Last news in Fakti

23 Юни, 2022 13:00 7 385 49

Като ми пееш Станке ле, кой ли ми те слуша?!

  • слави трифонов-
  • итн-
  • правителство-
  • оставка-
  • станка желева-
  • божидар чеков

Президентът и той бил зависим от Мафията, според други – от Кремъл

Като ми пееш Станке ле, кой ли ми те слуша?! - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В началото мислех, че има сценарий, стратегия и цел. От днес ми става ясно, че сме в блато с крокодили, които са алергични на светлина. Масивната пропаганда срещу Слави от два месеца, за връзките му с една личност от преди 20 и повече години например, успя да отклони вниманието от биографиите на „разобличителите“ му и да отложи жизненоважните проблеми, които хлопат на вратата.

Това коментира във "Фейсбук" Божидар Чеков.

"Има такъв народ" събра множество, нови млади хора.

Допуснаха се грешки в кастинга. Ситото се оказа продупчено.

Разбираемо е. Липсва им опит и първите успехи ги замаяха. Не познавам Слави. Видян отвън, той има качества на водач, но за да си политик, това не е достатъчно.

Положителното мнение към партията му, което все още съществува, се дължи на сравнението на имотното състояние на тези нови политици от "Има такъв народ" с останалите партии. Всички, с изключение на ИТН, членове на коалицията са издънки от порочния български преход.

Токсични остатъци от привидния сблъсък СДС-БСП от времето на Иван Костов. Повечето от тях са участвали в разграбването на държавата и поделянето ѝ. Поради това момчетата на Слави им са трън в очите. Никой от тях няма апартамент в „Артекс“ с частен асансьор, роднини с хотели, къща за гости или концесия за соларни паркове.

Не са били на хранилката на Сорос или Америка за България.

Всяка тяхна инициатива се заглушава с викове за връзки с Мафията. Връзки, които никой не доказва. Съд за клевета в България няма. Нито за компромати. Не му е дошло времето явно. То съд за крадци още няма, камо ли за лъжци. Тенденциозното размахване на снимки от преди 20 години продължава с изкривено тълкуване на документи, щом те са предоставени от членове на ИТН. Любимият на родните телевизии анализатор – генерал Атанасов Атанасов, определи публичния отчет на заслужаващият всеобщо уважение Гроздан Караджов, за явно търсене на пари!? Защото Караджов говорел за пари?

По логиката на генерала, думата „пари“, не бива да бъде ползвана в бюджет, отчет или разчет защото се подразбирало – корупция!
След като парламентарния конфликт изглежда все по неразрешим, погледите на голяма част от българското общество започнаха да гледат към Дондуков 2.

В настъпилата политическа неразбория единственото спасение оставаше Румен Радев. Само той би могъл да предприеме действия, които да служат за мост между настоящето и бъдещето на България. Този мост обаче бе бомбардиран преди да бъде построен. Според едни автори на компромати,

президентът и той бил зависим от Мафията, според други – от Кремъл.

Носител на факела на безпокойството от способността на Румен Радев да извади страната от безизходицата стана Станка Желева, чията единствена политическа заслуга е, че е дъщеря на баща си. В дълго интервю по Нова телевизия детската художничка определи президента като човек без политическа визия, маша на задкулисието, изпълняващ заповеди на Кремъл.

Станка подмина недоказаните компромати за Слави, прегръдката на Нинова с Кирил Петков, лъжите на генерал Атанасов и политолозите. Десетгодишната френска стипендия обаче явно не е успяла да възпита нашенката в уважение на интитуциите, на първо място от които е президентската. На зачитане на друго мнение освен нейното.

Затова "факела" на Станка е мокър. Българското общество се въздържа от взимане на страна и с право. Това което вълнува хората преди всичко е да не бъдат въвлечени във война. Румен Радев е длъжен да слуша народа. Станка не!


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 91 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    56 49 Отговор
    НЯМА ДА ГО ЧЕТА ТОЗИ ПАСКВИЛ.

    Коментиран от #10, #29

  • 2 истина е

    51 28 Отговор
    С тази снимка и снимката на тиква оприличавам България !!Не изчезнат ли за вечни времена ,все роби ще сте !!

    Коментиран от #33

  • 3 честито

    49 35 Отговор
    На малкото Д.П.С.......Тошко ...чалм...а необ..рязана.
  • 4 ...

    66 41 Отговор
    Браво на автора, за статията.
    Много точно и ясно казано всичко.
  • 5 Теле

    21 44 Отговор
    Трифоноглу=зеленски
  • 6 Гост

    54 42 Отговор
    Божидаре, да не забравиш да си вземеш хонорара за тази помия. Като писател не те бива но като лизач си ненадминат.
  • 7 пфуй

    52 54 Отговор
    Платена статия да възхвалява олигархичния чалгарски модел на Борисов и да клевети младите, образованите и назависимите хора от ПП

    Коментиран от #44

  • 8 Браво

    44 36 Отговор
    Чеков, този път точно в десетката...
  • 9 Абе Чеков

    36 38 Отговор
    какво значи на хранилка при Америка за България. Училищата и частните клубове и инициативи като Вело Клуб Враца които са получили финансиране от Америка за България защотот държавата е бедна и няма пари за такива неща и те ли са на хранилка. Ами като толкова те е яд...кадидатствай. Но трябва и акъл и инициатива а не само да драскаме глупости в сайтчета.

    Коментиран от #43

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 хаджи @боригенов

    47 31 Отговор
    Добър коментар ! А Станка да оди да рисува живопис в Веселиново !
  • 12 АнтиТрол

    30 34 Отговор
    дърт болшевик предан на КГБ и Кремъл
  • 13 Просто човек

    26 29 Отговор
    Раз.Чеков да ми хвали И т.н....Дъно! ПоZор!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този е с нелогична мисъл

    20 30 Отговор
    Недоказани пускавици а той самия нищо доказано даже без имена. Чудя се защо се поместват такива. Добре прочетох ти биографията и я гн. Чеков как така на бързо сте станали толкова много имотни в Русенския край.
  • 16 българин

    19 36 Отговор
    "Президентът и той бил зависим от Мафията, според други – от Кремъл", има ли съмнение решетниковото пРезидентче от кого е зависим и колкото лъжи да се издумат вече на всички е ясно, че нашенската мафия - путинчетата са тази, които дирижират политиката и властта, путинчетата винаги са били подопечни на кремълските военнопрестъпници.
  • 17 Матей преображенски

    29 25 Отговор
    Кво стана с прочутия пен-ки-лер слави,великия спасител,измами сума ти и народ и сега се преструва на приятно разсеят.Аааа,не така,нема го майсторо,ще отговаря и той един ден.
  • 18 Немо

    29 31 Отговор
    Толкова патетично есе в прослава на един самовлюбен, озлобен и маниакален Чалгар и неговата измислена партия едва ли е безплатно. "Момчетата" на Слави, както ги нарича автора е една група от сценаристи, бодигардовете му и тв шутове, които от години са на хранилка при него. Групата му в парламента е случайна подборка от хора с биографии и професии и кариеристи. По умните избягаха, не е лесно да търпи унижението да те командват прости хора. Тъй че забравете за Чалгара, той се изчегърта сам

    Коментиран от #23, #34

  • 19 Винету

    19 30 Отговор
    Само тупанар може да избълва такава помоя.
  • 20 Верно ли

    13 12 Отговор
    Що сте ми изтрили коментарчето, бе! Дето нямше нищо обидно в него, даже го промотирах Денисчо на ВАШИТЕ читатели! И да, такива са ви читателите. Само им прочетете коментарите под изказване на един от най-добрите ни международни анализатори! Ама то си е казано - каквито читателите, такива и списвачите! Давай Денисе - тук всички те "заслужават"!!!

    Коментиран от #42

  • 21 Абе Чеков,

    16 24 Отговор
    Какви са тези глупости?Ти да не падаш от Луната?Схемите са ясни,схемаджиите също.Коментара е излишен,когато фактите говорят.
  • 22 😂......

    15 24 Отговор
    Положително мнение към ИТН...което още съществува...сериозно ли бе чекуф?😕, карай по леко с алкохола, на възраст си, ние много добре знаем в българската политика кой..кой е, какво за Станка?, всичко което беше написала е вярно, била дъщеря на Желю Желев и какво от това?, тебе някой питали те, ти на кого си син бе по.п..лю.в.ко?
  • 23 щях да кажа същото

    19 20 Отговор

    До коментар #18 от "Немо":

    И тримата му кандидати за премиер предизвикаха недоволство. Тези нямат абсолютно никакъв потенциал да управлят, а искаха да го правят сами. Неадекватни като "Възраждане".
  • 24 Тиква

    13 17 Отговор
    Бе аз нищо не разбрах от тази статия, както и от цялата политика на Слави и оркестъра за чалга в парламента.
    Ама едно ме притеснява някак. Що бре човек споменаваш Гроздан Караджов, вземи та се осветли относно личността на въпросния гусин, не е да няма как - знаеш.
  • 25 Щом и чеков се изока

    11 18 Отговор
    Няма вече никакви съмнения кои режисира постановката
  • 26 Нищо ново

    14 17 Отговор
    Нереализиран "писател" защитава нереализиран "политик"....поми ярски истории
  • 27 Явно Тъки

    10 16 Отговор
    Е платил и на платения "писател"
  • 28 хикс

    12 17 Отговор
    Не съм абонат на телевизията му , няма да хода на концертите , няма да им гледам клиповете .Слави ако искаше да прави нещо ,можеше още като му връчиха мандата .

    Коментиран от #39

  • 29 00014

    15 5 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Не всяка кратуна разбира и понася истината. А Славчо ми е антипатичен, но истините в статията са неопровержими.
  • 30 Простия чалгар

    9 15 Отговор
    Не може да се надскочи. Ако ше да му дадат милиарди
  • 31 Горно Уйно

    15 5 Отговор
    Станке ле, конаксайбийке ле, Станке ле урумбеглийке ле, Станке ле голям гявол си...
  • 32 хахахахаха

    12 6 Отговор
    Горката глупачка !
  • 33 Христо Божилов

    6 14 Отговор

    До коментар #2 от "истина е":

    Така е. Ако чалгарите отново влязат в парламента, купувам си билет и се евакуирам от територията. За мен България ще е там където има поне един българин

    Коментиран от #40

  • 34 Стършел

    3 15 Отговор

    До коментар #18 от "Немо":

    Точно така е. Злобно, алчно, с абсолютно нищо покриващо се его на едно жалко същество подлъгало заедно с пошлите си сценаристи толкова млади(а и не само) хора! Толкова ни е къса паметта за хора като Сидеров, Бареков, така наречения цар, най-новия "месия"-копейко митрофанов путинов и още много, които пиеха жизнените сокове на държавата и народа, и за съжаление не спират! Явно е, че идват избори и дано си размърдаме мозъците, а не да мислим само със стомасите си!
  • 35 Коя партия има цялостно виждане

    6 14 Отговор
    и програма за управление на България? Коя партия има честни и почтени кадри, които разбират от управление на държавата? Коя партия има кадри, които са наясно с игрите в международните отношения?
    Коя партия има финансисти, способни да изведат България от кризите? Коя партия може да уреди газовия проблем с Русия? Коя партия може като Орбан и сръбския премиер да финтира изискванията на ЕС?
    Това са въпросите преди гласуване, ако има избори. Някой задава ли си ги?

    Коментиран от #38

  • 36 човек от народа

    3 13 Отговор
    никой от мамчетата и момичетата не е такъв и онакъв, ама са "гумени печати" , подчинени на гологлавата мафия !
  • 37 Браво на писателя

    15 3 Отговор
    Много добри разсъждения, с факти, за разлика от голите приказки, които ни заливат лъжците от ПП, ДБ, слуги на мафията на прокопиев! Дано има повече мислещи хора като вас писателю и по малко, като стадото пред парламента, изкарано като с гега, без да вложи грам мисъл какво се случва!

    Коментиран от #41, #48

  • 38 Задавам си един единствен въпрос

    12 0 Отговор

    До коментар #35 от "Коя партия има цялостно виждане":

    Коя партия,няма задкулиси зад себе си и постъпва честно и морално! Всичко останало е безсмислено, на фона на окупираната политика и държава от мафията! Всичко останало е без значение, докато държавата не е наша!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 0па

    9 0 Отговор

    До коментар #33 от "Христо Божилов":

    Билета да си го бяхте купили още по времето на бойко. Много сте търпелив!!! 10години???
  • 41 божидар чеков

    11 2 Отговор

    До коментар #37 от "Браво на писателя":

    благодаря за разбирането
  • 42 😆😂🤣

    8 0 Отговор

    До коментар #20 от "Верно ли":

    Ааааааааа, за ,енисчо или добро, или -нищо, нали?,🤫.че трият...................
  • 43 Значи

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Абе Чеков":

    Че тези, които са получили нещо от азб, са от "правилната"според азб страна. С думи прости-зависимостирали са ги. Който може, ще разбере🤑
  • 44 Хахххх🤯

    9 2 Отговор

    До коментар #7 от "пфуй":

    Ти "образовани" ли ги нарече?! За теб явно "оксфорд"е връх в ?образованието? Учат ги само как да дерибействат, да знаеш, пази боже сляпо да....
  • 45 Вия

    7 1 Отговор
    Тая Станка ,дето за пет пари работа не е свършила ще казва кой какъв е.Безсрамница!Да си вземе герданче то и вкъщи при децата си.Тази работа не е за нея!
  • 46 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Г-н Чеков зачеква интересни и важни неща от нашия живот. Нормално е не всичко да ми харесва, но има и истински бисери. По-горе много ми хареса :"ТО СЪД ЗА КРАДЦИ ОЩЕ НЯМА, КАМО ЛИ ЗА ЛЪЖЦИ " !?
  • 47 Абе

    0 0 Отговор
    човече!Само незрящ може да вижда в Радев политик и борец против мафията и статуквото!Този семпъл човечец е радетел само за собствените си интереси ,безотчетна власт и удобство!Що се отнася до мистър,пардон таварищ Учиндолски,ние помним как пълзеше под масите на мурите или обслужваше в удобно дадената му възможност 20 г.да чалгизира народонаселението/защото на кукловодите не им трябваха интелигентни българи!Те виждаха в бъдещето!/След това всеотдайно обслужваше задкулисието!И това не беше особено прикрито,още по-малко Безплатно!Така,че само умствено увреден може да твърди,че Слави е борец за правда и че е безсребърник!О,напротив!Голям и алчен сребърник си е!При това напълно безскрупулен,надянал маската на родолюбец и борец за справедливост!Само умствено увреден пингвин може да твърди друго!
  • 48 Абе

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "Браво на писателя":

    Щом избирателите на главния чалгар на Републиката са мислещите в България,изнасям се с 200!
  • 49 грешка на смешка

    0 0 Отговор
    Не е Станке ле, а Пенке ле.