Оценка:
-0 +26

Фффффф
121 Отговор
Това нищо кой му да право да плещи небивалици...

Оценка:
-0 +23

Миризлия чехльо
122 Отговор
Малоумник ти от Радев си на светлинни години далеч. По ум, по държание, по мъжество, по сила си направо като новородено. Но по кражби, по безгръбначие, по умственно изоставане си първенец. А като си представя комедията по приемане на военния парад се смея с часове. Никой комик не би могъл да направи маймунските ти физиономии. Ти беше и ще си останеш магарето което Тиквата сложи за президент. Не може да има втори дори в света. Клоун.

Коментиран от #151


Оценка:
-0 +26

123
Този коментар е премахнат от модератор.
Име
124 Отговор
Този фубавец дали чете коментарите под неговите изказвания?! "Великан" е този комсомолец.

Оценка:
-0 +19

Изумен
125 Отговор
Какъв ферман изписан за единБезмозъчен ! Абе вие добре ли сте ?

Оценка:
-0 +21

Колко ли....
126 Отговор

До коментар #5 от "Много":


Чудам се колко ли % мое да земе ЧEXЛЬО CИН0ПTИЧКИН ако му наредят (сам не му стиска) да се изправи срещу ГЕНЕРАЛА ... дали мое да сбере 2%!!!!

Коментиран от #130


Оценка:
-0 +22

Чети пле_ня
127 Отговор
Това е то идит по рождения плевня без покрив и срама. Не вижда ли коментарите за себе си от българския народ който го презира всячески

Оценка:
-1 +20

Тоя магарица ли е
128 Отговор

До коментар #47 от "Пацо":


Само да питам, за един преятел!!!!
Според Б.Б. и МАГАРЕ да предложи за президент ще бъде избран за президент... !!
Въпроса в случая е: Е ЛИ ЧЕХЛЮ СИНОПТИЧКИН МАГАРИЦА!!!!
Или пък е просто привърженик на част от Истанбулската конФекция.

Оценка:
-0 +16

Теле
129 Отговор
Кой те пита бе ЧЕРВЕЙ

Оценка:
-0 +16

Pilot
130 Отговор

До коментар #126 от "Колко ли....":


Много му е , но има офце !!!

Оценка:
-0 +14

6303
131 Отговор
Моят избор е генерал Радев Президент ! Плевнелиев напляска ли Путин ? Жалко човече с огромни претенции .

Оценка:
-2 +17

безпартиен
132 Отговор
Този ако прочете коментарите за себе си и е поне малко честен и почтен,ще спре да дава интервюта и съвети на хората как да живеят!!!!

Оценка:
-1 +16

Анонимен
133 Отговор
Те новите българи и турци си искат родопчанин, професора от СУ, герб. Честито да ви са българомохамеданите, таман и къщата на бб ше му отнемат

Оценка:
-3 +7

111
134 Отговор
Радев е старобългарин и е над всички ви. Много неща са му ясни като бял ден. Нищо против новите българи и турци, но напират, купуват всичко от християните. Недвижими имоти. Откъде им са парите. 3,4 поколения не са учили нагоре. Кой учил луд.

Оценка:
-4 +8

Отговор
135 Отговор
Това квазимодо още ли е живо?
Дебилите в тази държава се размножават в геометричен прогрес

Оценка:
-0 +17

136
Този коментар е премахнат от модератор.
Анонимен
137 Отговор
Бойко ви го тури 5катов на християнството

Оценка:
-2 +2

чехьл
138 Отговор
Баааа, Росен Банов много плодовит, толкова много простотия няма кой да изчете.

Десооооо, я му ръгни стърпоня по-дълбоко!

Оценка:
-0 +9

v 4ovkata
139 Отговор
Скрий се, Дебил смотан!

Оценка:
-0 +8

АЙДЕ ГЪЧ
140 Отговор
НА ТИКВАТА ШУТЪТ !!!!! ТОЧНО ТОЯ НИКАКВЕЦ ДА ПРАВИ ОЦЕНКИ НА РАДЕВ Е ....КОМИЧНО !!!

Оценка:
-0 +10

hmhmhm
141 Отговор
ай мани го тоз червяк !

Оценка:
-0 +6

мрън млън
142 Отговор
Що за брътвежи. Що за нахалство.

Оценка:
-0 +9

Смотан
143 Отговор
Смотаняк!

Оценка:
-0 +8

Бате Бойко
144 Отговор
Росен е ЕДИНСТВЕНИЯТ ИСТИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ!!! САМО ГЕРБ!!!

Оценка:
-13 +0

гост
145 Отговор
А бе тоя малоумник достатъчно време излагаше страната ни пред света
така че не е необходимо повече да ни напомняте за отвратителната му
физиономия. Тя жена му се отврати от него а вие на нас ни го тикате.

Оценка:
-0 +8

1122
146 Отговор
Моля ,не показвайте това недоразумение.Мисля, че Плевнелиев не е добре ,с психиката.Неговите протяжни изказвания говорят за неовладяна ,шизофрения.Прилича на Грета Тумберг.

Оценка:
-1 +8

P1amen
147 Отговор
Росен се справяше отлично.Сега ни трябва подобен благ човек ,за който властта не е сацел.
Вън от дондуков 2 на зеления чорап.

Оценка:
-7 +1

локомотива
148 Отговор
А бе мека китко скрий се зад полата на пъпчивата синоптичка и вдигай ръка преди да изцепиш поредната глупост.

Оценка:
-0 +7

149
Този коментар е премахнат от модератор.
иъъ иъъъ
150 Отговор
Мучи магаре безсрамно.

Оценка:
-0 +4

Моряка
151 Отговор

До коментар #122 от "Миризлия чехльо":


Браво,колега,много изчерпателно и точно.Аз не би си хабил интелекта за анализ на тава недоразумение- хомогенна смес от сопол и гъсеница..Просто го настъпваш,чуваш "пук" и си обърсваш подметката в тревата.

Оценка:
-0 +3

Моряка
152 Отговор

До коментар #103 от "нено":


Нено,за такива влечуги мъзрия М.Горки е написал:"Роденият да пълзи не може да лети."Е хубаво,Плевлю открай време пълзи,да си пълзи.Но защо това нищожество толкова много съска и плюе?

Оценка:
-0 +3

баба мара
153 Отговор
ПУМИЯР ЩО СИ ОСТАВИ ЖЕНАТА И ДЕЦАТА БЕ КЕЛЕШ НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ И ТРЪГНА ПО РАЗНИ ФУСТИ АМА ГОСПОД ЩЕ НАКАЖЕ ЩЕ ВИДИШ

Оценка:
-0 +0

РАДЕВ СЪМ
154 Отговор
Банооов,Надуйййй

Оценка:
-0 +1

Нели Василева
155 Отговор
Простак с просток!

Оценка:
-0 +1

войводата
156 Отговор
е тоя пък за какво плюе като е никой ама никоййй

Оценка:
-0 +3

бибо сакса
157 Отговор
И ТОЯ Е ЗА ЗАТВОРА С ШАЙКАТА

Оценка:
-0 +3

Плевньо-траги-комичен образ на политик!
158 Отговор
Сламения човек на Борисов!! Поредното Недоразумение в Политиката!! Шут!! Мистър Бийн!! Клоун!

Оценка:
-0 +6

Един
159 Отговор
плевел

Оценка:
-0 +3

160
Този коментар е премахнат от модератор.
Наблюдател
161 Отговор
Откровенния тъпанар-подлога на Б.Борисов определено се прави на неразбрал че Президентската институция по Конституция няма правомощия да извършва каквито и да било съществени промени! Такива могат НС, Министър председател и Министерски съвет!

Оценка:
-0 +2

Ния
162 Отговор
Плевнелиев в последно време се изявява като рекламно лице на генерал Радев, колкото по-разпалено говори против генерала, толкова повече в хората се затвърждава убеждението, че няма за кой друг да се гласува. Дерзай Плевнелиев, както си тръгнал Радев ще спечели още на първия тур.

Оценка:
-0 +2

Франкфурт
163 Отговор
Банов я кажи как правеше далаверите в Германия и крадеше

Оценка:
-0 +3

РАДЕВ СЪМ
164 Отговор
БАНОВ НАДУЙЙЙЙЙ

Оценка:
-0 +2

ИТН
165 Отговор
абе тоя плъх от къде излезе какъв го играе този помияр той чел ли е ромата шайката и е за затвора знае ли го щото не сме го забравили и ще стане

Оценка:
-0 +5

ПРЕСА
166 Отговор
И ПОМНЕТЕ ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ

Оценка:
-0 +3

Деси
167 Отговор
не го бий по главата тоя ма. Карай го да мие чинии и да хвърля боклука, но не го бий по главата.

Оценка:
-0 +3

4INGIZ
168 Отговор
Тая мека китка пак ли гербаджийствува??Ако не беше
Радев ГРОБ-аджиите още щяха да ни....мачкат и плакат!!!!

Оценка:
-0 +2

любител
169 Отговор
до кога ще показвате тоя бокл-к да пише глупости първо да каже от къде са милионите за вили хотели в гърция и цяло новопостроено селище до софия и тогава да говори.

Оценка:
-0 +2

Плевньо, Плевньо придворен клоун на
170 Отговор
Борисов!! Плужек в панталони, имитация на мистър Бийн!!

Оценка:
-0 +2

Уики
171 Отговор
Не ти искам червеното мнение Другарко!
Средното си образование получава в Природо-математическата гимназия в Благоевград, между 1978 и 1982 г. Завършва с отличие гимназията и през 1982 г. заема първо място на националното състезание по компютърно програмиране. По това време Плевнелиев е щатен комсомолски секретар при ОК на ДКМС.

От 1982 г. до 1984 г. отбива редовна военна служба в Школата за запасни офицери в гр. Плевен и в Изчислителния център на Генералния щаб на Българската армия в гр. София.

В периода 1984 – 1989 г. завършва Висшия машинно-електротехнически институт в София, със специалност „изчислителна техника“.5 Като студент Росен Плевнелиев става член на Българската комунистическа партия и е избран в ръководството на партийната организация във ВМЕИ „Ленин“.8 Владее немски и английски език.9

Оценка:
-0 +1

гост
172 Отговор
Къде си бе клоун.Нямаш ли огледалце да се видиш колко си смешен.Има много да си мечтаеш да си мъж като Радев.

Оценка:
-0 +1

Завист
173 Отговор

До коментар #1 от "малиии":


Защо всички каунисти завиждат Защото 1- имаповече пари изкарани с ум а не отбожков василев и бобокови 2-има по млада жена не е била жена на спартииц 3 - по красиви и умни са

Оценка:
-0 +0

е как кой
174 Отговор

До коментар #15 от "ДАСКАЛ ГЕНЧО":


МАГАРЕТО бе.

Оценка:
-0 +1

тотаЛИЗАТОР
175 Отговор
Росене , не разбра ли , че промяната започна тогава , когато теб те махнаха от поста ПРЕЗИДЕНТ и на него дойде РАДЕВ ?

Оценка:
-0 +1

Агоп
176 Отговор
Този пък откъде изниква, че и ще коментира, нахален!!!

Оценка:
-0 +0

Тони
177 Отговор
Плевнелиев е най-безсрамния популист! Популизмът му е толкова явен, че чак звучи нагло. Аман от подлизурските му изказвания!

Оценка:
-0 +0

Ангелина
178 Отговор
Най- жалкият президент на България ,който беше една марионетка на ГЕРБ и без собствено мнение и достойно поведение е тръгнал да дава акъл на истински мъже ,не такива ,като него само на полов принцип.В България истинската промяна към честно и почтено управление и справедливо наказание на хората ,които вършат и са извършили престъпление ще се случи през втория мандат на Румен Радев!със сигурност той ще продължи да е президент ,въпреки безпардонната арогантност спрямо него , семейството му и представляваната от него институция Президентството!Дали това ще стане на първи или втори тур- балотаж е без значение.За него ще гласуват всички честни и почтени хора ,които не са политически и икономически зависими от престъпната в по- голямата си част политико- икономическа върхушка управлявала до сега !!!

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Красимир Каракачанов
Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов с визия за военната служба.
Да вкараме младежите в казармата, за да възстановим мъжкия им вид"

Още бисери
ТОП 5