Last news in Fakti

27 Януари, 2023 13:00 1 837 26

Любомир Аламанов: Малки нерончета, радващи се на горящ Рим...

  • гебр-
  • правителство-
  • продължаваме промяната

Наглост и лицемерие, крадат още години от живота ни. Не им стигат 15 години, ненаситниците..., допълва той

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Гледам истеричната радост на герберите от снощи и от днес, че нещо ПП и ДБ били сбъркали процедурно и се провалило приемането на съдебната реформа и законите срещу домашно насилие. Като малки нерончета, радващи се на горящ Рим...

Да, понякога ПП и ДБ бъркат.

Да, ПП и ДБ допускат грешки.

Да, понякога се неоптни в използването на правилата и прицедурите.

Но поне се опитват. И искат да свършат полезна работа.

А герберите пируват върху грешките им. Сякаш няма нищо по-важно. Доволно се подиграват на грешките, вместо да свършат малко смислена работа в това отиващо си народно събрание.

Явно им е по-важно да покажат как ПП и ДБ бъркат, а не да приемат законите срещу домашното насилие. Не им е важно да спасят жертвите.

Срамно поведение.

Представяте ли си ПП и ДБ да се бяха подвели и да направят правителство с ГЕРБ? Тогава щяхме да слушаме по три истерични пресконференции на час с оправдания и сочене на чужди грешки, а иначе да сме свидетели на гласуване на Хартиената коалиция за каквото си искат. И така с месеци или години... Ад.

Наглост и лицемерие, крадат още години от живота ни. Не им стигат 15 години, ненаситниците...

Само това се запитайте, кое е по-важно. Да посочиш грешка на другия или да приемеш закон, който ще спаси животи? Кое е по-важно?

Идват избори. Мислете. Гласувайте за работещи, макар и понякога бъркащи партии. А не за истерични деструктивни хора, които искат да крадат още от годините ни.

(Материалът е от фейсбук страницата на Любомир Аламанов)


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДПС, ГЕРБ,БСП, Възраждане - крадци

    29 26 Отговор
    Време е гореопоменатите да са по затворите - идва старата крадлива напаст в България!
  • 2 ПП?

    34 29 Отговор
    ПП ли? Не, благодаря!
  • 3 Даниел

    35 8 Отговор
    Прав е човека,спешно се нуждаем от висока избирателна активност !
  • 4 Бивш ДБ

    33 28 Отговор
    Тоя не е в час!!! Какъв цървул трябва да си за да внесеш законопроект и да избягаш от залата ??? Е това правят ПП и ДБ и въобще не им пука !!!
  • 5 ТаУмВзе

    19 19 Отговор
    Палавото соросоидче, как не се изреза, че Путин е виновен! Явно когато си слугинаж на киренцето пропускаш некои работи. Що се отнася до мутропитека, той Пак си е купил уж изборчетата. Бухахаххах
  • 6 да бе ,да

    27 24 Отговор
    Да бе ,да ! ПП и ДБ ПОНЯКОГА допускали грешки и бъркали ???!!! ПП/ДБ не само ,че ВИНАГИ грешат и бъркат /и това го усещаме по празните си хладилници ,джобове и резервоари на коли/ ,когато става дума за народният интерес и НИКОГА не грешат и бъркат ,когато става дума за личният интерес на лидерите им /и лакеите около тях/. За справка - къщичката на Христо Иванов в Брюксел струва не по малко от 1.7 млн. Евро /проверено във сайта "Влан"/.
  • 7 смешен плач

    24 23 Отговор
    Колкото и рев да изреват слугите на Пркопи - ПеПейците и ДеБейците са "Сбогом Гринго". Даже и да се намерят ентусиасти (слепи и глухи),които да гласуват за тях,броят им надали ще е голям.
  • 8 незнаещ

    22 17 Отговор
    Бе ,не знам кои са "Нерончетата" ,тези дето се радват в НС или тези ,които загробиха България за седем месеца . Обаче знам ,че седем-месечните "Нерончета" станаха за кратко време (поне) мулти-милионери. Пусти комисионни !

    Коментиран от #12

  • 9 без имена

    18 18 Отговор
    пп и дб постоянно правят далавери. това не са грешки. нищо градивно не направиха. всичко е в ущърб на държавата и се разследва. стига демагогия. всички се отказаха бързо от тях. дори и радев.

    Коментиран от #14

  • 10 Този дрънчи на кухо

    19 22 Отговор
    Целият свят е в пламъци, а ПП и ДБ наливат бензин в огъня на започнатата Нова световна война.

    Но кухият соросоид го е грижа за джендър щенията на извратения запад и реве за това, за което го е грижа.

    В целия свят се гласува с хартиени бюлетини, но слугата на Сорос реве за машинните фалшификации, защото без машинните фалшификации ПП и ДБ изпадат в политическото небитие.
  • 11 Демократ

    20 14 Отговор
    Първо хората трябва да виждат,слушат и мислят. Ако харесват еднокнижния наглец мафиот Бойко, харесват дружината Герб и дпс да ги краде повече от 15 години, вярват на лъжите им,които изпитват на гърба си,защото техните кражби и лъжи лишиха държавата от развитие и направиха хората най-бедни и осигуриха дъното и мизерията, да ги избират. Останалата част от българите не искаме това,искаме България да е нормална правова държава с върховенство на закона, нормална инфраструктура,свобода на човека сам да избира как да живее,свобода на словото и печата и т.н.
  • 12 История на древен Рим

    18 17 Отговор

    До коментар #8 от "незнаещ":

    Не знам дали ББ е Нерон, ама Кирцата със сигурност е прероденият Калигула. Щуротиите дето натвори за няма и година, надминават и щуротиите, дето лудият Калигула е натворил (и заради които са му кръцнали главата).
  • 13 Все пак

    13 17 Отговор
    Не мога да повярвам как може да има такива анализатори глупаци.
  • 14 Демократ

    19 14 Отговор

    До коментар #9 от "без имена":

    Общи опорки доказват как работи латерната. Ако живеете в България трябва да знаете какво направиха Герб и дпс за 15 години.Вие слушате какво казват лъжците и крадците от Герб и дпс и им вярвате, сякаш живеете в друга държава. Добре,че не сте много, но сте много гласовите.

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Алооооооо

    9 7 Отговор

    До коментар #14 от "Демократ":

    Прекрасно знам и за това гласувам за тях а не за любимците на Алабалов

    Коментиран от #17

  • 17 Демократ

    13 9 Отговор

    До коментар #16 от "Алооооооо":

    Значи искаш да те лъжат и крадат- Герб и дпс правят това 15 години, гласувай си за тях,защото сигурно си като тях, много българи обаче не искамено вие не можете да ни налагане да бъдем мошеници.

    Коментиран от #21, #22

  • 18 да, да

    13 7 Отговор
    Разбрахме чия полезна работа са вършили 7 месеца. Скоро ще гонят дивото...
  • 19 Никой

    10 7 Отговор
    Припомнете си КОЙ беше БУДА ?
  • 20 Изчезни бе продажник

    12 7 Отговор
    Всички лъжци на повикване ви активираха в защита на партиите на мафията ПП и ДБ! Страшна гнус сте такива жалки и лазещи нищожества!
  • 21 Алооооооо пак

    5 8 Отговор

    До коментар #17 от "Демократ":

    Верно ли ами къде са милиардите дето уж ги крядаха нал са сещаш за Кокорчовите бръщолевения а де са милионите в чували хванати от Дамаджан де е къщата в Барселона а няма ги ама има апартамент в Брюксел на Бойкикев купен за няколко хиляди лева по декларация и дело за криптоизмама / Абе Дамаджан купили си още някой кенеф

    Коментиран от #26

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Матей преображенски

    4 1 Отговор
    Хвани едните,удари другите!Все са от един дол дренки.Ей богу,тука няма кадърни политици ,които да стават за народни водачи,ще трябва да си внасяме отвън,когато запада се срине икономически,ще се върнат и ще има в излишък.Герб са всичките за в зандана,другите също,цялата клептокрация,то бива разсипия,ама такава не е имало никъде по света.Сега имало домашно насилие,ми то е навсякъде,самоуправство,кой на когото надвива,върлуват разни мацуни и властта им се наслаждава на безчинствата.
  • 24 ганев

    4 2 Отговор
    ТУЙ С ТОЗИ МИКРОФОН ДА НЕ Е ДИСПЕЧЕР ОТ ЧИСТОТА
  • 25 Шаран БГ

    0 1 Отговор
    Току-що фалиралото Партийно събрание бе " избрано" от българската нация с гласът 29 % от избир ателите.
    В Майка България няма вече нищо НАРОДНО !! Всичко е НАЦИОНАЛНО !? Тогава от къде-накъде и с какво
    ПРАВО партийните избраници се кичат с името НАРОДНИ ?? Чий Н А Р О Д ги е избрал и ОВЛАСТИЛ ?!
    Господин АлаБаЛов, точно защото мисля, от 1996 -та година не гласувам за партийни избраници и да съм жив и здрав, докато има там хора с по 5-6 мандата, за да доказват своята некадърнос, лобизъм, папкане на бюджетни парит, и в следващото Партийно събрание , аз просто няма да гласувам !
    Бил съм бил стресиран, уплашен разочарован – НЕ , просто съм ОТВРАТЕН !!
  • 26 8976597598

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Алооооооо пак":

    Нов речник на българския език

    ГЕРБЕРАСТ - 1. Значение - нагъл , нахален , агресивен първеню , наглец.
    2. Долен ,лицемерен човек , който не се отличава с високо развит интелект