Last news in Fakti

9 Септември, 2022 09:53 4 242 24

Апокалипсис сега

  • емил йотовски-
  • ваксини-
  • политици-
  • апокалипсис

Някак елегантно и под прагово ни вкарват новото изискване, ковид ваксини да се слагат само на вече ваксинирани

Апокалипсис сега - 1
Снимка: Личен архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Знам, че е срамота точно на девети септември и при умряла британска кралица (Бог да я прости) да подхващам друга тема, но това пряко ни касае.

Някак елегантно и под прагово ни вкарват новото изискване, ковид ваксини да се слагат само на вече ваксинирани.

Честито!

За пръв път в човешката история хората са разделени до това да получат някакво лечение на базата на някакво тяхно предишно решение. Още веднъж честито!

За несъобразителните ще обясня. Това е същото, като да ти кажат, че ако веднъж си отказал антибиотик, няма да имаш право на антибиотик и занапред. Дискриминация, която диференцира хората на някакъв признак, който е плод на свободен избор. И ги разделя на наши и ваши.

Кой измисли това? Политиците или лекарите? Или може да е свирепо отмъщение на фармацевтичните концерни? Откакто съществува наука (около 500 години) Фармацията обслужва медицината, а не медицината фармацията. Дано да има някаква желязна медицинска логика, която на този етап не се вижда. Ако няма - дано бързо да я измислят, защото иначе лошо.

Но началото е дадено. Днес ще ни разделят на принципа дали да получим здравна помощ или не. Ние няма да го усетим като някаква агресия, защото и без това не ни пука за точно тези ваксини. Но началото е дадено. Утре няма да има да имаме право на друго лечение. После на трето. Линейките ще отказват да ни посещават. А накрая, като останем под двадесет процента от общата популация, ще ни обявят за обществено опасни и ще ви преследват със закон. Законно. Утре няма да можем да отидем на работа, после ще се окаже, че няма да можем да си изтеглим парите от банката. Хич не се съмнявайте в това. Тестовият опит премина успешно. Това са факти от няма и половин година. Изпробвани са.

Посланието на това уж невинно мероприятие също е ясно и то горе-долу звучи така: „Нашата нова цивилизация ще е достъпна само за наши хора - послушните и угодни на новото общество. Покорни. От убедени в светлия път на партията… (сега партията се нарича по друг начин). Останалите, несъгласните, ще бъдат отделени, освободени от присъствие, съкратени (предполагам, че това ще са подходящите думи за бъдещия геноцид).“

Така де, тази земя и без това е пренаселена. И това ви е казано в прав текст. Новото нормално се нуждае от геноцид.

Колкото до захласнатите от радост, че това е правилно - имам новина. При вас промяната, която също ще има за цел да ви съкрати ще дойде малко по-късно.

Та така… Приятен фашизъм и се радвайте на хубавото време, новия чужд крал и новата си привилегия за експресна смяна на пола, от която според някой имате належаща нужда.

Ако чувате Вагнер на фона на приближаващи се вертолети – за вас е.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 85 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човека КоZа

    100 7 Отговор
    За пореден път, болезнено прав.
  • 2 Последния Софиянец

    7 41 Отговор
    Кирчо каза, че ваксините са нещо хубаво и аз му вярвам
  • 3 Над северозапада е шарено

    50 6 Отговор
    Някой да обясни самолетите, които правят някакво шоу в небето. Чертаят ли, пръскат ли, не се знае, но не са просто ей така там горе.....

    Коментиран от #7, #16

  • 4 Последния Софиянец

    50 7 Отговор
    Ами само малцината глупаци дето се ваксаха могат да хванат.Другите само им се смеят.
  • 5 Пъци

    17 43 Отговор
    "...ковид ваксини да се слагат само на вече ваксинирани."
    Твърдението е непълно и поради тази си причина е манипулативно(нарочно или не автора си знае)
    Новите ваксини са само за модифициране на имунитета срещу новите варианти на вируса,НО-имунитета придобит чрез предходните ваксини.Тоест новите ваксини "надстройват" предходните вече поставени.За неваксинираните хора поставянето на такъв вид ваксина е безполезно,а може би и не безопасно.Нали проглушиха света за безопасност?Сега пък???

    Коментиран от #10, #13

  • 6 Хаха

    51 2 Отговор
    Като почна пандемията не пусках телевизора,не четях новини,взех си куче и всеки ден си бях навън.Тъкмо щях да се ваксинирам и предния ден го хванах като го изкарах доста леко.
    Сега покрай войната в Украйна почнах да гледам пак и се изумявам на някои хора,които преди смятах за много умни,а сега се държат неадекватно...примерно вчера сутринта един по телевизията всъвсем сериозно говореше за съветски войски само че съветски войски няма как да има,защото не съществуват от 1991 г.Той да не си мисли,че се е върнал назад във времето и сме ВСВ?
    Също така четох за експерименти с ваксини на бременни.Коя нормална майка ще експериментира като после може цял живот да гледа увредено дете?
    Не се притеснявайте.Не могат да сложат фашизъм на нормални хора дори и да искат.Ако сте чели "Щамът Андромеда" на Майкъл Крайтън трябва да ви е ясно,че понякога възникват такива вируси,но в един момент спират да убиват гостоприемника си,за да оцелеят.
  • 7 факт

    43 2 Отговор

    До коментар #3 от "Над северозапада е шарено":

    Пръскат и още как, алуминиев оксид на прах! Много вреден за хората и природата /причинява и белодробни заболявания/.Има много документални филми за това, още от 2005 година.

    Коментиран от #8

  • 8 копекаджийче от израждане

    3 21 Отговор

    До коментар #7 от "факт":

    наш коци рече че не е вярно това с пръскането
  • 9 Механик

    22 2 Отговор
    Както винаги, абсолютно точна логика!
    Моите адмирации!
  • 10 Българка

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "Пъци":

    Прав си, но по-лесно е да четеш извън контекста и да плюеш, а в конкретния случай и по-доходно.
  • 11 Кравар

    19 1 Отговор
    Аз пък си мисля, че във Фермата оттатък Голямата вода много скоро ще замирише на барут!
    Просто е неизбежно!
    Това е единственият начин Светът най-накрая да се освободи!
    Иначе всички сме обречени!
  • 12 Ситния шрифт

    2 23 Отговор
    Личната хигиена изисква, като видите нещо писано от Йотовски, рязко да извърнете поглед и да се надявате да не сте прочели и една думичка!!! Няма изчистване от на този плитките съждения....
  • 13 Анонимен

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пъци":

    Това писание много ми хареса! Новите "ваксини" "надстрояват" върху имунитета от старите! И като няма върху какво да надстрояват какво следва - сегрегация на база "надстрояване"?! Тоя дето е отказал лечение с някакъв антимикотик защото примерно е алергичен и "О УЖАС" е оживял вечедоживот губи възможността да го лекуват с такива!? Ти се шегуваш, колега!
  • 14 Пършинг

    16 0 Отговор
    Злото идва от рояците НПО-ТА, ИНСТИТУТИ ПЕНКИЛЕР,регистрирани,за да се превърнат в инструмент на чужди посолства.Това си е чиста проба партийно строителство,за налагане на определена доктрина,която да не допуска алтернатива.Демокрацията заличава свободата и ни вкарва в Оруел 1984.

    Коментиран от #17

  • 15 БКП

    5 11 Отговор
    Досега реваха че ги ваксинират, сега реват че не ги ваксинират, няма угодия!
  • 16 123

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Над северозапада е шарено":

    Въздуха във високите слоеве се охлади и конденза от турбините се задържа по дълго. Така ще е до другото лято.

    Коментиран от #19

  • 17 Копипасте

    10 0 Отговор

    До коментар #14 от "Пършинг":

    Клайв Стейпълс Луис - петилетка преди Оруел : "Писмата на душевадеца". Притчата за страха! Описал е пландемията и манипулациите със страха като жив свидетел, макар да не е между живите отдавна!
  • 18 Сатаната

    19 0 Отговор
    Много има за добавяне, но всичко казано е право в десятката.
  • 19 е да но

    11 1 Отговор

    До коментар #16 от "123":

    ги имаше през август! Нали още е топло - какъв конденз? И ако може да обясниш защо преди 20 години такъв конденз нямаше - и тогава летяха самолети.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 с поглед наплашипутак

    0 3 Отговор
    Поредно излияние...
  • 24 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    Лизбет,не умря ли на 8.9.?