Last news in Fakti

14 Декември, 2021 13:00 2 351 17

Най-важната задача е освобождаването на прокуратурата

  • прокуратура-
  • реформа-
  • адв. стела николова

Да я освободят от съдебната власт и зависимостите, в които са всички, назначени там от гнусния кадрови подбор

Най-важната задача е освобождаването на прокуратурата - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на адв. Стела Николова, народен представител в 45-тия и 46-тия парламент:

Най-важната задача пред този кабинет и това Народно събрание е да освободят прокуратурата. Да я освободят от съдебната власт и зависимостите, в които са всички, назначени там от гнусния кадрови подбор, с който бяха назначени комплексари, невиждали асфалт и добър автомобил и калинкоподобни любителки на добър маникюр, невиждали козметичен салон в селото, от което идват.

Неуважаеми магистрати, вие предадохте справедливостта в България за благини, които могат да впечатлят хора с IQ 30. Май давам много. Вие, които сте призвани да осъществявате надзор за законност над актовете на администрацията спахте и спите щастливо в апартаментите, предоставени ви от общините, които трябва да разследвате.

Хайде прокуратурата да бъде изведена от съдебната власт и да отиде там, където ѝ е мястото, а прокурорките с апартаментите и екстеншъните да се върнат на село, а не да стават преподаватели на нашите деца.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мунчо

    28 10 Отговор
    Превъзходно!!!
  • 2 Най важното

    14 5 Отговор
    Прок. да не е от Източна Ромелия .Татарчев,Филчев,Цацаров
  • 3 Behemoth

    17 5 Отговор
    Абе що тъпаците се обграждат с жени...а тия на Гешев са сякаш от филм за възрастни от 90 те ...да не снимат филми там?!
  • 4 Ще градим новото им светло бъдеще!

    8 24 Отговор
    Кирокорчови са обещали на ЕС и НАТО, да приемем до 6 месеца макетата, да се съгласим за бази на Черно море, да приемем Истанбулската конвенция, да приемем квотите с мигранти и да станем гара разпределителна за тях!
    Затова отвличат вниманието на обществото, като уж със смяна на главния прокурор, ще изчезне всичкото корупция, особено, ако за този пост назначат Рашков или Ицко!Сите българе ще получат по 19 имота и 12 тоалетни😄😄😄😄
    А и всички задължително ще бъдете боцнати, нима не искам, нема недей😄😄😄😄
  • 5 Този речник

    19 20 Отговор
    Би подхождал на жрица от магистралата но не и за адвокат за ,какъвто се представя това недоразумение от женски пол.

    Коментиран от #12

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Грую

    12 5 Отговор
    Когато не можеш да прецениш, колко си обратното на тъп,правиш такива коментари.
  • 8 ИВАНОВА

    6 11 Отговор
    Ако на мястото на старите ще дойдат нови с такъв език и култура-МЕРСИ!
  • 9 Павел пенев

    13 4 Отговор
    Да,това е най важната задача на новото правителство. Всичко останало е запазване на корупцията и бандитите на ГЕРБ . Как ще имаме тогава нулева толерантност към корупцията, ако не се започне с това. ВСС да бъде разпуснат.

    Коментиран от #10

  • 10 Тодор Правешки

    3 7 Отговор

    До коментар #9 от "Павел пенев":

    Ти си от ГЕРБ! Да искаш да разпускаш ВСС, където 2 трети са назначени от През- ден - та Радьев и БСП...
  • 11 А дано

    11 1 Отговор
    Тая завалийка не знае какво го чака Ганьо като извадят прокуратурата от съдебната власт и я пришият към изпълнителната такава…Е тогава какъв секс ще има за всеки ,който не е с правителството … И ако един ден дойде нов Бойко или се върне стария , с прокуратура директно към него закрепена ??Ехххх нови реформатори дано се сбъдне това ,което искате .Следващите след вас ще ви гледах сеира.
  • 12 Да така е

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Този речник":

    Ми то жрица или адвокат е все едно .
  • 13 XYZ

    5 4 Отговор
    Еха, много люто, но ми хареса! Възмущението е автентично и справедливо, защото е срамно група некадърници да си играят с държавата! И започвайки с Цацаров, Гешев и братиньото, да се разкарат всички, които са срам за правната наука и за човешкия морал!
  • 14 Минувач

    2 1 Отговор
    Много вярно !
  • 15 Мила

    1 0 Отговор
    Прокурори и следователи нямат работа в съдебната система! Та те са разследващи органи, нали така или бъркам?
  • 16 Кали

    1 0 Отговор
    Съдът е правораздавателния орган и е логично и разумно само той да е в съдебната система! А защо в България има два разследващи органа? Разследващи полицаи, които са в изпълнителната власт и подчинени на прокурора, а от друга страна следователи, които са в съдебната власт и са с ранг на прокурор от Окръжна прокуратура? Що за щуротия???
  • 17 Тонев

    1 1 Отговор
    Каскетурата прави последни опити да защити екосистемата на калинките, но ще му се наложи скоро да отговаря за беззаконието, което твори. Интересно ми е КПКОНПИ какво общо има със случая, дори да е вярно това, което се твърди. Корупция, или конфликт на интереси? И какви материали е предала на прокурора.
    Ще ми е интересно, когато прокуратурата възложи разследването, на кой ще го възложи и какво ще е заключението. Да не забравяме, че КаскетЯ е с милиционерско правно образование, което общо взето е достатъчно за споразумения, но не и за присъди.