Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 22:47 3 217 32

Партиите правят каквото им каже началството

  • избирателен кодекс-
  • машинно гласуване-
  • хартиена бюлетина

Същите идиоти, които само преди година даваха мило и драго за машинен вот, сега дават мило и драго против машините

Партиите правят каквото им каже началството - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Среднощното прекрояване на избирателния кодекс показва, че българските партии са напълно деградирали. Те работят против този народ, против демокрацията.

Същите идиоти, които само преди година даваха мило и драго за машинен вот, сега дават мило и драго против машините. Същите, които преди година не искаха да дапуснат абсолютно никакво броене на квитанциите, сега твърдят, че квитанциите са гаранция за честността на вота.

Тези хора нямат никакви принципи, никакви идеи, не заслужават никакво доверие. Те правят каквото им каже началството като роботи. И на другия ден, щом началството си смени акъла, правят кръгом като някакви кукли на конци без никаква своя воля.

Те се смятат за най-умните, а на практика са най-глупавите. Сега зад гърба ни са обещали да закрият българската енергетика.

Мажоритарен вот!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    29 1 Отговор
    Един от бащите основатели на САЩ беше казал: "Дайте им да гласуват бе, само че аз ще им избирам кандидатите."

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Браво,откри Америка..

    17 3 Отговор
    Не само "партиите",и редовият гражданин прави това,което му нареди началството..
  • 4 жжжжжж

    24 11 Отговор

    До коментар #1 от "Адам Хилтън":

    че нали и бай дън определи кирчо и кокорчо?разлика няма.
  • 5 Дааа

    16 5 Отговор
    Дори и този боклук е започнал да стопля!
  • 6 Име

    29 2 Отговор
    Сега това ли е най-важно да се занимавате с изборния кодекс!? Купувате си бъдеще, а народа - кучета го яли.
  • 7 НИКО

    28 8 Отговор
    НАЧАЛСТВОТО РАЗБИРАИ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО
  • 8 КОЗЯК

    13 3 Отговор
    АБСЦОЛЮТНО СИ ПРАВ! БЕШЕ ИМ ЗАПОВЯДАНО ДА ИЗЧЕГЪРТАТ ГЕРБ, ВЕЧЕ НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА? - ОБРАТНО, ГЕРБ СТАНАХА ПЪРВИ? СЛЕДВА ГЕРБ И ДПС ЩЕ УПРАВЛЯВАТ, А БСП ЩЕ ГО ИГРАЕ ОПОЗИЦИЯ С КОПЕЙКИН. ДРУГИТЕ --- АУТ!
  • 9 Каквото повикало

    15 3 Отговор
    Каквото повикало,това се обадило.За една НОЩ взеха решение да се гласува с машини в секции над 300 човека,за една нощ го отмениха.Какво чудно.От самонадеяност не се постараха да ни убедят ,че не фалшифицират софтуера.Само глупаците не си сменят мнението,когато разберат,че не са били прави.
  • 10 РЕАЛИСТ

    13 1 Отговор
    Всичко в интереси бе, Валери. На теб ли да ти се обяснява. Навремето ти издаде първия таблоид 24 часа за 20 стотинки от 2 листа. Самият ти призна, че такива вестници не четеш. Предпочиташ нещо от типа на Индипендънт.
  • 11 ехо

    1 0 Отговор
    ама може ли ?
  • 12 Моряка

    13 3 Отговор
    Ами то Началството е едно и също,Мустафата,ама наще доста се оядоха и взеха да се правят на велики.Погледнете само Боко, Христо,Атанасов или Кирчо и Кокорчо,Корни.Лойта избива по ТВ- екраните дори.
  • 13 Коментар

    15 3 Отговор
    Браво Валери! Много точен коментар, макар да си ядосан. И аз съм ядосан, но за мажоритарния вот се страхувам да не се намерим в поговорката: "Пременил се Илия и кога види, пак в тия". Ти си знаещ и знаеш, че народният поет е имал предвид скъсаните си гащи.
    Какво имам наум?! Сега храним 240 избраници на народа, посочени от партийните началници. А кой назначава партийните началници?! На коя трибуна са били оратори, а не клакьори на втръснали ни клишета. Какъв обществен принос са имали преди да станат партийни началници?!
    Като махнем партиите, ще гарантираш ли, че олигархо-мутренската клика няма да си назначава свои лакеи, които да и обслужват интересите в законодателнея орган?!
    Ако ти Валери Найденов бъдеш назначен за депутат, ще гарангираш ли, че ще защитиш обществения ингерес или на този, на когото дължиш мандата си. Виж еволюцията на Радев като президент и помисли. От отличен пилот стана креатура на пловдивския почетен консул и руските интереси. Назначи хопа, които работят против стратегическите интереси на България. Казвам го, защото е много опасно назначаването на хора в държавтата власт. Това е против ингересите на народа, не само демокрацията. Накрая ще споделя едно мое виждане, че горките началници са се вкопчили в хартиените бюлетини, защото мислят, че хората са тъпи и не могат да се справят с машините. Истината е, че ниската избирателна активност е заради това, че никой вече не вярна на властимащите. Ще бъде плачевно смешно да въведат хартиите,
  • 14 Коментар

    20 0 Отговор
    Ще бъде плачевно смешно да въведат хартиените бюлетини, а избирателната активност да падне на 25%. Но натам сме тръгнали. Има страшна криза на доверието. Трябват не само нови лица, а ново отношение към хората, а не втръснали ни лъжи.
  • 15 Абе Валерка...

    6 8 Отговор
    Я се скрий !
  • 16 мдда

    12 2 Отговор
    А Пингвинът Радев къде го виждаш?? Да не е много работен? Днеска е бил на оперен концерт.
  • 17 Артилерист

    16 0 Отговор
    А кои са началниците на началството на депутатите, Найденов? А като споменаваш демокрация, дали твоето началство ще ти разреши да ни опишеш що е то и има ли почва у нас?
  • 18 Избор!

    11 4 Отговор
    Искаме да имаме право на избор - машина или хартия
  • 19 Макробиолог

    5 2 Отговор
    Тоя вече възрастен човек съвсем е зациклил,едно си знае,мажоритарен вот......демокрацията като с-ма,не е толкова зле теоретично,но дявола е в подробностите..... а те са че дали например Пеевски ще се яви на мажоритарни или от партийна листа ,се таа.....ДПС има пари тоест влияние,Пеевски също....или накратко по Маркс---пари,спечелени избори,пари прим.....изхода е --вдигане на летвата на 7-8% за влизане в НС,за да отпаднат Йоло Денев ,Луна и още 100 такива,....вдигане на прага за регистрация за избора ,както и право за държ пара за пред изборна дейност,например на 150хл члена за партия и трето--забрана за частно спонсорство на конкретни партии,който иска да дарява ,парите отиват в държ фонд за тия цели ,като сумите са пропорционални на регистрираните членове....
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Стефан Стамболов

    11 1 Отговор
    ВСИЧКИ В ОТБОРА НА ЗАТВОРА - ДО ЕФИН, НАЧЕЛО С "ЮМРУЧЕТО, БОБОКОВИ, КОПРИНКОВ И ЦЯЛАТА ПЛЕЯДА ОТ 1944 ДО ДНЕС !
    ТОГАВА НАРОДА ЩЕ ПОВЯРВА, А ЕВРОПА ЩЕ НИ УВАЖАВА!
    ВРЕМЕТО ДОЙДЕ, ТЕЗИ ПРЕКРАЧИХА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ!
  • 22 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 3 Отговор
    МНОГО ПРАВИЛНО ........ ПАРТИЙТЕ НА ПРОМЯНАТА ПРАИ , КАКВОТО ЗАПОВЯДА ...... ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ..... ФАКТ !
  • 23 1211

    2 0 Отговор
    Всички селяни са в София. Земята от войната в украйна е унищожена. Без реформи, промяна няма как, а те никой не иска да работи. С думи не става, а с работа. Старите хора и те не отглеждат животни. Децата от града им носят храна. Бюрокрацията е огромна. Турчина, българина има малко земя и гледат, но и те са на път за отвъдното. Хората си имат кахъри. Лесно им е на хората от провинжии и села в София. Дано не се случи, но ще има война за храна. Отвикнаха селата, а са от там. И герб и преди герб те имаха пари от селата, платиха си и ги назначиха в града. А са им хубави селата, край градовете са. Пчеларово николово. Има много важни неща, а не избори. Изборите няма да са по различни. Не само да спечелите, а и да работите за благото на България. А не да крадете и на прокопиев пеевски всичкото отгоре надолу. Жалко за погубени младини на много честни и скромни хора, а на наивниците стачкуващи, използват ви, без значение, кои партии
  • 24 Анонимен

    2 0 Отговор
    Земята иска мотика, а не политика.
  • 25 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Старите хора може да бяха неуки, но точно преди 40 г ни казаха. Така няма да върви в града снъхо, в града ще настъпи глад и дали старата измъчена старица в отглеждане само млада останала вдовица със 7 дечица, град глад ще настъпи. И днес виждам в х на пазара, как една моя близка купува едно яйце и някои селяни в града си отидоха на село, да не сме луди едно яйце или няколко ябълки. Бюрокрацията е една голяма армия в България и пп ли сами ще се справят, нищо юмрука не направи, излъга народа, и същото от наблюденията ни стори, което герб което преди герб тройнатаабвдпс, костов и преди пак същите бкп комунисти. Те си карат някои над 80 г комунисти. Да командват, да не давст на другите от завист и да обиждат и лъжат. Селата няма желаещи за работят, и ромката и тя нашата не иска, а детенцето й на 4 г другото по голямо на 15 г и чака социала дпс , гражданска позиция,
  • 26 Анонимен

    0 0 Отговор
    Вчера по нова даваха ничия земя предаване. Поучително е. Ерген стар, как са го изгонили от селото и т н. Хубав пример. Ще има война за храна,ако не се реформирате
  • 27 Анонимен

    1 0 Отговор
    Унищожиха добитъка, а сега запада не иска да ни приеме в Шенген, а следва да бъдем при тях. Голи и боси, кой ни докара до там. Лично х е виждал, как в гаражите не кой, а пенсионер млади ченгета учени си колят прасетата. Всички животни унижени. То се издържа на боб и леща, но друго си е еко месо, а във всяка къща на село имаше, може да е една брава, но имаше, както ми казват те, от селото, но селата им са без ток и вода, а и бяха субсидиите преди 20 г давани на бкп номенклатурата, на тяхни ди хора ЧЧ покойник, а той на рофопчанин да ги гледа, кравите като котета и ги дали на месокомбината. От всеки човек овчар и градинар не става, но спънки има, от кои от дсбкп, а кои са, всички горе, без изключение. Всички селяни са в София в НС и чакат старите хора от село без животни и картоф да ги нахранихихи
  • 28 Хххх

    1 0 Отговор
    Новия ред. По улиците рядко виждаш красиво младо, всичко е над 100 кила. Ядеш гумата, пълниш количките с чувалите от кауфланд и щастливо се прибирате и похапвате у дома, хем евтино, хем вкусно месце, без грам мазнинки.
  • 29 БгТопИдиот

    1 0 Отговор
    Партиите правят каквото им каже началството-от отвъдлоквието

    Откри топлата вода и колелото едновременно !!!!
  • 30 бариста

    1 0 Отговор
    Запада се отмята от всички обещания за България - няма пари по Плана или ще лбъдат силно орязани, свалихме ветото и какво? Пак плювни и антибългарска кампания от СКопие, Европа мълчи. Отрязаха ни за Шенген, но бутат хърватите. Ние сме само за точене на пари и да дадакаме. ЕЙС мен! Ако си дадем и тецовете да им купуваме скъпия ток - направо сме свършени. Не сгодени, както е на македонски, а приключени.
  • 31 Въх, бе факти!

    0 0 Отговор
    Този текст на Найден-ия от рогатия за втори път ни го натрапвате!

    Кафа сикме, бре!
  • 32 Перко

    0 0 Отговор
    ТОВА ЗА ДАНЧО МЕНТАТА СЕ ОТНАСЯ.